Sziasztok!
Kukli, köszi, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetet - tényleg nem semmi és erőt adó

Valami ilyesmivel én is kibékülnék. Családfotó nagyon jó! És kicsilányod is tündérbaba. Samu az első hónapokban az ébredését mindig óriási sírással tudatta (egyszerre nyílt a szeme és a szája) - szerintem még a harmadik szomszéd is meghallotta. Bébiőrünk ugyan volt, de nem használtuk, nem volt túl sok értelme. Remélem, hogy huginál ez kicsit más lesz.
Gabka, ha van rokon Csepelen, akkor ideiglenesen csak beengedi Levit. Egyébként nektek nem nagy kerülő idehozni a kiscsávót? Bár ha bejártok Bp-re dolgozni, akkor úgyis át kell jönni Csepelen. Nem is meséltem: mikor múlt héten Samuval bent voltunk olyan 9-fél10 körül megnézni az ovit, akkor voltak többen is, akik akkor hozták a gyereket oviba, többnyire kisebb tesós anyukák. A körzeti ovinknál ilyet nem nagyon lehet csinálni, elvárják, h a gyerek legyen bent 8-ra...
Csibb, jelentkezz, h mi volt dokinál! Én holnap megyek CTG-re, meg dokival találkozni.
Tehuti?
Masut, bocsi, h hiányoltalak, ezek szerint a legutóbbi hsz-ed valahogy kimaradt...
Gyöngyi, szép pocak! és szorítok, hogy szimpi legyen az új dokid!
Tegnap voltam Samuval és a bölcsis haverjával játszóterezni, és Samu bringával jött. A fékezés nem megy neki, így egy-egy lejtősebb szakaszon azért utána kellett "szaladnom" (mondjuk azt a mozgásformát, amit produkáltam, lehet hogy nem futásnak kellene nevezni) - a lényeg: egy ilyen alkalommal valami iszonyúan meghúzodott a szeméremcsontomnál, csillagokat láttam, alig tudtam hazajönni. Azt hittem szülök. Szóval jelentem: most már én is tudom, h mi az a szeméremcsontfájdalom. Fél órát áztattam itthon magam a meleg fürdővízben, utána legalább nem nyögtem minden lépésnél. Ma reggelre nagyjából OK lett. Szóval mégsem szültem emiatt
RÉ