Halihó!
Látom még a többi talizós nem írt, pedig Tisának a lelkére kötöttük, h most már minden nap jelentkeznie kell. Szóval négyen voltunk, Annaszuszi, Bogi és mi ketten, Nagyon jót dumáltunk, jó volt a hangulat, de sajnáljuk, h többen nem tudtatok eljönni! A legközelebbi tali már babákkal lehet csak!
Olvastam a cikket, amit Demetnik belinkelt. Hááát, tényleg elég fura, h egy terhes csajszi ír ilyet, neki kéne a legjobban megértenie a többi pacakost, nem pedig kérkednie a szerencséjével.

De sztem nincs is igaza- nagyon nem mindegy, h kinek milyenek a génjei.
Szó volt az altatásról, nagyon picinek tényleg nehéz és nem is kell sírni hagyni, de egy 3-4 hós babát már el kell kezdeni megtanítani egyedül elaludni, és ebbe belefér egy kis sírás is. Nem azt mondom, h 10-20 percig hagyni kell üvölteni, de egy pár perc sírás nem olyan nagy kínzás sztem. De mindegyikőtök kitapasztalja majd, h a babának és nektek mi lesz a legjobb!
Sziszike, drukkolunk, majd mesélj, h mi votl a dokinál. Rád is áll ám a napi jelentési kötelezettség!!!!
Első mozgástól való születési idő: hát nekem Emmával nagyon nem jött be. Jó lenne, ha most sem így lenne, mert akkor kb. a 42. héten fogok csak szülni! (Persze én most tuti, h lelki alapon nem éreztem hamarabb, akkor volt ugye az amnio-mizéria.)
Cat, mi van a másik fórumon a csajszival, akinek olyan rossz lett a kombinált tesztje, mint nekem? Gondolom volt amnion ő is, nem?
Egész délelőtt itt volt a barátnőm a kisfiával, jól lefáradtam, úgyhogy ledőlök egy kicsit!!!