A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni, jó a 29-e:)
Köszi

Kép
Kép
nektarin

Panndi neked elfelejtettem gratulálni a 5 vizsgádhoz :oops:
Örülök,hogy Fruzsi jól van :D

Hoztam képeket:
Reggeli tv nézős
Kép

Van ám segítségem :lol:
Kép
Kép

Regi!
De jó :D Azért képeket ugye dobsz nekünk.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na, aludtunk két órát, olyan fél kilenctől fél tizenegyig. Csinálok egy kamilla-teát magamnak, Rugó épp körtét eszik.

Ügy nézek ki, mint akin átment az úthenger :shock:

Kép
vindolanda

Hörcsög, nagyon aranyosak a gyerekek :D A tévézős fotó különösen jó :D

Maggie - csak azért tudom a cipő márkáját, mert már a harmadik bobby shoes cipőt vesszük Rugónak. Márkahűek vagyunk 8)

Kép
vindolanda

Móni!
Jó a 29-e.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hazatelefonáltam, hogy beteg lettem. Bár ne tettem volna, hallgathattam negyed órát, hogy Hanga unokatesó már annyira ügyes, hogy utánozza az állatokat, Rugó meg nem. Biztos nem olvasok neki eleget, meg nem nézünk könyveket.

:x :x :x

Rugó viszont kicseréli a dvd-t a lejátszóban, az is valami.

Mi is voltunk benn náluk a hétvégén, de az állathangokon kívül én nem hallottam tőle egy értelmes szót. Ami teljesen rendben is van, lévén hét héttel idősebb Rugónál.

Mi van most az otthoniakkal?

Nem akartam már mondani, hogy többen már száz szó körül beszélnek, és Emese Zsófija már novemberben utánozta az állatokat.

MIndig jól felidegesítenek, ez kell most nekem, úgy is jól vagyok.

Kép
vindolanda

Ja, és ebben a szép időben miért nem sétálok a gyerekkel, miért vagyok a lakásban????

Na vajon?

Kép
vindolanda

Ja, és mindezek megkoronázásaként meghallgattam, hogy Hanga önállóan lefeküdt aludni, csak rácsukták az ajtót, és kész...

Na, nem puffogok tovább :arrow:

Kép
vindolanda

Móni!
jó a 29-e :)

Báló jobban alszik :) kopp-kopp-kopp
bár szombat hajnalban már annyira kész voltam,mikor jött át és anyázot azt hittem Míra és kezdtem nyugtatni,h. ma még nem megyünk óviba vasárnap van :) mikor felvettem akkor jöttem rá h. nem Míra :lol: 8) :oops:
HP-vel meg ügyes voltál :) a csoki egészséges?

Vindo!
akkor én a nem normális kategóriába tartozom :wink: Mírát 26hós koráig szoptattam :) barátnőm meg az ikreit 25 hós korukig akkor Ő mehet a bolondokházába :?: :?
ne foglalkozz már az ilyenekkel :) Rugó meg másban ügyes :)

Sense!
szerintem holnap postázom,ha az égiek is úgy akarják :)
édes Lotti nagyon :) olyan csajos :)

Mesi!
cukik :) s ne csodálkozz ha majd egyszer vmi hasonlóan fogsz Gegire az ágyába találni :)
Kép
tesóbabakocsi jó ötlet :)

Ágica!
bocs,h. csak reggel kerestelek :oops: nem vettem észre sms-t :(

hétfőre Bálint belázasodott,doki persze du. rendelt elmentünk de sem a torka nem piros,se a tüdejeében nem hallott semmit,így csak lázat kellett csillapítanom.Ami már másnap nem is volt...igaz a gyerekem csak tápszeren élt egészen ma reggelig,eygszerűen semmit nem volt hajlandó megenni :evil:

s már mennem is kell oviba :arrow:

KépKép
viranka

Vindo!Hűűűű, ez a Hanga, micsoda egy csoda! :D :D :D :D Hát, Te is vedd be azt a bizonyos lesz@rom kapszulát, pihenj, pihenj, és kúráld magad!!!
Amúgy az én tündéri, drága Nagymamám, akit tényleg imádok, hááát, előszeretettel hasonlítgatja Gyermekemet a szomszéd nyanya dédunokájához :D , s mindig megkapom, hogy "Az a kislány, jajjistenem mindig elfelejtem a nevét: Adélka, na, hogy az milyen jó gyerek, nem futkozik ám az annyit, annak az anyja nyugodtan főz, varr mellette, az elalszik mindenhun maga...de a Botikám, az nem ilyen..." :D :D :D :D Hát, valóban, Botikám nem ilyen :D , szerencsére :D .

Viranka!Bálónak gyógypussz!!!Én Kölkem is csak fényen él ma :roll: , már feladtam a harcot a főzelékkel, erőlevessel stb...túrórudit evett :oops: :oops: :oops:
kispocc

Jó a 29-e!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kispocc, ezen jót röhögtem :D :D :D Nem futkozik ám :D Tudom én, hogy nem kell ezeket komolyan venni, csak olyan rosszul esnek mégis :roll: Pláne anyától :roll:

Bálónak jobbulást akkor!

Minket a nem-eszek-napból mindig az segít ki, ha kész a kenyér. MIhelyst meghallja Rugó a tíz csipogást, kimegy a konyha közepére, és mutogat a kenyérre, hogy neki kell.

Egyszer megpróbáltam eldugni előle, mert épp megmelegedett neki a krumpli meg a hús, hát kiszúrta a könyvespolc tetején. Nem is tudom, hogy az ő perspektívájába hogyan is fért bele egyáltalán...
Általában majdnem egy karajjal eszik belőle.

És persze nem bírja kivárni, míg kihűl, ott kell neki fújkálni :roll:

De a Túró Rudi is sok nehéz pillanaton átsegített már.

Kép
vindolanda

Ágica: Pertus jobban van?

Vindo: klassz fotel, Emma is imádja...meg a szétszedhető etetsőszéket ( asztal+szék)
Boldog Névnapot Rugónak! Neked meg jobbulást!!! Rugó-kenyér :-)

Panndi: az igen...hát nem semmi csajszi vagy....És Fruzsinak is szép mérete van!

Regi: költözés! De jó! Gratula..majd hozzál képeket!

Vki egy megközelíthetőségét a tali helynek..merre induljunk!!!!

Móni: szla számot küldesz majd?!

Hörcsög: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Szupi képek..édesek!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, még mindig nincs áram, már totál kivagyok készülve tőle, Péterke nem érti mi ez nagy csend körülötte, meg persze én sem. De legalább sietek ki z udvarra. Jól kifárad a levegőn legalább.

Vindo ne idegeskedj! lány-fiú, két gyerek nem hasonlitható!

Péterke vicces az állathangokkal, minden héten megtanul pluszban 2. Eddig minden szárnyas háp volt, most a tyúkokat elkülönitette és azt mondja hogy gott-gott :shock: viszont a cica-nyuszi egy állat ( miau) meg a tehén, disznó, bárány is csak bú. Birom még ahogyan a szamarat mondja, röviden IA! kész a gyerek!
Sok minden BA, a labda, ha elesik megüti magát, vagy leesik valami ( BACC ból lett a BA neki)
Viszont ha kérdezem tőle a tárgyakat, mindet megmutatja a könyvben. NAgyon jó a lépésről lépésre sorozat, korosztály szerint vannak könyvek, sokat forgatjuk őket.

Emese meglett a kocsi??? Majd dobj képet, ahogyan csücsül/fekszik benne a két tesó!

Béres 5 csepp+ Cebion C 10 Csepp ( ebből ez a max, a bérest meg nem merek többet adni) Áprilistól multit kezdem el adni megint, mert állitólag nem jó hosszú ideig egy fajta vitaminnnal nyomatni a gyereket.

Vindo egyébként van valami bevált jó recepted amit sütsz??? Én is elhozom már vasárnap anyutól a kenyérsütőt, mert 3 éve vettem nekik karira, de nem használják, én meg szeretném.
Egyébként kiszámoltad, mennyiben lehet kb egy kenyér ára, mert hogy hosszan süt, sok áramot fogyaszt ( anyám szerint)

Regi de jó már holnap után költözés!!!!!!

Hörcsög édesek a tesók!!!!!

Viranka Bálónak gyógypuszi! Sikerült megvarrnod az erszényt?????? húsvéti képeslapok nem lesznek??? Nem bizniszeltek???

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Csajok!

Ildikók sok boldogságot nektek!

Először köszönöm mindenkinek a jó tanácsot! Egyszerűen nem tudom mi lett velem ezzel a parázási dolggal mintha a lányom soha nem lett volna még beteg :oops:

De azért elvittük este még az ügyeletre mert a kicsi pöttyök mint írtam jobban haladtak a kelleténél :? De persze hazaküldtek minket hogy reggel bőrgyógyászat.Annyit mondott a dokinő ott hogy figyelgessem éjjel nehogy bedagadjon vagy fulladjon meg lenne tippje mi ez de nem akar rossz írányba tippelgetni.

Most reggel el is vittük és vírusos fertőzés :? :cry: 6 hétig kell hordanom kontrollra minden héten de az is lehet ha szépen javul akkor nem kell ilyen sokáig.Annyit mondott még ez olyan mint egy nátha,vagy torok fájás Petrán most ez igy jött ki.És hogy most nehogy azt várjam hogy náthás lesz meg beteg mert nem lesz az! Ez most egy másik folyamat.Ecsetelem neki napi 3x azzal a rázós folyadékkal.

Megpróbálok visszaolvasni mert van mit :D (szerencsére :D )

Kép

Kép
agica1126

Most csak gyorsan a képekkel. A babakocsi szupi, tök jó választás volt! :D

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: Ez a kocsi nagyon szupi és nem is tűnik olyan hosszúnak.Gegi édes ahogy nem tetszését fejezi ki :D

Kép

Kép
agica1126

Zsófi lázas, délután 39,2, azt egyszer letornáztuk, most 38,8 megint :?
Vendég

Ja, és ő még sosem volt lázas :oops:
Vendég

Emese tök szuper!!!!! újként vetted??? drága volt?

Panndi szegény Zsófi

:cry:

Heni
KépKép
heni81

Panndi - szegény Zsófi :( Rugó sem volt lázas még soha, egy hónappal ezelőttig :roll: Jobbulást!

Emese - nagyon tuti verda :wink:

Heni - Tünde annak idején írt be egy linket, olyan november környékén lehetett :roll: Én próbálgattam variálni az elején, de Gábor tradicionális kenyér-párti.

Amivel variáltunk, az a liszt összetétele: 900 gr kenyérhez egy adagoló pohár rétesliszt, kettő és egyharmad normál liszt, meg egy pohárral szoktunk hozzá tenni valamilyen bekevert lisztet (kovászos parasztkenyér-liszt az aldiból, tökmagos lisztkeverék - ebben már van valamennyi kelesztő anyag is). Ehhez egy Dr. oetker szárazélesztő, egy és egyharmad kiskanál só és cukor, egy és egyharmad evőkanál olaj. Vizet az adagolópohárból 1,66 pohárral mérünk.

Egy hónapig elég érdekeseket csináltunk, ez a kombó bevált.

Voltam a dokinál az orvosi alkalmassági miatt. Látásvizsgálat stb. Meg megnézettem magamat, valamilyen makacs felsőlégúti fertőzésem van. A doktor tanácsára vettünk bioparoxot, a használati utasításban meg az van, hogy szoptatás mellett ne alkalmazzuk. A doki szerint meg lehet :roll:

Kép
vindolanda

Vindo!
nekem pocakosan ajánlott aháziorvovsom,mert az ott hat helyileg és benne ezer %ig megbízom :)

Panndi!
gratula a félvizsgához,Zsófinak meg jobbulást :)

Heni!
mindjárt felkeltem uramat és megkérdezem :) mert Ő altatta Mírát és szerintem Ő hamarabb elaludt :)

Hörcsög!
sikerrel járt az urad?

nyugodalmas jó éjt :)

ui:tök jó a tesókocsi :) Zsófi milyen megilletődőtt arcot vág :) s Kolbiék is tudnak majd jönni vasárnap is? olyan jó lenne... 8)

KépKép
viranka

aháziorvovsom=háziorvosom :) :oops:

s még gyorsan :) Bálint egy ideje mondja h. "gája" s nem jöttünk rá mi ehet az :oops:
tegnap be kellett mennem pestre és vittem magammal :) leszálltunk a vonatról felszálltunk a 14es "gájára" :)
s leesett :) a sárga villamosra(s minden ami sárga) gáját mond :oops: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Halihó!

Panndi! Bercó is beteg. :cry: :cry: Eddig ő sem volt lázas. Igazából meg sem tudtam mérni. Hónaljban próbáltam, egy perc alatt már 38-nál volt. Tovább nem is mértem, vittük fürdeni, majd kapta a kűpot. Dokibá adott neki antibigyót is. Ilyennek még nem is láttam.
Szegény kicsi Zsófi is!!!! Gyors gyógyulást kívánok!!!!

Vindo! Nekem a gyerekorvos szokta mindig ajánlgatni a Bioparoxot. Egyszer próbáltam, de nagyon nem tudtam megbarátkozni vele. Mondjuk anyukám meg rendszerint használja. Gyógyulj Te is!

Viranka! Gája :lol:

Gremese! Nagyon szupi!!!!

Na, megyek, szerintem a mai éjszaka sem lesz piskóta. :cry:
dmaggie

Halihó, Csajok!

Panndi, jobbulást a kis drágádnak!

Maggie: nagyon köszi a koktéltippet, mindenképpen fogok inni, ha ott leszünk! Elkezdem lassan szervezni a nyarat.

Gremese: csúcs ez a járgány (de a szemeimet Zsozsi kabátján is hosszan legeltettem, Gegi arcocskájáról nem is szólva). Zsozsi valami hihetetlen arc :-) Ja, 7,5 kilós a kisebbik gyermek? Hát lehidaltam... (én amúgy szintén a nagy születési súly és gyarapodási ráta miatt nem vettem hordozókendőt Ádinak, reméljük, a következő babánál lesz rá esély ;-))))

Vindo: gyógyulj meg mielőbb, és tudod, semmi idegeskedés! Annyira bírom a stílusodat, hogy végigröhögtem az Okos Telefonokról szóló beszámolódat (természetesen együtt is érzek Veled! ;-)). Hát igen, minden gyermek oly okos. A maximalista anyukáknál már csak a maximalista nagyszülőket szeretem jobban :lol:

Kép
Kép
irina

Maggie, most olvastam az újabb bejegyzésedet: nagyon sajnálom a kicsidet, gyógyuljon meg mielőbb!!!

Ágica: sajnálom, hogy beteg Petrus, de örülök, hogy ennél nem komolyabb a dolog. Milyen vírus ez? Hátha lesz szerencsétlenségünk hozzá... ne ijedjek meg tőle.

Viranka: emlékszem ezekre a történeteidre, hogy Míra telehordta Báló ágyát játékokkal. Gondolom, ha már lúd, legyen kövér alapon ;-)

Há, kirúgtam a hámból, vettem egy Nigella-szakácskönyvet magamnak. Nagyon bírom a nőt, és az, ahogy mindig felfalja éjjel a kajamaradékokat meg az ajándékba vitt sütiket megeszi a taxiban, mindig fekszem a nevetéstől. :lol:

Jó éjt, csajok, fürdés, némi munka, alvás.

Kép
Kép
irina

Móni!
Nekünk jó a 29-e. Mennyi pénzt kell utalni és hova? Akkor jól emlékszem? 10-től van a gyülekező?

Vindolanda!
Jobbulást!
Vmikor majd kipróbálom a kenyérreceptedet. Néhányszor próbáltam, de nem volt jó a keverési arány.

Ágica!
Jobbulást Petrusnak!

Viranka!
örülök, hogy tovább tudsz aludni! Gája. :lol:

Irina!
Hajrá Nigella kaják! :)

Panndi!
Jobbulást a kicsinek!

Gremese!
Jó a járgány!

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, fáradt vagyok.
Jóéjt!
Gica

Kép
gica1

Puszi mindenkinek, csomagolok csak egy mondat: ÁGICA!

Ugyanígy indult Zétinél múltkor, pár nappal később pedig raktam képet a végkifejletről... :arrow:
Nálunk is torokgyulladáshoz kötötték, máig nem tudni, hogy amiatt vagy tényleg átmeneti fehérjeallergia miatt volt-e.
Zétivel akkor kell bőrdokihoz menni ha ismét előfordul.

Mi is rázókeveréket kaptunk+Fenistil+ én adtam mellé kalcium szirupot.

Nyugi, nem lesz semmi baj!Remélem neki nem lesz annyira csúnya mint Zétusnak volt.

:(

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jó reggelt!

Tali!

Jó sokan leszünk :lol: :lol:
Fejenként majd 900-at utaljatok és ha esetleg több jön össze akkor azt visszaadom a talin vagy veszek rajta üditőt meg kekszet és akkor azt nem kell annyit hozni.
A számlaszámot majd elküldöm a gmailre és :arrow:
Ide nem szeretném kiírni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Ismét elhanyagoltalak benneteket, de most nagyjából vissza tudtam olvasni, de reagálni nem nagyon tudok.
Próbálok mindenkiről infot gyűjteni. :lol:
Betegeknek gyors gyógyulást!
Mi megint elutaztunk, most a Dunántúlon voltunk a Bakonyban és Győrben élményfürdőben. Szuper volt nagyon! Most jól kipihentük magunkat, nekem nagyon sok volt az év eleje és mostanra sikerült feltöltődnem.
Sokat járunk barátokkal össze, járunk zenés foglalkozásokra, játszóbölcsibe és szerencsére rengeteg gyerek lakik a környékünkön. Marci nagyon igényli, hogy gyerekekkel legyen.
Körkérdés: ti adjátok bölcsibe a gyerkőcöt? mi valószínűleg igen, a helyigényünk bent van, majd májusban derül ki, hogy felveszik-e, de gondolom igen.
Szobatisztaságra szokatással milyen tapasztalataitok vannak? Nekünk volt már sikerünk, de lehet véletlen volt, általában reggel próbálkozok ráültetni bilire, de van, hogy feláll róla, megy pár lépést és mellé pisil.

Dmaggie: nagyon szeretem Debrecent, én Hajdú-Bihari vagyok, régen sokat jártam Debrecenben, vezetni is ott tanultam.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Panndi milyen éjszakátok volt?
Lázas még Zsófika?

Vindo jobban vagy?
Gréti kis barátja, Barnabás két hónappal idősebb és nem igazán mond semmit.
A DVD-t viszont profin kezeli :D
Ne foglalkozz már azzal mit mondanak.

Ágica szépszemű jobban van? Van még kiütés vagy hatott a kence?

Maggie Bercó? Éjszakátok milyen volt?

Mesi jó a testvérkocsi

Viranka gája :lol: :lol: :lol: :lol:
HP szerint igen.

Hörcsög nagyon jók a képek. Édesek ahogy "mosogatnak"
Én meg szánom-bánom de elfelejtettem, hogy kicsi lányod is Ildikó :oops:
Utólag is sok boldog névnapot neki.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szobatisztaság cicusnak vettünk wc-szűkítőt. Szeret rajta üldögélni de még sose sikerült produkálni, csak a pelusba.
Én nem is erőltetem. Majd a nyáron jó időben leszokik a pelusról.

Bölcsi én nem adom bölcsibe,
De el szeretnék végezni egy tanfolyamot és vállalok gyerekmegőrzést :roll:

Anikó képeket teszel a kirándulásokról?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, a mai éjszaka már lényegesen jobban telt, én aludtam kilenc órát (közben két villámszoptatással), Rugó pedig még most is alszik.

Bioparoxszal fújom magamat, szerintem használ :roll:
Vagyis nem fáj a torkom meg a mandulám, hangom az viszont nincs.
De más tünetem sem :D

Beteg babák, hogy vagytok?

Lázmérés: Rugó annyira kukac, hogy nála esélytelen a végbélben mérés. Pláne, ha szép hosszú percekig kell. Ha hat kezem lenne, talán le tudnám fogni :roll:
Vettünk egy fél perces digit. lázmérőt, ami általában fél fokkal mutat kevesebbet, mint a higanyos, de Rugónál ezt használjuk hónaljban. Addig le tudom még fogni, beülünk a tévé elé. De ordít közben :roll:
Szóval csak ha nagyon muszáj, akkor mérem.

Bölcsi - ha lesz melóm szeptembertől, akkor Rugót vagy üzemi bölcsibe adjuk, vagy bébiszittereljük. Esetleg magánbölcsi, ha fel tudunk kutatni ilyeneket Db-ben. Nem jó érzés, de ha munkanélküli lennék majd (vagy leszek), az szerintem rosszabb lenne.

Móni, Rugót szívesen rád is bíznám rendes díjszabásért, ha itt laknál :D

Talin még mindig gondolkodunk. Előfordulhat, hogy megyünk :roll:

Anikó - akkor körbejárjátok az élményfürdőket
:D

Szép napot akkor.
Ma este randevúzom egy szakdolgozómmal a Plázában. Tegnap is ott voltunk a gyógyszertárban meg a Dm-ben. Minden nap Plázázok :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok anyócák!

Háááááát........., már jó ideje nagyon akarok jönni, de nem nagyon jutok még most se ide, bár az elmúlt egy hétben már vagy három nap is volt, amikor az utolsó oldalt átfutottam, már az is valami!

Azt hittem, hogy mostanra vígan visszakapcsolódom hozzátok, de betegség hátán betegség továbbra is, ezért gyakorlatilag folyamatosan itthon van velem mind a három csemete és hát nem sok időt hagynak semmire.

Jelenleg a legnyomasztóbb Ákoskám, akinek arcüreggyulladása, középfülgyulladása és asztmás hörghurutja van. Ez utóbbi gyakorlatilag most már hetek óta folyamatosan, a legkisebb taknyosság is hörghurutot okoz nála és valami oknál fogva (valószínűleg allergia) ez asztmás fulladással jár. Míg a kruppnál befele megy nehezen a levegő, nálunk bemegy, de nem nagyon tud kijönni. inhalálunk, kúpozunk, már mindent csinálunk, akkor javul, aztán kezdi elölről.
Na mindegy, csak nem akarok csak azért idejárni, hogy panaszkodja és csak magunkról írjak, de mindenképpen szerettem volna már bejelentkezni, viszont az igazi visszajövetelem még tolódik.

Puszilok minden mamát és babát, a betegeskedőknek jobbulást!

KépKépKép
bongyi

Szia Bongyi!
Gyógyuljatok meg akkor.

Itt havas eső esik :( :? Hülye latyak.

Kép
vindolanda

Jaja szegény kis betegek! Jobbulást !!!

Jaj már annyira várom a talit!!! Sokan leszünk :-) Van még rajtunk kívül vki aki még sosem jutott el a talira? vagy csak én nem fogok ismerni még senkit? ( kivéve Maggie )

Kókuszkockát vinnék az jó?

Móni: akkor küldöm a pénzt!

jaja ez a pénz!! Én is keresnék vmi pár órás munkát és akkor délelőttökre beadnánk emmát bölcsibe...vagy vmi itthon végezhető melót!...hát ma körülnézek a net-en...

Esik a hóóóóóóó!!!:-( Pedig tegnap már olyan szép tavasz volt :-(

Jaj le kéne már töltsem a képeket ..régen raktam..na összeszedem..

Kocsi: hát hitelte kevesebbet kaptunk, de a autókereskedő a a mararék felét benyeli...így összeségében sikerült annyit alkudni amennyit szerettünk volna..csak így több a kezdőnk...még gyüjteni kell hozzá egy kicsit..van rá 1-2 napunk...:-( mindegy megoldódik valahogy....remélem a talira már azzal tudunk menni...( most kölcsön autóval járunk)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Bercó nemrégiben aludt el, végre levettem a pizsit. :oops: Az éjszaka nem volt annyira rossz, bár nem sokat aludtam. Mellettem aludt a legényke, apa átköltözött a másik ágyra. Onnan hirdette az igét ékes hajókürtöléssel. :lol: :lol:
Én meg lusta voltam kimászni a meleg ágyikóból, hogy megsimizzem a hátát, lábát. Egyszer tettem meg, akkor abbahagyta kissé. :lol:
Bercónak lement a láza, már randalkázott is este. Éjszaka mondjuk többször is ébredt, de ugye kéznél voltam, így aludt is tovább. Reggel sem éreztem igazán melegnek, így csak az antibiotikumot adtam be neki. Vindo a lázmérés detto. :lol: Mondjuk eléggé üzembiztosan meg tudom saccolni a hőjét, most sem tévedtem nagyot. Örülök, hogy jobban vagy. A hangnélküliség viszont nem nagyon jó. :cry:

Bongyi!!! Drága, gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a háttérben. Hátha stabilizálódik már az időjárás és megszünnek ezek a betegségek. Gondolom a frontot nem segítenek. Jobbulást Nektek!!!! Nagyon tetszenek a képek a gyerekekről.

Emese! Én is akartam írni, hogy biztosan táltostejjel táplálod Gegit, hogy két hónap alatt majdnem 3 kilót hízott. :lol: :lol: Egy biztos kondizni nem kell járnod. :wink:

Kaqk! Szuper!!!!

Ágica! Gyors gyógyulást Petrusnak! Jó kis tortúra lesz. :cry:

Móni! Én még bizonytalankodom. :oops:
dmaggie

Sziasztok!

Betegeknek gyors gyógyulást.

Köszi a drukkokat csajok.
Sajnos még nem jött össze,de szeretnénk 1 hónapon belül elintézni.

Bongyi!
De jó hogy írtál,Ákosodnak sok gyógy puszi.
Tehetnél fel róluk képet.

Kaqk!
Igen te is tegyél Emmáról.

Mesi!
Szuper a kocsi
:D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Rugó mindig ellopja az ízesítetlen gyógyteámat, odavan érte. De csak az én bögrémből issza, néha a saját műanyag poharából :D Ez persze nem is fertőzésveszélyes...

A második képen látszik, hogy olyan érdekes színű maradt a szeme. Szerintem :roll: :roll:

Ja, és piros pulóver sárga zoknival... Megint belehúztunk a színekbe :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Viranka, írtam-e, hogy kösz a tegnapi biparoxos hozzászólást, megnyugtatott :D

Hörcsög, Kaqk - egy kalappal akkor nektek a pénzügyi manőverekhez.

Maggie - az jó, hogy Bercó javulgat :D
A hangom meg dél körülre visszatért :wink:

Kép
vindolanda

Gegi 7,5 kilója tényleg meglepő :D :D Mi meg itt küzdünk a tíz kilós határral :D

Kép
vindolanda

Köszi, Zsófi már jól van :)
Lázmárás nálam csak a hónalj jöhet szóba, én valahogy idegenkedem a fenekébe dugdosni bármit is :oops: Persze beadtam neki tegnap a kúpot, de hát az más.
De túl vagyunk az első lázon, első kúpon :)

Csak ma pelenkázás közben megrúgta a hasam, azóta nagyon fáj :?
Vendég

Vindo: piros pulcsi sárga zokni :-) szerintem tök jó.én szeretem a színeket..attól még vidámabbak vagyunk!!! Üres tea..hm..Emma csak a vizet issza!:-) Milyne színű a szeme? nem tudom kivenni? Emmának olyan szürkés a szeme. Jösztök a talira????
Mesi : jó kis kocsi!

Mindjárt jövök pár képpel!

KépKép
kaqk
Debrecen

Csak egy "pár" kép.. :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi sok lettem..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk - Emma nagyon csinos :D És szeret olvasni is, úgy látom, meg kedveli az ékszereket :D

Gondolkodom a talin. Félek egy kicsit az olyan utazástól, ahol valószínű, hogy ébren lesz Rugó az egyik irányban.

Gábor szerint ha Olaszországot megjártuk vele 14 óra alatt, ezt is kibírja majd.

Ha megyünk, akkor viszont mehetnénk karavánban Bp-en. Van GPS-ünk meg walkie talkie-nk, így nem szakadunk el egymástól :D
De ezt csak félve írtam le, mert komoly esély van rá, hogy Ti is fel vagytok szerelve ezekkel.

Panndi - oltás után adtam néha kúpot, de szegény Rugónak nem tetszett soha. Nem is csodálkoztam rajta, mondjuk. Gábor meg nézni sem bírta a procedúrát - ezt is megértettem:)

Akkor további gyógyulást kívánunk Zsófinak!

Alvás-idő van, megyek tanulni :arrow:

Kép
vindolanda

Aztaa, Emmának is de sok haja van! :shock: Csak Zsófié nem nő? :oops:
Vendég

Bocs csajok egy pár napja nagyon paff vagyok....

Ildikók boldog névnapot kívánok nektek!

Móni Jó a 29.-e is :)

KépKép
KépKép
fleur

Vindo: :-) nem vagyunk ilyenekkkel felszerelve! Nekünk Emma valószínű alszik oda és vissza is..Meg az az igazság hogy páromnak egy megbeszélése is lesz...még nem tudom mikor indulunk ..meg hogy hogy lesz ..de még van idő.

KépKép
kaqk
Debrecen

Párom fiu buliban ..szülinapot ülnek! kerti party-t terveztek..de a hósesés..??? :-( már 2 kor elment..kiváncsi vagyok meddig bírja.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

KAqk nagyon szép kislány Emma!!!!!igazi kishölgy!
A tricikli pedáljára már ráér a lába, vagy van hová tennie tologatás közben??? Mi eddig amit próbáltunk, nem ért rá Péterkém lába és úgy nem igazán van még értelme szerintem :roll:

Vindo Rugó egy csillagszemű!

Talit nagyon sajnálom, hogy nem tudok ott lenni, de nagyon késői a dátum, nem merem bevállalni :cry: :cry: :cry:

Panndi jaj de jó, hogy jobban van már ZSófi! Vigyázz az ilyen hasbarúgásokkal, én is mindig nagyon félek.

Heni
KépKép
heni81

Lányok, S.O.S.!!!

Segítsetek légyszi!!! Boti, mióta megkapta az oltást, nem eszik SEMMIT(2napja)!Már mindent kipróbáltam, de csak a kakaó jött be, nem kell neki semmi, hiába készítem a kedvenceit :cry: . Ő amúgy nagyon jó evő, ezért most totál kivagyok...Meg a szája is sebes még, ezt a másikon írtam azt hiszem :roll: ...Van ötletetek, mit lehet ilyenkor bevetni?Én már halálra aggódom magam :x Elvigyem dokihoz, hogy nem eszik? :shock: Vagy hagyjam békén?
kispocc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: