A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:38-kor.
davandi

Nakem van tuti jó gofrireceptem.ha kell vkinek, leírom szívesen!

Xandra

akkor most a te férjed plasztikai sebész? én azt hittem vmi más doki, csak vmi ismerőse csinálja Maryska műtétjét :roll:

mennyibe kóstál most egy mellplasztika?
Majd közlöm a férjemel az árat :wink: :lol:

Anny
na ne márrrr???minek megy apa pont azon a szombaton.nem lehet, h máskor menjen? komolyan muszáj neked alkalmazkodni hozzá?
amúgy mi lenne , ha nem lennél otthon?

szerintem várj még vagy 3 napot. telefonszám nincs? ha van, hívd fel.
hol van a kocsi?

szanet

Lanyané
Szombaton haza?Ugye nem holnap szombaton? :shock:

Vanda
Nagyon kreatív az urad

Krumpli
Ha jól emlékszem Eszti ígérte
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:38-kor.
davandi

Sziasztok!

Még mi is élünk, csak rohangálós napjaink vannak, meg a csajok náthásak kicsit. Egész nap megy a nyafi, de nyomatom a homeós bogyókat és talán már jobb. Antibiotikumot nagyon szeretném megúszni.

Lanyané: gondolok Rád , épp kávémat iszom! Ügyes leszel.Ja és még szebb!

Demoniq: hugidnak gratula!!! :D

Én meg azt álmodtam, hogy szülök. :D Annyira jó volt, még most is a hatása alatt vagyok. Csak azt nem tudom milyen nemű lett a baba, mert felébredtem valamire.

Davandi: szépségesek a csajok. Hihetetlen mekkora nagyfiad van!

Szanett: édesek a huncutkáid!

Nekem is mindenki gyereke a kedvencem. Egyik ezért, a másik azért.Imádom nézegetni Őket.

Iwiw-re Ti tudtok képet feltetnni. Én már vagy két hete nem. De lehet, hogy megint a gépünkkel van baj.

Szép napot mindenkinek. Megyek etetni, dajkálni. De ha tudok, akkor jövök még. Pussz!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Szanet
te tényleg jócskán lemaradsz :lol: :lol: :lol:

Anny
Én úgy jártam,hogy írtam a perego-s csajnak,nem válaszolt.Közben válaszolgatott más kérdésekre :shock: Aztán 1 hét után(addigra lejárt az aukció) előkerült,kórházban volt a kisfiával.Akkor derült ki hogy a férje válaszolt a többi kérdésre,de ő nem mondott áment az én árajánlatomra.
Apának mondd meg,hogy cseréljltek el azt a hétvégét.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:39-kor.
davandi

Lanyané tiszteletére megittam a mai második kávémat. :lol:
Visszaolvasni nem sikerült, törpök még mindig elég kergék...
Dani végigaludta az éjszakát, de a tegnapi nap után nem csoda. Réka akkorákat bukik, hogy csak pislogok, már Sinlackal sűrítjük a kajáját, de így is.
Kaja: Pasival mindenevők vagyunk, egyedül ahagymát utáljuk mindketten, meg ő a gombát. Szóval részünkről bármi jöhet, a grillezős ötlet tetszik.

Binyek!
Fürdőbe mi tuti megyünk (legfeljebb én nem vetkőzök, de a fiúk pancsolnának).

Hirtelen semmi nem jut eszembe, amit írni akartam, majd jövök még.
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:39-kor.
davandi

Myra!
Az iwiw szokott néha szarakodni, nem biztos, hogy a géppel van baj.

Szandra!
Zsírleszívás + hasplasztika mit kóstál? TB támogatja? Kicsit megzuhantam magamtól, normál esetben eszembe nem jutna ilyesmi. :oops:
vovanda

gofri

# 40 dkg liszt
# 1 csomag sütőpor
# 3 tojás
# 12 dkg sütőmargarin
# 1 csomag vaníliás cukor
(# 12 dkg cukor-én NEM teszem bele-helyette +1 vanilincukor, és úgy is finom, hisz édes lesz a cucctól úgyis ,a mit rteszünk a gofrira)
# 1/2 liter tej

Elkészítés: A liszthez keverjük a sütőport. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a margarint, vaníliás cukrot, cukrot, a 1/2 liter tejet. Jól összekeverjük.én botmixerrel szoktam ezt összedolgozni.
A tojások fehérjét keményre verjük, és beleforgatjuk a masszába. Azonnal süthetjük a gofrisütőben, kb. 4 perc alatt megsül.

szanet

Vanda

hát igen, mondom én, hogy azért ez a terhesség szép meg jó, meg imádom a gyerekeimet is,és oda nem adnám őket semmiért.de mégiscsak rosszul vagyok , ha a mellemre nézek :cry: és hiába mondja más, hogy de ez eltörpül, hisz van 2 gyönyörű gyerekem.igen, de akkor is .....ne tehetek róla folyton komplexusom támad, ha aa mellemre gondolok :roll:

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:40-kor.
davandi

Hali mindenkinek.

Én is a második kávémnál tartok.
Rájöttem ha többet iszok elveszi az étvágyam igy kibirom délig kaja nélkül :D

Vovanda:nálunk is bukos volt és még van is Regi , a Nutriton nekünk jobban bevált mint a Sinlac,kevesebb jön ki :D

[size=18]DÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRI hol vagy ??????[/size]

Külföld:Nálunk apára rájött kb egy hónapja hogy menjünk Új Zelandra ,onnan fél év múlva Ausztrália :shock: .
Mondom neki ,közelebb nincs más jó hely ? :D

[Kép
amonré

[quote="szanet"]V írta:szanetanda

hát igen, mondom én, hogy azért ez a terhesség szép meg jó, meg imádom a gyerekeimet is,és oda nem adnám őket semmiért.de mégiscsak rosszul vagyok , ha a mellemre nézek :cry: és hiába mondja más, hogy de ez eltörpül, hisz van 2 gyönyörű gyerekem.igen, de akkor is .....ne tehetek róla folyton komplexusom támad, ha aa mellemre gondolok :roll:

maximálisan egyetértek

Szandra
Szerintem Dokiapu küldhtene mindenkinek egy árlistát lassan :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti2 :P
Nem néztem. Én nem bírom az ilyen műtéteket nézni. Apa nézegeti itthon (is) ezeket a horror műtéteket, én meg tök kivagyok tőle 8) A vért bírom pedig... de egy orrműtétet végignézni, brrrrrrrrrrrrr
Aztán nehogy elaltassanak és Apától kérdezzék a nevet :lol: :lol:

Andi :P
Igen, már gondoltuk, hogy a bulvár sajtó mindenre rácuppan úgyis, megiratjuk, hogy 10 éves apának születtek ikrei :lol: :lol:

DokiApus kérdésekre privi válaszokat küldtem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

DÓÓRI???
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:40-kor.
davandi

[

[size=18]DÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRI hol vagy ??????[/size]

mondja már meg valaki hogy lehet kiabálósat írni?He?
Nekem mindig simán küldi el
Vendég

amonré

az én férjem is ezt tervezte.és amúgy már mejdnem mentünk is ausztráliába, találtunk egy ismerőst, de akkor jöttek a babók :roll:

amúgy szerintem mindegy hová mégy manapság.repülővel azért hazajöhetsz bárhonnan.persze ha jó unkahelyed van és sokat keresel :wink: :lol:

szanet

reggelt csajok:-)

hévíz: lehet ott kaját kérni (reggeli, péntek este), vagy legalább vmi bolt van a közelben vagy vigyük a hűtőt is? :-)

egynaposoknak: a péntek esti lesz az igazi (IHB) buli, mert szombaton már úgyis mindenki arra fog gondolni, hogy nem szabad nagyon berúgni, mert vasárnap józannak kell lenni a hazaútra :P
ráadásul szombaton már olyan sokan leszünk, hogy mindenki csak arra fog gondolni, hogy a többiek előtt ne fetrengjük pocsolyamalacként :lol:

lanyané: hajrá, csak ügyesen.....hévízen meg azon fogok vigyorogni, ha rád nézek, hogy tudom, milyen bugyi van rajtad :roll: :oops: :lol:

mire összeírtam vandának (ő kérte), hogy ki kéri a "forgatókönyvet", addigra elküldte a maileket.... :evil:

petricsek: már ezer éve akartam kérdezni: miből írod a szakdogát?

szanet: erre jó a feliratos póló, hogy ne legyenek beazonosítási problémáink :lol:

myra: ha szarakszik az iwiw, dobd ki az internet explorert, és használj helyette firefoxot, az alól mindig műxik....

vanda: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
szétrúgom a segged, ha sokat sírsz még az alakod miatt!!!!!!!
inkább szanet gofri receptjét olvasgassad.....vagy még inkább ne csak olvasgassad :wink:
1szálpasi

Szandra
(annyira nem áll rá a kezem :oops: )

Privi nekem is jöhet(bár beszari vagyok,de az önbizalmam lassan a Föld másik feléig süllyed a tarisznyák miatt)
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:41-kor.
davandi

Hát igen ,de azért mégsem 2-3 óra a repülő út mint mindjuk Eu.ban ,hanem 24 óra átdsállás és nem olyan olcsó ha ki akarnak jönni a rokonok+ honvágy .
Majd meglátjuk ,nekünk is vannak ismerőseink kint , kint voltak 2 évet ,végig utazták a környéket ,valami csodaszép.
Mondtam, hogy ha nagyobban lesznek talán........................,már csak a gyerekek érdekét nézve is .
Ti letettek róla ?Lehet hogy egyszerre megyünk ki ???? :D

[Kép
amonré

tarisznya :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon jóóó

szanet

szanet: képet a ciciről :lol:
1szálpasi

Pasi
Nekem is az jutott eszembe Maryskáról,hogy bugyi+póló+zokni passzoljon az oké.De akkor nyáron bugyit se hord?
De disznó vagyok :oops:
Vendég

Vanda: adj még időt magadnak!!! Még csak most születtek a törpök! Én most már kezdek megbarátkozni magammal. Na olyan nem leszek mint az ikrek előtt, de egész jó most. Bukást sajnálom.

Iwiwwe válaszokat köszi. Most sem tudok képet tölteni, szerintem tuti a gépünk szarakodik. Majd megnézetem.

Vovanda: köszi :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

banika: jó tudni, hogy nem csak én vagyok ennyire perverz :P :lol:
1szálpasi

Én vagyok az egyetlen ember a földön akinél a babanet és az iwiw nem műkszik firefoxal.
Mér 3 guru ténykedett a gépemen,d enem jutottak semmire :evil:
Vendég

Szandra, egyébként kevés durvaságot mutattak, inkább a lelki oldala volt a lényeg a plasztikai műtéteknek a zenéje is az volt, hogy make me beautiful, make me a perfect soul, a perfect face, a perfect lie

http://www.youtube.com/watch?v=zeY-rhOl ... re=related
ha valakit érdekel itt van a youtubeos linkje
a nagyon jóképű pasi a Christian Troy :shock: :shock: :shock:

Davandi, értettem, UH-ról beszámolok :!: :!: :!:
Vendég

Banika ,látom sikerült a kiabálós :D
Xandra :én is kérnék privit a teljes kaszni átalakításhoz :D

[Kép
amonré

Én is néztem,de erősen elvesztettem a fonalat

Maradnak a helyszínelők meg a nyomtalanul
Vendég

Nem sikerült!A tiéd másoltam
Ha nem mondjátok meg hogy csináljátok.....................
Vendég

banika drága: beírod a szöveget, aztán kijelölöd és a betűméretet átállítod a szövegmező fölött :)
1szálpasi

Írtam már hogy integetnek pá-pát?
Vendég

Amit én irtam :miután beirtad a szöveget ,felette van hogy betűméret ,jelöld ki a szöveget és ott van hogy óriási,jelöld be ,ennyi.

[Kép
amonré

Így?
Vendég

IGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNN! :D

[Kép
amonré

köszi
Vendég

Binyek
Asszem mi sem sétálhatunk akkor veletek sajnos,mer tén nem cipelem a vonatot,inkéább visszük a két ariat
Vendég

Anny
Hova kell menned a kocsiért?Nme olcsóbb a posta vagy vmelyik futárszolgálat?Vagy meg akarod nézni előtte?
Vendég

[quote="amonré"]B írta:amonréanika ,látom sikerült a kiabálós :D
Xandra :én is kérnék privit a teljes kaszni átalakításhoz :D

ez a kaszni átalakítás jó duma :lol:
Vendég

Sziasztok, megyek dolgozni.

Nővéremmel mi lehet???
Vendég

Csajok
Krumplit vállalom továbbra is,de kb. mennyi kell?(én utálom a krumplit,így nálam a paprikás krumpli sem ok,de elvagyok vajaskenyéren is)

És esetleg bográcsos marhapöri? :roll:
Vendég

Petricsek
Priviben szívesen elküldöm az utánfutós tel.számát.Németből hozza,vadi újak.
Vendég

Mi is inkább 2 egyes kocsit viszünk. Különben nem férünk be a kocsiba. Egyik szakadt kicsit, azt kaptuk, de nem vészes azért.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Binyeknek van két tuti kocsija :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti elküldöd nekem is?Hátha
Vendég

Jó reggelt! Én nem kávézom, de azért még gondolok Maryskára :lol: Várjuk a jó híreket! :D
Este bealudtam, így szegény lányaim is csak később ettek...de reggel ugyanakkor édredtek...szóval rájöttem mindegy mikor esznek :D fél hétig ígyisúgyis ébrednek :lol:
Petricsek: kabrió cuki
Szanet: hát ez nagyon izgi, a nyelv miatt meg ne aggódj, ha anyanyelvi környezetben vagy visszajön és rengeteg ragad
Lili: szívesen máskor is, remélem Neked is hasonló van, ez ilyen kis egyszerű vékonyka, mint egy kisebb törölköző
Szanet: de szép szőnyeg! :) hát ezek a csajok is tündérkék!! :lol:
Binyek: köszi meghívást, tegnap ezt már letelefonáztuk (juj, nagyon jó volt Veled beszélni :lol: ), de többieknek is írom, Apa szülinapját azon a hétvégén ünnepeljük és mivel ez az első szülinap csajokkal, maradunk családozni meg édesnégyesben, viszont nyári vagy őszi vagy máskori taliban benne vagyunk!!! :)
és persze nem tudtam fotózni, bealudtak megint repeta után, nagyoncukimanók, majd hétvégén fotózunk így csak jövő héten megy az emil, és még1x jó pihit hétvégére :D
Dragon: én imádom Angliát, voltam is kint sintérkedni még egyetem előtt, nekem bejött, rákeresek erre a kengurura, köszi tippet!
Paris: mindegyik név cuki, szerintem is ha rövid a név lehet kettő, bár most magam ellen beszélek, nálunk azért nincs kettő, mert sajnálom szegény tanárnéniket(ööö magamat is), akiknek kettő keresztnevet is be kell írni a naplóba meg bizibe meg... :lol: :lol: De Nektek jó lesz ilyen szép vezetéknévhez :D
Andi: cukibabák kicsik és nagy! :D
hát amin 3an vannak az valami tünemény, Te találtad ki a beállítást??

iwiwen mindig van valami újítás, néha jobb néha rosszabb, én imádom pl. az ismerősök friss képeit, na az valami csúcsötlet volt!

Szamy: már pont akartam kérdezni merre jársz :lol: mi is ezért vagyunk kisziszák!!! :lol: :lol: reggel különösen nagy nyivákolás meg sikongatás van, imádom a reggeleket, APa még itthon csajok az ágyunkban, persze eszünk is közben :)
Demoniq: gratu huginak :)
Anny: remélem babakocsi rendben lesz! bár kicsit gyanús...de hátha csak olyasmi van amit Banika írt :)
Myra: jobbulás jányoknak, milyen bogyót adsz?
iwiwre nekem ment tegnap a kép :)
Banika: pá-pá cuki, és tényleg csak akkor használják?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: