Hihihi, mondhatnam, hogy ejjeli bagoly 6. jelentkezik, de itt mindjart delelott 11 lesz
Aranyosak vagytok a topiktalival kapcsolatban, szivesen jonnek, mi mar 2 het mulva megyunk haza, Szombathelyen kezdunk, utana megyunk Pestre, ez azt jelenti, hogy apr. 1-jetol leszunk csaknem 3 heten ott. Lehet szamolgatni, tervezgetni. En nem mertem javasolni, mert nem gondolnam, hogy korulottem forog a vilag, de nagyon-nagyon orulnek, ha tudnank szemelyesen talalkozni, es osszeereszteni a babakat
Minyu: de jo, hogy Nandi javul !!! Remelem, tenyleg mehettek haza, es minden okes lesz vele. Csongi meg nagyon kis ugyes, mar tenyleg egesz kis fogsora van, a mozgasrol meg nem is beszelek !!!
Betti: Julcsi nagyon edes, ahogy simizi a kutyat

Nemsokara majd a hatan fog mar lovagolni. Mi is habtapizunk, ugyanugy ahogy ti. Bar meg nem kell, azert remelem, elobb-utobb csak elindul Bendo is. (Tetszett a HP

) A kincseslada nem hulyeseg szerintem, nekem is van. Mondjuk en csak egy egyszeru femdobozt neveztem ki, de mar benne van pl. a pozitiv terhessegi tesztem, meg az elso hajvagasbol (ugyanis levagtam mar a kiskoru elkoveto hajat) egy tincsecse, hogy bebihaj is legyen benne, szvoal idovel szepen-lassan gyarapodni fog.
Gabolino: Andornak nagy gratula a forgashoz, nemsokara mar o is elindul felfedezni a nagyvilagot

Es milyen tornat csinaltatok, ami segit ebben? Meg Bendonek sem volt meg a hatrol hasra, szoval nehany jotanacsnak orulnek
Marti: de jo, hogy Agi baratnod ilyen jol, gyorsan helyrejott, a kismano majd mindenert karpotolni fogja. Itt nalunk ezert nem is vegeznek sulybecslest, mert nagyokat lehet tevedni. En pedig tobbszor is kertem, mert szamitottam egy nagy babara, akit aztan nem is tudtam vilagra hozni. Az az alaphelyzet, hogy mindig termeszetes uton probalja meg az ember, aztan ha nem sikerul, akkor johet a B terv. Mondjuk a baratnodnek sikerult, bar azert meg is fizetett erte szegeny.
Szeder: kitartast, lesz ez meg igy se

Ez most biztatas volt am !!!
Starlark: csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, Doncek nagyon ugyes, mar nemsoka el is kesziti maganak a kajat
Gwini: ugyesek vagytok, Lalunak kulon dicseret a szopiert !!!
Konan: jo utat nektek, erezzetek nagyon jol magatokat! Remelem, az ejszaka mar jol aludtatok !
Sziszi: tegnap jo huzos napod volt

Azert remelem, tudtal egy jot pihizni, es ma egy kicsit enyhebb lesz. Ho??? Megint, nem csodalom, hogy nicns kedvetek kimenni ...
a.m.: mi mar jo ideje a sportreszt hasznaljuk, mert Bendo ... khmm ... kinotte a masikat

Neki nem volt baja a valtassal, de meg soha (!) nem aludt el benne. Mondjuk nalunk az az alapveto gond, hogy Bendo hason hajlando csak es kizarolag aludni, ebben meg nem lehet, igy el-elbobiskol nehany percekre, mert faradt, de az semmit sem jelent.
Noni: kitartast a leszoktatashoz, azt hiszem, ez nem konnyu menet, de mindannyiotok erdekeben jobb, ha minel hamarabb jarjatok vegig.
Eszike: en is megneztem a videokat, hat Noncsi tenyleg kis hipermozgekony

Nemsokara te is rohangalhatsz utana! Bendo is ugy alszik, ahogy Noncsi, majd hozok en is kepet !!!
Monee: jo, hogy visszatertetek a cicire

A betegeskedest sajnalom, de ahogy hallom, mar jon a jo ido otthon is, szoval csak kitartas. Nalunk meg bekoszontott az osz ...