A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Csibb: "Sajnos baj van. A szívével nem stimmel vmi, most átvitték a Krad. intézetbe, lehet hogy azonnal műteni kell" :cry: :cry: :cry:
Jesszus remélem minden rendben. A lényeg, hogy észrevették és jó kezekbe kerültek.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csibb, nagyon sok erőt kívánok Nektek és mielőbbi felgyógyulást Máténak!

Zsu
Kép
Kép
*juji*

CSIBB +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

csibb kitartás!!! Remélem minden rendben lesz veletek!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jaj! Csibb! Fő, hogy észrevették! És a legjobb szakemberek vigyáznak rá! Sok-sok kitartást Neked és Máténak is!
Szurkolunk, hogy minden rendben legyen! +++++++++

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Csibb+++++++++Kívánom, hogy minden rendben legyen és úgy is lesz, drukkolunk nektek.

Bea, Maja

Kép
bea1978

írtam csibbnek és a válaszul nem kaptam túl jót! :cry:

üzenete: köszi!sajnos beigazolódott a gyanú, és két ér felcserélődött a szívében, műteni kell. A betegség is és a műtét is életveszélyes...

JAj remélem minden rendben lesz velük :cry:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, a műtéttel meggyógyulhat és teljesen egészszéges lehet?
Ezek e kismanók hihetetlenül sokat kibírnak!!!! SIkerülnie kell!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Többet én sem tudok csak ennyit írt, de reméljük a műtét után minden rendben lesz!!! ++++

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jaj ez szomorú :cry: :cry: :cry: :cry: remélem minden rendben lesz!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

+++++++drukk

Bea, Maja

Kép
bea1978

csibb+++++++++++++++++

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb egyrész gratulálok, másrész drukkolok én is!!!
Nem szeretem a rossz híreket, de minden rendben lesz!!!!
Várom a híreket!

Kép

Kép
gabka77

Csibb! Először is nektek írok: kitartást és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, jól sikerüljön a műtét és minél hamarabb együtt legyetek megint! ++++++++++++++++++++

Kukli! Köszi a történetedet. Nem semmi. :lol:

A képek nagyon jók. :)

Valamit biztos akartam még...

Masut
masut

[quote="nemlajos"]J írta:nemlajoselentem, Döme papájánál a születési anyakönyvi kivonat, a tajkártya és a lakcímkártya! :)

Na, ezt akartam még megkérdezni!

Nemlajos! A lakcímkártyát honnan kell megszerezni? Okmányiroda?
A TAJ-kártyáért meg sorban állt a MÁK-nál?

Masut
masut

neeeeeeeeem, a lakcímkártyát a születés szerinti önkormányzat (az anyakönyvvel együtt kapta meg), a TAJ-kártya meg OEP, Teve utca.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi! Egyelőre keverem a szezont a fazonnal. :lol:
Mindenesetre nagyon ügyes volt, hogy 1 nap alatt mindet elintézte!

Masut
masut

sziasztok.

bocs hogy így ismeretlenül.

szoktalak titeket olvasni,az uttóbbi napokban nagyon gyakran,persze a babák miatt.
nagyon drukkolok csibbnek,hogy Mátéval minden rendben legyen!!!!!nem lehet egyszerű,kitartást.

a többieknek pedig gratulálok,és a még hátralévőknek gyors,könnyű szülést kívánok.

és persze sok,egészséges kis örökmozgót.

Kép
Kép
ettike

köszönjük, kukkoló! :)
Minden drukk jól jön most csibbéknek...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Jelentem ma hazajöttünk végre!! :D
Imádom ezt a két tündért,de nem sok időm van,lesz jönni. :(

Gyöngyi: Kórházat priviben küldtem! :wink:

Gabka: ne haragudj,hogy nem válaszoltam,de csakk átfutottalak mindig titeket és nem vettem észre! :oops: Meg aztán válaszolni se tudtam volna,mert fogalmam sincs mitől nőttek meg ilyen hamar! :roll: Tápszert nyomattak beléjük 1000-rel azt tudom, meg infúziót is kaptak első időben, meg aztán az evőkéjük is elég nagy hálistennek! :lol:

Csibb először is gratulálok Mátéhoz!! :D

Aztán pedig nagyon szurkolok hogy minden rendben legyen!!! :( Máténak++++++++++++++++++++++ Na meg persze Csibbnek is+++++++++++++

Majd jövök bővebben csak most beindul az élet itt nálunk rendesen. Anyukám ideköltözik egy darabig, hogy ne legyen olyan durva!
Vendég

Sziasztok!

Én is szoktam nézelődni nálatok főleg a babók miatt és azért is mert mindenki a finisben van már.
Ettikével az áprilisi babavárok közé tartozunk és izgatottan várjuk az első babánkat aki beindítja majd a dönpinget.

Én is szeretnék gratulálni az összes babához , olyan gyönyörűek hogy az csak na!!

Csibb: nagyon sok ++++++++++++++++!!!!Gartula Mátéhoz!

Kép

Kép
gabka7926

Jaj, összeszorult a gyomrom, nagyon-nagyon szorítok Máténak, hogy sikerüljön a műtét!!! A Kardiológia Intézetben nagyon jó a gyerekszív-sebészet, a lehető legjobb kezekben van a babó!
Sok kitartást a családnak! Főleg Csibbnek!
Most nem is tudok többet írni.

erpé

Páromat is ott műtötték gyerekkorában...
Drukkolok nagyon!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Először is:
Mamacsibének nagyon-nagyon gratulálok Léna babához!
Mi ismerjük egymást.

Persze gratulálok a többi maminak is aki már kezében tarthatja a babáját!
És kitartást a még várakozóknak!
:D

Csibbnek szeretnék sok-sok+++++++++küldeni de legfőként Máté babának nagyon-nagyon szorítok.És kívánom,hogy minél előbb a karjaiban tarthassa a kis fiát!

Szinte minden nap olvaslak titeket csak most vettem rá magam,hogy írjak is.

Sok örömmel teli babás pillanatokat kívánok nektek! :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Bekukkantottam van-e hír Csibbékről, de úgy látom még nincs. Az azért biztató, megnyugtató, hogy ilyen jó ott a gyerekszív-sebészet. Nekem is van olyan ismerősöm, akit (bár nem újszülöttként) szívvel műtöttek, és minden ok, most már felnőtt férfi, két gyereke van. Szóval minden drukk, bár biztos nehéz lehet most szegénykének :cry: Kitartást Csibb!

Kuklika, én is átolvastam a történeted, szép, és aranyosak vagytok az első fotón, megható :)

Nory, jó otthonlétet, gondolom már hiányzott! Jó, hogy van segítséged.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb és Máté! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Reméljük holnapra lesz valami jó hír Máté babáról. Jó éjt.

Bea, Maja

Kép
bea1978

csibbnek írtam és válaszolt is :
köszöni a drukkot mindenkinek!!

ezt írta: 11 kor kell telefonálnunk hogy a bonyolultabb, vagy a kevésbé bonyolult műtétre lesz szükség. addig tartom a lelket apában, mert most épp leengedett kicsit.holnap 8 ra megy hozzá és ha engem is kiengednek akkor én is. jó kezekben van, mindenki szerint. egyébként gyönyörű a kölök. próbálom tartani magam, elég nehéz ez...

szegények :(:(:( nagyon drukkolok nektek csibb!!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

jaj, ma végig Rátok fogok gondolni, és küldöm a pozitív energiát!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is én is sok sok pozitív energiát küldök Csibbéknek... Jaj Istenem csak ne legyen semmi baj! tuti én is Rájuk fogok most gondolni és nagyon nagyon drukkolok!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
adryn

Csibb!

Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. De az már fél siker, hogy hamar észrevették a problémát.
A másik fele a sikernek a Kardiológiai Intézet. A húgomék kislányát 9 naposan műtötték ott tavasszal. Ma már semmi baja. A legjobb hely, ahol csak lehet ebben a helyzetben Máté.

És én is küldöm a sok +++++++++ energiát!
Vendég

Hír: elkezdődött valami, kb fél órája arra ébredtem, h folyik a magzatvíz. Színtelen. Szülésznőt felhívtam (biztos örült így fél kettő után), de mivel egyelőre nincsenek fájások (semmilyen sem), ezért itthon várakozunk. Megyek zuhanyozni, aztán majd kiderül, h mi lesz.
Legkésőbb reggel azért be kell mennem :)

erpé

Jó reggelt,

Csibbéknek drukk a mai napra++++++++++++++++++++Erőt és kitartást!

Erpé, neked is hatalmas drukk, ma már veled lesz a kismanód!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Alig aludtam éjjel, rengeteget gondoltam Csibbékre. Szorítok nekik! Mindennek rendben kell lennie!
Remélem hamarosan jelentkezik a jó hírekkel!

Erpé hajrá. Bár megjegyzem, hogy én "akartam" szülni, erre mindenki beelőz. :D :wink:
Én tegnap este gondolkoztam azon, hogy előző nap rengeteget mozgott a kicsikém, tegnap viszont alig.
Remélem hamarosan most már mi is sorrakerülünk, kezdek türelmetlen lenni :oops: :roll: :lol:

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok,

Csibb, kedves! Szorítunk értetek! Mennek a drukkok! Remélem az orvosok megtalálják a lehető legjobb megoldást és néhány nap múlva már ölelheted a picit....

Erpé: Szép szülést kívánok!

Katka

katka22

Erpé, vagy Csibb híre van valakinek???
gabka77

Most küldtem Erpének sms-t. Nem tudom reagál-e. Ha igen, akkor egyből közvetítek....

Katka

katka22

Gabka: nekem az egyik orvos mondta, amikor beszaladtunk a kórházba, hogy Peti nem mozog, hogy amikor így megnyugszanak a babák, akkor 2-3 napon belül szülés van. Én ugyen nem szültem meg 2-3 napon belül, de 2-szer is beindult a szülés csak leállt, most már tudom, hogy azért mert Petin ott volt a köldökzsinór és rossz volt neki, ahogy jöttek a fájások és lefele préselték...
Lehet, hogy van benne valami.... ;)

Katka

katka22

Köszönöm Katka. Nagyon szorítok Mindkettőjüknek!

Ma reggel volt pár brutál fájásom, de a rendszerestől elég messze vannak. Viszont a kisasszonyka alig mocorog. Igaz, hogy ha mozdul, akkor fáj az is és elviszi a pocimat egy irányba
gabka77

Sziasztok!
apa behozta a laptopom!

nagyon köszönöm a sok drukkot, nagyon jólesnek, meg a sok sms-t is!
mai hírek:
tegnap éjszaka romlott a szaturáció (oxigénfelvevő képessége, asszem...)ezért megcsináltak nála egy katéterezést, amivel kitágítanak a szívében valamit, hogy rendesen tudjon lélegezni.
azóta minden jól megy a légzéssel!
azért, hogy jó hírt is mondjak, úgy néz ki, hogy a kevésbé bonyolult műtétet kell elvégezni nála, mert "csak" ez a két ér cserélődött fel, a többi koszorú ér rendben van, ezért elég jó esélye van a teljes felépülésre. kb. 10-12 nap múlva műtik meg, addig erősödik a tüdeje. apa most ment hozzá 8-ra. lehet, nemsokára többet tudok.
hát ez van, eléggé nem jó ez így, de úgy tűnik, nagyon erős, szépen kifejlődött odabenn, úgyhogy jól reagál a dolgokra!
nagyon keveset láttam, remélem, ma be tudok menni hozzá. ma Fanni is bejön, szegény már úgy várta, hogy lássa, de nem fogja...
jelentkezem még!

Hajrá Erpé! nagyon drukkolok!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb! De jó, hogy írtál! Egész szurkolótáborotok van! Drukk továbbra is!

Erpé! Ügyes legyél, könnyű szülést kívánok!

Masut
masut

Jaj Csibb. Rengeteget gondoltam Rátok, de valahogy tudtam, hogy ma már jobb hírekkel jelentkezel!
Éjjel rengeteget voltam fent és próbáltam felétek pozitiv energiákat küldeni!
Jelentkezz majd a hírekkel!!!!
gabka77

Csibb jó, hogy írtál, köszönjük. Már nagyon érdekelt mi van Mátéval! Jó híreket is mondtál, ennek is örülök, mindazonáltal biztos nehéz lehet így nektek, ehhez további kitartást! Erős kisbaba, hamarosan teljesen felépül, és ahogy Katka is írta, akkor már gond nélkül ölelhetitek magatokhoz!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Csak most olvasom a híreket!

Szegénykém, Csibb!!!! Kitartás! Küldj rengeteg pozitív energiát Máténak, szüksége van rá! És hidd el, minden rendben lesz!!! A mai technológiával bizti megtudják gyógyítani!!! Mélyen együtt érzünk és izgulunk veled!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Csibb mi is rengeteget gondoltunk rátok! Sok erőt, örülök, hogy megnyugtatóbb kicsit a helyzet. Máté ügyes baba lesz, aki nemsoká a cicin nyammog, miközben a gyönyörű Fanni lesegeti.
Erpé megy a drukk, mielőbb Katázhass! Nekem amúgy egész az oxitocin-ig meg sem állt. Még mondtam is a dokinak, lehet épp fordul a vicc kedvéért. Meg kellett nézni uhun szülés előtt.
Gabka neked is megy a drukk. Alakulnak a dolgok.
Nimród család irtó édes! Panna haján megint meglepődtem,a fiúk is édesek. Nálunk is a keze, szeme dolog megy.
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/t ... 52xJenKc2Z (reggeli, rossz fényben)
Adryn most jutottam oda, milyen pocid lett. Ez pimaszság. :lol:
Iszonyat éjjelünk volt. Kata 8-12.ig hasfájt, Boti egész hajnalban ébrest, cicim bedurrantak, fejéstől Boti megint ébredt. A vége az volt, hogy 4-en aludtunk egy ágyban, hogy béke legyen. Kata alig akarja elfogadni a ciciket, mert nem tudja a telit bevenni. Viszont lemértem, 10 perc 60 ml. Olyan kis tejvámpír mint Boti volt.
Tehutival mi van? Nagyon eltűnt.
Bocsi ennyi időm volt reagálni egyenlőre.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé üzenet: ' Ma reggel 6.56-kot Kata Éva megszületett. 3900 gramm és 56 centi. Gyorsan ment s dolog és jól vagyunk!

Hipp-Hipp-Hurrrrrá!
:P :P :P

Katka

katka22

HŰHA!!!! Akkor tényleg nagyon gyorsan ment!!!!

[color=red]GRATULA KATA ÉVÁHOZ!!!!!![/color]

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Gratulálok Erpének!!!

Csibb milyen jó hogy írtál én is nagyon sokat gondoltam rátok. Örülök hogy nem a komplikáltabb műtétre van szüksége a kis Máténak!! Továbbra is nagyon drukkolok nektek hogy minden rendben legyen!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Csibb Tegnap este már nem tudtam jönni, de nővéremtől tudtam, mi a helyzet. Nagyon sokat gondoltunk/gondolunk Rátok! Kitartás, és légy erős!

Tearecept!

ánizs 3 evőkanál, csalán 5 ek, édesköménymag 5 ek., kecskerutafű 5 ek., majoranna 1 teáskanál.
Ezeket összekevered, és 1 liter vízbe teszel belőle 3 ek-lal, majd 10 percig forralod. (Én 2 l-be tettem 5 ek-lal). 8 hétig lehet inni.
Ízesítheted bármivel, ihatod hidegen vagy melegen.
Nekem és másnak is bevált!

Kép

Kép
rszg

Gratula Erpének és Katának és apájuknak is :)
Jó gyorsan ment, kíváncsi vagyok a szorira.

Csak én nem szülök, ez a csaj tényleg bent marad 20 éves koráig :(

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: