Csajok!
Köszönöm a gyerekek dícséretét!
Binyek!
Szállás,hova passz!Beírod a táblázatba,hogy Szilvi vagyok?Köszi!
Ki fog nyilatkozni ennek a sok sajtónak?Vegetáriánus vagy?
Juci!
Köszi a receptet!a csajok nem eszik meg a zsírkrétát?Mostmár tényleg befizetünk hozzád ebédre Fannival,addig veszünk valamilyen ételhordóféleséget
Ja és én összetenném a két kezem,ha apa 6-ra itthon lenne mindnnap!Egy hete majdnem mindennap egyedül fürdetek,mert csak a fektetésre ér haza!
Napsugár!
Jobbulást Balázsodnak!
Anny!
Reméljük jót fognak aludni a lánykáid a kergetőzéstől!
Petricsek!
Hát ezt a két gyereket összemontázsoltad!
Lili!
Barnus is magas lesz!Az enyém kölkök is mindent megrágnak,de már jobb a helyzet!
Fanni!
Nem tudom meddig lesznek a gyerekeim ilyen bújósak,bár Dóri rám ütött,mert ő nem annyira bújós sajna!Őt csak akkor lehet szeretgetni,ha ő akarja!
Babusok!
Ügyi volt Laurád a klaviatúrán
Kamilla!
Nagyon édesek a videón és gratula az elinduláshoz!
Vanda!
Mikor visszajöttem olvastam csak a hszt!Megyek még a héten IKEA-ba és akkor megnézem!Szerintem hagyd a francba a fejést!Senki nem fog rád követ dobni!Dani a pocak miatt sírdogál(üvölt)?Nálunk is a fiam volt a hisztsebb,Dóri jobban bírta!Szélcsöveztük őket és az sokat segített!Volt pár óra,hogy nem üvöltött!
Valószínű,ha abbahagyod a fejést sokkal nyugodtabb leszel,mert rengeteg időt megspórolsz vele és a gyerekeid nem lesznek betegesebbek,mert nem anyatejet kapnak!Nehogy vádold magad!Pasival meg normális,hogy összezördültök!Ugyan kivel veszekedne az ember,ha nem azzal akit szeret?
Tonti!
Ne szórakozz!