A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

mi az egynapos-szombatos brigádhoz tartozunk! akkor majd eleinte nem halmozunk el kérdésekkel és történetekkel, jó?! csak, hogy oldódj! :wink: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petri,
oké :wink:

Anny,
mondjuk ebben igazad van, majd megszokom én is, hogy lassan minden mindegy lesz :roll:

Léptem.

KépKép
lili73

Lili

még nem tűnt föl, hogy én mindig lemaradok valahol? :roll: :oops: 8) :lol:
hát ilyen vagyok.....most mit mondjak? no comment magamhoz :lol:

szanet

Szandra!
Ne izgulj, Levi csupán a hátáról a hasára fordul, vissza nem, ennyit tud.Meg ezerrel vigyorog.
Léna-Elena
Szakdolival szarakodok.... :cry:

Lili! Édesen bukdácsol! :D

Bocsánat, hogy nem szavaztam logo-ügyben, de mivel mi nem tudunk menni, ezért gondoltam, minek szavazzak? de nagyon tetszettek.... :)

Gina! Nagyon jók az uszis képek! Jó vékony vagy!

Kép
riddencs

Gina! Nagyon jók az uszis képek! Jó vékony vagy!

Bagoly mondja verébnek

Gina
tényleg vékony vagy.biztos kamuzol
Vendég

Na akkor most én is leírom a mondandómat,aztán nem vagyok hajlandó ragozni tovább! :evil:

A szitázó srác a barátnőm élettársa(azért ilyen olcsó a nyomat) és igenis önszorgalomból csinálta a logókat,segíteni akart a nyomorultja,mert a választott logónkon nagyon aprók a betűk és egyálalán nem fog látszani,csak a 2 emberke.Akkor lehet elolvasni,ha mozdulatlanul állunk valaki elött.Persze ez nekünk nem jutott eszünkbe,mert még sose nyomattunk pólót! :roll:
Ez az egész nem Dóri ellen irányult,hanem ha már pénzt adunk ki valamire,akkor legyen a lehető legjobb.

De innentől lényegtelen...
Szeretnék mindannyiatoktól elnézést kérni,hogy ilyen cirkusz kerekedett,csak igazság szerint,amikor megláttam reggel az e-mailt,amit Gergő küldött,akkor úgy megörültem,hogy ilyen frankó is lehet a pólónk,hogy nem gondoltam végig a következményeket...
Meg eszembe se jutott,hogy ilyen szentimentális és lojális itt mindenki!

Dóri!
Az volt az ELSŐ,hogy megkértelek,hogy ne sértődj meg és nem valamikor napközben írtam,max. Te akkor olvastad!
Nekem eszembe se jutna felhánytorgatni,hogy önként mennyi időt töltök a szervezéssel,a táblázatokkal meg mennyit fogok még,amig eljutunk a taliig.Szivesen csinálom és ha valaki valamire jobbat tud ajánlani,akkor örülök neki,hogy mindenki a jobbat kapja és nem az én kicsit gyengébbemet.

DE innentől semmisnek veszem a logócirkuszt.Marad a régi logó és kész!De azt lehet,hogy jövőre ezt is én intézhessem?

binyek

:lol:
Vendég

Binyek: részemről okés az apró betűs rész :lol: :lol: :lol:

Petricsek: megnyitod közben az iwiw-et is vagy megtanultad mindenki keresztnevét? :lol: :lol: :lol:

Riddencs: fejezd be gyorsan Te is azt a szakdolit és gyere sűrűbben :roll: :roll: :roll:
davandi

Tényleg van valakinek arról valami összesítése, hogy hányan jönnek még Hévízre az apartmanos szálláson kívül, akár még csak 1 napra is? :roll: :roll: :roll:

Binyek: hova mentek wellnesselni végül???
davandi

Csáe
nekem még pólóm sincs.Trikót akartam,mint Juci,hogy akár egy hosszúujjúra is rá tudjam húzni hűvös idő estén.
Akkor mostan azon nem is látszik,hogy iker kölkeim vannak,oszt azé vagyok ilyen viziló?
Bakker.Eztet mé nem mondtátok mán előbb?

Lili
Üvegbúra alatt nem tarthatod őket a végtelenségig :wink:
Ja!Ha emiatt megsértődsz,én csináltatok neked pólót azt tuti :lol:
Vendég

Binyek
megkaptad a wellness mailt?
Vendég

Meg,köszi!de teltház van már....

binyek

Vanda drága
egész iccaka rád gondoltam,meg azon agyaltam mit vágjak afalhoz.A gyereket mégse lehet

Juci
Az uram meg csak Fehérváron hagyta a kocsit,oszt a kolléganőjével együtt ment tovább :roll:
Vendég

Andi!
még mindig nem tudjuk!Mindenhol teltház van!Hol van itt válság? :shock: :shock: :shock:

binyek

Biztos mindenki üdülési csekken nyomja :wink:
Vendég

[quote]j írta:ó ötlet! vigyünk hennát!!!és mindenki tetoválja magára a kedvenc logóját :lol:

Én nem tudok rajzolni :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.11 22:10-kor.
davandi

banika!
tudod,hogy adom a törpöknek a corysaliát?
Összetöröm és mint a kokaint :lol: rákenem a nyelvükre meg az ínyükre.Így tovább van a nyálkahártyán és jobban hat.Az ize meg csak édes,nincs vele bajuk.

binyek

A kokaint nem szívják?vagy az melyik drog?
Vendég

Te is kalapáccsal töröd?Én két kanál között nem bírtam összetörni
Vendég

Lehet hogy azért rohannak így mert ünnep jön és összekeverik a húsvéttal :roll: :roll: :roll: akkor szokott mindenki elhúzni szállóba :lol: :lol: :lol:
davandi

de szívják...
de én valahol láttam,hogy rákenték az ínyükre az idióták...

most akkor hogy kerül haza az autótok? :shock:

binyek

Én egy műanyag kés nyelét görgetem egy jegyzettömblapon,ahova előzőleg a bogyót helyeztem
de szépen fogalmazok :lol: :lol:
na ne félj a 80kg-ot rányomom,ott nem maradnak szemcsék :wink:

Andi!
Az fasza,ha már most húsvétolnak!Majd hiányolják a kalácsot-tojást-sonkát a menüből! :lol: :lol: :lol:

binyek

Binyek
nagyon jók a képek
szivet melengető,hogy a kis drága az én hsz-em után akar írni :lol:
Vendég

Na megyek aludni,mert Marci elkezdte az éjszakai előadást!Még lemaradok róla! :shock: :shock:

binyek

Hogy kiszúrtad,te kis sasszem!Akartam is írni,hogy biztos neked akart valamit mondani...valamelyik higanka lehet,hogy bejön neki? :shock:

binyek

Fehérvárig ment a saját kocsijával,ott átült kollegina mellé,aztán délután vissza a saját kocsijába és jött haza a kis családjához.
És mentek,mentek mendegéltek amíg meg nem haltak.

Asszem keveset aludtam
Vendég

Én saszsem?Ha-ha-ha.Olyan vak vagyok,hogy vezetni si csak nappal merek.
Vendég

Higanykákat is postázom ha ma is műsoroznak.Babakocsid van bőven,elférnek :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:

jaj!akkor arra nem megyek,amerre te.... :wink:

LÉPTEM!
Jó éjszakát mindenkinek!

binyek

Joccakát
Vendég

dragon! huuuu de joooooooooooooooooooooooo, nagyon orulok nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de szupi ez a vegkielegites

eszti! mar agodtam, de ha olvasol, dobjal neha eletjelet legyszi

vanda! szemeszeten mit mondtak?

szandra! na latod hogy okesek a fiuk :wink:

petricsek! mar meg irtam hogy mit dumcsiztam a balikal, de semmi fontos, majd hiv penteken hogy a jovohet melyk napjan talizunk, persze mikor nekik kenyelmes en meg alkalmaszkodjak... :twisted: :twisted: :twisted:

binyek! aprobetu ok :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, mert már nagyon fáradt vagyok, ténykedtem én is egész nap, mint Eszti.
Esélytelen végigolvasnom azt a legalább 8 oldalt, amit hétfő óta írtatok! :lol: :lol: :lol:

Gina, Én emlékszem rád, még anno a BMC-s topicba is írtál! :wink: Nagyon édesek a lányaid! 9 hónaposan már lemásznak az ágyról? :shock: Nem semmi.

Dragonfly, Jaj de jó hírek! :D

Lili, Nem vagy különc, én is hasonlóan érzek. :oops: Én sem tudok igazán az egyenpólóért lelkesedni! :roll: Bocsi csajok, de ez van. :oops: Nekem ez olyan kötött! Ezért is nem szavaztam, meg azért is, mert mi csak egy napra megyünk le, ha minden jól megy. Nagyon szeretnék, de mivel házprojektben vagyunk, ki tudja hogyan alakul, tényleg tudunk-e menni. Ja, és nálam is társaságfüggő az oldódás, nagyon nehezen barátkozom. :oops: Én már csak ilyen hüle visszahúzódó maradok. :oops:
(Mondjuk, lehet hogy a gyerkőcöknek azért majd kérek egyet, emlékbe!)

Binyek, Kisbetűs rész, oké! :wink: Ja, cukik a gyerekeid, mekkorát nőttek! :shock: Nagyon szépek!

Na dobok két képet a törpéimről, aztán elmegyek aludni.
Kép már nagyon jól kezelem a sütőt :lol:
Kép szia anya :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Héé, csak én fejek itt ződhajnalban?

Banika!
Olyat vágj oda, ami nem törik. Mert azt is neked kell összetakarítani. Nehezebb könyvet javasolnék. :P
vovanda

FANNI, SZANET, BANIKA!
UTALÁS ELMENT. 8)
vovanda

Dragonfly :P
Ez nagyon jól hangzik. Csak kapjon aztán itthon munkát Apa! Örülök, hogy így örültök!

Eszti :P
Tudom, tudom. Napról napra egyre ügyesebbek ám!

Petra :P
Tesz-veszen. Chicco go-nk volt, de csak 1-et vettünk, szerencsére. (6.900-ért vettük és 4.900-ért adtam el. Szerencsém volt, mert új chicco go-kat árulnak nagy számban ugyanott, jóval drágábban…)

Sári :P
Akkor Neked nem is gyerekeid vannak, hanem macskáid :lol: :lol:

Szanet :P
Köszi!

Móni :P
Igen, köszi

Andi :P
Nekem sincs kézügyességem, semmi. Szerintem ha a gyerekeimnek ceruzát adnék a kezébe, most ügyesebbek lennének nálam. Apa viszont nagyon ügyi, no meg Dóri is ott lesz :roll:

Binyek
Neked is csak ezt tudom írni hogy „huhhhhhh”
Jó lesz így, még egyszer köszi Neked is! Jót akartál, tudom. Jó kis csapat vagyunk, megoldjuk ezt is… vagyis megoldottuk… ugye?

Talán Sári írta, nem tudom, de én is parázok a náthás/bárányhimlős/beteg gyerekektől. Így én is azt szeretném kérni, hogy akinek beteg a gyereke, azok ne jöjjenek… jó?

Rebe :P
Tündéri cukimókusok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

hali mindenki.
tudjátok milyen szókimondó őszinte ember vagyok és most sem hazuttolom meg magam..........................................................................................
vivinek igaza van én sem irok már semmit mert csak tűz lenne.
egy kicsit örülök,hogy most nem tudok jönni.

lanyané

Binyek, irigy-birigy a heti három :shock: tekerésért. Hogy csinálod?

Én egyre kevésbé tudom elhagyni a manóimat :oops: úúúgy ragaszkodunk egymáshoz :wink:

Lesz jövőre is tali?

Rebe édesek a nők!

Ti Eszti képeit hol látjátok, én nem találkoztam vele :?

Dragon, de szuper, hogy cuccoltok haza!!!!!!!!

Én szét tudom nyomi a corizalyat két kanál között :shock:

Banika, miért ne látszana a trikón, hogy iker kölkeid vannak? Ezt nem értem, de lehet még nagyon reggel van nekem...

Judit

jucicuki

Maryska!

Hűűű, beszarásjelző villog már? Nekem már sípolna is :lol:
Sokat fogok rád gondolni a következő pár napban. Aztán csak ügyesen! Bár ezt inkább Dokiapunak kellene mondanom :wink:

Judit

jucicuki

bakker, most látom, hogy fanninak kellett volna pénzt küldenem, de xandra kapta meg.....ugye majd lerendezitek egymás között? :P
1szálpasi

logótémába direkt nem szólok bele, hátha lecsillapodnak a kedélyek...a kiskakas tudja, mikor kell háttérbe vonulnia, hogy a "tyúkjai" lerendezzék egymás között a nézeteltéréseiket :lol:
1szálpasi

bakker, még így is túl nagy lett, el lehet olvasni :evil:
1szálpasi

Helló lányok, pasi,
én el tudtam de kb. egy centire kellett hajolnom a monitorhoz.

Rebe,
de jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül! Majd együtt oldódunk!

Banika,
dehogy sértődöm. Tudom-tudom, hogy nem lehet örökké burokban, de amíg lehet, legalább addig...

Davandi,
a zymafluor olyan kemény (tán te kérdezted). de két kanállal még em próbáltam...

Szandra,
miért is cicák? A rágás miatt vagy a hányás miatt?
(Na jó, ez baromság volt, hondolom, hogy a rágás miatt :lol:)

El kéne mennem méhnyakrák szűrésre. Ti szülés után mennyivel voltatok? Nekem a dokim azt mondta, ha megjön, várjak két ciklust, és utána. De még nem mentem. Ez miért olyan fontos? csak mert évente kell menni vagy a szülés után nagyobb a valószínűsége, hogy kialakul?

KépKép
lili73

Jo reggelt!

Pasi en meg 1 centire hajolva sem tudtam elolvasni, megint lemaradok vmi erdekes inforol?! :? :wink:

Lilli, en is burkos vagyok :) ha szel van, mindig rajuk rakom az esovedot is :lol: :lol: :lol:

Csajok, aki hasznal chamomillat, hogyan adja? itt porban van, igy az inyukre kenem (mint a kokaint Binyek :lol: ) de ha egyben van, torni, zuzni kell majd....

Szandra, nem csak otthon nezunk munkat....... foleg nem otthon....... hajt meg a ciganyverunk :wink:

dragonfly

DE jó Judit, hogy írtad ezt, én sem találom Eszti képeit, pedig meresztgetem a szemem és átnéztem az oldalt vagy 3szor :lol: :shock: micsinálnak a kismeiszterek???
Vendég

Na ,most tudtam elolvasni végig és nem nagyvonalakban amit irtatok.
Most látom micsoda csata volt .
Lányok béküljetek ki ,ha egyáltalán összevesztetek, nem ér annyit a dolog,én nem szavasztam ,mert sajna nem megyünk :( ,de leközelebb már fogok ,mert tutti megyünk. :D
Puszi nektek .

[Kép
amonré

Lanyané!
Neked hatalmas drukk megy holnapra, meg utána is! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Gondolok majd rád! Fanni apu biztos ügyi lesz, te meg nagyon csini!
Amúgy logó ügyben én is azért nem írtam le a véleményem, mert nem akarom tovább szítani a tüzet! Inkább hallgatok! :oops:

Lili, Én amikor a 6 hetes kontrollon voltam a csaszi után, akkor volt rákszűrés, tavaly nyáron. Majd május környékére tervezem a következőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.03.12 08:47-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi Demoniq ,hogy válaszoltál a kicsinyitésre :D .
Megprobálom felrakni a csajokat!

Lanyané:Gondolok rád holnap mennek a +++++++++++++++++++sugarak.Ahogy tudsz jelentkezz és részletes élménybeszámolót kérünk :D ,ennek fényében megszülöm, hogy menjek -e én is :oops:

[Kép
amonré

Jó reggelt!
Binyek: köszi emilcímet, küldtem a fotókat a vonalzóhoz :lol: Természetesen ráér!!! Nem kell azonnal, majd ha úgy gondolod, hogy belefér az idődbe :D :D
visszaolvasok, tegnap megint aluciztam egy kicsit este és így nem aludtam be etetésnél :P :P

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Sziasztok!

Képzeljétek a gyermekeim 4 napja végigalusszák az éjszakát!!!!! 9-től 9-ig. Még most is alszanak, de, ha befejeztem ezt a hozzászólást felkeltem őket. Hát így 10,5 hósan már ideje volt.

Lanyané most milyen műtétre megy? Hasfelvarrás? Én is akarok menni, de apa azt mondta, hogy ő még akar gyereket...Úgyhogy egyelőre marad az egyrészes fürdőruha. Annyira gáz, járunk babauszásra és mindig olyan félve öltözök át, takargatom magam, nehogy valaki meglássa a hasam az öltözőbe. Zavar nagyon.

Hát az én valódi nevemből is van már ilyen a topikon.......
Na? :?:

Kép

Kép
kamilla306

juci köszi :D küldj valami jó kaját a tudatalattimba mert ma már nem nagyon eszek :D
rebe most látom milyen ügyesek a csajok,és milyen gyönyörű bájos kis csinibabák :D
amonre mihelyst hazahoz lanya jövök-annyi időm lesz úgy is majd csak fexek.
elmúlt a félelmem anyósom is meg anyum is megnyugtattak hogy a gyerekek miatt ne izguljak,a fájdalm meg majd legyőzöm arra gondolok milyen szép leszek :D :D :D
olyan szar ez az egézs mólogós ügy mert ilyen nagy veszekedés itt még nem volt-és eggyikőnk sem lehet igazságosztó,de az elfolytott dolgok meg mégrosszabbak.-
igaza van dorinsk is,de binyek ezer millió dolgot intéz nekünk és nem csak 4órákat basz el ezekre hanem ilyen tábla,olyan polo stb és egy szava nem volt soha és biztos nem szánt szándékkal nem először dorinak ért egy bocsánat és köszönőlevelet,hanem mert neki is van egy csomó gyereke el van foglalva mellette még intézkedik.-folyt

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: