A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tényleg kell valakinek valami az IKEÁ-ból?
Megveszem azt eljut valahogyan
Vendég

A srácaimnak. Tolható! Ilyen:
http://hungary.aldi.com/hu/html/offers/2867_10894.htm
10 hós kortól van, de már mindkettő ült benne, nagyon tetszik nekik! (1,5 órán át szereltem...)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Zsuzska, krumplis tésztát főztem meg desszertnek vaníliás pudingot feketeszederrel.
Vendég

Fanni!
Azért neked,mivel közel laksz!Van a Kenguruba asszem 8%-os kedvezményem ha érdekel!De ha valaki mást is érdekel,szóljon és postázom a kártyát,vásárol,oszt visszapostázza a kártyát!
Vendég

Párizs!
Krumplistészta,de rég ettem! :lol:
Vendég

Benszi múlt vasárnap 100 Ft volt 10 db svéd húsgombóc főtt krumplival meg áfonyaöntettel hmmmm nem tudom tart-e még az akció...
Vendég

Benszi :)
Édes vagy, nekem is van :wink:
15-éig minden kengurus termék -24% a törzsvásárlóknak!
Épp tegnap voltam :roll:

xandra_73

Kedvencem kiskorom óta a krumplis tészta :)
Vendég

Ez jól néz ki

Én Jucin felbuzdulva csináltam Stefánia szeletet kicsit Banika módra,ami annyit takar,hogy a fasírtba kevertem egy kis répát kockázva,sajtot,kaliforniai paprikát és a közepébe tojás helytt zöldbab van.Nem tom milyen,mert ez majd a vacsi lesz.
Ebédre bolognai.Ami most nagyon jól sikerült,higanykákkal is teszteltetem :lol:
Vendég

húúú Banika ez tök jól hangzik :o
Vendég

Mármint a tricikli néz ki jól,csak közben írtatok már megint egy csomót :lol:
Vendég

Igen, nekem is nagyon tetszik :D A tricikli :D Olyan pasis :lol:
Szülinapjukra kapták :oops: :lol: :lol:

xandra_73

Sziasztok

En is kulon ablakban irok mostmar, a masikban olvasok, mert ezt lehetetlen kovetni :)

Minden volt-zugnak udv!!!!!
Odett-Zsuzska, edi a bandazas :) Es Fanni milyen cuki a vigyorgoz kepen :D

Szanett es tsi, nekem is kesobb jott az imadat, meg az egesz anyai erzes, elejen meg fura volt, hogy nem kell oket visszavinni a korhazba, orokre megtarthatjuk oket :lol: :lol: :lol:
egyforman szeretet... en nagyon feltem,hogy hogyan lehet mindketto egyforman szeretni majd, de lehet, csak mashogy es es megis egyforman, ha ertitek mit gagyogok.... :oops: :roll:

Csilla :cry: :cry: fel a fejjel!!!!!! Olyan elorehaladott mar az orvostudomany, kitalalnak mindenfele jot, pont gyerkocoknek! Minden rendben lesz!!!!

Nekem unokatesom KInga o Kinga, vagy Kingus, van Kini, de a Kiki nekem is tetszik, bar a Kinga olyan szepen hangzik igy ahogy van.
Mi a neveket nem becezzuk, azert valasztottuk oket, mert igy tetszenek :wink:, helyette van nyusziful, babamaci, buborek-bubi-bubo
:lol: :lol: :lol:

Szandra-Fanni, jesszum, de megijedhettel meg szegeny anyukad is!!!

Maryska, drukk pentekhez!!!!!!! Nem izgulni, Fanni-apa majd vigyaz rad ;)

(lehet hogy mi is benezunk majd hevizre am....)

dragonfly

na megyek fekudni, mert a migrenemnek nem tett jol a visszaolvasas, apa elvitte a fiukat setalni ;)
pusz

dragonfly

Fanni
Nem hagytad az utolsó pillanatra a vásárlást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 13:03-kor.
Vendég

Párizs!
100ft a húsgolyó?És én nem voltam ott?

FAnni n!
Klassz a tricikli!Én is megkaptam a kengurus levelet :lol:

Banika!
Jól hangzik a továbbfejlesztett változat!Két ördög mellett mikor van időd pepecselni?

Dragon!
Pihizz csak,hátha jobb lesz a fejed!
Vendég

Csajok, HELP!
nem tud valaki ajánlani egy jó (pesti) szájsebészt? nő a másik bölcsességfogam, és nyomja a többit. Viszont annyira hátul van, hogy nem lesz könnyű kiszedni ... :cry:

Petra
Kép
petricsek

Amikor ezek ketten itt rodeóznak a székekkel :lol: :lol: :lol: :lol: Közben néha kicsit rángatjáka nadrágom.Tegnap úgy vasaltam :evil: :evil: :evil:

Ma a közös alvás 10 perc volt kb.
Most Marcival várjuk,hogy Bercica felébredjen és ebédeljenek.

A húsgolyó szerintem még mindig 100ft
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi az offért! :oops:
Vendég

Banika!
Ennyire semmit nem alszanak? :shock: :shock: :shock:

Petricsek!
Sajna nem :(
Vendég

március 31-ig 100ft
Vendég

Akkor ma habzsi-dőzsi!
Vendég

Banika!
És ha lefekszel velük együtt?
Vendég

Bercus már több mint 1 órája alszik
Majd délután cserélnek,akkor Marci alszik nagyobbat :lol:

1/4 9-kor keltünk :oops:
Vendég

Benszi: Dórinak látom még mindig bibis az orra :twisted: nagyon édik, de az első kép fantasztikus

Dragonfly: miért kis betűvel írod a lényeget???

Szandra: jó a tricikli. Az még hagyján hogy megvetted de Te se bírtál magaddal és már odaadtad :lol: szülinapkor meg majd nézitek egymást mi???

Mindjárt visszaolvasok
davandi

Annyira aranyosak ahogy összebújnak.
De a labdás kép a király
Vendég

H alefekszem velük,akkor rám másznak,totál felpörögnek.

Ebéd utánra terveztem a sétát,de elég bátor felhők gyülekeznek
Lehet hogy jön a jég ide is?
Vendég

Köszi csajok!
És nézzétek a nagy mancsát!Ahogy azzal simogat altatásnál este,belehalok!Jó nagyra kinyitja a tenyerét és simizi az arcomat vele,míg bele nem alszik!Anyuka meg csendesen sírdogál a boldogságtól!

Banika!
Mindig felváltva alszanak?Bassus,az nem pite akkor!Nálunk egyszerre van!
Vendég

Hogy altatod őket?Simán lerakod az ágyba?Mi tápszerrel alszunk el egyszerre a földön matracon!
Vendég

Petri,
az enyémet is ki kellett vésni pár éve, mert 90 fokban ferdén állt, és nagyon ügyes volt a nő, mindenki ajánlotta. De ő a Kútvölgyiben van Budán. Nekem is esedékes lenne már egy bölcsességfog-húzás.

Judit,
hát rám a fele illik csak ennek a horoszkópnak. nem vagyok egy nyughatatlan alkat.

Szandra,
én reszelném első körben a sajtot, hogy meg legyen a fokozat, ha még nincsenek fogaik.

Füstöltet én még nem adtam, mert csak füstaroma van ezekben vagy mi, meg elég sósak.

Nálunk ma túróscsusza volt.

KépKép
lili73

Benszi,
tényleg csúcs sármos a labdás képen Balázs! A kanapés képen meg irtó nagy gyerekeknek néznek már ki!

KépKép
lili73

fanni, lanyane! szupik a vonalzok

anny! :lol: :lol: :lol:

benszi! edik a babik

dragon! komoly, de jo lenne, meg Tontit kel be fuzni :D :D :D

petricsek! hu de komoly, nem irigyelek :( :(

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Figyeltétek Szamy hogy lenyúlta Maryska képeit??? Lehet hogy ő Nóry beépített embere :lol: :lol: :lol: :lol:

Melcsi: mostmár magam se tudom mitévő legyek :roll: :roll: :roll: lehet hogy maradok a Kingánál. Az a baj hogy a többi nem jön a számra. Petrának meg a Pepe egyből jött

Köszönöm hogy ilyen sokan megmozgatáttok az agytekervényeiteket miattam :wink:

Szandra: sajnálom a balesetet. Ne legyen lekifurid, látod majdnem minden családban történik valami horror sztori, nálunk szerencsére még nem volt, de ki tudja???

Vanda: te meg titkolózol hogy újságoknak írogatsz
NA mostmár mindenki nyílt kártyákkal játsszon!! Ki írt még és hova :roll: :roll: :roll: én senkinek, sehova

Anny(Vivi) ha még nem kaptál akkor írd meg a címed majd én elküldöm. Nem tudom miért diszkriminálnak téged :roll: :roll:
davandi

Balukám is felébredt 1és negyed óra alvás után.

hzuuuuuuuuuuukm,m mm m,v ffffggztuzhztg :lol: :lol:

EZT BALU ÍRTA NEKTEK
Vendég

Benszi, annyira szépek!

Fasírt:

Kép Limara túrós pogija teljes kiőrlésűből joghurttal (az volt itthon)
Kép Fasírt alap
Kép Ati azt mondta ezt minek fényképezem, olyan mint egy nagy adag hányás
Kép tojások félbevágva
Kép még nyersen őzgerincben
Kép rumli, főzve, sütve, fűszerezve

Kép tálalva
Kép szeletelve

tegnapi kreatív day:

Kép Dóci és az alufólia
Kép Lili és a zsírpapír
Kép játszósarok
Kép gyurmalányok
Kép
Kép zsírkréta 1-2

Na, eldugultam!

Husi szuper lett, alig maradt, töltelék omlós, szaftos, kéreg ropogós. Hmm...

Judit Kép sütve, kiborítva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jucicuki 2009.03.10 13:31-kor.

jucicuki

benszi! ez a simi dolog nagyon tetszik :D olyan vagi lehet...

Kép

demoniq13

Babusok: majd tedd fel a képet a lenyomatról

Juci: jól néz ki. nagyon jó kis játéksarkot csináltál a csajsziknak. És olyan nagylányosan gondolkodnak

Petricsek: mi lesz velünk ha kirántják a bölcsességfogadat? JÓl gondold meg :lol: :lol: :lol:

Benszi: jól értem te is tápszerrel a kezedben alszol a földön :roll: :roll: :roll:
davandi

Juci!
Receptewt mindkettőről!A fasírt tudom hogy készül,de mi a töltelék és a pogi nagyon kéne!Tényleg olyan,mint a hányás,de jól néz ki :wink: Mersz zsírkrétát adni a lányoknak?Nem rágcsálják?Nagyon cukikés koncentráltak :lol:

Lili!
Szerintem nagyok is.80cm-k per darab gyerek! :lol:

Köszi mindenkinek a dícsérőt!
Vendég

juci! aszt mar tudod hogy ugyi vagy, de mostmar majd be kaptam a monitort, minden nagyon fini lehetett, a csajok nagyon tunderiek es milyen szepen jatszanak egymasal, a fal is tatszik nagyon :D :D

andi! nem irtam senkinek semmit :D :D

Kép

demoniq13

Móni!
Édes is!

Davandi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit :P
Befizetnék Hozzád "menzára" :roll:

xandra_73

Fanni!
Ez jó ötlet!
Felezzünk a szállítási költségen :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

http://limarapeksege.blogspot.com/ Benszi, pogi recept itt.

Fasírt töltelék, mindig van itthon Findus fagyasztott zöldségem pár féle, azt megfőztem, csináltam egy besamel mártást, összekutyultam a zöldségekkel és rákentem a kilapogatott húsra. A húst sütőpapírra tettem alapból, ezzel feltekertem és beletettem a formába. Én sütőzacsiban sütöttem, Tescoban van olyan ami egész és te vágod méretre, mikor átsült, leöntöttem a levét és kifordítottam egy tepsire és már pár percig sütöttem, hogy színe legyen a tetejének is, ami eddig az alja volt.

Judit

jucicuki

Judit,
ó de édesen játszanak! Az enyémek mindent, de mindent megrágnak, nem merek még hosszan krétát adni nekik. De még korai is, mert úgy satíroznak vele, hogy a papírra fektetik, így semmi nem lesz a papíron :lol:

Benszi,
Barnus 77,5.

KépKép
lili73

Demoniq én Dragonfly-t írtam, hogy kis betűvel írt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.10 13:48-kor.
davandi

davandi Na, kinek a gyerekét nyúljam még le? :D Találtam egy ilyet egyébként: http://www.nevenapja.hu/nevnapok/kinga_nevnap.html Szerintem kiveséztük a lehetséges beceneveket :)

Juci De jó az kép a falon! Én éppen ötleteket gyűjtök, hogy mit fessek a tavaszi nagy átalakítás után :) Lányok nagyon komolyan csinálják a kreatívkodást :)

benszi Nagyon aranyosak a gyerkőcök :) A labdás kép csúcs! :D
szamy

na Laúr addig kalimpált az ölemben, hogy eltűnt amit írtam :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

és megjelent elenor kismamaruci oldal hi-hi, na az sajnos már nem aktuális, de így is jó Nekünk :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Szamy: az enyémet, de majd szólok hogy melyik képet. Csütörtökön fényképezem őket na majd azt felteszem és szólok hogy EZT :lol: :lol: :lol:
davandi

Davandi!
Direkt nem szóltam. Úgy voltam vele, hogy majd ha válaszolnak.

A tegnapi horror után a mai nap kicsit nyugisabb, deén teljesen ki vagyok merülve. Alig látok ki a fejemből, Pasival összebalhéztunk és a harmadik kávémat iszom. :cry:
Törpök most tévedésből alszanak, eddig legalább az egyik mindig ébren volt. Réka a jobbik eset, ő képes csendben nézegetni, Dani viszont üvölt jobbára.
Ja, és Réka cica kezdi kapisgálni a tornát. Ma ahogy megfogtam a kezét a felülős gyakorlathoz, rögtön elkezdett húzódzkodni.
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: