Julcsi

Marci bájos, ahogy falat néz
Tegnap: miután írtam, továbbra is nyöszörgés, nyafi, sírás-rívás, aztán este még volt egy egész órás olyan ordítás, amilyet még sose hallottam Adritól, majdnem belefulladt, úgy sírt, s sehogy nem lehetett megvigasztalni, mindent bevetettem. Aztán szerintem elfáradt, elaludt húsz percre, újra felébredt, de akkor már elfogadta a cicit, kicsit nyugiszopizott (nem igazán evett, csak nyammogott rajta), és elaludt. Ez volt fél kilenc körül - reggel háromnegyed ötkor kelt legközelebb!!! Ez volt a kiengesztelés az egész napos őrületért

Úgyhogy újult energiával vágok bele az új napba. Ééééééés tádám: rámjött a régi farmerom!!! Két hete még nem tudtam begombolni! Nem mondom, hogy kényelmes, mert eléggé feszes, de rajtam van
Sajnálom lányok, hogy olvasom, nálatok az éjszaka is hogy telt, ez rémes

remélem, legalább most napközben kialusszák magukat a picik, és talán tudtok ti is pihenni!
Senkinek nem kívánom ugyan, de azért megnyugtató olvasni, hogy más is kiborul egy nagyobb hiszti után - én tegnap gyakorlatilag álomba sírtam magam
Gabi, fotók

de legalább a gmailesek megvannak!!! Mondjuk hallottam olyat, hogy elszállt vinyóról is hozzáértő vissza tud állítani adatokat, nem nézel utána neten? Hátha...