Sziasztok!
A hsg vel kapcsolatosan szeretnék írni:
Vicky79 írta, hogy ha nincs közben gyulladás, akkor nem kell megismételni, vagy valami ilyesmit írt..
Pont ez a baj az egésszel, hogy NEM ÉRZED meg, ha valami gyulladás volt legbelül,és elzáródsz, jó ez alól kivétel, ha tényleg mondjuk fájdalmaid vannak, vagy hasonló
Sajna nekem is ez volt, "marokszámra" szedtem a fogigátlót, és mikor babát szerettünk volna akkor derült ki, hogy tök feleslegesen, mert ki tudja mikor volt valami gyulladásom, és azóta elvannak záródva a petevezetőim.
Sosem volt semmi felfázásom, vagy akármi, amikor gyulladásra gondoltunk volna.
Úgyhogy szerintem ha mégegyszer elküldenek hsg re valakit, csak örüljön neki, hogy ha esetleg mégis közben elzáródott, akkor nem kell végigcsinálnia az inszemeket potyára jó sok pénzért....Mondjuk megértem a negatív érzéseket ezzel kapcsolatosan, mert nekem sosem fájt annyira semmim, mint akkor a hsg, azt hittem meghalok.
Bocs, ha valakit ezzel elijesztettem, de én örültem volna neki, ha valaki akkor elmondja, hogy ez qrvára fog fájni, mert nagyon elegem van már abból a szóból, hogy "KELLEMETLEN" lesz csak. Köszi szépen.......
Tényleg ne hari, ha valakire a frászt hoztam, az is lehet, hogy nekem azért fájt annyira, mert mindkettő zárt volt..
Puszi, jók legyetek, Ditta készülj a névnapomra!!!!!
Utána ki a következő akinek eredményhirdetése lesz?
Áfonyácska, köszi a történetet, nagyon aranyos, úgy örültem neki, és kellemes pocakosodást kívánok neked.
Puszi
Heni