A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Anikó: nem tudok neked levelet küldeni! Lehet, hogy teli a láda? Írj, ha van hely!

Egcsi: pusz Timinek!
Neked meg szerencsés dokit ezen az elfoglalt szemészeten! Számolj majd be!
Nagyi Kép Nekem sajna már nincs nagyim, így ez elmarad! A cukorterhelésnek meg csak nem árt! Ne falj olyan sokat! Vigyél belőle Timi lányának is! Kép

Zsuzsa
zerko

ZsuzsaKép
Nekem is csak fogadott nagyim, a férjem nagymamája, de örökbe fogadtuk egymást. Az én nagyszüleim már régen meghaltak.Kép
Cukorterhelés előtt azért lehet vizet inni, ugye?!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Írtam nektek egy szép hosszú üzenetet, majd valami rejtélyes ok miatt nem ment el, csak felszólított a gép, hogy ha a hiba továbbra is fennáll lépjek kapcsolatba az adminisztrátorral.
Nem baj a mostanit próbálom egy kicsit higgadtabban megírni, mert az előzőnek a végét úgyis végigzokogtam.

Anikó: a terhességi visszerektől szerintem nem kell félned, főleg ha már a múltkor is visszahúzódtak. Egyik barátnőmnek a terhessége alatt iszonyatosan csúnya lett a lába (4. baba), és azt hittem, hogy az egész hátralévő életét a sebészeten töltheti a visszerei műttetésével, ehhez képest az összes nyom nélkül elmúlt…
Persze biztos, hogy az alkati sajátságok is belejátszanak

Bellana: szerintem se törődj a védőnőddel. Az enyémnek a 20. héten sikerült 1,5 kilóval többet mérnie, mint nekem másnap otthon a szokásos mérlegen, így kiszámolt összesen 4,5 kilót (súlygyarapodást). Majd amikor látta a kétségbeesést rajtam, megnyugtatott, hogy ez egyáltalán nem sok.

Most jön ami miatt az előbb sírtam, az Anya témához írtam le a saját életem egy részét.
Nekem tavaly halt meg az Édesanyám, és az előtte való évben volt néhány kisebb-nagyobb vitám vele. Nem voltak ezek sem túl komolyak, meg is oldottuk őket, és hiszem, hogy az Anyukám tudta, hogy Őt szeretem a legjobban (a férjemnél is jobban). Ennek ellenére mind a mai napig bánt, hogy egyáltalán vitatkoztam vele, és nem tudom mit éreznék, ha maradt volna lezáratlan probléma köztünk.
Nem hiszem, hogy magyarázni kellene mit akartam ezzel mondani…

Jerry
jerry

JerryKép
Sajnálom, hogy elvesztetted anyukádat!Kép Néha nekem is lelkiismeretfurdalásom van, mert nem töltök a szüleimmel elég időt.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: ha WORD-ben megírod, és becopyzod, akkor nincs ilyen gond! Ha elszáll a rsz, az üzi megmarad! Én is ezt teszem!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Nagy nehezen eljutottam idáig! Remélem, mindenki jól van és szépen növeszti a pocakját! A mocorgáshoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én is első babát várok, de már a 13. héten éreztem. Azután a 16. héten már konkrét rúgások voltak, ami látszott is. Pedig nem vagyok egy nádszál típus! Nagyon csodálkoztam, mert mindenki azt mondta, hogy még korai, a védőnő szerint nem is a baba volt! Ez elég vicces volt, mert szerintem nem nehéz észrevenni egy olyan mozgolódást, amit azelőtt még soha nem éreztem! Aztán ki is derült, hogy jól éreztem! Úgyhogy lehet, hogy Anna ilyen korán érő típus! Kép
Mostmár úgy rugdos (főleg, ha hideg front van), hogy úgy érzem, kiszakad az oldalam! Néha, mikor biztos valamit eltalál, akkor még fáj is. Na, de nem panaszkodom, mert nagyon jó érzés az, amikor mocorog odabent! Olyankor mindig az jut eszembe, hogy egy csoda ez az egész, ami most velünk történik! Nem igaz, lányok?

Puszi mindenkinek:
Mariann
29+2
marcsababa

ZsuzsaKép
Jó ötlet!Kép Megjöttem a szemészetről, ahol egy életunt szemész megvizsgált. Az ítélet: Spontán szülésnek ellenjavallata nincs, csak elhúzódó szülés vagy komplikáció esetén javasolt a császár. Szóval nem lesz cipzáros a hasam, ha minden jól megy. Most át kell programoznom az agyam, ugyanis tizenegynéhány éve a császárra voltam felkészülve. Azért örülök és egy kicsit be is vagyok tojva.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Nekem is már voltak jelek a 13. hét körül, én olyan apró remegéshez tudnám hasonlítani. Amikor pedig először rugdosott úgy a 18. hét körül csak vigyorogni tudtam napokig, annak ellenére, hogy éppen szigorlatozni utaztam. Most már szinte megállás nélkül rugdal, a hasam fel és le ugrál. Szerencsére a kollegák megértőek, elnézően mosolyognak ha ilyenkor lelkes has-simogatásba kezdek:-)

Jenny!

Szerintem mindannyian tudjuk, hogy mire gondoltál és biztos, hogy anyukád tudta, mennyire szereted őt. Tapasztalatom szerint ezt az anyák nagyon jól tudják.

Zsuzsa!

Tetszik - cipzáros has:-) Mért nem javasolták nálad eleinte a természetes szülést? Hallottam olyan rémhíreket, hogy Z-alakban is császároznak. Ez ugye alaptalan rémhír???

Edit
subesz

Bocsi, a legutolsó kérdésem nem Zsuzsának, hanem Egcsinek szól. A rossz idő sajna megteszi nálam a hatását. Enyhén szétszórt vagyok.

Edit
subesz

Mariann: valóban, ez az élet egyik csodája. Ezt kapjuk azért, hogy utána megszülhessük őket! Kép

Egcsi: én a helyedben nagyon boldog lennék! Kép
Amúgy most arra programozz, hogy ha minden jól megy, spontán szülés! Ez a helyes program neve! És torna, készülés!
Amúgy ez a jobb talán! Ez egy darabig ugyan nagyon fáj, de utána vége. A csaszi hosszabb gyötrelem!
Kérdezd ki akkor a dokit, van-e a kórházban lehetőség EDÁra!
És fel a fejjel, mosolyogj! Kép Jó hír lesz a párodnak. Amúgy mikor jön???

Zsuzsa
zerko

EditKép
Azt hiszem a Zsuzsának szánt hozzászólásod fentebb inkább nekem szólt.Kép Erősen rövidlátó vagyok, ezért kellett megnézetnem. Tizenéves koromban mondta egy szemész, hogy majd császározni kell, ha eljön az ideje. A Z alakú metszésről még nem hallottam, manpság csinos vágást ejtenek az alhason és alig látszik később.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZsuzsaKép
Valószínüleg a húsvétot anyuékkal töltöm, jön az egész pereputty, most be kell vetnem a szakácstudományomat. A párom húsvét utáni héten érkezik. Újabb tulajváltás lesz, tulajdonképpen vele kezdtünk egy éve, akkor minden második héten itthon volt a drágám. Ez azért bíztató!Kép
A spontán szülés miatt örülök és olyannyira készülök, hogy most el is húzok kismamatornára!Kép

Pusszantás: Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Újra itt. Látom másoknak is elszálltak a leveleik.

Maci! Látom mi egy napra vagyunk kiírva. Te az utolsó menzesz alapján számoltad az időt, vagy valamilyen UH vizsgálat alapján? Engem az ultrahang alapján egyszer aug. 20.-ra egyszer meg aug. 15-re mondott a gép.
Az én kis lakóm a 18. héten kezdett el rugdalózni, ő sem finomodott buborékokkal, meg lepkeszárnyszerű rebbenésekkel, hanem oldalrafordultam az ágyban, ő meg visszamászott az előző pozícióba, és ha nem jöttem volna rá, hogy fel van háborodva még rúgott is egy párat.
Szóval csak türelem, babácska most már biztos, hogy nemsokára érezhetően fog mozogni, de nem csodálom, hogy várod, mert nagyon jópofa érzés, én imádom, még azt is amikor forog odabent, és tényleg feszíti a hasamat.
Jerry
jerry

Süket ez a gép, most, hogy elküldtem az előző levelet, megmutatta az előtte való hozzászólásom óta érkezett üzeneteket.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Jerry: sajnálom, hogy anyukád elment, de csodálatos dolog, hogy ilyen remek anyukát adott neked az ég!!

Zsuzsa: szóval te zsömléztél ma délelőtt? Kép Az elég tűrhetően hangzik. Nálunk sajna tömény cukrot kell inni majd. Brrr. Írtam nekd egy mailt egy kéréssel. Kép

Egcsi: szia! Kép Ez az időpontosdi a szemészetre nem hangzik túl jól! Lehet, hogy nekem is jobb lesz majd felhívni őket, nehogy potyára üldögéljek a rendelőben. Milyen volt a vizsgálat?
Timinek puszi!

Na most megyek mert Dani nem bír magával. Kép
Bellana
bellana

Jerry!

Igen, egy napra vagyunk kiírva. A doki az utolsó menszesztől számolta. Tényleg nagyon várom, hogy mozgolódjon a baba, mert az ultrahangon ugyan látszik, hogy jár keze-lába, de érezni még nem éreztem.
Neked mekkora volt az utolsó ultrahangon a babuci?

Maci2
maci2

Egcsi: én is szurkolok neked a 2 hetek miatt! Amúgy akkor mégis később jön csak az Urad, mint terveztétek! Anyud meg tuti kényezteti majd a lányát, meg az unokát! Kép
Jó tornát!

Jerry: én is sajnálom! Kép
Amúgy az én lányaim is rúgással indítottak!

Cirmoska: ja! Humánusabb, de böknek! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Kibuktam,bőgök.Miért nem bírok én 3 hete valami normális eredményt mutatni bármiben???Kép

Zsuzsa,hogyne,4-es,5-ös.Utólag grat a négyesedhez,nagy teljesítmény.
Az eredményem sz@r,ezért buktam ki:a vércukor még glükózzal együtt sem éri el a minimális 4 mmol/litert,3,5-ös.A fehérvérsejtszám magas(mondjuk,akkor már beteg voltam,úgyhogy ez elmegy),HCT alacsony,LYM majdnem csak feleannyi,mint a minimum,MXD(ezt nemtom,hogy mi)kétszer annyi,mint a maximum.Most éppen bőgök egy sort,még ZH előtt.Kép
Akkor a Te kislányod is éjjelibagoly.Én is arra gondoltam,hogy talán abbahagyja az éjszakai murit,mire kijön.Kép
Ja,Kispapa lökött kicsit,nem engedem meg megvenni az ilyen cuccokat,egyelőre csak hadd legyen meg a baba.

Bellana,azért Cirmoska,mert ez egy olyan kedves név,Te pedig a fotóid alapján,meg a hozzászólásaid alapján olyan Cirmoskásnak tűnsz.

Egcsi,hurrá spontán szülésKép

Vali,egyelőre nem engedem megvenni a cuccokat,Zsuzsának igaza van,Kispapa 2. gyerekkorát éli talán.Már talált Kisbencének síoverallt is télre,hogy viszi síelniKépSzóltam is neki,hogy azért menni még nem biztos,hogy tud majd.De azért aranyos.
Vigyázz ám magadra a hétvégén,nehogy leterheljenek anyósodék!Most senki ne várhatja el,hogy konyhatündér légy!

Jerry,AnyudKépDe az Anyukák tényleg mindig tudják,hogy mi a helyzet,azért anyukák.

Maci,ha nem vagy túlérzékeny,akkor próbálj meg hasra feküdni,és akkor biztosan érezni fogod a kis pocaklakót,ha tényleg ő mocorog.Ezt anno Mucska is kipróbálta,meg nekem is bejött.Persze,már nem hagy hason aludniKép

Szia Mariann és Edit,nektek én még nem is köszöntemKép

Puszi,Kinga
nyinike

Kinga:
fogadj el egy tanácsot! Az alacsony cukor mindig jobb, mint a magas! Amíg nem tudod, mi mit jelent, ne parázz! Lehet, hogy minden csak a fránya vírus miatt van! Majd kontrollálják, ha meggyógyulsz!
És addig is egyél rendesen, mert megint fogyni fogsz!
A ZH-ra meg figyelj, mert ha az összeset eltolod, akkor sokat kell majd pótolni, és lőttek az elővizsgáknak! Fel a fejjel, és okos légy!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Beugrottam a melóhelyre egy kicsit dolgozni-így a szabim alatt-és gondoltam beköszönök!
Hétfon voltam 4d-n, nagy élmény volt, szépen no a baba és még mindig fiú KépMost sajnos nincs idom visszaolvasni, ne haragudjatok Kép Remélem azért, hogy mindenkivel minden rendben!
Próbálok képet idetenni, na milyen a kisfickó? Kép

+++ jpeg +++ 76429 +++ +++

Szép Húsvétot, udv,
Kriszta
soraya

Sziasztok
Mit is mondjak, jol elbujtatok!
Gyorsan szeretnek mindenkinek kellemes husveti unnepeket kivanni!
Tudjatok holnaptol itt vannak a melosok es a gyerekekbol is lesz 4 db. Ugyhogy szerintem csak husvet utan jovok megint. Addig is sok puszi mindenkinek legyetek jok es vigyazzatok magatokra es a babakra.

Kinga
Nagyon szurkolok Neked!
Puszko
Ildiko
salla

hátha most sikerul...

Kép
soraya

Köszönöm mindenkinek az együttérzését, szerencsére jön most a baba, így már vidám dolgok járnak az eszemben.

Maci:Az utolsó UH a 18. heti genetikai ultrahang volt, nincsenek nálam az eredmények, de majd holnapra megnézem. Azt tudom, hogy a fejátmérőt (BPD? 57 mm), és a combcsont hosszát mérték, de nem emlékszem a pontos adatokra. Legközelebb meg pénteken megyek orvoshoz.
Viszont a babácska 2 külön orvos 2 külön UH vizsgálata alapján fiú, így lehet, hogy egyszerűen fizikailag bír nagyobbakat rúgni, mint esetleg egy kislány

Jerry
jerry

Szia Kinga!

Nem lehet, hogy Kispapa kicsit babonás:-) Az én párom is annak a híve, hogy mindent az utolsó pillanatban. Vagy egy pirinyót előtte:-)
subesz

Soraya: Milyen szép a babád az UH képen. Jól betudták fogni az egész testét. GRATULÁLOK!!!!!!

Kinga: Szerintem se aggódj, az alacsony cukor szerintem is jobb mint a magas, és úgyis az orvosod mondja meg kell-e valamilyen kiegészítő vitamint vagy egyéb dolgot szedned

Nem régen kötöttem egy rózsaszín kocsitakarót, most, hogy itt volt anyukám horgolt rá fehér szegélyt. Vettem ma kék fonalat is, hogy a kisfiúnak is meg tudjam kötni. Még van három hónapom, remélem elkészülök vele, mert utána biztosan nem lesz rá időm. Ti csináltok valamit a bábának? Persze a gyerek dolgok bevásárlása is "nagy valami", pont elég. A sok pihenéskor hétvégén jó volt elütni vele az időt.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Zsuzsa,köszi,igyekszem most megnyugodni.És ettem egy sütit,meg csokit.Abban van cukor.Kár,hogy nem kívánom.

Vali,köszi.Én nem tudok kötni,meg varrni sem,sajnos.De bizti aranyos a kistakaró

Edit,vagy egy kicsit lököttKép

Soraya,szép a babóca!Már most hogy lehet látni a kis arcát!

Ildikó,köszi.Neked kitartást a melósokhoz.Majdcsak vége lesz.

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Zsuzsa: mi az, hogy humánusabb, de böknek?
A vért nálunk is bökéssel veszik le. Elötte is utána is. Kép

Kinga: jó akkor Cirmoska. Kép
Fenébe a cukorral! A Zh-hoz megy a drukk, ne aggódj, ügyi leszel!

Soraya: szia! Kép Nagyon édi a kép!!!

Vali: milyen ügyi vagy!! Én nem tudok, se kötni, se horgolni. Kép

Puszi: Cirmoska
bellana

Bellana, ez öntapadós fólia amit főleg bútorra ajánlanak de biztos lehet másra is használni. Mi eddig felújítottuk a konyhaszekrényeket és a beépített szekrényeket.

Zsuzsa, örülök, hogy túl vagy a vérvételen.

Egcsi, jó a cipzáros duma. Kép

Kinga, szerintem is jobb az alacsony cukor mint a magas. Én azért ízgulok nehogy túl magas legyen.

Vali, nagyon ügyi vagy, biztos nagyon szépek lesznek a takarók. Kép

Chello
chello

Bellana:
Annyira azért nem vagyok ügyes. Még tini koromban tanultam meg kötni. Már nagyon régen nem csináltam, de most arra számítok, ha mégis be kell mennem a kórházba, unalom űzés céljából, felszerelem magam cérnával, kötőtűvel, elkezdtem egy keresztöltéses babás csíkot is kihímezni (majd felteszek róla képet, mert elég nehéz elmagyarázni), de a ciki az lesz, ha mégsem megyek kórházba és minden itt marad félkészen, hisz a babócák megszületése után biztosan nem lesz erre megint időm. Most pedig, hogy jön a jó idő mindig nagyobb kedvem van mást csinálni. Ezekkel csak esténként szoktam foglalkozni (utálok TV-t nézni). Gondolom nektek már ilyesmire nincs időtök atom-anti lurkók mellett.

Zsuzsa:
Én hiszek a humánus bökésben. Igazából nem is tudom hány injekción és vérvétel vagyok már túl az elmúlt egy év során és bizony van különbség szuri és szuri között.

Olyan éhes vagyok egész nap, egyszerűen nem tudok jól lakni. Voltatok már így?

Vali
C.Vali

Sziasztok,

Orsi,
Megnéztem a fotóidat, gyönyörű nagy házatok lesz! És már nagyon várom a végső fotókat róla!
Képzeld, most meg nekem lett egy kis aranyerem, és bár tényleg iciri-piciri (most még), de azért színarany.

Zsuzsa,
Hol van még jó máltai játszótér a Lajos-utcain kívül? Ami legalább ennyire felszerelt.

Linó,
Bár tegnap kérdezted, és csak most válaszolok, hogy nálunk milyen idő van: most éppen süt a nap, de óriási felhők lógnak a nap körül.
A lánykamentes-napokra próbálj sok pihenőt beiktatni. Kevés hányással tarkítva.

Ildikó,
Még nem küldtem át a képeket, de igyekszem! Most éppen egyébként 8 fok körül van nálunk, nem egy áprilisközepi időjárás!

Kedves Ásító Sün,
Engem is felizgattál és most veled együtt várom a párod meglepetését! Anyukádék még nem érkeztek meg, ugye? Hát jó időt nem visznek a bőröndjükben. Holnap ki szeretnénk menni Ráckevére, Dani sem megy már akkor oviba az ünnepig, talán lesz két esőmentes napunk!

Mucska,
Nagyon várom, hogy időnként bejelentkezz majd! És a fénypostát ne felejtsd el, időnként küldj kérlek valami finom bográcsosat, grillrácsosat.
Ezer csók, minden jót nektek!!!

Szia Vali,
Hiányoztál! Most már jobb a hasad, ugye? Lehet, tényleg sok volt a hétvége neked. Ez az 2 hét-1 kg nagyon jól hangzik, főleg dulpa-áldásnál!
A masszőrödhöz nem tudtam a héten bejelentkezni, annyi mindent intézünk-csinálunk, szóval talán ünnep után.
Szép lehet a takaró, majd ha már lesz alatta baba (vagyis babák), le is fényképezhetnéd őket egy füst alatt nekünk.
Daninak én anno varrtam egy nagyon kedves takarót, duplafalúan csináltam, az egyik oldala fehér puha frottír volt, a külső fala pedig gyerekmintás pamutanyag, nagyon szerettem, és ő is! És persze baromi büszke voltam magamra, mert előtte totál béna voltam a varrógéphez, ilyesmikhez.
Dorkának egyelőre egy kis kép van készülőben, olyan 20x30-as lehet, falra akasztható, applikációs technikával készül, és egy Kalapos Zsuzsit ábrázol. (Ez egy amerikai eredetű motívum neve, ilyen kislányokat csináltam hűtőmágnesre a találkozóra a lányos anyáknak, vagyis akiknek MÁR van lánya) Majd ha kész, lefotózom.

Zsuzsa,
Most jöttem fel a kozmetikusomtól, túl vagyok egy alapos arcmasszírozáson. Gondoltam rád közben, érezted?
Nálatok a zsemle előtt is vettek vért, vagy csak utána? Nálunk csak utána. Itthon kaja, egy óra múlva böki.

Bellana,
Mi is régen nagyok voltunk a bútor-áttapétázásban! Mi csomós fenyő-mintásat vettünk a nagyszobába is és a konyhai szekrényajtókra is, és kicseréltük a fogógombokat igazi fenyőgombra. Nagyon szuperek lettek. Teljesen olyanok voltak, mint az igazi fenyőbútor, és a fogantyú nagyon sokat dobott rajta. És lehet, hogy 20e körülre jött ki az össz. anyag, de hát ez még mindig csak töredék ár volt egy totális bútorcseréhez képest! De mostanában pl. nem láttam azt az igazi csomósfenyő-mintát, csak csúnya változatokat. Érdemes tapéta-szakboltban keresni.
Itt a klímás honlap, de szerintem inkább hívd fel őket, mert ez az árlista ijesztőnek tűnhet, de a ti kis lakásotokba biztosan tudnak mondani barátibbat: http://www.klima-szala.hu

Pénteken este be kell jönnöm Ráckevéről, mert megyek uh-ra. Már égek a kíváncsiságtól, mekkorát nőtt a babus, van-e már egy kiló?
Egyébként én minden nap átesek egy vércukor terhelésen! Most vágtam be egy adag csokifagyit nemkevés tejszínhabbal!

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Soraya:
szép tőled, hogy nem bírtad nélkülünk! Kép
Gratula a Nagylegényhez!

Ildi:
neked is szép Húsvétot, és remélem, pihenni is tudsz majd!

Vali:
én Zsófinak csináltam ezt-azt, és a kiscsaj örökli majd! Kép
Főleg varrtam, bár elvileg kötni, és horgolni is tudok. De azt átengedtem a családtagoknak. Volt, aki bevállalta szívesen!
Osztom a véleményed, nem mindegy, ki veszi, és hogyan, de én akkor sem szeretem! Kép Engem is nagyon sokat csapoltak már életemben, de attól még nem szeretem. ÉS az egész macerát sem, ami az odamenetellel jár! De ezerszer inkább ez, mint a fogorvos!

Kinga:
én nem sütire ítéltelek, hanem kajára! A süti talán hamarabb elég, és segít majd a ZH-nál is!
Én azt szeretném, ha rendesen kajálnál! Mert ugye ha te ideges vagy, az az első, amit szerintem elhanyagolsz! Pedig nem szabad!
Dokihoz mikor mész a leletekkel?

Cirmoska-Bellana:
humánusabb, bár szerintem a cukor sem lenne olyan vészes. Én a szurit nem szeretem. Az a része nem szimpi! Kép

Nos, mindenkinek szép, tartalmas estét!

Anita-Bori drága, merre vagy?

Zsuzsa
zerko

Anita-Bori Kép
Én ugyan nem jártam mindegyiken, de van asszem kettő Békáson, van egy a Raktár utcánál, és egy a Zsigmond téren is.
Masszázs Kép Nekem is kellene! Gondoltam rád, így lehet, hogy te voltál Kép
Nálunk előtte is volt bökés! Kép
Csokifagyi??? Hát, nem kíméled magatokat! De ha szuri követné, nem lennél ennyire fakír! Kép
Amúgy tuti 1 kiló felett lesz a babád! De majd számolj be!

Lino: és azt nem vetted észre, hogy ha bizonyos kajákat eszel csak, és mindig keveset, akkor az nem jön ki????

Zsuzsa
29+2
zerko

Bori!
Kiváncsi leszek neked mi lesz a véleményed a maszőrről. Én azt hiszem a jövő héten szeretnék hozzá menni. Azt mondta kismamáknak elég 2-4 hetente menni, ha igénylik. Állítólag sok "felhalmozódott feszültséget" ki tudnak masszírozni, ami segíti a szülést. Erről még nem sokat tudok, de remélem van benne valami.

Orsi!
Úgy emlékszem azt írtad a múltkor, a kivitelezőtöknek van honlapja. légyszi ad már meg nekem. Én is irigykedem Borihoz hasonlóan.

Zsuzsa!
Teljesen igazad van! Sajna ez nem a mi kivánság műsorunk. Egyszerűen túl kell esni rajta és kész. Gyerek koromban nekem még a lábam is lezsibbadt, ha a popómba kaptam a szurit. Annyira féltem tőle, hogy mindig befeszítettem.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Megint sietnem kell, mert mindjárt itt a párom értem, de azért talán meg tudom írni, amit akarok.

Maci2
Nekem sem kezdett el mocorogni a pici a 16-17. héten, én is már tök türelmetlen voltam, de szerintem ez alkati kérdés és úgy látszik mi hasonlóak vagyunk. Én először márc.15 körül éreztem, ami már ő lehetett, tehát az a 19. héten volt, de csak a 20-21. héten voltak igazán egyértelműek, meg sűrűbbek. Szerintem ne aggódj, ez csak azt jelentheti, hogy tök jól elfér odabent! Mondjuk megértelek, mert én is már alig vártam, hogy érezzem, de ami késik nem múlikKép
Amúgy Gergő édesem tök nyugis, van hogy napokig semmi, aztán rákezdi, mint tegnap is és egész este táncikolKép

Kinga
Köszike ház ügybenKép

Bellana
Erre már én is gondoltam(bagoly)Kép, mert gyerekkorom óta ilyen vagyokKép

Zsuzsa
Én ügyike voltamKépneked is el tudtam küldeni, nem tudom Anikó miért nem rendesen kapta megKép
De azért köszi, hogy besegítettélKép

Soraya
Gratulálok a képhezKép

Bori
Örülök, hogy tetszik na házKép Akkor már Te is beléptél a gazdag nők táborába?Kép

Amúgy ma nem volt semmi különös velünk, délelőtt végigültem egy 4 órás tantestületi értekezletet, délután meg tanítottam, igaz az utóbbi felüdülés volt az előbbihez képestKép De kibírtuk, csak a farcsontom készült ki a sok üléstőlKép Ez a terhességtől van? Azt hiszem valaki régebben már panaszkodott hasonlóra és én is azt érzem mostanában, hogy nem bírok sokat ülni egy huzambanKép És jövő héten megint koncertre megyünk, a Londoni Szimfónikusok jönnek, hogy fogom én azt végigülni??? Van valakinek valami jó tanácsa? Farcsonterősítő gyakorlatok?Kép

Na, most már tényleg mennem kell, de ügyi voltam, mint a villám begépeltem amit akartamKép

Puszika mindenkinek!

Orsi
21+5

avocado

Vali
Sajnos honlapjuk az nincs, csak az interneten olvasott róluk a páromKép De a címüket megadhatom, ha szeretnéd, érdemes velük személyesen találkozni. De azért rákérdezek a páromnál a honlapra, én úgy emlékszem nincs nekik és a névjegykártyán sincs rajta, most néztem meg.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi: én is panaszkodtam a farokcsontra. Kép Azóta se jobb, csak már nem érdekel. Kép
Sokáig ülni én sem tudok miatta. Na, nem mintha módom volna ilyesmire. Kép
Tényleg, már akartam tőled kérdezni, hogy a fiatok Gergőként vagy Gergelyként lesz anyakönyvezve? Mi most újfennt a Gergő név felé hajlunk, de a férjem Gergelyként szeretné anyakönyveztetni, mert ha megnő legyen "komoly" neve is ne csak beceneve. Kép

Bori: köszi a címet, majd mindjárt megnézem. Kép
A fagyi jól hangzik!!!! Kép
Ez a bútortapéta nagyon megfogott, utána fogok nézni milyenek vannak. Kép

Chello: neked is köszi az infót!

Vali: miért kellene befeküdnöd a kórházba? Azért mert ikreket vársz? És mennyivel a szülés előtt??

Kinga: mizújs a Zh-val?

Amúgy mi délután voltunk az Auchanban, mert én okos kitaláltam, hogy menjünk ma, mert az ünnepek miatt pénteken millióan lesznek. Na, hát el nem tudom képzelni akkor mennyien lesznek, mert lépni alig tudtunk. Kép Dani egész jól bírta. Mit tesz egy kis szunya. Kép Mintha nem két nap lenne az egész, hanem 2 hét!

Puszika: Bellana
bellana

Jó reggelt,
tényleg én vagyok ma az első...?

Végre egy kis napsütésre ébredtünk!!!

Orsi,
először nem tudtam, mire gondolsz a "gazdag nő" dologgal, de aztán kapcsoltam, talán az aranyerem miatt! Remélem, visszahúzódik, még sosem volt gondom belőle, szülésnél lett egy kicsi, de pillanatok alatt a helyére ugrott.
Az ülésre én is szoktam panaszkodni, pedig olyan szabályosan próbálok ülni, hogy csak na, és mégis.( Egyébként nem jobb fekve végighallgatni azokat a szimfonikusokat?!)

Most lelépek, nem is leszek szombatig, megyünk mindjárt Ráckevére, holnap este azért bejövök az uh-ra.
Ma reggel azon morfondíroztam, lassan nekem is el kellene kezdenem kimosni a bébiholmikat, és egy dobozba előkészíteni az egyéb szükséges apróságokat, mert végülis lassan már a 31.hetet is betöltöm, és hát bármikor történhet olyan, hogy hirtelen...

Csók mindenkinek,

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok lányok!

Ma mindenki későn kel? Mi későn keltünk, mert ma már szünet van az oviban.

Orsi!
Megnéztem a képeket, nagyon klasz lesz a házatok!

Bellana!
Én is már 4-5 kilót híztam, ne foglalkozz a védőnő véleményével!

Süncsi!
Már az egész topic izgul, hogy mi lehet a meglepi, amit a párod szervez, úgyhogy mindenképp kérünk beszámolót!

Soraya!
Nagyon szép kisfiad lesz!

AnitaBori, MucskaAndi!
Remélem Ráckevén és a Tisza parton pont úgy süt a nap, mint itt Érden.

Zsuzsa!
Eredménye van már a cukorvizsgálatnak?
Én elképzeltelek, amint a játszótéren lefekszel pihenni, nekem tetszik!

Vali!
Kérünk képet minden kézimunkáról, amit csinálsz! Én is szeretek kötni is meg horgolni is meg kersztszemezni is! Meg szalvétázni meg matricafesteni is.

Kakukkfű!
Gratula a kisfiúhoz! Nevetek van már?

Kinga!
Na hogy sikerült a Zh?

Majd jövök ma egy táblázattal is.
Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Soraya! nagyon aranyos a képen a baba.

Vali! ügyi vagy, hogy megkötöd a takarókat, biztos szépek lesznek. Én anyagot vettem, gondoltam könnyebb varrni.

Lányok, egyébként az én férjem egy diavetítővel tért haza a használt piacról(egyébként tök jó állapotban van), hogy majd a fiacskájának vetíteni fog. Hol van az még???!!)
Bemelegítésként megnéztük a Misi mókus kalandjait.
Maci
maci2

sziasztok!

Jé, megváltozott a topik főcíme! Talán más is reklamált???

Orsi:
ma újra próbálom majd küldeni Anikónak. Tegnap nem ment! Szerintem tele volt a postaládájuk!
Az értekezletnél meg csak lesz szünet óránként! Akkor állj fel, és sétálj!

Bori:
azért ne történjen. CSak lassan. És eljön majd az az idő, hogy a cumónkat is pakoljuk??? Kép
Jó pihenést nektek!
Bellana-Cirmoska: ünnepek előtt ez van! Este voltatok?
Én ma készülök menni, majd hamarosan. De akkor felkészülök mindenre!

Panó:
Majd hamarosan felhívom a dokit az eredmény miatt!
Az a baj, hogy a játszótéren nincs hova feküdni, és Zsófi amúgy sem hagyna! Mindig valami miatt felzavarna! Ez nem strand! Kép

Lino:
jó pihit mára. Ma én is lazább leszek. Kép Hamarosan viszem a lányomat anyóshoz. És megyek bevásárolni!

Kinga:
milyen volt a ZH? Miből is írtad?

Maci2:
misi mókus Kép Amúgy vannak régi diáitok is? Mert most is lehet kapni, csak nagyon drága!

Szép napot mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok Mindenki!

Tegnap nagyon zsufolt napom volt, igy be sem jelentkeztem, de lattam, hogy uj helyen vagyunk.

Voltam dokinal, aki megnyugtatott, hogy a babam a koranak megfelelö sulyu, az ekkori atlagnak pont megfelel. Egyébként minden rendben volt, a méhszaj is szépen zarva van.
Délutan meg tanfolyam volt, mar a szülésröl volt szo, izgis volt.

Mucska!
Szép napokat a nyaraloban és dehogy felejtünk el, varjuk a jelentkezéseidet!

Kinga!
Nagyon sajnalom, hogy beteg voltal és ne légy szomcsi, terhesen mar nem megy minden 100%-kal! Inkabb figyelj a testedre, pihenj sokat. Azért remélem, sikerült a ZH-d!

Egcsi!
Örülök a hirnek, hogy mégsem lesz csaszar. Akkor most at kell allitanod az agyadban az elképzelést a szülésröl, föleg, hogy mar régen csaszarra szamitottal!

Soraya!
Jo a kép, gratula!

Orsi!
Sajna nekem nem sikerült megnyitne ezt az oldalt, de kivancsi vagyok és szivesen megnézném a készülö hazatokat, ha lesz egy kis idöd esetleg elküldenéd mégegyszer a cimet?
(Zsuzsa vagy Bori, esetleg atküldenétek Ti?)

Vali!
En is elkezdtem kötni egy kis overalt, de még nem allok sehogy, nem tudom, mi lesz belöle.

Ildiko!
Szép husvétot Neked és az egész csaladnak!

Kicsitcirmos!
Milyen kukacosak ezek a védönök odahaza!Kép Mucskajén is csodalkoztam mar! Mi ma megyünk vasarolni, mar elöre félek, mert itt holnap is ünnep van, ma biztos tele lesz minden bolt (raadasul ma is csak kb 4-ig lesz nyitva minden!)

Jerry,
nagyon sajnalom, ami az Anyukaddal történt. Szerintem a Pici hasonlitani fog ra, meglasd!

Zsuzsa,
Te hogy allsz az elökészületekkel? Nem kell semmit beszerezned?
Ha jobb idö lesz, vigyél kempingagyat a jatszotérre!Kép

Bori,
jajj, most ram hoztad a fraszt, akkor mar mindennek meg kellene lennie? Nekem még annyi minden hianyzik! Es mosni sem kezdtem el, mert nincsen kisszerkrényünk, nincs hova pakoljak. Ajjaj.

Kedvesek vagytok, hogy igy izgultok a meglepi miatt. Szerintem most husvétkor kiderül.

Mint emlitettem, itt mar holnap szünet van és hétfön is. Anyuék holnap reggel érkeznek, mar ugy varom öket!
Egyébként a mi kisagyunk olyan, hogy az elején egészen kicsi, mint egy bölcsö és késöbb at lehet alakitani 120 cm-esre. Nem is talaltam megfelelö takarot, ezért egy magyar néni varr nekem huzatot egy kicsi takarora, amit Pesten vettem. Most fogja hozni anyukam a huzatot, remélem szép lesz, anyu valasztotta egyedül.

Amig itt lesznek anyuék biztos kevesebbet jövök, de addig még biztosan beköszönök.

Sok puszi
Süncsi
30+1!
süncsi

Maci!

Misimokus szuper!
Nekünk meg van videon Mazsola és Malacka, bi-bi!Kép

Na puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Ja! Még nem is meséltem."Megirigyeltük" a ti rumlijaitokat, és egy bő hónap múlva nálunk is ablakcsere lesz. Jaj! Meg ki akarom festetni a Zsófiék szobáját is. Megcsinálja az öcsi, mert csak a fűrészporos tapétára kell egy réteget tenni. Meg persze szőnyegmosás is lesz, meg takarítás,... Onnan megyek szülni?
Szöszi, figyelsz???

A dokibácsit elértem, és minden oké! Állítólag az összes leletem jó! Kép

Süncsi: mail ment!
Én kempingágyat? Az nehéz! Hozzon nekem valaki más! Kép Amúgy ez nem szanatórium! Kép
Nekem nem kell sok minden már. Pelenka, babakencék, esetleg egy ruci a hazahozatalhoz! Itthon lesz még sok dolog!
Nekünk meg a VUK is megvan! Kép
Jó pihenést, és szép Húsvétot!

Zsuzsa
29+3
zerko

Zsuzsa, gratula a jó eredményekhez. Kép

Én most értem haza a vérvételről, nem volt túl kellemes. Kép

Puszi mindenkinek!

Chello
chello

Lányok!
Akit a diafilm téma érdekel, van egy internetes babaáruház, ahol 790.-Ft/ db, viszont a Petőfi Csarnokban 500-550 Ft-ért adják a használt filmeket.
Maci
maci2

Zsuzsa,

gratulalok a jo eredményekhez!
Leirnad, milyen babakencékre van szükség?
Akkor Nalatok is beindul a felfordulas! Csak ovatosan azért, bö egy honap mulva mar lassan tényleg szülünk!

Ezt egy masik topikban talaltam, de nem hagyhatom ki, latnotok kell:

Kép

Süncsi
süncsi

BellanaKép
Semmi extra, sötét szoba és belevilágított a doki a szemembe.

ZsuzsaKép
Hát tudod, ember tervez aztán meg lesz ami lesz.Kép
Nem kezdtek ti kicsit későn a rumliba? Remélem valaki segít neked takarítani, mert egyébként tényleg jó eséllyel mész szülni a porszívó mellől. Vigyázz magadra!Kép

KingaKép
Hát nem vagy egy mindennapi csaj, úgy látszik a te szervezeted elpárologtatja a cukrot felszívódás nélkül. Mit mondott erre a doki?Kép

SorayaKép
Nagyon formás már a kislegény!Kép

ValiKép
Én szeretnék gobleint csinálni a babaszobába, de még nem találtam olyat amibe beleszerettem volna.Kép Kötni én is tudok, csak a lustaság...

AnitaBoriKép
A csokifagyi tejszínhabbal nem ér! Most én is akarok, pedig a kalóriabevitelem enélkül sem kevés!Kép

Maci2Kép
Nekem az egyik kedvencem a Misi Mókus volt gyerekkoromban és imádtunk az öcsémmel diafilmeket nézni!Kép

SüncsiKép
Kép:Kép
Jó mulatást anyukádékkal, engedd, hogy kényeztessenek!Kép

Úgy látszik nálam is beindult a haskeményedés, tegnap és ma is éreztem. Az utód pedig két lábbal rugdossa a hólyagomat, így félóránként zarándokolok a budira. csodálom, hogy éjszaka nem kellett felkelnem miatta.
Timi mindenkit puszil, igyekszik bejelentkezni.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, mert elég ideges vagyok.
Nemrég jöttünk Danival haza a boltból, postáról, házidokitól. Ez utóbbi beutalt a kardiológiára, mert valami szívzörejem van és az EKG sokat romlott az előző terhesség óta. Kép
Néha nem is csodálkozom rajta, amennyi szar történik velünk. Kép
Na, itthon felhívtam az sztk.t. Júniusra lett volna időpont, de mondtam, hogy 23 hetes terhes vagyok, erre lett jövőhét szerdára. Na, még szerencse, hogy legalább itt előnyt élvezek.
Amúgy azt mondták, hogy szív ultrahang lesz.
Kiváncsi vagyok. Még a végén megvétózzák nekem a sima szülést! Eléggé megijedtem. Kép
Most megyek megnyugszom,meg Danizok, mert nem bír magával. Tegnap fél 12-kor (éjjel) még ordított, hogy nem akar lefeküdni...
Puszi: Bellana
bellana

Sziasztok!

Bellana:
Nyugodj meg, az sem lesz a világvége ha császárral kell szülnöd. Az fontosabb, hogy mind a ketten jól legyetek.

Zsuzsa:
Üdv a lakást feldúlók körében. Mi hozzánk a jövőhét csütörtökön jönnek az ablakosok és előre láthatóan szombatra fejezik be az összes ablak cseréjét. Utána egy kis bútor pakolás, parkettázás következik, majd a várva várt nagytakarítás. Hajrá mindenkinek!

Egcsi:
Én sajnos nem tudok gobleinezni, de már én is láttam nagyon szép képeket abból. Sok sikert hozzá!

Maci2:
Úgy látom ezek a kispapák teljesen beindultak. Az egyik motort a másik diavetítőt vesz a kisbabájának. Biztos ők így készülnek lelkileg az új jövevényre. Szerintem hagyni kell őket.

Most jöttem haza a jógáról. Istenien esett, főleg, hogy egy kis szünet után (már azt hittem elmúlt) újra érzem a hátam. Azt hiszem a növekedési ugrásoktól van.
Nem tudom, hogy tudok-e jönni húsvétkor, mert holnaptól nagy lesz nálunk a nyüzsi. Ha mégsem, mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok.

Vali
C.Vali

sziaztok!

Megvásároltam az összes bolt készleteit. Ahhoz képest, hogy az emberek dolgoznak, mindenhol sokan voltak! Kép

chello: neked melyik módszert utalták ki?

Süncsi: ismerős ez a kép, de jó! Kép
A kelengyét majd összeírom neked, de mára nem ígérem!
Kellenem Húsvétot neked, és jó mulatást Anyudékkal!

Maci2: az is pofátlanul drága, de köszönjük! Kép
Amúgy szerintem az a nap, amikor ezeket leveszik, már eleve el van rontva! Kép Csak az eredmény jó legyen!

Egcsi: ezt én is tudom sajna. De majd óvatos leszek. 1-2 napra fogok asszem takarítónőt is, és én majd csak annyit csinálok, amennyit feltétlenül kell. De persze engem a Zsófi is hátráltat!
Az én lányom a hólyagomat boxolja, és a bordáimat rúgja! A kis kedves, mi???

Timi: neked is pusz!

Bellana: akkor most remélem alszik a Dani! Zsófi meg 12-kor már ébredt! Kép
Amúgy a szív Uh nem egy nagy dolog, megnézik, hogy van-e szervi eredetű bajod. Nekem is csináltak Zsófinál, mert nekem gyárilag van szívritmuszavarom. De mivel semmit sem találtak, így most nem si megyek. És nekem a doki azt mondta anno, hogy ez nem gátol engem majd a szülésben. Máskor leszek rosszul, ha leszek. És igaza volt! Utána, amikor már nagyon kimerült voltam az állandó nemalvástól (most sem alszom többet), akkor jöttek a rosszullétek. De karban lehet tartani. Amúgy amióta terhes vagyok, nem is volt Kép
Így fel a fejjel, nincs ám semmi baj!

CVali: akkor a tiétek sem gyaloggalop!
Neketek is kellemes Húsvétot!

Zsuzsa
zerko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: