A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:49-kor.
davandi

Andicsek sztem már adhatod, én félbeharaptam és sasoltam, nem nyelik-e félre. Én mostanában inkább bulátát adok (móni: extrudált csíráztatott búza - asszem Te kérdezted), mert azt meg tudják úgy fogni, hogy nem nyelik be egyszerre.
DM, TECSÓ, bárhol lehet kapni.

Petra
Kép
petricsek

én is vagyok, de nincs mit mondanom :roll:
dobjatok be valami témát :)

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:49-kor.
davandi

Én kb egy hónapja adtam nekik először.Joghurtba keverem.Egyrészt mert megpuhul,másrászt mert a joghurt sem lesz folyós. :wink:
Vendég

Én kb egy hónapja adtam nekik először.Joghurtba keverem.Egyrészt mert megpuhul,másrászt mert a joghurt sem lesz folyós. :wink:
Vendég

jó ötlet ez a jughurtos tiptyi ...

Petra
Kép
petricsek

nem kell kétszer mondani, megértjük mi :lol:

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:50-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:51-kor.
davandi

A gyerekek vagy a pépek?

gyümibe is teszek nekik néha ugyanilyen pempősre.Kicsit laktatóbb,mint a sima gyümi. :wink:

Szarakszik a gépem,azé ment 2x

Eszti
e-mail ment
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:51-kor.
davandi

Sinlac,gabonapép? :wink:
Vendég

..
davandi

Ez a biobigyó szerintem jó.Nem drága és még egészséges is.

Csak annyit kakilnak tőle :roll: :roll: :roll:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:01-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:02-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:02-kor.
davandi

[quote="banika"]E írta:banikaz a biobigyó szerintem jó.Nem drága és még egészséges is.

Csak annyit kakilnak tőle :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: azért, mert mi (jó esetben) napi 1x, nekik még normális a napi 3x-4x kakamatyi. :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Nem mondtam hogy én 1x :lol: :lol: :lol:
Meg azt se hogy nem normális :lol: :lol: :lol:

De időnként így nézek :shock: :shock: :shock:
Ma is tisztába tettem a Bercust(akkora adag mint állat a pelusban)frankón letakarítom a gyereket,fekszik a pelenkázón és még egy tenyérnyit (nem babatenyérnyit)odanyomott :shock: :shock:
És még mindig maradt benne,csak annyira meglepődött,hogy összehúzta a seggét. :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze előtte már 3x tojt.Nem nyúlbogyókat.
Vendég

bocs, csak leragadtam a tv-né :roll:
megyek alukálni

Banika

nekem is ilyen kis szarosaim vannak :)

szanet

banika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (kár, hogy smile-ból nem lehet ordibálós méretűt, mert úgy felröhögtem!) akkor a kihogyszarik témát megbeszéltük. :lol: (Binyek megint eszembe jutottál! 8) )

Petra
Kép
petricsek

Jóéjt :arrow:

Maryskának is fájdalommentes, nyugodalmas jóíccakát! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

:lol: :lol: :lol:

Joccakát
Vendég

el sem hiszem, hogy nem volt itt még ma senki...
Akkor én ünnepélyesen megnyitom a mai napot-pirosszalagelvágószmájli :)

szanet

Sziasztok!
köszönöm a kedves fogadtatást :D
Rakok majd pocifotót is,bár 13 hetesen készült utoljára,azóta talán picit nőttünk.
Még régebben olvastam,hogy egyikőtök testvére vitorlázik körbe a világban,bocsi,nem tudom ki írta :oops: láttam a fókuszban,nagyon komoly,gratulálok neki :D
Na azért a 13 hetest felrakom:
Kép
Vendég

Jó reggelt (vagyis már inkább délelőttöt) :D

Csak beköszönök, mindjárt etetek.
Tegnap kicsit megcsúsztunk a kajával, és 11-éfjélre esett volna az utolsó, csajok viszont úgy aludtak, mint akit fejbevágtak. Úgyhogy este 10-kor volt egy gyors, csendes peluscsere, aztán alvás. Reggel 7-kor keltek, így mi is jó nagyot aludtunk :) Lehet, hogy megpróbálok ebből rendszert csinálni :lol:

Kaptunk egyforma rucikat, csináltam pár képet :)

Kép Kép

Csomót nézegettem a lányokat, hogy mennyire hasonlítanak. Nekem úgy tűnik, hogy csak a fejformájuk különböző, minden más tökegyforma. Ezt megerősítendő, ez is tegnap készült:
Kép
szamy

Petra :P
De durva! Na, fő, hogy nem a Tiéddel volt baja. S arra - a Tiédre- akkor már nem mondott valami bíztatót?
Bizony. Van, hogy éjjel is kell műteni...

Andi :P
Én a napokban adtam nekik biobulátát. Én is azért, mert az nagyobb, meg tudja fogni. Nem gyűrték a szájukba, Márkó egyszerűen nem is volt hajlandó foglalkozni vele -egész pontosan megijedt tőle :shock: és majdnem sírva fakadt :shock: , már görbült le a szája!-, Milcsinek megmutattam, mit kell csinálni vele és hősiesen majszolgatta, de nem igazán ízlett neki :lol:

Banika :P
Milyen joghurot adsz nekik? Írtad a múltkor a trapistát, tettem is a kajájukba pár napja. Bejött, köszi 8) És Binyeknek :P is köszi a Himalája só ötletet. Imádjuk azóta mégjobban a főziket :D

Márkóm 5-kor keltette Anyukámat, meg engem és Milánt is, de minden elvem ellenére bevittem magamhoz Milcsit, mert olyan kómás voltam, hogy képtelen lettem volna felkelni. Rádiós órát, ami villogott beállítottam, közben úgy tűnik, ébresztésre is beállítottam, így diszkóra ébredtem 00:01-kor, majd 01.20-kor a szomszédunk elment valahová és bár már az új házra! milliókat költöttek, a vacak garázskaput még nem motorizálták, úgyhogy jó hangos, anyám azt hitte, épp betörnek hozzánk, úgyhogy jó nagy zaj megint, gyerekek ébredtek, visszalatatás, brrrrrrrrr, én meg hulla vagyok :evil: :evil: :evil: De most jön a masnikötögetés :twisted:

Maryskáról :P még este kaptam hírt Apáról, hogy nevetgél 8) Reggeli hírem még nincs.

Nyuszikám :P , tedd a mostani pocid is! Naggyon kíváncsian várjuk! És gyere a 4D UH után, tedd a képet és mondd a nemeket :wink: De jóóóó lesz Neked!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Szamy,jujj de édesek :D nekem tök egyformának tűnnek :wink:
Xandra,okés,hozom majd a képeket...de lehet,hogy csak holnap,ma 4d után vendégségbe megyünk....jó éjszakátok volt :roll: mi szomszédunknak is hangos a kapuja,ha meg a motorját indítja be,mindig azt hiszem,hogy kitört a harmadik világháború :evil:
Vendég

Nyulasz!

Én tetjesen megértem, hogy miért csináltatok várandós topicot. :wink: Mikor én vártam a kis sakálokat, én is néztem pl. a másik ikres topicot, de ott mindenkinek jóval idősebb babái voltak. Most sem tudok hozzászólni olyan témához, hogy kinek mit rajzol a 3-4-5 éves gyereke...sőt, egyenlőre nem is tudok értékelni pár krix-kraxot :oops: :oops: Majd megtanulom, ha mi is eljutunk oda :wink: Szóval alap, hogy olyanokkal akarjátok megosztani az élményt, akik hasonló cipőben járnak, vagyis még pociztok :D

Szamy: Neked nem ikreid vannak, hanem klónjaid :lol: Nagyon zabálni valóak :lol: Ennyi idősen nekem is csak a fejformában különböztek, mára kicsit más karakterű a pofi,annak ellenére, hogy a nózi, szemek, száj tök egyforma :wink:

Amúgy titeket nem idegesít, hogy állandóan összehasonlítgatja mindenki úton-útfélen őket, és különbségeket keres? :roll: Könyörgöm! Nem fénymásolatok! :roll: :)

Ja, és Jázmin mondja, hogy Anya, de csak akkor, ha nagyon akar valamit. Egyéb esetben Baba :? :D

Lebeszéltem a babakocsis családdal, hogy jövő héten megyek! Már úúúgy várom!!! :D :D
Vendég

Jelentkezem a szabadságomból!
De csak annyira,hogy ideírjam,amit Lanyané írt nekem tegnap délután: :lol:

KUTYÁK MÁR MEGKAPTÁK A VACSORÁT.NAGYON SZARUL VOLTAM,DE MÁR JOBB,SŐT NAGYON JÓL VAGYOK.DOKIAPU EGY KIRÁLY!AZT MONDTA NAGYON JÓL SIKERÜLT.PUSZA BESZÉLNI MÉG SZAR,MERT FÁJ A TORKOM,GONDOLOM CSŐ VOLT BENNE.

Hogy értsétek az első mondatot:beszéltünk elötte telón és mondtam neki,hogy kérje el,amit lecsapnak róla,mert jó lesz otthon kutyakajának...
:oops:

Na pusza nektem,mert nem érek rá:megyek dögleni! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára binyek 2009.03.14 09:14-kor.

binyek

sms DokiAputól :P
"Mariannak fülig ér a szája, semmi fájdalma sincs!"
Szóval ügyesen küldtük az engergiákat :lol:
Holnap megy haza.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Csajok!
Most beszéltem Maryskával.Tényleg nagyon jól van,csak azt hajtogatta,hogy ne röhögtessem,mert akkor fáj.Közel se volt olyan rossz,mint a császár.
Az lenne a kérése,hogyha valaki megy gyerekpólóért a DECHATLONba,akkor vegyen már neki is 2x3 darab 6-9hónaposra való fehéret meg citromsárgát!Köszöni előre is! :wink:

binyek

Hali!

Köszi csajok a gartut Lia nevében is .Tegnaptól tényleg végeb a nyugalmamnak , ez a kis szaros :D mindenhol ott van egy perc alatt.

Petricsek !azért nem semmi a konzulensed :shock:

Szépek a babképek :D

[Kép
amonré

bocsi az elirásokért ,de itt liheg a nyakamban a kismaki és gyorsan elküldöm,amit irok mert különben átszerkeszti :D

[Kép
amonré

Amonré, Gratula a mászáshoz! :wink: Na majd meglátod, innentől nincs megállás! Féloldalas üléssel kezdték az enyémek is, nem sok idő és magától ülni fog. :D

Petra, Basszus, elhiszem hogy a frászt hozta rád a konzulensed! :shock: A tiédről nem mondott semmit?

Szamy, Nagyon édesek! :D Hű, de hasonlítanak!

Nyulasz, Alakul már az a poci! Várunk a képekkel! :D

Anny, Engem pl. az idegesít, amikor mondják, hogy jaj de hasonlítanak! :shock: Hát az enyémek full különbözőek, nem igaz, hogy nem látják.:roll:

Szandra, Binyek, Köszi a jó híreket Maryskáról! De jó, hogy ilyen jól van! :D Én azt hittem rosszabb mint a császár, nem tudom miért.

Nálunk gyönyörően süt a nap, nemsokára ebéd, aztán irány ki! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

de hulye vagyok, nyitva volt egy masik babanet amibe irtam es a hulye fejemmel ki kapcsoltam veleltlenul :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: most merges vagyok magamra, latszik???

szandra! de nagyon meg ertelek az ejszakad miatt, en fent voltam 2.30-3.15 majd 4.45-5.30ig majd 6korul volt meg valami, de mar nem is emlekszem es 8kor keles :( :( :(

valamikor aludtak rendesen, most nagyon sirok azokutan az ejszakak utan :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nyulasz! csinimami vagy :D :D :D

petri! meg jo hogy nem kapal szivinfartust, el kuldted melegeb eghajlatokra, legalab gondolatban :twisted: :twisted: :twisted:

szamy! nagyon edesek, nagyon egyformak :D :D

binyek! jo welnesselest neked :D :D :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Mariann!
Gyógyvuduk mennek továbbra is...

Binyek!
Irigy-irigy.

Én: egyedül egész délelőtt a 3 törppel, ex már megint szórakozik. :twisted:
Laura "beteg" nem jöhetett. Kíváncsi vagyok, mi ebből az igazság. Agybaj a köbön, törpök tegnap kaptak szurit, kissé nyűgösek.

Csók mindenkinek, majd jövünk és dobok képeket is.
vovanda

Maryska! Szuper ügyes vagy! (Meg persze Dokiapu is)

Nekünk fele azt mondja, hogy tök egyformák, fele meg azt, hogy nem is hasonlítanak :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Tuskóban volt 3990-ért libikóka, akartam a kertbe, erre nem elfogyott :evil: :evil: :evil:

jucicuki

Nyulasz Én még nem is gratuláltam, most megteszem :D Hú, de régen volt ez a 16 hetes terhesség. Az volt a terhesség legjobb időszaka: már látszik, de még nem nehéz 8)

Szandra Szegény, nem semmi éjszakád volt :( Masnid készen van már? :)

Anny Köszi :D Élőben azért ennyire nem hasonlítanak :)
Nekem még nem volt összehasonlítgatós tapasztalatom. Én is csak azért hasonlítgatom őket, mert annyira érdekes, hogy ez az egyetlen különbség (a fejforma) mennyire mássá teszi azt a két arcot, amin egyébként minden más tökegyforma :) Bár szerintem engem nem is zavarna addig, amíg nem akarják őket egyként kezelni, hanem szem előtt tartják, hogy két külön emberről van szó.
Jázmin már rájött, hogy mivel vehet le a lábadról :lol:

Binyek Jó pihenést :) Hova mentetek végül?
szamy

Na úgy fest, Laura tényleg beteg.
Nagytörpöm pörög, kistörpök nyekeregnek/bömbölnek.
Főztem, rumli van mosogatógép beszereléséhez új szekrényt kellene csinálni. :cry: Még nem tudom, így megveszem -e.

Binyek!
Táblába: iccaka átalvása 2 hósan, de még nem rendszeres. Ma éjjel ugyanis Réka-cica is 10től fél 5ig aludt.
vovanda

Nem tudok visszaolvasni!Miért kell állandóan ennyit írnotok?Nincsenek gyerekeitek ???????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Péntek éjjel Balukám belázasodott,reggel is az volt,majd Dóri csak hőemelkedéses lett.Szerintem a 15hós mellékterméke vagy a fogzás!De már jól van mindkettő.Most anyóséknál vannak az urammal!Én meg netezek és teregetek :lol:

Gyönyörűek a gyerekek mindenkié!

Üdv Nyulasz!Csini a pocak!

Amire emlékszem!

Benéztem azért,hogy mi van a mi Marisunkkal!
Mariska!
De jó,hogy túl vagy rajta!Az még jobb hír,hogy nem volt annyira gáz,mint a császár!Gyere majd amint tudsz!Gyógyulgass!

Banika!
Válaszoltam mélt!

Bogár!
SAjnálom ezt a szemészetet!Mit jelent,hogy az agya kikapcsolja?

Vanda!
Azt nem lehet,hogy amikor Pasi elmegy Lauráért és látja nincs semmi baja neki,akkor elhozza és nem ott játszi vele?Vagy azt az ex nem engedi!

Davandi!
Édi vagy,hogy hiányoltál!

Juci!
Ha megyek holnap a Tescoban és ha lesz vegyek nektek libikókát??
Vendég

Vanda!
Úgy látszik rendeződik ez a pocak és jól fognak aludi a kicsik!

Szandra!Móni!
Sajnálom a szar éjszakátokat!

Szamy!
Tényleg klónok! :wink:

Banika!
az enyémek is szoktak annyit és akkorát sz@rni,hogy el sem hiszem ez belőlük gyütt ki!
Vendég

benszi: az ex orvos, és hogy jön ahhoz pasi, hogy azt mondja, hogy nem beteg a gyerek, amikor ő azt mondja, hogy beteg....
utálatos egy nő....

(mellesleg azt hiszem, most tényleg beteg laura, mert pelusozásnál megkérdezte, hogy ugye most nem kap kúpot és egyszer spontán elmesélte, hogy tegnap hányt)...ettől függetlenül volt már olyan, hogy semmi baja nem volt, mégse engedte elhozni :twisted:

lustapasi, aki lusta átjelentkezni a saját nevére :roll:
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:03-kor.
davandi

Benszi, köszi, de megvettem az Auchanban, igaz drágább volt...
Elköltöttünk ma egy halom pénzt a kölkökre. Tavaszi cipő, libikóka, dechatlonban poló, trikó, kislabda, homokozójáték :oops: :oops: :oops:

Olyan édes trikót vettünk nekik, majd dobok képet :lol:

Ati mindig szid, hogy sokat költök a lányokra, de olyan nehéz megállni :oops: :?

jucicuki

Helló csajok!
Baluval tegnap pszichodokinál jártunk, mert ez a kaki-ügy nem mehet így tovább. Szegényt amúgy is stresszeli a helyzet, az óvodában meg rátesznek egy lapáttal. A csaj egy órát játszott vele és olyanokat mondott, hogy leesett az állam. Szóval: a fiam életéből kicsit "ki kell vonulnom", Pasinak meg ráerősíteni az apa-szerepre. Kaptam még egy feladatot: beszélnem kell a gyerkőccel az apjáról. Merthogy nagyon haragszik rá. Amúgy a kaki-gondot az okozza, hogy sokminden történt körülötte, itt jön ki a feszkó, ezt gondoltuk is. Viszont: tudnak segíteni, ráadásul még az ovinak is írásba edje, hogy mit hogyan csináljanak. Remélem, hatni fog, fenntartom, hogy ha az óvónők nem cirkuszolnak, már régen rendeződött volna a dolog.
vovanda

Maryska :lol:
Hogy röhögcsélt??? Valahogy sejtettem, hogy így fog ébredni! :lol:

Szamy
Tényleg tök egyformák, és milyen aranyosak! :P :P

Binyek
Kutyakaja: boáááááááá :? (ez róka volt) basszus, de dinkák vagytok! :lol:

Szandra
Te szegény! Ha nem lenne elég a két gyerek, még a szomszéd is! :roll:

Móni
A melegebb éghajlatnál is tovább küldtem! Elég ciki volt neki mindenesetre, mikor kiderült, hogy összetévesztett minket. :lol:

Vanda
Óvónők cirkuszoltak? Azért ez a pszichoizé –belátom- nem teljesen humbuk. Én nem is gondolnék magamtól például ilyen apára haragudós dologra. :roll:

Andi
Célirányos vásárló vagy?! :lol: Nálunk apa is … én meg szüttyögős-shoppingolós! 8)

Konzulens:
Hát úgy kicsapta a biztosítékot nálam, hogy éjjel is ezzel álmodtam. Enyém anyagokra múltkor azt írta, hogy oké, várja a többit, ezért is lepődtem meg. De telcsin beszéltünk és tisztáztuk a dolgot, úgyhogy nem lesz gond ….de jó Nektek, akik már túl vagytok rajta! :roll: Na lépek továbbírni ... :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok,

én hétvégén nem szoktam jönni, de Maryska miatt benéztem, mert nagyon izgultam érte!!! Bár már korábban eszembe jutott, hogy ha világra hozott 2 gyereket, ez már meg sem kottyan Neki, de azért mégis talán más...de látom jól van és nagyon örülök! Azért továbbra is szorítok, gyors gyógyulást, remélem ma este már otthon alszik!!!

Szupi ez a DokiApu!!! Ha valaha valamit csináltatok magamon, tuti Ő fogja csinálni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: