Vic, ülle, mennyel
nagyon jól hangzik
Hami nem is tudom, h miket mond, mert annyi mindent dumál össze-vissza. "Aja"- az én vagyok = ráfogom! "Amma" - ez vmi cici féle, kaja "Embú"és "Ebú"-ez vmi nagyon nagyon rossz. Ejó, ejógó továbbra is megy, meg "dzzzzlla", "edzzló". Meg mondom, nemtom, mert egy szóáradatot mond és nemtom kihalászni belőle a szavakat
fogorvos
Babának 8kor ágyban a helye program - jó
Mi fürcsi után már soha nem játsszunk, sőt, mióta meguntam, h nem alszik el egyből fürcsié-szopi utána bevezettük, hogy az utsó 4-5 között szopi után már nincs alvás. Így rendesen kifárad és alszik. Mondjuk ezt köetően nekünk más a módszerünk, mert marad, ahol bealudt és még kap egy szopit 11 tájban. 7x eszik egy nap - néha 8x, mint az újszülöttek 

Kispapit szeretném látni a babygym alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! léccilécci Kispapiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Detti, ekcéma

mé félsz a méreckedéstől? Csak ráfér még a mérlegre!
Bogi, csak csatlakozni tudok a többiekhez: nagyon sajnálom és nekünk nyugodtan elmondhatod!
Egy gyerek születése sztem nagy megpróbáltatás egy kapcsolatnak, egy amúgy gyenge lábakon álló kapcsolatot ritkán erősít meg, legalábbis sztem. Ági, irigyellek, no nem a raplis hajnalért, hanem a többiért, miáltalában 6kor kelünk, kisebb csoda ha 7 kor és óriási, ha 8 kor, pedig régen (1 hónappal ezelőttig) ez utóbbi volt a divat... Írok én Hamiról, csak naon kevés az időm... te is mesélhetnél többet
Fiona, takonykór
tanulás
Ügyi legyél! Judit, csípőszűrés
Volt már, h átrendezték a topikokat, így én nem csodálkoztam. egyszer a MÁVos topicot tűntették el a balfenéken, de az is meglett

Tigri, ilyen gyönyörű lyánynak semmi baja nem lehet, nyugi
Detti, nagyon ügyi a kispasi nyereményileg, ha úgy jönnek a nyeremények ahogy nő, mehettek nagyobb lakásba
Fru szülinapját onnan tudtam, hogy okos vagyok, meg ügyes
(meg pár napja megjelent a monitoron, ha figyelmesen olvasol
) Noémi, csak meglett az a 2 oltás egyszerre???

nagyon nem értek egyet
Utána úgyis kettesévelkapja 4 és 5 hós
61 cm nagyon jó és a súlya is nagyon szépen alakul - mi is 3as pelust hordunk!
Örülök, hogy jól vagytok és minden pozitívan alakul!
ne tessék eltűnni!! Fru, talit akkorra szervezzünk, amikor nem lesz hideg! utálom, ha befagy a s.ggem
Egyébként meg taliznak-tok nagy szervezés hiányában is... én meg irigy irigy... Forgó-zenélő csoda nekünk nagyon bevált
Nyügi Hamit megnyugtatja + szegény el akarja őket kapni, de nem nagyon megy. Ilyenkor hasra fordul és úgypróbálja, feje meg az égben
Alvásról: már leírtam párszor, de talán még nem unom magam, hogy én hogy csinálom: figyelem a kiscsajt, h mikor fáradt és ha ásít + szemdörzsi, akkor alszi van = altatom. Mostanában ez = azzal, h kimegy az erkélyre babakocsiban, de régebben ringattam. Ha nem altatnám, akkor egy idő után túlesik a holtponton és rendben van megint, de sztem ez nem tesz jót az idegrendszerének, így én nagyon figyelek az alvására.
Most úgy 3x alszik egy nap 1-2 órákat - összesen: éjjel 9-10et + nappal kb 4,5-5 órát.
Zitus!!! Óriási gratula a mászáshoz - képet nagyon kérünk ám!!!!!

Most vmiért semmi időm nincs, egyrészt a lakás, másrészt ajutót akarunk venni és tök ideg vagyok, mert a nincsből qrva nehez...
Hamcsi ma elég nyügi sajna, úgyhogy mennem kell. Majd teszek fel képet is.
Cupp
Ann

DANIjának Boldog 4 hónaposságot!!!