hú, másfél napot hagytam ki, és 7 oldalon kellett végigrágnom magam
Vanda Szerintem tök jó dolog a házassági szerződés. Mi is gondolkodtunk rajta, de aztán úgy alakult, hogy ugyanannyit vittünk a házasságba mindketten. Én azért akartam, hogy ha valami miatt úgy alakulna az életünk, hogy szétmegyünk, ne ezen múljon, hogy békében tudjunk elválni. Én is nagy musical rajongó vagyok, de hangom az nincs.
pasi A pénz dolgot nem kell ám így túlbonyolítani

Egyrészt létezik bankkártya, másrészt mi amikor veszünk ki pénzt, automatikusan teszünk mindkettőnk pénztárcájába
Az iwiwes kereső nem tetszik

Eltűntették a csoportok szerinti keresést
benszi Ez a kakilós sztori tündéri
anny Imádom a lányaidat
nevek Nálunk is rengeteg lánynév volt, ami tetszett, de fiúnév csak egy volt (Vajk)

Azt tutira tudtuk, hogy az egyikük lány, így nem különsebben agyaltunk a másik néven.
mrsparis A Hanna nekem is nagyon tetszett, de az uram megvétózta

A legkisebb húgom Nina

Igazi kis öntudatos rosszaság (2,5 éves)

Dórát én Lillának vagy Lucának szerettem volna, de az uram ezeket is vétózta
Rákszűrés Nekem azt mondta a doki, hogy szülés után fél évvel menjek megcsináltatni.
külföld Mi is sokat gondolkodtunk a költözésen. Én Írországba szerettem bele

Nekem igazából a "magyar mentalitással" van bajom.

Nagyon nehezen viselem a törtető, egymást letaposó, írígykedő hozzáállást a dolgokhoz. Apa programozó, külföldön többszörösét kereshetné mint itt, de lusták vagyunk, maradunk
Moni Nem néztem még szállást, nem tudom még, hogy ottalvósra megyünk-e, vagy csak szombatra.
davandi Nekünk is van goffrisütős melegszendvicssütőnk, beszállhatok melléd

(de receptem az nincs

)
szanet Bárcsak olyan nagydarab lehetnék, mint te

Bár én meg azzal büszkélkedhetem, hogy szülés után közvetlenül kevesebbet nyomtam, mint amennyivel terhes lettem

(csak sajnos bőven volt miből

)
becenevek Nálunk is állatkert van

Kinga a Tücsök, mert olyan kis pálcikaemberke volt, amikor megszületett, aztán kicsit később a tüsi haja meg a hatalmas szemei miatt Majmocska is lett. Dóra meg elkezdett kúszni, és húzza maga után a lepedőn a nyálcsíkot, úgyhogy most ő a Kiscsiga

Meg persze mindketten kiscicák (meg kismanók, meg tündérkék, meg...)
Dóra elkezdte élvezni a hangját és rákapott a sikoltozásra, de olyan hangon, mintha egy rekedt kismacska, akinek húzzák a farkát Tarzan üvöltést gyakorolna

Azt hiszem, nem lesz énekesnő a kis repedtfazék hangjával
húú.. már ennyi az idő

Én meg itt olvasgatok ahelyett, hogy aludnék