sziasztok!
jó rég nem jártam itt, vagyis olvastam rendületlenül, csak írni nem volt már időm, lehetőségem!
és most, milyen kis "parázs" csatára kell visszajönnöm!?

ez a bio, nem bio, bolti, anyu főztje, stb. szerintem mindenki tegyen a saját belátása szerint, tudom, nincs szó meggyőzésről egyik oldalon sem, de ne is legyen, mert úgyis mindenki úgy csinálja, ahogyan neki tetszik!
egyébként amíg nem voltam, nem nagyon esett szó a hófordulósokról, tehát akkor:
boldog 7. hónapot: Félhold Beus Frizsijának, HRK Ritus Csanádjának, Anna Emmájának és Julcsi Enikőjének, illetve az én egyetlen picike fiacskámnak is, aki ma ünnepli a 7. hónapos szülinapját!
volt közben rengeteg szülinap is, névnap is, ma pl. a Gergelyek, ManciBarbi Gergője Gergely, vagy Gergő!?

illetve volt Ildikó névnap is! szóval nagyon sok boldogat minden kedves ünnepeltnek!
nálunk a helyzet változatlan. gyerek éjjel ébred, eszik, néha már nem akar visszaaludni, akkor a hajamat tépem, de ez van! remélem, hogy hamarosan történik valami, és átalusszuk az éjszakát!
fotók imádnivalóak! Zorka, Gergő, Emma, Rizsike mind-mind édikék!
babakocsi végül a bébé go lett, szerdán meg is jött, azóta már voltunk vele sétálni is! aludni ugyan még nem aludt benne, de szerintem szereti! meg én is!

könnyű, és nagyon praktikus!
én is dobok egy fotót a kis 7 hónaposomról, igaz, ez még tegnap készült, szóval még nem volt 7 hónapos
Aproo, voltál a budafoki Ringatón? itt a szigetszentmiklósin állítólag nem olyan közvetlen a néni, mint a pénteki zenekuckón, ahol múlt héten voltunk... nekem nagyon bejött az a fajta program, így holnap veszünk is bérletet!
akik még mindig betegeskednek, most már aztán tessék meggyógyulni!
hát kb. most ennyi. igyekszem most már jönni mindig, csak nagyon anyás lett a gyerekem, így a járókában feláll, és üvölt, ha ott merem hagyni kicsit egyedül