A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Julcsi, örülök, hogy jól telt Nálatok is az éjszaka! :lol:
zsu83

Figyelem! Babaruhabörze a Hungexpon!
http://www.babaruhaborze.hu/

Kép
kangu

Bjuti: Olláréééé!!! :lol:
Épp tegnap este gondolkodtam, hogy írok Neked smst, mert már annyit hiányoltunk és semmi válasz :wink: Szuper, hogy írtál, és nagyon büszke lehetsz Magadra, hogy a szopit így beindítottad! Gratula! :D (Az egészségügyi dolgozóknak pedig ezt üzenem: :twisted: :twisted: :twisted: )
Várunk, ha tudsz jönni gyakrabban!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Na akkor biztosan odébbállt a front!
Jó éjszakáknak örülünk!

Éééés a további "dejónapunkvanma" menüpont: megérkezett életünk első családi pótléka (és nem mellesleg az anyasági támogatás is!)
Jippiijéééé gazdagság van (még jó, hogy elkölteni egyelőre nem sok lehetőségem van!)!

ladmon

Ladmon hová jár apukátok billiárdozni? Van némi kméti kötődésem :wink:

Gabi köszi a linket! Kerestem én is neten de olyan nyomi vagyok, sose találok semmit.

Kétnaponta fürdik OLivér is, és kifejezetten szép bőre van, sőt azóta nem cserepes mióta hazajöttünk a kórházból, ott minden reggel fürdették és aztán ki sem látszott a hintőporból.

Örülök a tűrhető éjszakáknak! :D

Elfelejtettem mit akartam :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ladmon ha végzett nálatok az álommanó mondd meg neki hogy vegye az irányt mifelénk de szélsebesen mert Olivért reggel fél8tól még csak percekre tudtam letenni a karomból és már kinyúlok :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Anyasági támogatást ma kaptam meg! :) A többi még várat magára!
zsu83

Írtam egy csomót, de elszállt... :evil:

Szóval élünk mi is, de írni nem nagyon tudok, mert a gyerekben beépített érzékelő van, ami azonnal riaszt, ha írni kezdek.

Zsuzsi, nagyon várom a szüléssztorit, remélem, nem maradtam le róla (olvasni se tudok sokat).

Iricc, írj, hogy mi van Milossal, szorítok nektek!

Nálunk is váltakoznak a nyűgös és a kisangyal napok, most az előbbinél tartunk :? . Egyébként nincs okom panaszra, szombaton leszünk egy hónaposak, és elértük a 4,5 kilót.

Erika, ha csuklanál, az miattam van, sokat gondolok rád és az álombabádra, bár úgy érzem, már mi is alakulunk. :lol:

Többgyerekesek! Csak én érzem úgy, hogy ez a manó teljesen más, mint az előző volt? Furcsa, de annyira más természetűnek látom, ezért úgy érzem, újra kell mindent tanulnom. A nagyot folyton rázni kellett, ölben sétáltunk naphosszat, őt ez sokszor úgy érzem, zavarja, néha kifejezetten magányra vágyik. Ez persze jó, de nekem lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem foglalkozom vele eleget...

Kép
mist

Zetibebi: a Fordanbe jár...
Álommanó átküldve, mert persze nálunk sem tartózkodott sokáig!
Amúgy meg anya nyakában szép az élet, ne feledd!! :D

ladmon

Hugic, benne vagyok a front-kergetésben :D úgy néz ki, össze is jött mára :)

Szerencsére nálunk a tegnap este jól sikerült, fürdéssel is egész ügyesek voltunk (bár volt olyan rész, hogy Adrit egy szál pelusban vissza kellett dugnom a takaró alá az ágyba, mert kicsit eltoltam a dolgok sorrendjét :lol:), szépen aludt, ahogy szokott, háromkor kelt enni, meg reggel hétkor. Azóta folyton kézben akar lenni - de ez nála elég általános, szóval jó napunk van eddig. Remekül tudok már fél kézzel gépelni :wink: mondjuk így a bal bicepszem sokkal erősebb lesz, mint a másik :wink:

Elifre én is gondolok sokat, hogy mi lehet velük, mert régen elég gyakran jött, mióta megvan Efe meg csak kb egyszer vagy kétszer. Biztos még kell egy kis idő, hogy összerázódjanak.

Bjuti, de jó, hogy itt vagy :) nehéz küzdelemnek hangzik, amit leírsz, de örülök, hogy végül jól alakulnak a dolgok, és minden tiszteletem a kitartásodért! :) az elmúlt két nap szinte mindenkinél ilyen volt, hogy semmi alvás, de szívettépő bőgés egész nap, úgyhogy megfejtettük, hogy a frontra érzékenyek a picik. Nálunk ma már jobb, remélem, nálatok is.

KépKép

KépKép
stelly

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 18:38-kor.
Vendég

:D Istenkém mennyi szép emlék...oda jártam fősulira amit alapvetően utáltam, minden szép emlékem a kméti évekről az amikor bandáztunk, rengeteget jártunk billiárdozni meg csocsózni, oda a Fordanbe is, az Unoba, Black Cat, akkor a Wanted ami már kicsit füstösebb, ott dolgozott a barátnőm, meg a tk-s bulik a Cool Cafe-ban, akkor még így hívták...ó most nosztalgiázok :D
Az álommanó remélem nem vonattal jön mert akkor sosem ér ide, Oli még mindig nem hajlandó lekerülni rólam :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: Nem lehet, hogy Zéti hasa a gyümölcslétől fáj? Lehet, hogy attól van szorulása is? Nem próbáltál neki aszalt szilvát adni? :?

Nálunk az éjszaka egész jól telt csak 2 órakor kelt fel és 5 órakor, de csak enni és utána szundított... és nem bukott tegnap estétől ma reggel 9 -ig... azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy azért bukik mert túl sokat cicizik? Meg a vitaminra gondoltam, hogy pont 3 napja kezdtük el a D és K vitamint adni neki és azóta bukik.. tegnap azt mondta a doktornő, hogy nincs összefüggésben a vitamin szedéssel... ti nem tapasztaltatok ilyet amikor elkezdtétek a vitaminokat adni a babátoknak, hogy utána bukott?

Babanyul: Én is úgy vágyok arra, hogy hazajöjjön a férjem... bár most nem vagyok egyedül mert a lányomat tegnap hazaküldték a suliból mert hőemelkedése volt a doktornő szerint csúnya a mandulája és kiírta 1 hétre... más nem is hiányzott csak egy beteg a családba... :cry:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 15:02-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:52-kor.
Vendég

(letettem Olit már két perce :D )

Szerintem se nagyon van kapcsolat a vitamin meg a bukás között, inkább az, hogy abban a korban kezdik el a bukást amikor a vitamin kezdése is esedékes. Ne aggódjatok miatta, Zéti nagyon durván bukott és 7 hónapos korában egyik napról a másikra mintha elvágták volna elmúlt. Ez csak a záróizom fejletlensége, nem kóros ha nem jön ki sok kaja.

Gabi ez a szék nagyon király! Olinak is érik a zenélő forgó :wink: ez után a délelőtt után meg főleg...

Millye most pont a kubut teszteljük, anyósom szerint azóta szorul a kölyök mióta kubuzik, bár kiderülne hogy azzal volt a baj, ha ma sem lesz kaka az megint 3 nap szünet :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Babanyul: Ez komoly? Nem lehetne a D vitamint másfajtával pótolni? Akkor csak bejött az amire gondoltam... :twisted: mert az én tündéri babám aki születése óta nem volt nyűgös és sírós azóta húzza a lábát nyűglődik és bukik... :? és minden nap bukik minden etetés után? Én tegnap nem adtam neki D vitamint... utánanézek, hogy mit lehetne helyette adni... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Ez már nekem is eszembe jutott, mi lenne ha én szednék D-vitamint és neki nem kéne csepegtetni? Bár attól lehet, hogy ugyanúgy fájna a hasa :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Millye: Lányodnak jobbulást!!! Tényleg, ő mit szólt a tesóhoz?
Én nem látok összefüggést a bukás és a vitamiok között. Szerintem egyszerűen túlevéstől vagy mohóságtól van. Marci keveset büfizik és nagyon keveset bukik, de inkább este szokott, mikor jól bekajál. :)

Crucus: Attila is szépen gyarapszik! Elégedettek voltak vele, igaz?

Örülök, hogy jobbak voltak az éjszakák! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Babanyul, marha jó ez a pihenőszék :) pont akartam mondani, hogy az én szintén "nyakbalógatós" kislányomat pár percre le lehet rólam kapcsolni, ha van mit nézegetnie, mondjuk neki a zenélő forgó az ász. Tusolás végére ugyan lejár, és elkezd sírni, de ha gyorsan törülközöm, egész jól megússzuk :) aztán még egy felhúzás, és lám, már fel is öltöztem :D

KépKép

KépKép
stelly

Ez mondjuk nem jutott eszembe, hogy hasfájás és vitamin hatásal lehet egymásra... Szerintetek ennek van realitása?

Gabi: Milyen szuper férj! Rábízod a ruhavásárlást? Huhh, drága Párom asszem ezt nem vállalná. .. :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 18:39-kor.
Vendég

Mist: Örülök, hogy írtál! :D Még nem írta le Zsuzsi a szüléstörténetet!

Eszter, akkor ügyesen megoldottátok az estét! :wink: :lol:

Millye, lehet hogy van összefüggés a vitamin és a bukás között, mert Bencus is azóta bukik, előtte nem bukott soha! :roll:

Gabi, tök jó a pihenőszék! :lol:
zsu83

Gabi, ez szép lövés volt, mennyibe került?

Álommanó nálam is dekkolt, de megadtam neki az új címeket, és repül, ráadásul több kollégájának is beszólt, hogy meló van, úgyhogy gyereket kitartóan altatók, már csak pár perc... :wink: 8)

fürdés: Köszi a cikket, mi is 2-3 naponta pancsizunk, bár én is szeretem, és Lénus is csipázza. Babaúszás jó dolog, de tényleg nagy klórterhelést jelent, szerencsére nincs uszoda a közelben, még elcsábulnék.

Orsi!!!!!!!!! Éljen!!!!!!!!!!!!!! Nagyon hiányoztál, komolyan aggódtam, szia!!!!!!
Sajnálom a küzdelmes napokat, annyira erős és kitartó vagy, hogy viselted a kórházi megpróbáltatásokat, meg ahogy küzdöttél a szoptatásért, mélységes tiszteletem, őszintén :!: Remélem, minden nappal jobb a helyzet, összeszoktok. Kérünk fényképet is, meg gyere, ha csak egy szóra is!

Mist, még nem maradtál le a sztoriról, az alkotás fázisában van, de már a végén, úgyhogy ha jössz rendszeresen, becsületesen :wink: , akkor hamarosan olvashatod :D

Nekünk is rendben volt az éjszaka, 9-kor keltünk, este 9 óta 3x volt szopi. CSak én nem tudtam aludni hajnalban, pedig aludt mindenki más, de annyira járt az agyam, énekelgettem, meg forgolódtam, és közben dühöngtem, hogy most kötelező lenne aludni, mert most lehet!

Kitört ablak okés, telefon sem romlott el. Apa kerüli a témát, érzi a felelősségét.

Képzeljétek, én béna, rendetlen! Tegnap Édesapa elhozta Léna lakcímkártyáját, meg a sz-i anyakönyvi kiv-t, én meg az asztalon hagytam. Na reggel látom, hogy a macska azon feküdt. Ez még nem akkora gáz, de a macska MENSTRUÁL!!!!!!! Csupa szmötyi és vér lett :x :evil: . Törölgetés itatás, vasalás, most úgy-ahogy. B.sszus!

Aki postán kapta meg a TAJ kártyát, attól kérdezném, mennyire tartják az egy hónap határidőt. Várjak rá, másfél hét múlva lenne, vagy menjünk érte? Mi a tapasztalat?

Gjéti, de jó, hogy ilyen csodálatos Apa vált a párodból, igazán rendkívüli emberek vagytok mind a ketten! Elárulod, mik azok a területek, amiben te mást gondolsz és teszel, mint az anyósod javasol?

Zsu: 6 hetes kontrollra igen, valszeg a doktornőhöz mennék. Te?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok, csak benézek pár percre ! A héten már egyedül vagyok a fiúkkal, hát mit mondjak nem piskóta. Pedig Vili nagyon jó baba még mindig, igaz orbitális étvágya van. 1 hónaposan már 4540 gr, azaz 1300 gr-ot hízott szülés óta. :shock: Szóval nem győzök enni, és enni, és enni, hogy legyen tej. Nemcsoda, hogy a kilók nem mennek lefelé, irigy, irigy, amiért ti már befértek a régi nadrágba.

Többgyerekesek, ti hová passzintjátok be a főzést? :? Nekem egyelőre sehovase sikerül, úgyhogy marad a rendelés.

Tegnap számoltam ki, hogy a nap 24 órájából egyedül az este fél8-fél10 közötti időszak gyerekmentes, de abból is 1 óra nálam alvássa telik,mert fél9-kor már megyek szunyálni, mert Vili kell 10-11 között. A férjemmel pedig pár mondatra szorítkozik a magánéletünk, mert ahogy hazaér már fürdetjük a gyerekeket, este meg én vagyok kóma. Na de fel a fejjel lesz ez még ígyse!!! :lol:

Vili éjszaka is 3 óránként kell kajálni, de a legjobb a késődélután és az este, amikor nonstop 1,5-2 óránként eszik, és semmit nem bukik vissza! 8)

Most nekem is királyság van, mert mindkettő alszik! 8)
yve

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 18:40-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 18:41-kor.
Vendég

Zetibebi: Szerintem ne adj neki gyümölcslevet és meglátod a hatását... de a szilvát kipróbálhatnád... akkor nem csak nekem jár azon a fejem, hogy a vitamin bezavar...

julcsi-79: A lányom örül a babának nagyon és segít is... de az első pár nap kicsit féltékeny volt és felvonult a szobájába... csodálkoztam rajta mert ő már nagylány és nem gondoltam, hogy féltékeny lesz... megbeszéltük a dolgot és ő attól félt hogy nagyon háttérbe lesz szorítva mert az öccsével többet foglalkozunk... de miután leültem vele megbeszélni azóta minden rendben van...

Zsu83: Nem is gondoltam, hogy nálatok is van bukás... és minden etetés után? Lassan már tényleg elhiszem hogy a vitamintól van...d e vitaminra meg szüksége van... :shock:

Yve: Én minden nap főzök amióta hazajöttem a kórházból ugyan úgy mint előtte... csak az időt tologatom ... akkor főzök amikor a baba alszik :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Bjuti: örülök, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy ilyen nehéz szülésed volt!!Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Mist: Álombaba ma elkezdett ordítani a piac közepén, mindenki minket nézett :D Gyorsan hazajöttünk, erre alszik mint a Kisangyal, úgyhogy a sétáról ennyit...De mifelénk nagyon fúj a szél, a lakásból nézve azt hittem, hogy sokkal jobb idő van...

Rám sem jók még a régi nadrágok, de ami sokkal rosszabb, a dzsekim sem ér össze! :twisted:

Kép
cserkészkolbász

Babanyul: akkor megnyugodtam :wink: , képzeld én is egyfolytában csokit ennék, és eszem is !!! Na megyek, felkelt Ricsi!
yve

Zsuzsi: Igen, a doktornőhöz megyek, viszek neki fényképet Bencusról a dicsőségfalára, meg egy szép köszönő levélkét!
Nagyon hálás vagyok a doktornőnek, hogy ilyen szép szülésbe lehetett részem, na meg persze a szülésznőmnek is! :lol:
Most kedden megyek, pont akkor van meg a 6 hét! És remélem zöld utat kapok apával összebújás, és kádfürdő téren is! :wink:

Yve: Jó hogy írtál! Szépen gyarapszik Vilike! :D

Millye, nem minden etetés után! és csak kisebbeket, de valamelyik reggel nagyon sokat bukott, meg is ijedtem, hogy mi van vele! :?
De azóta maradtak a kisebb bukások! Védőnő szerint ha keveset bukik, és szépen gyarapszik, akkor nincs probléma! :roll:
zsu83

Sziasztok!

Csak most van pár percem írni. Nagy alszik az ágyában, kicsi meg rajtam lóg. Biztosan a szél, mert már ezerszer elaltattam, de eddig még csak a babakocsiban a séta alatt aludt, meg most itt rajtam.

Nekem se jött be a kendő, meg a mei Tai és most vettem ezt a kengurut, nem drága és most abban lóg rajtam. Szabad a két kezem, viszonylag mobil vagyok, és ő is érzi a közelségem és így most már egy órája alszik. Ja és kicsit így ringatom is.

Csak javasolni tudom, nekünk bejött.

http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... 0506750032

Bukásra nekünk még anno azt is mondta a védőnőnk, hogy meg lehet emelni kicsit a kiságynak a fej végi részét, és akkor nem jön vissza. Majával anno bejött a kicsi bukásokra.

Jaj, ne haragudjatok, hogy alig jövök, aztán meg itt belepofázok mindenbe.
Mindegy, akit nem érdekel, az úgyis átugrik rajtam.

Álommanós napokat mindenkinek!

Kép

Kép
b79andi

zetivera: Úgy beszélsz, mint a nagy öregek a régi szép időkről!! :lol:

millye: én nem vagyok szakértő, de nem gondolnám, hogy van összefüggés. Bár mi is kb. két hetes kora óta bukunk, de az normális jelenség (asszongyák...) .

zsuzsi: Nekünk 2 héten belül megjött TAJ, és a 30 napos határidőt tartják általában. Szóval szerintem ne aggódj, tudják ott is, hogy ez kell az ellátások intézéséhez. (nem tudom, honnan ered az ősbizalmam a rendszer felé :?: )

Na én meg csak el kezdtem költeni a családi pótlékot: elveimet sutba vágva (végülis azért vannak, nem?? :D) : jártamban keltemben megvettem a Suttogót. Majd beszámolok róla, ha sikerül a kismajmomat leépíteni rólam. Most is a nyakamban alszik. Hihetetlen.... Ráadásul állandóan ki van tekeredve, tuti nem tesz jót a gerincének. (Az enyémről ne is beszéljünk!)

ladmon

Andi: nekünk is ilyen kengurunk van, de pár alkalom után nem merem egyelőre tovább használni, mert féltem a gerincét. Pedig egyszerűbb lenne úgy, mint kézben tartani... Mondjuk így is gáz a tartása... Fene tudja, hogyan jobb!

ladmon

Gabi pontosan úgy állok a wc-vel mint te... :roll: rajtam sem fog semmi. Nem tudom egyik gyerek vércsoportját sem, az enyém b+. Apáét sem tudjuk. A halolaljra rá fogok kérdezni gyógyszertárban, rokonszenvesen hangzik.

Zsuzsi akkor apának lelkifurdija van? Lehet hogy kapsz valami bocsi-ajándékot? :wink:

Yve nem főzök, nem tudnék egyszerűen, anyósom küld kaját vagy este apa összedob valamit.

Millye köszi, kipróbáljuk a gy.lé nélkül, hátha...vettünk szilva bébiételt, hátha megeszi. Be vagyok sz.rva a kórháztól, napi 2 beöntés szegénynek... :roll:

Andi tetszik a kengurud, meg a Dináé is! Nekünk is van egy egyszerűbb darab, de én nem merem beletenni a gerince miatt, bár ha belegondolok ölben is ugyanannyira van terhelve.

Ladmon pont ugyanazt írtam mint te a gerincről, most látom :D

Jött az a manó, de kedvem lenne megütni :evil: nem maradt sokáig... :( ÁLMOS VAGYOOOK!!! :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsuzsi: nekünk pont három hétre jött meg a TAJ kártya.

Bjuti: örülök hogy neked összejött a tejecske, nálam is volt egy védőnő, aki szoptatási tanácsadó is egyben, de sajna nálam nem alakul jobban :cry:

Mi fürcsizünk mindennap, hajat is mosunk időnkétn és hol üvöltünk hol élvezzük, még nehezen tudjuk eldönteni :D

Heti mennyi hízás a jó? Tudom hogy 150-200-at írnak, de mennyivel több elfogadott még?
Másik kérdés, hgoy aki tápszerezik is ad vizet a babának?

Kép
budabo

Zsu úgy mennék már én is a kádba, jelenleg a fürcsi az egyetlen "luxus" az életemben ami csak rólam szól. Még mindig folyok, bár egyszer volt két nap szünet, akkor gyorsan beültem egy nagy habos forró kádba, ooolyan jó volt! :D Házasélet...az mi? :shock: :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Bogi a baba kiskönyvében nincs egy súlygyarapodási görbe? Nekünk van, beszkenneljem neked?

Táp mellé szoktak adni folyadékod, könnyebben fog kakálni.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsuzsi, mi postán kaptuk a TAJ-kártyát, és megjött egy hónapon belül. (múlt pénteken lett Adri 1 hónapos, és asszem kedden vagy szerdán érkezett meg.
Cica-sztori bosszantó... apropó a cica találkozott már Lénával?

Yve, Millye főzés????? Az mi? :lol: anyutól szerzek enni, meg férjem főz a hétvégén, meg hét közben egy nap. Ha erre nem lenne lehetőség, rendelnék egyelőre. Majd ha kialakul valami épeszű rendzser, megpróbálkozom a főzéssel is megint.

B79Andi, ne viccelj már :) örülünk mindenkinek, ha benéz, még ha csak ritkán sikerül is!

Kádfürdő: sajna még mindig nem merek, pedig annnnnnyira jól esne! Doktorbácsi engedélyét megvárom, aztán előszedem a fincsi kis Lush fürdőgolyómat, valahova eldugtam magam elől még mikor költöztünk :)

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Vagyok én is... Csak nekünk olyan mozgalmasak a napok mostanában... Ide is mindig jön valaki, vagy mi megyünk.
Tegnap voltunk csípőszűrésen, és olyan nagyon büszke vagyok manócskára, mert míg a többi baba sírt, ő csak mosolygott, egy hangja nem volt, igaz, lepisilte a doktorbácsit... :oops: 8) :lol:
A csípője tökéletes, ennek is örültem...

Nálunk is volt egy-két nyűgösebb nap, meg tegnap éjszaka is nehezebben aludt el, de én a teliholdra fogtam... Állítólag az arra is lehetnek érzékenyek a babák...

Holnap kell visszavinnem picurt a klinikára 6 hetes kontrollra... Kíváncsi vagyok mi lesz...

Zsuzsi: pelenka fronton hogy állsz????
Nekem már meg kellett venni az egy mérettel nagyobb külsőket...
Hiába, növünk, mint a gomba... :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Orsi - tök jó h benéztél, már kezdtelek hiányolni

Andus - ha olvasgatsz minket, remélem jól vagy és a lábad is jobban van már!

Nálunk az éjszaka egész jól telt, pici nyűg volt csak (de én azt szinte átaludtam :oops: , hiába, nem sírt csak nyöszörgött. Gondoltam, majd csak kijön belőle aminek ki kell :oops: jajjj mondjátok h nem vok kegyetlen, de egyszerűen bealudtam cici után :roll: )
A délelőt is szuper volt. Majd jött a mumus, a 13:00 körüli etetés. Mindig itt romlik el a nap, és nem értem miért. Most tetttem le kb fél órája. Eddig ment a nyűg, sírás, lekakilom magam a hátam közepéig - szó szerint, telekakálom a szobát, szőnyeget, pelenkázót stb. - komolyan, spriccben jött ki belőle! :oops: )
Remélem, az este / éjszaka olyan lesz, mint most, alszik, mint a kisangyal. Vagy csak az álommanó ért ide? És majd megy vhová ahol még szükség van rá :shock: ?

Papikám kitalálta a múltkor, h tegyük rá Marcit a konyhamérlegre. Aztán most eszembe jutott, h fürcsi előtt rá is teszem, kíváncsi vok h áll a súlya. Olyan sokat kakil, h félek, semmi nem marad meg benne, és akkor nem is fejlődik.... :shock:

Nálunk a párom ment el OEP-hez és MÁK-ba egy napon. 1 hét múlva már a számlámon volt az anyasági (mondjuk az smsben az volt h családi pótlék, de az gondolom nem 64ezer forint, és ha jól tudom, az anyasági összege éppen ennyi).Közben a táppénzem is megjött, szal most végre nekünk is pénz állt a házhoz, de már nagyon hiányoltam is!

Főzés
- mikor hazajöttünk anyukám főzött egy hétig. Na ezt nem kellett volna. Mert olyannyira ideszokott, h most minden nap jön. És ugyan imádom őt, de ez most kicsit sok már. Vmelyik nap szó nélkül beállított, mondjuk nem járt jól, mert pont cicin volt a bébi, betelefonált, h itt van, mondtam, h akkor biza várnod kell, mert éppen eszik a Mazsolám. Szal nagyon szeretem őt, a világ legjobb asszonya, anyukája, de egy kicsit besokalltam tőle. És megértem, ha hetente 1x max 2x eljön megnézni az unokát - első unoka a családban - de ez nekem ez a mindennaposság sok. Tudom, h néhányótoknak már sajnos angyalka az anyukája, és ezért visszás lehet amit írok, és elnézést kérek, de ki kellett írnom magamból. Már nem tudunk miről beszélni, annyit van itt és annyi mindenről tud. Nem jó ez így!

Kádfürdő - szex?
:roll: :shock: azokat csak hírből ismerem :oops: és hol van még a 6 hét? :shock: bár nekem most egy egyben 6 órás alvás is nagyon jól esne :lol: csak h ne legyek nagyravágyó :wink:

B79Andi
- nekünk sajna nincs emelhető fejrészes ágyunk, pedig szívesen kipróbálnám :) rajtunk már nem segít semmi büfi terén :(

Vera, lehet ide jött a manó.... :) ne üsd meg, kérlek :) bocs. visszaküldöm, ígérem :)

Kriora
totál kibuktam. A sok pénzt otthagytuk és a számlát meg nem képesek időben küldeni. Meg újra vért akarnak velem vetetni, az egyszer már elvégzett vizsgálatokhoz amik persze negatívak. Jól felhívtam őket és megmondtam a véleményem. Küldök is emilt, h mentsenek fel az újabb vv alól, hát erről nem volt szó az előzetes tájékoztatás alkalmával.

KépKép
hugic

vonalzóm meg sosem lesz már... Szerintetek hány hétig képes a mostani számolni? :)

KépKép
hugic

B79andi: Tök jó, hogy írtál! A Te véleményed is mindenkit nagyon érdekel, írj nyugodtan! :lol:

Bogi, Bencus 24-25 dkg-ot hízik hetente!

Fürdés nálunk is van minden nap, ez Apa feladata, és minden nap alig várja! :lol:

Hugic: A spriccelős kaki ismerős, az előző éjszaka ezen bukott ki nálam a bili, ez má sok volt! :cry:
zsu83

Vera:köszi megtaláltam én is :oops:

Zsu: oksa, akkor nekünk sem sok a 270 :D . Mi csak ötször eszünk, és sokat alszunk, még ennyi az igényünk.

A vizet is azért kérdeztem,mert dokinő mondta hogy a tápszertől lehet hogy szomjas lesz jobban és akkor kaja végén lehet hogy elég neki pár korty víz és nem még tápcsi.

Julcsi: kakival hogy álltok? Te mindennap szélcsövezed, vagy hány naponta? Egyéb praktika?

Kép
budabo

Gerendai Zsuzsi, nagyon köszönöm a dicséreteket!
Hát, végül is apró dolgok vannak, amit én máshogy gondolok...
Tudom, h anyósom tapasztaltabb, 3 fiút nevelt fel, és örülök is neki,
h próbál segíteni, de van olyan, h anyai megérzés. :D
Múltkor pl az volt a baj, h Olin kevés ruha volt otthon,
de 26 fok volt a szobában, és még egy body-ban is annyira
izzadt szegényke. :roll: Meg a cuminak sem örül anyós,
de hát ha Oli elvan vele, akkor had rágcsálja. Engem nem zavar,
1-2 éves korára meg már úgyis eldugom előle. :D

Egyébként van, aki nem ad cumit a babának???

Kép

Kép
gjéti

Budabo, én is adok Olivérnek vizet. Éjjel mi is tápszerezünk,
de napközben is szokott inni. És nem csak vizet, teát is kap,
és nagyon szereti. :)

Kép

Kép
gjéti

Zetibebi: Majd írd meg, hogy bevált-e a gyümölcslé elhagyása és a szilva... kíváncsi vagyok.. remélem rendbe jön a pici fiad és szorítok, hogy ne kelljen kórházba vinni :cry:

Stelly: Nekem ez a főzés dolog muszáj mert igényli a család... sajnos el vannak kapatva... a férjem és a lányom sem eszi meg a rendelt kajákat... sajnos én rontottam el őket... de amikor a férjem nem dolgozik akkor ő szokott főzni amiben nagyon profi :lol:

Zsu83: Nálunk is a férjem fürdeti a babát esténként én meg fényképezem őket nálunk még nem volt spriccelős kaki viszont tegnap a fürdővízbe belespiccelt... :lol:

Gjéti: Én nem adok cumit a fiamnak mert félek, hogy utána nem fogom tudni leszoktatni róla... sajnos van rá példa a családban... :oops: egyébként cumisüvegből sem hajlandó inni csak a cici állandóan... mondta is a doktornő, hogy néha nem ártana az anyatejet üvegből itatni vele mert nem fogja elfogadni később már a cumisüveget... :?

Hugic: Már kérdezni akartam, hogy nem akarod megcsinálni a vonalzódat? :lol: :shock:

Pici fiam lebokszolja a macit :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Millye köszi a drukkot, most nyomott egy nagyot úgyhogy megkönnyebbültünk, de tele volt nyomva minden vacakkal szegény, azért tudott kakálni. Ha lesz tapasztalat megírom, jól jöhet :)

Most ment el anyósom, itt volt egész nap csak nem mertem írni róla nehogy megálljon a hátam mögött és beleolvasson. Kaptam csecsemőgondozási, gyereknevelési, életvezetési tanácsot dögivel, bár inkább utasítás-érzetet keltett mint tanács :evil: intenzíven homeopátiáztam ma, de még így is huhúúú... :evil: ráment jópár idegszálam.

Oli másfél órát aludt ma, egyébként ölben egész nap, még ennyire ilyen nem volt. (biztos menekült anyósomtól :twisted: ) Ha van ráérős manó jöhet, nem bántom ígérem :wink:

Apa későn jön, egyedül fürdetem mindkettőt :D már a második este egyedül fürdettem őket, méghozzá egyszerre, úgyhogy sikerélményem van. 8)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

gjéti: nálunk sincs cumi... Első nap kapott, de mindig kiesett a szájából, meg én sem vagyok nagyon mellette...
De az ujját kezdi megtalálni, és ha ez meglesz, akkor lehet rosszabbul járunk, mint a cumival járnánk! Azt azért el lehet venni tőle.

És én is azt olvastam, hogy a 6. hétre megjegyzi, honnan jön a kaja és akkor már necces lesz a cumisüvegből etetés. Nade akkor mi megjárjuk!

ladmon

Jaj de édes most jött be a kép Andrásról! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: