Jaj annyira be vagyok pörögve, ha szül vki. Megy a drukk ezerrel, nem is tudok másra gondolni.
Csibb örülök, hogy megsimózhattad a kissrácot. Remélem nemsokára otthonról tudsz írni nekünk, és egy rossz emlék lesz csak az egész, amit hamar feledtet a kis bajnok majd.
Nemlajos én melegítőben, pólóban nyomom, de tudok szopiztatni, felkapom a felsőt, és cuppanunk. Nagyon sajnálom a kiütést. Hallottam már ilyenről. Nagyon kellemetlen.
Gabka kitartás! Előbb utóbb te is babázol. Már tuti nincs sok senkinek.

Pocakosok türelem, simózzátok a kis gömybölydedet amíg lehet. Tehtuinak megvannak a számok. Miért nem üzen?
Csajok én tejcsárda vagyok. Már mellőzök minden homeopátiát, de napi 2 dl-t le kell fejnem hogy egyáltalán beférjen a cici a kis csőrikébe. Éjjel a betétem is átázott. Kata továbbra is a nyugalom, sosem sír (kivéve egy eperevős esetemet

). Csendes, nyugodt baba. Éjjel 1x kelt. 8-kor vacsi, 2-kor ráadás, és 6:30 reggel. Csak fejnem kellett éjjel is, mert tucsogott az ágy. Ma dupla betéttel fekszem le.
Dnéni kint volt, minden ok. Szerinte ha 10 perc alatt benyomunk 60-80 g-okat, akkor aludhat 3-4-5 órát is nyugodtan. Boti segít mindenben. Imád fejni, nyomkodhatja a gépet közben

, és pelusozni is segít.
Vica nem semmi te is hogy szültél. Nagyon ügyik vagytok. Úgy látszik szombaton gyorsan jöttek a babák.
Katka kitartás. Csak belejön Peti ezzel a csöves dologgal. Nekem azt mondta a dokinő, hogy 2-3 hetes korukban megugranak majd. Szval reméljük nemsokára rákattan jobban a szopira. 80 percen át, az tényleg nagy idő. Kitartás! Annyira jó anya vagy. Más már rég nem próbálkozna. Peti nagyon szerencsés.
Rszg köszi a táblát. Ha gondolod dobd vissza ha nincs kedved csinálni. Azt nézem, már nem sok, és lassan vége is a táblavezetésnek.
Bea én sem vagyok kívánós, de eszek rendesen. Pedig örülnöm kéne, hogy nem híztam túl sokat, és nem maradt fent sok. Vagyis 7 kiló sok, de sztem ezt könnyen ledobom még szopi közben is lemegy magától. A bőröd hagyd békén mert a kezedre csapunk.

El fog múlni minden tényleg. Talán tényleg lejjebb van a pocid.

Mellesleg nekem nem szállt le megint.
Adryn iszonyat husi combija van Niconak! Tündéri!
Katka köszi a köldökös hsz-t. Én annyira utálom. Remélem hamar feladja és pottyan.
Pulcsi elmúltatok 2 hetesek, infacol. Nem szívódik fel semmi a babában, de segít neki. Illetve van egy dm-es jó kis pocakmasszírozó krém. Sokaknak bejött.
Bocsi de ennyire volt időm. Holnap van Zsolti szülinapja. Tegnap még elugrottam egy kis pluszt vásárolni a megvett könyv mellé, és lesz buli a házunkkal szembeni pub-ban, elintéztem ma.

A sitterünk eljön egy órára, és leugrok én is egy félre, ha pont úgy alakul.

Szval holnap kimozdulok incifincit.
Magzatvizes, tejcis estét, kinek mit! Ha van hír Papillonról ugrok én is!
Reggeli puszi: