Látom, hogy Benszi felpörgette a topicot, még ha nem is így tervezte (gondolom), eléggé elszabadultak az indulatok
Gombahölgy, én mindig örülök, ha jössz, és főleg, ha képet is hozol, mert Benedek gyönyörű, és nagyon harmonikusak vagytok együtt. És igen, sajnos én is figyelmetlen vagyok sokszor, nem nézek rá a vonalzókra, hát ez az én bűnöm
Mamm, Rád is nagyon sokat gondolok, és hiányollak. Csúnya dolog, hogy ennyire nem voltunk lelkesek a bloggal kapcsolatban, igazából nem is tudom... mit került volna rá a gyerkőcök adatain kívül?
Gabicsibe, nagyon ügyes Boti! Hát, a mai gyerekek (kivétel az enyém
Lukinéni, köszönöm, jólesik, hogy azt mondod, Rám hasonlít; mostanában egyre többen mondják. Hát majd meglátjuk, én még nem látom
Zsókuci, HURRÁ!!!!
Fiona, nagyon sajnálom, hogy ilyen hosszú időre elmegy a párod és a lányod is, húú, nem lesz könnyű. Én nem tudom, hogy bírnám. Azért lesz segítséged? Azért néha nézz be ide, ha lesz egy kis időd!
Nika, aranyos Attila, klassz a közös kép, kis bújós!!
Share, sajnálom a szopással kapcsolatos problémákat, nem akarod néha ide átmásolni a dolgokat a másik topikból? Engem érdekelne, de nem nagyon van időm átnézni
Bibar, jobbulást Olinak! Igazi kis hős, úgy tudom, a gyerkőcök nem lelkesednek az orrszívóért. Melyik foga jön?
Erika, hát ebben a szopástémában nem tudok segíteni, Gabi kb. 2 hós kora óta nem szopik éjjel. Ha megpróbálod, amit tanácsoltak, sok erőt kívánok hozzá! Biztos reklamálni fog a fiad, de azért neked is szükséged van a pihenésre...
Benszi, na és veletek mizu? Azonkívül, hogy kivan a pöcsöd?
Witch, örülök, hogy már nem jelez a figyelőke, nem lehet, hogy nehezebb lett a leányzó és azért?
Húú, biztosan kifelejtettem valakit, elnézést kérek (meg vagyok félemlítve
No, mi elutaztunk a szüleimhez, Gabin meg kitört a szokásos dili, úgy is, mint szeparációs szorongás ezerrel. Amikor hazajöttünk, egyáltalán nem sírt a nagyszüleitől, mint korábban... ettől vérszemet kaptunk, és rábíztuk az apukámra, mi meg kimentünk testületileg a temetőbe. Na, mire hazajöttünk (20 perc volt az egész), Gabi ordított, nagyon nehezen tudtuk megnyugtatni, és utána még 4-5 napon át nem bírtam kikerülni a látóteréből anélkül, hogy kiabált volna. Nagyon kemény volt, de most már rendeződött a helyzet, csak hát emiatt nem nagyon tudtam elszabadulni az internethez.
Különben minden oké, most az ágyat is rögtön megszokta, csak mondjuk az idő lehetne jobb, mert szinte mindennap akkor kezd rá az eső, amikor mennénk sétálni
Na, dobok képet is

]

Anyával 1 évesen
Ááááá, öregszem!!!
Dupla puszi
Szereteeem Apuciiit!
Sajnos lett egy bibim....
Huncutka
Kis katicáim!

na jó néha a szájába rakja véletlenül:)))de úgyis jön a nyála a fogzás miatt...