A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Cat..ha igy nézzük ...(magzatmozgás)akkor én már rég megszültem volna..Lilit nagyon hamar érezem... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS MEGINT LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nana! Nem akarok még 1x boszi lenni!!!!!!!!!!!!!!! Nem és nem és nem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lilkém! Most már nyugi! csak még kb 2,5 napig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt, én is vagyok, éjféltől fél 10-ig aludhattam , egy 5 órási megszakítással :lol: :lol: :lol:
zsu, gyönyörű ebihal!!! :D
asiye, mi az, hogy két hónapos??? :shock: Ha nem látnám a képet, azt mondanám, elcserélted egy nagyobbra :wink:
sissi, tudom, könnyű mondani, de bízz a babádban (vagy ne bízz a sietős orvosban...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos,egy szavad nem lehet a kisfiadra..nagyon kis rendi,hogy hagy aludni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jé, az első érzett mozgáshoz képest Döme időben jött :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszönöm Ebihal nevében is... ő is alig akarta megmutizni magát, úgy kellett utána menni. Tuti csaj lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem minden rendben lesz vele. Most teljesen nyugodt vagyok és egyáltalán nem izgulok. És el fog tünni az a folt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!

http://www.fn.hu/makro/20090312/svajc_mnb_segitette/

remélem ma még lejjebb megy :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Visszakerestem.
Október 20-án írtam, hogy talán előző nap délelőtt éreztem Marci mozgását. Ami azt jelenti, hogy 15+2 hetes voltam akkor, így a szülés 37+2 hetesen lenne esedékes, az pedig március 22.
Na ez azért egy kicsit korainak tűnik. Az már jövő hét vasárnap...
Vendég

Törpiri!

Köszi a cikket.
Én bízok most nagyon a Forintban.

A T-Mobilnál pedig elismerik a tévedést, és javítják a hibát, tapasztalat. Örülök, hogy Neked is sikerült elintézned.
Vendég

törpiri, bizony :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is örültem,pláne,hogy nem kellett bemennem...

Annyira gáz ez a lábdagadás..komolyan mondom semmi más nem zavar csak ez,de ez nagyon...
Nem fekhetek egész nap,hogy ne legyen ekkora :shock:

Nócika...kiváncsi leszek :wink:
Nem ismered véletlenül Vass Józsit és Urbán Orsit Monoron????
Jól emlékszem ott laksz ugye???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na én megyek, mert most néztem meg, hogy hamarosan indulnom kell.
Majd este benézek még.
Vagy lehet, hogy délután is, ha viszem most a netbookot.
Vendég

Törpiri!

Esténként 5 bogyót kellene bevenned a Kalium Carbonicum nevű homeopátiás szerből. Ch9 kell. Nekem legalábbis ezt javasolta rá a háziorvos.
Vendég

Oké,köszi..lehet kipróbálom,mert megőrülök :?

Jó étvágyat majd az ebédhez..és vigyázz magadra az úton...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat, én is 37+2.nél szültem :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is leballagok bevásárolni..majd jövök :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Igen jól emlékszel ott lakom! De nem ismerem őket! :?

Cat! Szerintem a jővő hét vasárnap az pont tök jó idő! Na ha nálad bejön akkor hiszek ebben!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt 2!
:D :oops:
Hú, milyen sokat írtatok. :shock:
Én most ébredtem, kicsit jobban vagyok, de még nem az igazi.
Dalma olyan nyugis ma is.
De dobog a szíve, már meghallgattam. :oops:
Apa már írt üziket, nincs jó kedve. Nincs kedve menni. :cry:
Engem a mami hívott, hogy vigyek tepsiket, mert készíett túrós batyut.
Megbeszéltem vele, hogy most ne, mert apa nincs itthon.
De ő nem bírt várni még egy hetet.
Makacs egy nőszemély :twisted:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Zsu!
Nagyon édes a kis ebihalad!!
Az a foltocska, meg szépen fel fog szívódni.

Sissi!
Teljesen megértem mit élsz át.(én is ezen mentem keresztül)
Ha megnyugtat, tényleg menj el genetikushoz (de ne amonira), és inkább a szív ultrahangra.
Nagyon szorítok. De semmi baj nem lehet Attilával.

picimami

Cat!
Jó utat neked, és jó étvágyat az ebédhez.

Nekem is kellene túrni valamit a hűtőből.. de semmi nem esik jól.

Nócika!
Én is fánkot terveztem a hétvégére, de most ugrott.
Biztos finomat sütsz majd.

Te sem mész már vissza dolgozni, ugye?

picimami

Nika!
Sikerült szép függönyt, és szőnyeget vásárolni??

picimami

Pici! Örülök, hogy jobban vagy!
Túrós batyú??? Nyaminyami! Én is kérek!
Én is ugy volt sütök, de apukám sütött pogit igy ugy voltam vele akkor nem sütök!
Párocskádat meg nyugtasd meg, hogy zsipsz-zsupsz eltellik az a pár nap és ujra együtt lesztek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici! Öszintén?? szeretnék visszamenni csak vettek már fel a helyemre embert és igy nem tudok! De azon vagyok, hogy keressek valami kis mellékest! Nem teljes csak részmunkaidős állást keresek! Bármi jó volna! Most nem igazán a pénz miatt bár az is közre játszik, de a leginkább az, hogy ne legyek begubozva teljesen! De vissza mennék, ha lehetne!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Én is imádom. De mami süt vagy két hatalmas tepsivel.
Hová teszem?? :shock:
Igaz anyós mindenevő, zabálós. de sajnálom hogy apa nem ehet, ő is imádja.

Én igyekszem nyugtatni, de már reggel potyogtak a könnyei..
És annyira féltett most a hosszú úttól.
Lassan menjek, pihnejek, meg ne álljak a sötétben.. tiszta para volt a drága-
Pedig 10 éve vezetek, országban, világban

picimami

Én is szerettem volna sokáig visszamenni.
Bele voltam betegedve.
De most már nem tudnék.
Megszoktam a kényelmet.
Bár én állami cégtől jöttem el, a béremen nem látszik, hogy nem dolgozom.

picimami

Jó reggelt Picike!!!
Örülök, hogy egyben haza értél a hosszú út után!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, a felmosó mért nem mos fel magától???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

11.15, 13.30, 15.45 és 20.15-kor játszák.

Esetleg Watcmen?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megérkeztem...

Még jó,hogy a fiam elöbb hazaért mert megint nem tudtam volna hazajönni a közértből..mert hú,ezt is veszek meg azt is.. :oops:

Vettem olyan homeos bogyót...remélem használni fog...akkor aztán már nem hergelem magam mikor jön ki Lili... :wink:

Zsu,ez jó ötlet...tényleg felmoshatna magától :wink:

Pici ne legyél elkeseredve..pár nap és apa megint itthon lesz...
De ez olyan jó,hogy igy aggódik..látod nagyon szeret téged :lol: :wink:

Hátha CAt elöbb fog szülni mint én befonom a szemöldököm :shock: :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gyerekek, jó hír!!!
Emlékeztek még a beton-kertes, burkolatos cécóra, hogy a kertkapcsolatom gyakorlatilag 5cm-es földmagasság lett volna, az alagsori födém tetején? És hogy százezerért csinálták volna meg, hogy leburkolják.
No, addig-addig, hogy mostanra (fél év után) rájöttek, hogy ÉN jobban értek az Ő munkájukhoz, és mégis leburkolják az egészet, INGYEN!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici! Nagyon egyszerű a képlet! SZERET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mamid meg küldjön ide is!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nemlajos!

Látod, egy kis türelemmel mindent elérhetsz. Nem kell kapkodni.
Ha kifizettétek volna, most biztosan senki nem fizeti vissza nektek.

Milyen jó ez a péntek 13.

Pici!

Túrós batyu... :D :roll:
Én is ennék. Sőt, ettem is tízóraira, :oops: de az nem olyan, mint a házi.

Lányok!

Addig addig gondolkoztunk, hogy hol ebédeljünk, hogy végül ismét Burger King lett belőle. Ráadásul még egy tiramisut is ettem. Kíváncsi leszek mi lesz ebből.

Ja, és megvettem Apa névnapi ajándékát is. Egy nagyon jó olasz inget és egy Saxoo pulóvert. Persze csak vele együtt, mert a pulóvert fel kellett próbálnia, hogy tényeg jó-e rá a méret. Az ing miatt pedig nem mentem volna vissza egyedül.
Vendég

Törpiri!

Nem áll szándékomban előtted szülni.
De az tuti, hogy jövő hét vasárnap és a következő vasárnap között fogok. És milyen érdekes, hogy én is azt a hetet néztem ki.
Vendég

Piri és Cat! Még az is lehet, hogy együtt mentek szülni?????? Szép lenne! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nagyon eltünt mindenki! Ennyire jön a 7vége??

Kép

Kép

Kép
nócika

picikém sütireceptet teszek majd csak meg kelle keresni :):):

na ma délelőttünk elment a vásárlás ügyintézéssel
előszőr upc átrakattuk márc27-el a másik lakásba :) utána függönyt vettünk megrendeltük a szőnyeget is egyenlőre csak a nagyszobába :) meg az összes függönyt átlátszót mindbe és sötétítőt egyenlőre csak a nagyba (37000 ft lett a vége :)
majd polgármesteri hivatalba kértünk papírt az átjelentkezéshez:) aztán munkaügyibe van valami tanfolyam csak gyarmaton van olyan ami érdekelne így ez most nem elsz :)

hazafelé tescó fél egyre értünk haza :):) fáradt vagyok mint a dög gyerekem most alszik már egy órája kb :)

pici azta nagyon korán uton voltál már :) pihengess mosta akkor sokat :)

apa ma sportszeleetet csinál itt a recept :):)
http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=26727247

sziszi ne legyél paramami ne foglalkozz annak a véleményével aki csak 3 percet nézett téged az istenhegyis a mérvadó ne praázzz mert felmegyek pestre és kúpon váglak :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

csomagként max két nap alatt meg kell hogy kapjad nézzessetek utána de még ajánlottként is három nap :) remélem törpiri ajánlottan adtad fel

cat drukk megy hogy essen a frank +++++++++++++++

asiye az a kép nagyon cuki a kis hajcsattal :):):)

szerintetek nyárra már elviseli Gergő is az állatkertet? mert úgy elvinném nyár vége felé esetleg :)

zsu nagyon cuki babid van akkor egy az tuti a másiknak meg még adnak egy kis esélyt?

jaja mi sem költöttünk sokat ruhákra Gergőnél még most sem mert van neki dögivel :):):)

majd tavaszra nyárra kis gatyák kellenek de polói van ezer :):):)

majd még valami szandikát akarok neki :)

nemlajos hurrá akkor jól jártatok :):) ezt meg hogy te jobban tudod nekik mit kell csinálni :shock: :shock:

nika70
Salgótarján

Nika!

Mi tavaly, Beni második szülinapján voltunk először az Állatkertben. tetszett neki, bár az én fiamat leginkább az építkezés érdekelte. :D
De szerintem nyár végén Gege nagyon élvezné.
Akár ott is tarthatnánk egy talit majd.
Vendég

SDziasztok!

Végül felhivtm az istenhegyit,hogy megkjérdezem öket.Hála istennek sikerült azzal a dokival beszélnem aki csinálta az uh-t teljesen megnyugtaott, azt mondta,ha olyannak látta volna a beleit akkor sem kellene kromoszoma vizsgálat mivel a kombináltam 1:5300 lett és az csak egy pici százalékkal vinné lejjeb az érétket.
Szóüval igy teljesen megnyugodtam ill. hogy lehet azért látta a beleket olyannak,mert éppen kaiklás előtt állt :D

Mi ma a bnőmmel moziba megyünk Márk meg anyuéknál alszik.

Nika:mi ősszel már nagyon sokat voltunk Márkkal állatkertben és Ő imádja.Kb 2 hete voltunk megint és amikor mondtam neki,hogy megyünk az állatkertbe mondta,hogy majom :)
Nyugodtan menjetek Gegével.
A tali pedig nem is rossz ötlet ott.

Bocs,hogy nem irok most többet,de mennem kell Márkkal.

Zsu:nagyon szép az ebihalod :) :) :)
Vendég

tali is lehetne tök jó lenne :):):):

nika70
Salgótarján

sissi, örülök, hogy végül minden rendben :lol:

Lányok, elértem a dokinőmet, mától rendel újra (szóval nem a megbeszélt 9-étől), mondtam, hogy nem tudom, hallotta-e, de megszültem, mondta, hogy nem hallotta, gratulál, és vár a 6 hetes kontrollra.
Asszem, akkor találkozunk utoljára :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

baszki, meg se kérdezte, hogy vagyok... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
De gáz!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat:jövőhét vasárnap és következő vasárnap közöttre vagyok kiirva :lol: :lol: :lol: ,szóval lehet együtt megyünk???? :wink:

A homeos bogyót csak este lehet bevenni????

Sissi,látod,hogy nem kell magad hergelned...fölösleges :roll:

Nika,szerintem Gergő már simán élvezi az állatkertet...vigyétek el nyugodtan...ügyik voltatok,jó sok mindent elintéztetek ma...mikor költöztök??? :wink:

Nemlajos komoly a doktornénitek :?

Nócika megint jóslásokba bocsátkozol???? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Dátumot nem mondanál???? :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika ez a sütis oldal nem semmi :shock: :shock: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Húúú, hogy ti mennyit tudtok termelni, csak győzzön az ember visszaolvasni! De nem baj, örülök, h írtok, jó olvasni benneteket :)
Pici! Én már kidolgoztam magamnak egy jó kis stratégiát azokra az esetekre, amikor a párom elutazik és én egyedül maradok (mert már nálunk is jópárszor előfordult)...és így tök jól ki lehet bírni (bár hiányozni így is, úgy is hiányzik). Olyankorra ütemezek be egy csomó csajos dolgot: meghívok barátnőket vacsizni, beszélgetni, házi wellness hegyek...és az utolsó napokon meg már azon gondolkodom, h milyen finomsággal, ínyencséggel várjam haza a drága férjecském... a gondolatokat aztán a tettek (vagyis a főzöcske, sütkérezés) követik. :) Nektek is hipp-hopp eltelik az a kis idő meglásd.
Nika! Mindenképp keresd meg kérlek annak a túrós finomságnak a recijét, mert ííííírtó guszta! A kisfiad meg ennivalóan cuki :wink: (látom ti is süttök andi portáljáról :wink: nekem is a kedvencek között van)
Törpiri! Látom-látom nagy az izgalom, türelmetlenség már...hát el is hiszem...engem is már majd' megesz a fene, h mikor írod már, h jön Lili!
Cat! Remélem most már megütöd a főnyereményt az 5ösön!
Nemlajos! Szép kis kiütéseid vannak, nem mondom! Sajnos ötletem sincs, h mi lehet, de remélem, h semmi komoly és mihamarabb elmúlik.
Sziszi! Örülök, h minden rendben veletek! Ugye most már megnyugodtál? :)
Asiye! Döglesztő a lányod ebben a csatban

Jujj, Lányok! Annyira, de annyira boldog vagyok! "Hivatalosan" is már belekezdtünk a babaprojektbe!!!! :D
Igaz, szerintem ez a hónap elúszott (betegségem miatt is, meg pé-kor nem tudtunk együtt lenni), de nem baj, majd a következő alkalommal sikerül (insallah)! Úgy örülök!!!! Már ezt is akkora lépésnek tartom!

afra.h

ja és Zsu! Nagyon kis édes halacskád van! :D Vigyázz rá nagyon! :)

afra.h

ja elintéztük annyira hogy majdnem kicsi lett a szőnyeg ha nekem nem motoszkál a fejemben hogy nem 3 méter széles az ablak akkor egy méter hiányzik széltében a szőnyegből :D:D:D:D:D ezért elmentünk lemértük újra :):):):):)) még jó hogy a függönyre annyit számolt rá sógóürnő a behajtásokra :):) abból nem lesz nagyobb így is +400 ft :)
elvileg és gyakorlatilag 27-29-ig valamelyik nap költözünk 27-én már kapcsolják ott be az upc-t de itt csak 30-án kapcsolják mki így van időnk :) még két hét :):):):)

afra holnap ígérrem felteszem de most nem keresem meg bocsika :):):)

nika70
Salgótarján

Semmi baj, ráér! Csak nyugodtan :)

afra.h

Cat..ezt biztos vizesedésre kell szedni????

Én most valami Natrium Sulfuricum 9ch-t olvastam a vizesedésre!!!
http://homeopatia.info.hu/index.php?mod ... ory_id=204

MEgnéznéd majd??

Köszike

Afra nagyon szurkolok,hogy minél elöbb összejöjjön a baby :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: