Nálunk a posta itt van a főúton ahogy tőlünk kijövünk.Szóval nincs messze.
Ma amúgy is mennem kell egy játékboltba ami szintén itt van a közelbe.Ajándékot nézni a kolléganőmnek aki kb két hete szült,holnap megyünk Bab látogatóba.(vagyis a babának nézek ajándékot,neki meg valamit,még nem tom mit)
Nincs már sajnos, tészta se. Már mindent felettünk. Mindegy, majd gondolkozom erősen. Ti mit terveztetek mára? Szakdoga hogy áll pl.?
Jaj, Edina meg közben lelépett már dolgozni szegény?
Kész vagyok, már minden értelemben Indulok is.
Márti szerintem a 20 kg nem sok, és meg se fog utána látszani rajtad. De azért mindenképp csinálj fotót a pocidról! Már rég láttunk ilyet. Vagy csak én nem láttam.
Nagyon helyes. Nem is kell minden hülyeséget összevásárolni. Csak egy jelképes ajándék kell a babnak, hogy mégis legyen valami, szerintem. Ezt most csak úgy általában mondom, persze, nekünk hozhattok nem jelképeset is. Vicc volt.
Én ma várom a postást,ki kell lesnem,mikor jön. A Peti rendelt Rubik kockákat magának valahonnan Kínából,és nem írták rá a nevét, csak címet. Figyelmeztetnem kell a postást,hogy ha jön a címünkre egy csomag név nélkül, akkor az a miénk. Mert ugye van itt 40 család.
Abban egyeztünk meg, hogy március 30-ra csaknem teljesen készen kell vinni a munkát. Tehát van még idő és igen,jól állok vele. Azzal jól,de a gépeléssel sehogy.
Viszont most nem kell olyan sokat gépelnem, Remélem jól számoltam, ez csak 30 oldal. Nem nagy eresztés. Csak marha rondán van írva meg hibásan ,nehéz olvasni. Ugye, ki másnak adhatnának ilyen szöveget átírni,mint egy tanító néninek,aki minden ronda írást képes elolvasni és javítani is a hibákat?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.10 09:11-kor.
Tesómék kaptak pár hete egy kis tacskót,de nem tudnak vele foglalkozni.
Mondtam L.-t kérdezze meg az anyukáját,legalább ha lenne ott kutya többet kimozdulna(most,hogy nyugdíjas lett)Persze nem kell.Csak akkor azt nem értem miért hívnak minket hetente-2 hetente,hogy Herkulest vigyük le egy pár napra.
Mondtam L.nek akkor H.-t se kell ezentúl levinni mert nincs szükségünk megőrzésre.Erre L.,hogy nekem mi bajom van meg mit tudom én már miket mondott.Mondtam,hogy nincs kedvem megbeszélni és hagyjon!