A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Én is természetes göndör vagyok, csajok is... Én utálom, remélem ők nem fogják.

Voltunk ma játszócsoportba egy bölcsiben. Állati jól elvoltak. Nagyjából tojtak a fejemre. Aztán kezdtünk sokan lenni (mert pont ma volt valami ruhabörze, és az anyukák megrohanták a zsákokat), és akkot Lili kicsit bújósabb lett. De nagyon élvezték!!
Vendég

Test- Statisztika

Az ételnek 7 másodpercre van szüksége ahhoz hogy a szájból a gyomorba érjen.
Egyetlen hajszál tud akár 3 kg-ot is tartani.
Egy férfi pénisze háromszor akkora mint a hüvelykujja.
Az emberi csípöcsont stabilabb mint a beton.
A nök szíve gyorsabban ver mint a férfiaké.
A lábon kb. 1 billió baktérium található.
A nök dupla annyit pislognak mint a férfiak.
Az átlag ember böre kétszer olyan súlyos mint az agya.
A testnek 300 izomra van szüksége ahhoz is hogy lazán álljon.
A nök most kész vannak az olvasással.
A férfiak még mindig azzal vannak elfoglalva hogy összehasonlítsák a
hüvelykujjukat a .....
:D

Kép

Kép
szofi74

Szofi: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anny: jól hangzik, akkor mentek megint? nem áztatok meg??? vagy odáig még nem ért el az eső?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Szofi: csatlakozom az előttem szólóhoz :lol: :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Szofi így színesen akartam ám :)

babusok
Budapest

Melcsi: Odafelé nagyon jó idő volt, pedig 9-kor mentünk. Hazafelé is csak szemerkélt. Nincs messze, max negyed óra babakocsival :wink:
Vendég

Anny: szupi :) akkor tervezed gyakran menni?

babusok
Budapest

Ja, nem is mondtam, hogy Jázmin föl tud mászni visszafelé a csúzdán zokniban! :shock: Van karizma a kiscsajnak! :wink:
Vendég

Melcsi: heti 1x mindenképp, a többi az aktuális anyagi helyzetemen múlik :wink: Nem drága, mert a kettőre fizetek 1500-at, és ebben van alma, tea és ebéd. De minden nap nem fogok menni :D
Vendég

Anny: szerintem heti1 jól hangzik, főleg, ha most kezditek :) és mennyi ideig voltatok? hány gyerek volt?

babusok
Budapest

Anny: Jázmin hűha :lol:

babusok
Budapest

Anny

babusok
Budapest

miért nem lila???

babusok
Budapest

pedig kattintottam...LILA

babusok
Budapest

most bezzeg jó...

babusok
Budapest

Melcsi: :lol: :lol: Látom jól elvagy :lol: :lol:
Kb 2 órát voltunk. Mondtákott a dadusok (vagy kik ők :oops: ), gogy általában a hétfő és a kedd az amikor kicsit kevesebben vannak. Szetm ezeken a napokon megyünk majd. Ma elég sokan voltak, kb 20 gyerek. Anyukákkal, akik mint mondtam ruhabörzéztek, és nagyjából tojtak a gyerekre. Ezzel nincs semmi baj, de az egyikneka gyereke úgy megkarmolta a másik arcát, hogy vérzett! Persze előfordul ilyen, nem is volt tragédia belőle, csak ez a zsufi már engem is zavart, és a csajok sem voltak olyan felszabadultak mint az elején. Mert ugye elfoglalák a fél helységet, és a 20 gyerek egyrakáson rohangált, mert nem fértek el a mamáktól.
Vendég

juj 8)

babusok
Budapest

Binyek!
Én sem lkaptam logós mélt!benedekffysz@gmail.com

Anny!
Baromi jó ára van a játszóháznak!

Szofi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tonti!
Jó lehetett Rateval :lol:

Többiek???????

Ma itt van apukám!Tudtam vasalni,főzni nyugodtan. :D
Vendég

Tonti,
Barnus kb. úgy három lépést tud tenni.

Kamilla
irtóra megkönnyíti az életemet a rács. Sokkal nyugodtabban tudok főzni, miegymás, hogy nem kell mindig rájuk néznem, tudom, hogy nem eshet bajuk. És azért így sem zárom el őket, mert a szobájukon kívül az egész előszoba (ami egyben az étkező), folyosórész, és a nagyszobából is egy rész az övék lehet.
Elárulod a neved? Nagyon kíváncsivá tettél!

Binyek,
a táblában az átalváshoz írtad a 14,5 hót, nem a járáshoz.

Zsuszka,
mi az a Takkó?

KépKép
lili73

Benszi: gyertek ti is! Itt van az Árpád híd budai részénél!
Vendég

Zsuzska :P Tonti :P
Köszi! Igazából nem aggódom, csak irigykedem, ha másnak már ennyi idősen ilyen ügyi a gyereke :oops:
Amúgy ma Milán kúszott úgy 3 métert, szóval azért már megy ez, csak még lassan :lol: Nem noszogattam, én azt hittem, görgött, de Anyósom közölte hogy dehogy, idefókázott. No, majd azért ezt még én is megnézem!

Kamilla :P
Úgy megrökönyödtél rajtam, hogy biztosra vettem, Kamilla vagy :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Anny,
ez engem is érdekel, ha Árpád híd budai hídfő! Még pontosabb részleteket kérek. Esetleg van honlapja? Ez egy bölcsiben berendezett külön szoba külsős gyerekeknek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.11 13:54-kor.

KépKép
lili73

Lili!
Bocsika! :oops: Kicsit szétszórt vagyok... :roll: Átírtam!

Anny!
A freemailesre küldtem most már másodszor.

Benszi!
Neked meg a gmailesre!

Logó:
Azt is csinálhatnánk,ha mindenkinek megfelelnek az új logók,hogy a kisebb babások az elsőt,a nagyobb babások a másodikat választják.Mert a szöveg ugyanaz, így egyforma is lesz meg nem is.Előre meg mindenki eldöntheti,hogy logót akar vagy nevet vagy szöveget.
De ha úgy gondoljátok,akkor maradhat a régi is,csak azt mondta a szitázó,hogy nagyban azért egy kicsit bután fog kinézni...De ahogy a többség akarja! :wink:

binyek

Anny!
Lehet egyszer m,ajd benézünk arra,de nem járok be Bp-re gyakran csak ha muszáj.

Fanni!
Na látod,ügyesek,hidd el egyik pillről a másikra fognak menni.
Vendég

Xandra!
Hát igen régi,de sajna nem tudom hogyan kell frissíteni!Mi most 9hónaposak vagyunk,állunk,lemászunk az ágyról,és nem leesünk,meg mutatjuk hol a baba szeme szája orra,puszit adunk,pápát intünk!Hát ennyi!Nem nagyon vannak régiek!Tontika,Jucicuki,Bannika,Binyek.Lányiné rájuk emlékszem!Sajna nincs sok időm,főzök külön a babáknak,külön a családnak,sokat mosok vasalok takarítok,külön órkra járunk zenebölcsi,babauszi,és még van egy 15 éves fiam is,éppen kamaszodik!!Dobok képet a lányokról!Vivien,és Nikol! Kép Kép Kép

Kép
gina25

„Fanni”
gurulnak?! Hehe elképzeltem! :lol: :lol:

Másik ikres topik
Egyszer írtam be, de válaszra sem méltattak, így gondoltam nem erőltetem. :roll: Az a csapat is elég jól összeszokott bandának tűnik, de szerintem mi szívesebben fogadjuk az újakat. 8)

Juci
Én mindig attól félek, hogy makik a nyilvános vásárlásnál is olyanok lesznek, mint itthon. Lepakolják majd az összes polcot, mindent összetörnek. Bár a fiúk lehet, hogy mások?! :wink:

Ancsi
Hogy bírod a munkát?

Benszi
Nem is értem, mi miért haraszitra kőtözünk, mé nem az ikejjába! 8) Vasalni? Az meg mi? :?:

Tonti
Gyógyszer! Huh, akkor tényleg ne rágd Magad egyedül. :?

Móni
:evil: Rohadjanak meg!!! Mit fáj nekik, jó nekik, hogy kib@szhatnak valakivel, vagy mi??? ( :oops: ) És akkor most mit csinálsz?

Anny
De jó ez a bölcsis dolog! :P Be is akarod adni őket, vagy 1x2x mentek játszani? Jázmin akrobata lesz? :wink:

Szofi
:lol: :lol:

Maryska
Szorítok Neked holnapra! Aztán Dokiapu nehogy a talpadra varrja a hasad! :wink: … Depin, pánikbetegségen már túl vagy? Apukám is depressziós volt pár éve, unokabátyám pánikbeteg, hát még az ellenségemnek se kívánom egyiket sem. (Én is elég depis hajlam vagyok, de van segítségem, jól alakulnak a dolgaink, úgyhogy eddig nem tört felszínre! :? )

Játszótéri kiosztás
Apa ilyenkor mindig megjegyzi, hogy gondoljak arra, mostmár itt a két gyerek, nem csak engem fognak pofánverni, hanem nekik is bajuk lehet … hát igaza van, de hagyni azé mégsem fogom … :roll:

ma sütöttem halat vajon, fokhagymával, cuppogták és tapogatták! Zsombi még vigyorgott is nekik. anyósom: "Benduska igyál, rá! A hal szereti a vizet!" :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

[quote="binyek"]L írta:binyekogó:[/b]Azt is csinálhatnánk,ha mindenkinek megfelelnek az új logók,hogy a kisebb babások az elsőt,a nagyobb babások a másodikat választják.Mert a szöveg ugyanaz, így egyforma is lesz meg nem is.Előre meg mindenki eldöntheti,hogy logót akar vagy nevet vagy szöveget.

jelentem én erre szavazok! 8) Mi az, hogy logót vagy szöveget??

Petra
Kép
petricsek

anny, sári
bölcsis játszó hétvégén is van? mert akkor minket is érdekelne!

Petra
Kép
petricsek

gina
de jók ezek az úszós képek :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petra!
Hát nevet vagy a srác által tervezett pólóelejét vagy azt a szöveget,hogy "Ikres szülőnek lenni a legjobb a világon!"
Lehet még az "Ikrek formálták ezt a csodálatos testet" is! :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Lili: ez a Solymár utcai bölcsödében van. Honlapja nincs sajna :? Külön van a bölcsitől. Van egy előtér, ott lehet lepakolni a babakocsikat,és ott a felnőtt wc. Beljebb vannak szekrények, és 2 pelenkázóasztal, még beljebb, de ezen a folyosón van kis asztal és szék, meg gyerek wc. Innen nyílik a terem, ami 2 terem egybenyitva. van mászóizé műanyagból, csúzda, másik mászóizé fából, rengeteg játék, mindenféle, labdák, kistűzhely csomó játék kajával, kis asztalok székekkel (itt lehet ebédelni és 10óraizni), NAgyon kultúrált hely, PCV és szőnyeg van, de jó meleg. A gyerekek főleg zokniban vannak. Van egy kis elkerített udvara játékokkal. Elég tágas sztem. Lehet futkosni. Pont ennek nem találok sehol oldalt, de itt a cím és a telszám: 1032 Budapest, Solymár utca 12. 368-9291
Vendég

Én a Dóri férje vagyok és logokkal kapcsolatban lenne észrevételem:

Dóri sok időt és energiát fektetett az általa készített logokba.
Mivel alapvetően nem ezzel foglalkozunk, még a képeket is keresgélni kellett. Kitalálni a szöveget, méretezgetni mindezt úgy, hogy nem igazán rendelkezünk ehhez való szoftverekkel sem, magyarul sok sziszifuszi munka van benne. Ennek ellenére miden változatást megcsinált, amit itt a fórumon kértek. Tudomásom szerint már szavazás is volt róla, bár lehet, hogy néhányan még a szavazásra sem fordítottak energitát. A "nekem egyik sem jön be "is lehet válasz és akkor lehet mást keregélni. Tudomásom szerint erről azonban nem volt szó.
Szóval ha valaki tud gyorsan profi logokat készíteni, akkor miért nem vele indítottunk? Ha meg nem tudtuk előre, akkor minek szórakozunk újabb logokkal? Vannak logok, szavaztunk és kész.
Ha pedig mindenáron további logokat is akarunk szavaztatni, akkor legalább becsüljük meg a másik munkáját azal, hogy a régi logokat is berakjuk a lehetőségek közé, csak úgy figyelmességből.
Szerintem…
Ui: Amúgy pedig nem a szitázó fogja nézegetni.

Üdv.:
Férj
nagycsaládos

Binyek: HA őszinte akarok lenni, akkor nekem ez a testformálós tetszik a legjobban :lol:
megvan a mail, megy a válasz...mihelyt betölti ez a hüle gép az oldalt... :roll:
Vendég

Kedves Férj! :shock:
Légyszíves ne ilyen hangsúlyban írj, mi igenis megbecsüljük Dóri munkáját, tudjuk mennyit dolgozott vele. A szitázó pedig, gondolom, azért jegyezte meg, mert jobban ért hozzá, mint mi.

Dóri, légyszi ne sértődj meg ezen! :roll:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek!

Köszi!

Kép
gina25

szofi, látom beköszöntél a zuglói topikba! én dokit itt Zuglóban nem tudok Neked ajánlani, mert én is a régihez járok :wink:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: Itt csak hétköznap 9-12-ig van játszó.

Férj: teljesen igazad van! Nem hiszem, hogy szándékosan meg akarta volna bárki bántani Dórit, hisz mindenki látta, hogy mennyi energiát ölt a logókba.!! Nagyon sajnálom, ha megbántottam Őt.(amúgy én kb.5 perce kaptam meg ezeket a maileket az új lehetőségekkel)
De szívesebben olvastam volna Dóritól ezeket a sorokat, mert ez így egy kicsit furán jön ki...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.11 14:38-kor.
Vendég

Binyek!
abacso@enternet.hu, köszi.

Petra! Eddig okés a meló, nem olyan megeröltető, de ma kaptam egy feladatot péntekre, a föncitől, na az egy kicsit húzós lesz, ha kész akarok lenni.
Hogy álltok a lakáseladással?

Szofi! De jó hogy Te is jelentkeztél! Jobban vagy már? Ti jártok még tornára? Melyik napokon? Mi csüt 10.30. Remélem már nem sokáig kell, mert Adri is felállt, bár még elég bizonytalan.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

lakáseladás még mindíg folyamatban, vannak érdeklődők, de hát mindenki óvatos mostanság ... :roll:

DÓRI??? bocsi és gyere légyszi!!! :oops: :roll:

Petra
Kép
petricsek

Kedves FÉRJURAM!
Tudtam,hogy gond lesz ebből! :roll:
Először is gőzöm nem volt róla,hogy a szitázó képes ilyenre.
Másodszor is Dóri maga ajánlotta fel,hogy megcsinálja,nem kértük rá.Mellesleg nagyon aranyos volt tőle!
Harmadszor:ha már a srác csinált profibbakat(ahogy a te is írod),akkor azért lehessen már feldobni ezeket is és választani,elvégre ez tényleg egy örök emlék marad mindenkinek...
Negyedszer:direkt úgy kezdtem,hogy "Dóri!Nehogy megsértődj rajta!"
Nagyjából ennyi a hozzáfűznivalóm....

binyek

Sikerült kiszednem az e-mailből.
Felrakom ide,hogy meglegyen azoknak is,akiknek nem sikerül eljuttatnom mailben,de én utána egy szót se szólok többet.ha meglesz a döntés,akkor eljutattom a sráchoz és részemről vége.

Dóri!
Ha most ez miatt neheztelsz,akkor én öngyilkot iszok! :cry: :cry: :cry: Én csak a legjobbat szeretném mindenkinek...

Kép
Kép

binyek

Vita :roll: :roll: :roll: :roll:

Nekem speckó Dóri pálcikaemberei jobban tetszenek!

Gina!
Üdv itt!Édesek az úszós képek!

Petricsek!
Én is cak onnan tudom mi az a VASALÁS,HOGY KIFOLYT A SZEKRÉNYBŐL :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
Vendég

Lányok!

Szerintem teljesen igaza van a Dóri férjének - bár a stílust kicsit én is bántónak érzem - nekem is ez volt az első gondolatom Binyek felé az új logók miatt, hogy mi lesz Dóri munkájával.

Tudom, hogy Binyek is jót akart, de szerintem nem muszáj nekünk "profi" munka, mikor van "sajátunk" és hát egyszer már eldöntöttük nem?

Nekem egyébként az új logókból az első kettő tetszett/tetszik, de nem ér annyit, hogy megbántsunk valakit közülünk.
Szerintem.

Judit

jucicuki

hu-hu hu mire jövök itten-
kedved dóriférj :D mikor ott voltam nálatok ki nem néztem volna hogy ilyen agresszor vagy :D Te se sértődj meg :D én még nem láttam az új logókat a régikből a 4.nagyon tetszett a többség dönt.
A LÉNYEG HOGY EGGYÜTT VAGYUNK SZERETJÜK EGYMÁST ÉS NINCS SÉRTŐDÉS ez itt már le lett beszélve.
dóritól is nagyon kedves volt hogy csinálta szerintem nagyon jók lettek-viszont binyek anyánk is elég sok mindent intéz itt a közösségért nem érdemli meg ő sem ezt a hangsújt.
gina gyönyörűek vagytok :D ügyes vagy főzöl mosol takaritasz te is jó kis maximalista vagy én föladtam :oops: :lol:
kamilla egyszerűen hihetetlen milyen ügyesek a gyerekek :shock: mennyi idő telt el a négykézláb kutyapóz óta mert mi most ott tartunk-mire fölépülök már elrohannak :D :D :D :D

lanyané

binyek! majd meg fuzom okos miki aput (a tied is miki :D ) hogy nyisa ki nekem, koszi hogy probaltad :D

szofi! :D :D

anny! de jo lehetet, es hogy tutok meni megint az szupi

gina! de szepek a kepek es te is csinimami vagy :D

petricsek! hat fel hivtam a majmot es aszt mondta hogy nem hivot mert el van nagyon foglalva es penteken hiv hogy mikor es hol talizunk az alairas miatt, csak ok a fontosak, csak ok vannak el foglalva, persze nekem semmi dolgom es mikor nekik jo akor nekem kel alkalmaszkodni :twisted: :twisted: :twisted:

nagycsalados! mindenki nagyon orult a Doris logoknak es sokan szavaztunk is, szerintem senki sem akarta Dori munkajat es energiajat semmibe veni, gondolom Binyek nem tudta elore hogy ez a pasi tud konyen logokat termekni es persze hogy nagyon koszonyuk Dorinak elso sorban az otletet, lehet masnak nem is jutott volna eszebe es persze aszt is hogy mindenfele valtozatokat csinalt es hogy menyi energiajaba volt

dori! koszi neked a logos otletet es a sok energiat amit bele fektettel, nekem meg az lesz ha megyunk amit a tobbeseg akar, hogy ne okozak gondot senkinek es szerintem eszt sokan igy gondoljak :wink: ja en meg nem is tudtam meg nezni, anyira bena vagyok

:D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Gina, üdv itt, szegénykém te is jókor csöppentél be, nem vagyunk ám ilyen "veszekedősek" :?

Szépek a lánykáid!

Judit

jucicuki

na kozben irtam mikozben mar jol meg lett "dumalva" ez a tema...

binyek! mariannak igaza van, te teszed meg a legtobbet ezert a taliert es talan meg nem ik koszontuk meg, legyszi ne sertodj meg, te jot akartal es neked is bizti sok enegiadba meg stbibe kerult eszt meg szervezni, MINDENT KOSZONUNK

ES MASKULONBEN MINDENKIT AKI AKAR MILYEN KIS VALAMIT MEG TESZ EZERT A TALIERT PUSZILOK ES HALLASAN KOSZONOM

ES PLEASE NE SERTODJON MEG SENKI ITT, OLYAN JOL EL VOLTUNK EGYMASNAK

na bocsi ha sok voltam

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Az én pólóm elején ez lesz:
IKREK
LÁNYOK
MIND A KETTŐ!

jucicuki

Na hali!

Végre megjöttem, alig tudtalak végig olvasni titeket, nagyvonalakban ment csak :oops:
Azért egyből felment a pumpa amikor Lanyané mondta, hogy az én gyerekeimre hasonlit Nory "álvagy valós gyerekei".

Hát kijelentem, hogy nem tőlem csorta a képeket ,ha merte volna ,nem áll meg a lábán :twisted: .

Küldök képeket a csajokról ,csak valaki mondja meg hogyan kell kicsinyiteni egy számitógépes analfabétának!!!! :oops:

[Kép
amonré

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: