A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nagyon szép kis lábai vannak Dalmának :wink:
Hát Picikém mindenkinél más-más az állapot nekem nem folyt egyik terhességemnél sem az előtej csak szülés után. (de nem vagyunk egyformák) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri!
Mocorog már Lili baba??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Igen..úgy érzem elől a hasamon akar kijönni nem lent :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Olyan jó, hogy kitaláltál valami indokot erre a mai depis hangulatra. :D
Legalább nincs akkora lelkiismeretfuradlásom miatta. :wink:

Sissi!

Minden redndben van, csak erre gondolj! Szerintem majd megnyiűugszol Te is.

Nemlajos!

Iagazad van abban, hogy nem zavarod meg a dolgozó építőipari munkást. :wink: Ritka látvány. :D

Pici!

Szép lábai lesznek Dalmának. Anyától örökölte. :)

Zsu!

Neked ugye jó kedved van?

Gabi!

Hidd el, hamarosan Ti is vásárolgattok majd. Vagy kaptok egy csomó mindent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.11 09:43-kor.
Vendég

nagyon csini lábai vannak Dalmácskának.

most megyek lányok mert nagyon nincs kedvem, jön rám a sírás,. :cry:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Jobb lesz neked is hamarosan!
Most nem jut eszembe semmi, hogy mitől, de tudom, hogy hamarosan valami nagyon felvidít.
Vendég

Na jól nézek ki..mindenkit megfertőztem ezzel a rossz hangulattal??? :oops: :cry:

Sissi tényleg ne aggódja,nem lesz semmi gond.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szia Asiye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Igen, eléggé kívánós lettem... sajnos.... lehet, csinálok pár darab palit teljes kiőrlésű lisztből.
Meg van itthon diétás lekvárom is.

Cat!
Ige, nekem nagyon jó a kedvem, csuhajja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ütvefúró monnyon le :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Én is azt halgatom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jelentem, Döme papájánál a születési anyakönyvi kivonat, a tajkártya és a lakcímkártya :lol:
Most már intézhetem a pénzügyeket :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Örülők, hogy minden papir megvan már Dömének akkor jöhet a "sok"léééééééééééééééé :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Zsu!
jó hogy neked jó a kedved :wink: :wink: csak igy tovább lányok róla kell példát venni. :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Köszönjük szépen a bókokat.
Itt látszik a gubó póz. Kép

Asyie!
Miért sírsz??
Nem szabad.

picimami

Összegezve:mindekinél fúrnak és szar a hangulata..
Ezek után csak jó jöhet..én már nevetek kínomba :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Örülök, ha már mocorog Lili baba!! :D
Itt nincs zaj. Szépen süt a napocska.
Dalma ficánkol.
Kezd jobb kedvem lenni.

Zsu!!
Örülök a jó kedvednek.
:D Hm.. Te is palacsintázol? :roll: :D

picimami

Sziasztok!

Még csak most lesz 10 óra és már most alig birtam visszaolvasni!
Hahóóó! Lányok, asszonyok! Mi ez a depis hangulat??? Olyan gyönyű idönk van! Lehet délutánra elromlik, de most akkor is olyan szépen süt a napocska! Nyissatok ajtot ablakot és élvezzétek! Gondoljatok csak bele, hogy egész télen erre vártunk és most itt van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne legyetek olyan depisek!

Pici! A linket várom!
És tényleg gyönyörü Dalma Baba! Olyan kis szép! A diétával vigyázz! Amilyen kis törékeny vagy nehogy nagyra nővezd a kis Dalmát!

Piri! Örülök, hogy ujra érzed Lili babát! Már biztosan gondolkodik, hogy pontosan mikor is szoljon neked, hogy anya jönnék ám!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemlajos! Örülök, hogy minden papirt sikerült elintézni! Már csak a lét kell elintézni!! Ügyik vagytok! Döme meg jól birja a zajt! De az a jó, hogy nem kell minden 5. percben valamiért dajkálni, hogy vissza aludjon! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

picimami

Nemlajos!

Akkor gyorsan kezdd el intézni a többi ügyet, mert néha elég sokáig tart. :evil:

Én, hogy felvidítsam magam, elkezdtem összepakolni a kórházi csomagomat. A felénél abbahagytam. :roll: Holnapra is maradjon valami. :D

Itt egyébként nem süt a nap. Semmi tavaszi hangulat nincs, és mellettünk gőzerővel folyik az építkezés.De kell is, ha másfél hónap múlva átadást akarnak valóban.
Én nagyon szeretném, mert az azt jelenté, hogy végre nem lesz zaj, por és rengeteg munkás.
Vendég

Pici! Köszi a linket! El is menetttem!

Cat! Sajna itt is épp most tünt le a napocska! Sajnálom! Zsu az imént mondta, hogy náluk már csöpög is az eső! Én ezt nem akarom! Én ma azt terveztem, hogy kertészkedek kicsit! DE mondom én: ember tervez, isten rendez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na! Örülök, hogy valami vigasságot találtál! Igy legalább meg van 2 napra a munkád! Babacumot raktál be?? Tényleg most a Péterffybe mit kell vigyél a babának??

Kép

Kép

Kép
nócika

Babaruhák még nincsenek kimosva.
És fogalmam sincs mit kellene bevinni neki.
Konzultálnom kell az egyik ismerősömmel, aki pár hete szült ott.

Azt tudom, hogy három éve semmi nem kellett igazán, max popsitörlő és ha kevés volt a napi 5 db pelenka, akkor azt.
Vendég

köszi lányok! :)

Cat!
Igazad volt, jobb lett!
Kaptam csak úgy egy üzit a férjemtől, hogy : SZERETLEK! :)

Erre visszaírtam neki, hogy én is, Merci hogy vagy nekem , és mikor leírtam a tv-ben megszólalt a reklám! :) :) :)

Törpiri! Ez aranyos megállapítás volt: mindenkinél fúrnak és rossz a kedve! :lol: :lol: :lol:
nállunk fúrás nincs, de az egyik szomszéd kazánnal, a másik kandallóval fűt, és mind a kettő láncfűrésszel aprítja a tűzre valót! :x :x :x

Sajnos itt esik az eső ugyhogy nem tudok menni feladni a csomagot a postára.

egyébként nagyon szép a tesó kocsi! :) :) de szerintem ma nem megyünk így ki, Hamza nem ment oviba mert elalaudtunk! :oops: :oops:

most csináltam nekik reggelire meleg szendvicst, Yasemin is reggelizett!:

Kép

két kézzel fogta a drága hogy nehogy elszaladjon a cici!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

sAJNA MÁR ITT IS ESIK AZ ESŐ :(
Pedig olyan szépen sütött a nap.

Cat:ügyi vgy,hogy már pakolsz.Most már minden megvan Marcinak?
Vendég

Itt sincs jó idő...

Én mindjárt lesétálok a közértbe..legalább mozgok egy kicsit...

Mit főztök ma???
Én tojásos nokedlit kivánok megint fejessalátával :oops: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Yasemin:nagyon aranyos a kép!!!
Vendég

Asyie majdnem elalszik rajta..nagyon kis édes :lol:

Nem kaptátok meg még amit küldtem???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asyie:Alper szereti a bkocsit?Mert nálunk már harcok vannak ha bkocisba kell ültetni.
Vendég

Törpiri!

Nem kaptuk még meg, szerintem ma! :) én meg ma akartam feladni és mivel reggel itt is szép idő volt nem adtam oda apának hogy ő adja fel, gondoltam elsétálunk. de esőben nem tudok kimenni velük :? bocsi! szerintem holnap apával adatom fel, de lehet akkor már csak hétfőn kapod meg! :oops:

Sissi!
Hát Alper szeret sétálni, pontosabban rohangálni mint a hatökör. :? de hamar elfárad és akkor vagy felveszi ölbe vagy leül és hisztizik az utcán. ilyenkor mindig babakocsiba szeretne ülni.
ugyhogy örülök a kocsinak, mert neki tényleg kell.

Kép Kép Kép
asiye

Sajnos itt is amilyen szépen indult a nap olyan nagyon beburolt! Én nem akarok depis lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És az esőt egyik porcikám se kivánja, de ha már pesten esik akkor itt is fog minjá!!! Nem akarom!!! Olyan jó lenne már az az igazi tavaszi nap!! Ugy várom már!

Asiye! Olyan édesen eszik a kis Yasemin! Majd el alszik a cicin!
Tyűűűű! Meleg szendó az finom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én mit fözzek ma?? Van valakinek valami jó ötlete??? Jó lenne a tojájos nokedli csak azért apa nem ugrál! Én szeretem! Mondjuk nem fejes salival, hanem ubisalival! Tegnap azt ettem a brassoi maradékához! Meg még ma reggelre is jutott belöle! Valami gyorsat egyszerüt és finomta szeretnék! Mondjuk én már ennék egy jó lecsot is! De azt még aranyárba adják!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat!

Én annyira szerettem bepakolni a csomagot, mikor megvolt a pck, volt hogy újra átnéztem hátha hiányzik valami! :oops: :oops: :)

Nika! Hogy vagytok ma?

Afra!

Jobban vagy?
Jelentkezz légyszi, mert felhívlak!! :lol: :lol: :lol:
ezt vedd fenyegetésnek! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Itt is esik már az eső.

Sissi!

Szerintem minden megvan már.
Pontosabban nincs overál amiben hazahozzuk, de azt sem tudom milyen idő lesz, kell-e... Viszont azt kaunk a szomszédból. Csak át kellene menni érte, de amíg betegek voltunk nem akartam. A legkisebb gyerek még csak 3 hónapos múlt.
Vendég

Jaj Asyie ne csinálj ebből gondot...majd feladod,ha eljutsz odáig..nem sürgős..

Én a lecsót nem szeretem :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nálunk ma maradék paprikás krumpli lesz, amiből én még nem is ettem, és Beni tejfölös tésztát kért magának. Úgyhogy én nem bonyolítom túl a dolgokat.
Vendég

Nócika!

Valami tésztta?

Sajtos -tejfölös?
Krumplis?
Káposztás?

Én ma a gyerekeknek nudlit csinálok, szeretik barack lekvárral
nekünk meg maradt tegnapról ez-az! :)

bár már nincs sírhatnékom, de semmi kedvem még mindig dologra állni :)

Kép Kép Kép
asiye

Két aggastyán, miután kissé beittak, elhatározták elmennek a
kupiba. A madám, látván kikkel van dolga,
végignézi őket, elmegy a szobalányhoz és utasítja:
-Menj tegyél be két felfújt guminőt egy-egy szobába az ágyba.
Ezek jó részegek, nem veszik majd észre
a különbséget, meg minek fárasszam a lányaim hiába.
Ezek után betessékeli az aggastyánokat a szobákba, tegyék
kedvükre, amiért ide jöttek.
Haza menet az úton megszólal az egyik öreg:
-Azt hiszem az én nőm már halott volt.
-Hogy-hogy, halott?! Honnan képzeled ezt?
-Hát, meg sem mozdult szeretkezés közben!
-Lehetett volna rosszabb is! Azt hiszem az enyém egy boszorkány
volt!
-Boszorkány?! Honnan veszed ezt?
-Tudod, még a bemelegítés alatt picit beleharaptam a fenekébe,
erre szembefingott és kiszállt az ablakon! Ráadásul magával
vitte a műfogsorom is!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hú a nudli az jó..vagy inkább császármorzsa :lol: NA azt ezer éve ettem,lehet ha lemegyek veszek is egy zacskóval,mert azt a fiam nem eszi...
De a tésztáról jut eszembe a fiam imádja a grizes tésztát baracklekvárral..lehet holnap az lesz... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsu!

:D :D :D :D

Asiye!

Nudlit én is ennék már, de annyi ch van benne, hogy még hónapokig semmi esélyem rá.
Vendég

Császármorzs vacsira... Hmmm... Jó ötlet.
Keresek valami diétás receptet, mert már enm emlékszem múltkor hogy csináltam.
Vendég

Asiye!
Egyszerűen zabálnivaló Yasemine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Törpiri!
Én tegnap pácoltam be husikat és csinálok hozzá borsós riszt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na jó,most meg egymás izlelőbimbóit izgatjuk :lol: :lol:

Jobb mint a letargia :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nálam nem lesz császármorzsa.
Anyukám elhasználta az összes tojást, csak elfelejtett szólni. :evil:

Pedig már úgy kászültem rá. De nem fogok esőben elsétálni az 1 km-re lévő boltba, Apa pedig megint későn ér haza.

Le kellene mennem a dolgozóba, mert egy pár CD-t át akarok írni MP3-ba, hogy rátegyem a netbookra. Nem akarok a kórházba még CG lejátszót is vinni. Ebben pedig nincs ugye optikai meghajtó.
Vendég

Sziasztok!

Hűűű Asiye! Azt hiszem, most nagyon megijesztettél :lol: :lol:
Köszönöm kérdésed, most már talán megmaradok...bár tegnap még nagyon nem úgy nézett ki (vagyis nem úgy éreztem magam)..

Nagyon édesek a babók! Kis Dalmáról is most már van egy vizuális elképzelésünk, h milyen is lehet :D Nagyon szép kislány!

Törpiri! Érted, neked (vagy hogyiskell ezt mondani) mennek a drukkok most már!! Valami Lili csalogató tuti praktika nincsen esetleg?

Hmm, bocs, h most nem tudok mindenkire reagálni, de még kissé tompa vagyok...viszont tök boldog (nagyon jó híreket kaptam ma)

afra.h

Afra!

Jó híreket velünk is megoszthatnád!
Ránk férne ezen a borongós napon.

Örülök, hogy jobban vagy végre.
Vendég

Először egy kis vicceset mesélnék.
A hétvégén vettük észre, h a szembeszomszédnak papagája van...de nem ám ez a kis hullámos, hanem egy szééép nagy (nem tudom milyen fajtájú) papagáj.
Napközben, vagy amikor otthon vannak a gazdik, kirakják őt az erkélyre, s így az utca élvezheti a belőle áradó vicces, érdekes és nem utolsósorban szép dallamokat.
Már tegnapelőtt észrevettem, h valami nagyon furcsa géphanghoz hasonló emberi hang is érkezik a papagáj felől...mire rájöttem, h ez a papagájBÓL jön!!! :o Bakker, ez beszél is! De nemcsak, h beszél, hanem kutyaugatást, autóriasztót és mentőautót is utánoz :lol: :lol:
Tegnap meg is értettem egy mondatát, amit emberi hangon mondott.
Aszongya: Que fas? (Most vonatkoztassatok el kérlek a huncut jelentéstartalomtól :oops: )
Ez katalánul van és azt jelenti, h 'Mit csinálsz?'

:o :o :lol:

afra.h

A másik pedig (Asiye, ennek nagyon fogsz örülni), ami nekem ma bearanyozta a napomat, h tegnap ketten is muszlimok lettek. Azért is örülök ennek annyira, mert az egyikük egy nagyon kedves kis ismerősöm...
És ez számomra mindig nagy öröm, ha valaki tanúságot tesz a hite mellett, mert ilyenkor újra átélem azt a boldogságot, amikor én is muszlim lettem...

afra.h

Afra!

Nekem mindig tetszettek ezek a nagy papagájok. :D

Most néztem, összesen 549 féle papagáj létezik... :o
Vendég

Asiye! A tésztaféle nem rossz! Mondjuk egy jó kis krumplis tészta! Csak az a baj, hogy itt nálunk már olyan gázosak a krumplik, hogy szinte mindet elfaragja már az ember mire ehetővé válik! Olyan fekete már a közepe! Épp a hétvégén beszéltük apával a krumpli, hogy mig nincs uj krumpli nem csinálok semmi krumplisat! És ami még durva, hogy a tescoban 590 Ft az 5 Kg krumpli és egy csomot kidobok belöle! Nekem ez nem éri meg! Szal, ha minden képp krumpli kell akkor csakis mirelit! De az meg szerintem nem az igazi! De egy sajtos tejfölös az nem is rossz! Sajt tészta van itthon csak tejfölt kell vennem! Lehet kiszaladok a kisboltba!

Afra! Örülök, hogy jobban vagy! Ez a papagály meg tök jó fej lehet! Én is szerettem volna ilyen nagy papagályt de apa gyorsan lebeszélt róla! Meg mondjuk nekem még a Beok nagyon tetszenek! :wink:

Piri! Szerintem is jobb a másik nyálát csurgatni mintsem egymást vigasztalni! na nem a vigasztalással van a baj, hanem, hogy szomoruak vagyunk! Szal szerintem is jobb ez igy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Afra!

A vallás nagy dolog. Mindegy melyik, szerintem. Ha valaki egy vallás mellett teljesen el tudja magát kötelezni, és helyesen értelmezi azt, akkor én nagyon becsülöm érte.

Nekem nincs ilyen. Minden vallásban találok valamit, ami tetszik és amiben hiszek. De azt hiszem, hogy van egy fölöttünk álló valaki/valami, aki/ami a dolgokat irányítja.
Vendég

Gyönyörű madár! Ezüstös szürke a tolla, a farka pedig piros.
És olyan hangja van.... :o :lol:
Viszont nagyon sajnálom szegénykét. Be van zárva egy a testéhez képest elég kicsi kalitkába, és amikor kirakják, akkor vágyódva nézi a többi madarat, ahogyan szabadon szállnak az égen...milyen rossz lehet már neki :cry:

afra.h

Nekem kezd jobb kedvem lenni. :D

Azt hiszem ma mégis megkozkáztatom a krumplis tésztát. Majd adok be előtte több inzulint. De most annyira megkívántam. :oops:
Vendég

Afra!

Nem biztos, hogy rossz neki.
A fogságban felnőtt állatok nagy többsége elpusztulna vadon.
Lehet, hogy csak érdeklődik, szemlélődik...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: