Es nem lehetne visszadatumozni azt a receptet? Nagyon bosszanto! De nemcsak ez, hanem inkabb a diagnozis!
Zsuzsi
2004.04.08 23:05
Kis szandi, piros. Bar jarni meg nem tud a kolkocske... Remelem, nem novi ki addigra, amikorra kellene. Meg vettunk egyeb ajandekokat is, uuuugy varom, mar a holnapot, remelem, nem lesz hisztis a kis holgy.
Az, ha jol emlekszem, ket nappal szules elott volt, azaz pont tegnap egy eve.
Nalunk nem egeszen epitkezesrol van szo, csak ezt nem szeretnem reszletesebben leirni esetleges kukkolok miatt, szoval nem kene ilyen gyilkosnak lennie, mint amilyen...
). Viszont vettem ilyen kis muanyag repuloket, amiket a tortara kell tenni, es azok tartjak a gyertyat.
Remelem, lesz sikere! 
, hat igen, nehogy vita legyen!
Nagyon jo hir, hogy nem kellett megpiszkalni, foleg, ha nem is nagyon faj mar neki!

2004.04.09 06:39
! 2004.04.09 07:03

Annyit nőtt és csajszisodott Petra
Többször kellene felraknod képet, mert már olyan rég láttuk

És persze várjuk a képeket a szépséges lánykádról
Mérőműszer

2004.04.09 07:40
2004.04.09 08:13
De azért jó érzés
(akkor pont nem olvastam), és mondtam is neki, hogy a fene gondolná, hogy ez is veszélyes... Én tulképp mindent odaadok Kevinnek, ami nem kifejezetten éles, vagy láthatóan veszélyes...igaz, ő még hason/háton játszik, nem rohangál...
Majd írd meg mi volt a szájsebészeten.
), így én nem aggódok, hogy törpe marad...
Csak azt nem értem, miért kellett elcsomagolnom a 74-es rucik nagy részét??
Szép napot mindenkinek! 2004.04.09 08:16
. Barátnőm délután megjegyezte, hogy tényleg elég nehéz elviselni azt a nyafogást, sírást, akaratos ordibálást amit Levi csinál. Háát, nem véletlenül vagyok idegbeteg néha
.
. Egyszer a DM-ben egy sampont tavaly nyáron és egyszer a Pennyből egy üveg tormát nem régen. Mindig csak itthon vettem észre. A Te tortúrádat olvasva ezentúl megpróbálok jobban odafigyelni.
!
!
. 2004.04.09 10:34

Mennyibe kerul az a cukormero keszulek receptre? A gyogyszertarban lattam egy hirdetest, valami kis bigyo vercukormero keszulek most 12eFT. Ennel jelentosen olcsobb, ha az orvos irja fel? 

2004.04.09 11:55
kitartás. Remélem, Zsombi hamarosan jobban lesz. Anyóshoz meg még több kitartás, szerencsétlen. Ez egy hosszú távú dolog lesz
nagyon sajnálom. Ehhez képest szerelők már szinte szórakoztatóak.
Azért nem néz ki annyira durván, mint előtte, de...
2004.04.09 12:11

... viszont nagyon jól éreztük magunkat a tyúkkal
. Utána Gombócékkal és Andiékkal bementünk az IKEÁba, ahol régenlátott évfolyamtársnőmmel is sikerült összefutnom
és még Danóért is odaértünk időben, hazafelé a csaj jó nagyot durmolt, aztán meg nagyot zabbantott. Szal igen elégedett voltam

Urszila, kiscsajt gyógyítgasd gyorsan, gyógypuszát küldök hozzá
. Mikirályfinak is küldöm a gyógypuszákat, igazi kis hős zabalovag a fiad! Őszülésre én már rég kemikáliákat vetek be...
Nálunk húsvétkor fel van tojásozva pár barka a nyulas terítővel letakart konyhaasztalon. Vasárnap reggel meg ádáz ajándékkeresés megy a kertben (kiváncsi leszek, hisz idén már két törpekommandós lesz bevetésen
). Én tudom mit fognak találni
Kajában, mint Beuéknál, jó kis epediétás füstölt csülök, sonka, tojás, húsvéti kalács, és rengeteg vitamin ilyen-olyan sali formájában. Ja! ÉS reszelt házi torma, az is diétás, ugye?
2004.04.09 12:26

2004.04.09 12:27
. Valójában egyik gyerkőcöt se érdekelte a torta, csak már mikor a felnőtteket el kezdte érdekelni
. Na akkor, míg pihent a motor meg a ló...
2004.04.09 12:45
Egész éjjel nem aludtunk, anniyra köhögött szegénykém, aztán hajnalra ez csillapodott, helyette elkezdett folyni az orra. Torokgyulladása is van. Most alszik, 37,8-cal tettem le aludni, nem adtam lázcsill-t, gondoltam, majd ha 38 fölé megy, remélem, nem megy fel túlságosan, amig alszik.
Szegény lázas Zsombi
anyósodat is sajnálom. És még a tévé és mosógép is... kitartás, remélem mindenki hamar rendbejön ++++++++++++++++++++ 
kérünk képeket
)
2004.04.09 13:55
2004.04.09 14:33
). Azt mar kideritettem, hogy volt tali, hat en uggggy irigykedem. Valaki megsugna nekem hogy tudom megkukkolni a kepeket.
Anyosoddal nem lehet konnyu, ha tenyleg beigazolodik a dolog es sulyos agyerelmeszesedese van, akkor ez sajna nem fog javulni. Nekem apai nagyapim volt ilyen
Fogak, ido....????
2004.04.09 15:06
, de ha gondolod, akkor addig kölcsön tudom adni. A recept visszadátumozás egyébként tényleg jó ötletnek tűnik, de ha az orvos belemegy, akkor minél előbb el kell intézned, mert a receptek csak 1 hónapig beválthatóak. De ha addig is kell a mérő, akkor dobjál meg egy e-maillel, és megbeszéljük a részleteket. 2004.04.09 16:18
Fogadjunk, valami magasan képzett biztonsági őr szívózott
Meg recept
Most már igazán történnie kell valami NAGYON JÓNAK veletek!!!
) aztán majd kiderül, hatott-e hosszútávon...Csak egy kis merészség kell hozzá, meg egy jó fej férj, aki meérti, hogy elég neked a magad baja, nem kell még anyósé is. Szerintem tiedférj is jó fejnek láccik
Ugye milyen szép? (Ma 2 órai melómba került, de megvarrtam!!!
)
2004.04.09 18:19
Fuggony klassz lett!
2004.04.09 19:11
2004.04.09 19:13
) de csak jövőre, idén még nem. Meg apával később megy majd locsolni, de leginkább csak a családot. Esetleg ha nagyobb lesz, gondolkodom egy vidámpark vagy állatkertlátogatást állandósítani, de azt is inkább azért, mert ovi/isi szünet szokott ilyenkor lenni, és akkor majd simán beiktatható lesz.
2004.04.09 19:50

Ebből következik, hogy például még nincs olyan kép, ahol Dani ácsorog.
Én nem csináltam semmit, mert bíztam benne, hogy éppen költözködni fogunk.
2004.04.09 21:55
Majd nem megyünk közös buliba 

Vagy egyeztetünk ruházatot

2004.04.10 03:46
2004.04.10 04:38
. És csak úgy simán elengedtek, ki kellett fiztetned és kész?
Örökbe kapta Roni?
2004.04.10 07:44
Láza ugyan nincs Lilinek, remélem, nem is lesz, de tegnap délután már folyt az orra. Ráadásul délelőtt voltunk babatalizni, úgyhogy lehet, hogy mi is továbbadtuk. 2004.04.10 08:33
Függönyt hol újítottad be? Bocs, ha már írtad, de eléggé szét vagyok esve
.
. Egyébként ez családi vonás, hogy nem sikerül eltalálni az ajándékot, anyósom tavaly karácsonyra csavarhúzókészletet kapott apósomtól
.
. Jobbulást minden törpiek!
2004.04.10 10:13
.
. Náluk csak a gesztust lehet értékelni
. 2004.04.10 10:57
2004.04.10 12:30

Kikerülhetetlen...
És jobbulást Bekinek!!! 

Örülj, hogy nem "fiatalító kúra" c. wellness-hétvégét kaptál, meg lakkbőr melltartót kis korbáccsal 

Azért van esély rá, hogy ne legyen fujrossz, csak most kicsit paragép vagyok még ... 2004.04.10 13:51
:
És majd az oviban/suliban is felszólítod a többi kedves szülőt, hogy ugyan mán, ne vigye az orrfolyós gyerkőcöt a többi közé?...mert ez bizony gyakori, hisz amúgy se nézik jó szemmel az állandóan táppénzen lévő anyucit a munkahelyén
Szerintem a közösségbe járó gyerkőcöknél (legyen az akár egy sima tali) törvényszerű egy-egy körbeadott betegség, de így előbb lesz ellenállóbb az immunrendszerük
Szerencsés esetben a gyerkőc nem a bölcsi/ovi első évét tölti majd folyton a gyerekdoki várójában és anyucival táppénzen.

És természetesen mielőbbi jobbulást Bekinek
Én cserébe konyhai gépet (egy kenyérszeletelőt
) vettem múltkor a páromnak
Fel is volt kicsit háborodva, hogy milyen ajándék az ilyen, aztán csak elgondokoztattam...
Remélem, a hétvége nyugodalmasabban telik majd
A dokit meg próbáld megdumálni a visszadátumozásra, egy prószát megér
Én azért mondtam volna keresetlenül is ezt-azt a biztonság izomagyú őrének
A legújabb divat, hogy Zsebi elcsórja Timi valamelyik féltve őrzött holmiját (persze, azért csak jól láthatóan
) aztán eliszkol vele és közben hangosan kacag

Annál jobban élvezi, minél jobban visít és ordít Timi, estére tényleg széthasad a fejem tőlük
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint