Betti, üdv itt! Majd rakj képeket Hunorról!
Kata: mi tescosat használunk+pamperst éjszakára, mert a tescos nem bírja a sok éjszakai pisit (ilyen szp-ból a 2-es méret jobb minőségű volt). És érdekes, hogy mostanában nekünk is néha kifolyik a pisi (pl ha oldalt fekve alszik), a kakival meg oda kell figyelnünk, mert napi 1x, vagy 2naponta kakil, de akkor telerottyantja az egészet, szerintem nem is létezik olyan pelus, ami azt kibírná

Így ha kakil, és úgy vélem végzett (nem mindíg egyértelmű

), akkor irány gyorsan peluscsere. De én gondolkozom, hogyha nagyobb lesz talán meg kellene próbálni moshatózni, de most nem jutna még időm pelusokat mosogatni
Mi meg voltunk bankban ügyintézni, mikor kiléptem elkezdett eszeveszett szél fújni és szakadni az eső, de úgy felhúztam a kabátom, hogy Manóka ki se látszott. A bankban meg szakadt rólunk a víz olyan meleg volt, de beelőztem 2 embert. Natasa felébredt azt úgy nézelődött, hogy majd kiesett a szeme, persze mindenki odajött megcsodálni, én meg büszkélkedhettem. És még a kendőmet sem hordták le, hanem megdícsérték! És még ebédet is csináltam, jajj de hatékony vagyok ma!
Ditta, én se méricskélek, visszaadtam a mérlegünket is a barátnőmnek, aki kölcsönadta, én esténként azért fejek (ha épp nem tejparákat alkotok magamnak), hogy ne ébredjek éjjel tejben úszva, meg hát Natasa annyira ritkán eszik, hogy ha nem fejném este és reggel a nem használtat, akkor simán 12 órák telnének el, és akkor csomó, csomó hátán...
Pipal
Pipal