A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

lanyané Ez hogy tetszik? :)

Kép
szamy

sziasztok

vanda engedélyével és mert már szóban elmondta, itt vagyok....kár volt kihagyni titeket, most megint olvashatok ezer oldalt....

davandi: én is a kikire (főleg a pepe miatt) szavaztam volna, de már lelőttétek....és leginkább arra szavazok, hogy ne becézzétek :)
laurám azért lett laura, mert egyrészt az nagyon szép név, másrészt nem nagyon lehet becézni :D

odett, napsi: üdv itt

binyek: király a pólófelirat, szerintem pasiknak is mehet nyugodtan :wink: aki meg érintett a dologban, annak esetleg fanniapu nevét is kirakhatjuk a pólójára :lol:
én is csatlakoznék ahhoz, aki azt írta, hogy csinálj vmit a vonaalzóddal, mert széthúzza nagyon a monitort, és csúszkáztathatom a képet, ha téged olvaslak....vagy egyszerre csak 2-3 szót írj :P tudom, lehetne a monitor felbontásán is állítani, de lusta vagyok hozzá :roll:

vanda már írta kismamának (de ő is megelőzött ennek közlésével)

petikém: tv paprika???? mi köze a paprikának a palacsintához, ami ráadásul még kamu is, mert pasi lusta és nem fog sütni???

druszám (sanya): üdv köztünk :lol: nekem tetszik a névváltoztatásod, de mit szól hozzá a férjed? vagy ő is kamu?

lanyané: grat az új autóhoz meg a nemsokára új testedhez....sajnos én nem tudok veled olyan jóságos lenni, hogy azt írjam, te leszel a legszebb hévízen, az ugyanis vanda lesz (fizetett hirdetésünket olvasták)
és különben is vigyáznunk kell, hogy ki ne derüljön a titkos kapcsolatunk, mert vanda már pl kiszúrta, hogy egyikünk sem használ shiftet (nagybetűk)....
esetleg az is lehet, hogy valamelyikünk kamu és tulajdonképpen mi ketten vagyunk egy személy?

vanda: márnemtomki írta tegnap a jegyzetelésre egy jó módszer: megnyitod egy ablakban a babanetet, ahova írsz, meg egy másikban ugyanazt, abban meg csak olvasol:-)
1szálpasi

lassan pasis oldallá alakulunk:-)
pasi, peti, sanyi....
1szálpasi

esetleg más zugolvasó pasik is csatlakozhatnak :lol:
1szálpasi

én meg elüldöztem mindenkit, de semmi baj, jól elbeszélgetek magammal :lol:
1szálpasi

pasi, nincs egy jó recepted?
1szálpasi

de, palacsintát nagyon jót tudok sütni....és még dobálom is :P
1szálpasi

ha gondolod, mindjárt átküldöm priviben :lol:
1szálpasi

na, úgy látszik, nem az oldal pasisodik, hanem én kezdek nőiesedni.....
de ha még privizni is fogok magammal, az lesz a nap csúcsa :lol: :P
1szálpasi

Szamy: csodaszép csodavonalzók :lol:
Pasi: az előbb nem működött az oldal, Te valami nagy mágus lehetsz, hogy tudtál írni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

épp kezdtem arra gondolni, hogy teleírok egy oldalt, hogy szörnyűlködjön a mai termésen, aki kicsit később olvas bele, de szamy belerondított :twisted:
nem lesz csakpasi-oldal....
1szálpasi

most meg még babusmeli is :roll: :lol:
1szálpasi

pasi, a mágus :roll: .... lehet, hogy elkezdek illúzióra gyúrni és akaratom erejével palacsintát sütni....ha ez sikerül, mégis lesz hévízen palacsintasütés :lol:
1szálpasi

pasi, én nem rondítottam bele, csak megkeztem neked az oldalt, hogy szép legyen :P
szamy

de csakis akkor, ha rágondolással sikerül....
1szálpasi

na én megyek etetni, Pasi még1próba?? :lol: :lol:

babusok
Budapest

szamy: ezzel csak az a baj, hogy akkor úgy lenne igazán szép, ha az utolsó is te lennél az oldalon.....azt meg tegnap óta tudjuk, hogy a lapalja szent hely....
1szálpasi

fanni-xandra! hu az igen, ilyen esest, meg "jo" hogy ala ugrut anyukad, szoval nem olyan kis nyugodtak a babok

mariann! gratu jar az uj kocsihoz, ne legyel man ugy bef...va, meg sem fogod erezni mi meg mind Hevizen fogunk irigykedni :oops: :wink:

eszti-sotske! veled almodtam, szoval kolcson adtal nekunk egy kocsit (nem tom miet) es az uncsim meg meg utote, nem tom menyire es en el mentem hozatok hogy szemelyesen mondjam el, te nagyon kis ari voltal, de csajok nagyon szepek voltak, de szokek, tiszta barbie szokek erre en meg aszt kerdeztem magamban hogy most kamuk a csajok mert be van festfe a hajuk vagy eddig voltak kamuk a kepeken :roll: :roll: na mindegy ugyis tudom hogy nem kamut a csajszikak :D :D

na mi megyunk setalni, pusz

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

meli: mit is próbáljak még egyszer?
a csakpasi-oldalt? merhaigen, akkor bekopizom itt a háború és béke egy oldalát, és elküldöm, ti meg olvassatok :lol:
1szálpasi

szamy királylány vagy TÖKÉLETES :D :D :D cupppantalak
pasi te egy igazi lüketóni vagy :D :D :D ja vagyis én vagy őőőőő én vagyok pasi,ja jó lanyané

lanyané

Mennyi írás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a gyerekeim dícséretét!

Fanni!
Sajnálom Milánt,de ne legyen lelkiismeretfurdalásod!

Vovanda!
Úgyis eldugul,ha fejsz? :roll: Grat Dani átaludt éjszakáihoz!Balu nem kel fel az ikrekre?

Pasi!
Nagggyon pihent vagy. :lol:

Banika!
Csak azért volt rend,mert alvás után készült a kép és közben összepakoltam :lol:

Binyek!
Köszi a mélt!Én benne vagyok egy ilyenben!

Juci!
Tényleg megható volt a két apukás bevonuló!Mi csak füstölt füredi trapistát eszünk a kölkökkel!

Anny!
Az enyémek is úgy kommunikálnak,mint a tieid.Etetés,orrtörlés nálunk is megy! :wink:

Zsuzska!
Túl vagyunk a 15hós oltáson.Állítólag velejárója lehet pár nap után orrfolyás vagy nátha!Hát Dórinál bejött! :x Anyósék kb.2hét múlva mennek egy hétre Hévízre :lol: :lol:
Boldog névnapot Fanninak :lol: Édes a vigyoriud!

folyt.köv.
Vendég

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Sziasztok!

2 napja hívogatok egy bölcsit, ahol heti 2x baba-játszóház van. Állandóan foglalt a vonal :? Mi a fenéért foglalt egy bölcsöde telefonja folyamatosan??? :shock:
Vendég

Ja, és én Vivien vagyok, de sokan Vivienk szólítanak. ÚÚÚtálom! A védőnő még tetézi is azzal, hogy azt mondja Vivikém :shock: :roll:

Negatív diszkrimináció áldozata vagyok. Még mindig nem kaptam Binyek privit a zárt dologról. Direkt ki akartok hagyni? :cry: :cry: :wink:

Amúgy sokszor én is elveszítem a fonalat. Főleg mikor amolyan chat szerűen kezdenek 1-1 mondatot írogatni, de nem adom fel :wink: :D
Vendég

Fanni
Gyermelyi vita pasta(keményszemű búzából tojás nélkül) :wink:
Alapban is durumtésztát szoktam venni
Sajtot a főzijükbe tettem eleinte,de nem reszeltem,hanem kozkáztam.Megpuhult a meleg főzitől és úgy könnyen ették.

Juci
Megesz a kíváncsiság :lol:

Párizska
te nem kozmetikus vagy?Nem te ajánlottad a milupa terhes krémjét anno?Én kentem mint állat
Vendég

Davandi!
Szerintem a védőnő felesleges!Én mindent a dokinéninkkel beszélek meg!

Odett!
Üdv közöttünk és gratulálok! :)

Rebe!
Sajnálom,hogy még ti sem rendeződtetek! :cry:

Bogár!
Mi volt a szemészeten?

Csilla!
Sajnálom,hogy mindkettő babának szemüveg kell :cry:

Lili!
Lehet tényleg az előre hozott uzsi+a kanyargós út miatt hányt Barnus!

Mariska!
Grt az új verdádhoz!Én is be lennék szarva már a műtéttől!

Becenév!
Mi is olyan neveket igyekeztünk választani,amit nem nagyon lehet becézni!De azért mi is becézünk ám!Pl.Gizi,Géza,Cinci,ha mérges vagyok akkor a vezetéknevükön szólítom őket :lol: :roll:

Anyaság!
Csatlakozom a többiekhez!Császárral szültem,nem is szültem,műtöttek :oops: :roll: :cry: Majd jött a nagyüzem,de semmiért nem adnám őket oda.
Vendég

Lanyané
Én mondtam,hogy az a rohadt elefánt egy gyilkos.Bercus is az intézte el

Nálunk székkel kergetőzés van folyamatban :lol: :lol: :lol:
Vendég

Odett: Nagyon szépek vagytok!!! :)
Vendég

Csajok !

Egész nap kaki szagot érzek a lakásban, de sehol nincs kaki! Mi a fene ez? Vagy már annyit szagoltam, hogy örökre az orromban maradt a szaga??? :roll:
Vendég

Képzeljétek!
Dóri tud orrot fújni,édes! :lol:

Délután megyünk IKEA-ba,mert van kis asztalka neki,ami masszívabb,mint a műanyag.Kajálunk majd egyet,onnan meg át a Corába kis székekért nekik.Nyáron meg majd kajcsizunk a teraszon együtt.
Vendég

Benszi!
3 óránként fejek éjjel-nappal. :( Ebből akarok lassan visszább venni, maradna napi 3-4 fejés. Így kapnának tejcsit (állítólag az immunrendszerüknek már napi 1 deci elég) viszont nekem meg könnyebb lenne. Amúgy sem elég már nekik a tejem (zabagépek, napi 8szor 2 deciket fejek) szóval pótolni mindenképpen kell.

balu szerencsére még akkor is ritkán ébred fel rájuk, havelünk alszik, pedig a miszobánk meg az ikreké egybenyílik.
vovanda

A tűz elemek:

A Kos nő

Nemes, odaadó, harcos nő. Megküzd a szeretteiért ugyanúgy, mint bármi másért, mégpedig olyan erővel, mint egy férfi, soha nem adja fel a harcot, mindeközben megtartja nőiességét. Érdekes és izgalmas nő, akinek vannak céljai, viszont hajlamos az önkényeskedésre. Olyan társ való mellé, aki tiszteli és rajong érte, aki elismeri erős női egyéniségét. A párkapcsolatban is a kihívások éltetik.
Mindig szüksége van célokra. Tele van tűzzel, sokszor vitába száll. Odaadó anya, de nem mondható türelmesnek, olykor akár keménykezű a gyerekekhez.
A Kos nő nemes lelkű, odaadó, harcos, ne szereti a tétlenséget, megőrzi természetes nőiességét.

Az Oroszlán nő

Igazi királynő, akivel ennek megfelelően érdemes bánni. Mindig kell, hogy legyen az életében valamilyen dinamizmus. Egyedülálló egyénisége van, szüksége van arra, hogy teret kapjon, kiélhesse kreativitását. Szereti, ha éreztetik vele, hogy különleges, ha elismerik tevékenykedéseit.
Erős benne a versenyszellem. Kitűnő vezető, jó tanácsadó, segíti az elesetteket. A párkapcsolatban is szeret ő dominálni. Nem nevezhető önfeláldozónak, méltóságát mindig megőrzi. Mindemellett odaadó, de a karmait is használja, ha kell, mert ő egy ízig-vérig egyéniség.

A Nyilas nő

Nyughatatlan, világot látni akaró, mozgásban lévő nő. Élményekre vágyik, amelyekhez szüksége van némi szabadságra.
Mindig rágódik valamilyen problémán, az agya folyton jár, így mindenről van véleménye, amit nem rejt véka alá. Szereti a szellemi kihívásokat, érdeklődik mindenféle tan iránt. Keresi az új dolgokat.
A Nyilas nő nem képmutató, de humoros és őszinte. Párkapcsolat terén is az izgalmas, új kelti fel érdeklődését. Romantikus alkat, szüksége van a szerelemre, sokszor álmodik a fehér lovas hercegről. A Nyilas nő mindig lelkes, optimista.

A föld elemek:

A Bika nő

Rendkívül nőies nő, lágy, de ugyanakkor erős is, bölcs és szenvedélyes. Többnyire szereti a sikert, a csillogást.
Kétféle típusa van: az egyik, aki sokat foglalkozik külsejével, igazán nőiesen öltözködik, a másik pedig egyáltalán nem festi magát, az egészséges és természetes dolgok híve.
A Bika nőben van egyfajta veleszületett természetesség, naivitás. Viszont rendelkezik olyan erővel és kitartással, hogy nagy sikereket érjen el. Kétlábbal áll a földön, aki kedves mindenkihez, ez vonatkozik párkapcsolataira is.

A Szűz nő

Rendkívül jó ízléssel, bölcsességgel megáldott nő. Szereti a rendszerességet, de tévedés, hogy egy házvezetőnő veszett el benne, aki állandóan port törölget.
Szüksége van a kommunikációra, mindent meg kell beszélnie.
Sajátos érzékenysége van a természet szeretetéhez, a gyógyításhoz. Nagyon jó segítő szakember.
Az érzelmek és a szenvedély sokszor megzavarják, inkább a kézzelfogható dolgokat szeretik. A spontaneitás nem erőssége.
A Szűz nő megfigyel minden apró részletet, amit csinál, azt maximálisan jól teszi. Szüksége van arra, hogy nagyrabecsüljék, elismerjék.

A Bak nő

Kifinomult, érzékeny, figyelmes, diplomatikus nő. Egyáltalán nem agresszív, inkább csendes, nyugodt. Ugyanakkor soha nem törékeny és sebezhető, erős és páncélozott, nem hagyja magát kihasználni.
Szüksége van arra, hogy irányítson, ha a munkájában ezt nem tudja kiélni, akkor a családjában teszi meg, de odaadóan és a hasznosságot helyezve előtérbe. A Bak nő sokat tanul a saját erőfeszítéseiből, bölcsességre és együttérzésre tesz szert. Párkapcsolatában érzékeny, hűséges, gondoskodó.

A levegő elemek:

Az Ikrek nő

Olyan nő, akinek szüksége van egy kis levegőre, térre, hogy lélegezhessen, felfedezhesse a világ dolgait. Minden érdekli, mindenről információt gyűjt, ezért jó kommunikációs szakember. Sokoldalú és mozgékony, nem bírja a monotonitást. Társaságot, ösztönzést, elismerést igényel. Különleges egyéniség, több dolgot kell egyszerre tennie, sokféle hobbija van. A kettősségét nem könnyű összehangolnia.
Romantikus igénye kifinomult, könnyed és légies. Fontosak a párkapcsolatban számára az érzelmek, de kell némi könnyedség és humor is neki.

A Mérleg nő

Különös nő, aki szereti a szépséget, eleganciát. Éles eszű, gyors, intellektuális. Jó szervező, igyekszik kiépíteni és kamatoztatni tehetségét. Nem az érzelmek embere, inkább az ésszerűséget választja, mint az ösztönöket. Párkapcsolatban udvarlással jól oldható, biztonságra van szüksége ahhoz, hogy kimutassa érzelmeit.
Egyszerre él benne a férfi és a női oldal, ha megtalálja az egyensúlyát, akkor könnyen megold mindent, és nyilvánítja ki nőiességét.

A Vízöntő nő
Független, erős és különleges gondolkodásmódú nő. Nem engedékeny alkat, a saját eszményeit követi. A családon kívül törődik másokkal is. Érdeklődő, de mindiga saját ideáljai motiválják.
Érzelmi téren kissé makacs és büszke. Általában férfias, de nőiességgel van átszőve, épp ez teszi vonzóvá.
Okos, érdeklődő és érdekes a Vízöntő nő. Nőmozgalmak vezetője lehet.

A víz elemek:

A Rák nő

Az örök anya és az örök gyermek típusa ötvöződik a Rák nőben. Titokzatos, kiismerhetetlen, kedves, szerető nő. A nőiesség minden tulajdonsága megvan benne. Rendkívüli érzéke van az otthonteremtéshez, az ápoláshoz, szeretettel veszik körül a támogatásra szorulókat. Kreativitását a gyermeknevelésben éli ki. Élete központi szerepét a család és az otthon tölti ki.
A párkapcsolatban arra van szüksége, hogy megértsék mint nőt. Az emberek és az élet iránti szeretete mély, amihez bölcsesség párosul.

A Skorpió nő

Mélység és akarat jellemzi. Van egy kis birtoklási vágya, büszke, de mindenképp hűség jellemzi. A párkapcsolatban nem elég számára a felszínesség, őszinteségre vágyik. Rendkívüli beleérző képességgel bír, megértő és elfogadó. Nem szereti a képmutatást, átlát a szerepjátszáson. Ha átverik, kegyetlen tud lenni. Csak azoknak a kritikája okoz neki sebet, akiket igazán szeret. A Skorpió nő nehezen tud könnyed és gondtalan lenni, ehhez megértésre és gyengédségre van szüksége.

A Halak nő

Mély érzelmű, titokzatos, gyengéd és együttérző nő. Mindig van benne egy kis báj. Az odaadás, finomság és kedvesség állandó jellemzője. A lelke ugyanakkor megközelíthetetlennek tűnik. Romantikus alkat, szüksége van a művészetekre, a stílusosságra. Gyakori, hogy médiumi képességei vannak. Párkapcsolatban álmodozó hercegnő, soha ne bánjunk vele leereszkedően, különleges egyéniség jellemzi, bölcs és odaadó. A Halak nő olyan, mint az óceán, változatos, olykor haragos, de békés és szép is.

jucicuki

köszi, juci, most már tudom, milyen(nek kellene, hogy legyen) vanda....de nem nyer....:P
1szálpasi

Na, sétáltunk, esett a jég :shock:

Eszti, gép kicsit öreg, sokat használt, fáradt...(pont mint én :lol: )

Mások gyerekei milyenek ma, enyémek megőrjítenek, reggel óta megy a nyígás :roll:

Kaja mindjárt kész, ebéd után dobok képeket :wink:

Benszi! Füstöltet már lehet?

Judit

jucicuki

Banika de igen, eredetileg kozmetikus vagyok, de nem dolgozom a szakmámban sajnos :cry: :cry: :cry: már elég régóta és a Milupát is én ajánlottam, mert az a legjobb, Judit is azt kente, egy megveszekedett csíkja nem lett! Persze ez alkatfüggő is, de azért a Milupa kihozza az emberből a legjobbat, na! :lol:

Posta, bevásárlás elintézve, ebéd fő! HURRÁ!

Eszti, felvettem a csomit, már be is kaptam az első stampedlit :lol: még egyszer nagyon szépen köszönöm és fincsi!!!

Mi ez a horoszkóposdi? Én, mint nőmozgalmak vezére :lol: :shock:
Vendég

Szandra kösziköszi, délután ha megjött Apa lemegyek :)

babusok
Budapest

Jaj, én is jöttem haza a Fehér Palotából és borsónyi jegek kopogtak a fejemen közben meg 10 fok, olyan vicces volt, röhögtem magamban, remélem nem látott s e n k i . . .

Aztán hol vagy Te öreg meg sokat használt, anyukám...?! Na akkor legyél inkább Te a nőmozgalom élén :lol:
Vendég

MOST MEG ZUHOG A JEGES ESŐ :shock: :shock: :shock:
Vendég

Juci!
Szerintem kb.8hós koruk óta azt eszik :oops: :oops: :lol: :lol:
De módjával!
Vendég

Tonti,Bogyó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hihihi, ezt találtam:
:lol: :lol:
A kórházban, a halálos beteg körül összejön a család és várják az orvost. Végül odajön hozzájuk a kezelőorvos, és fáradtan szól: "Attól tartok, hogy rossz hírt kell Önökkel közölnöm. Az Önök szeretjének egyedüli reménye a túlélésre az agyátültetés. Ez nagyon kockázatos és költséges műtét, mivel az új agyért fizetni kell."
Az első döbbenet után az egyik rokon megszólal:
"Na és mennyibe kerül egy agy?"
"500 000 Euró a férfi agy és 20 000 Euró a női agy."
Hirtelen csend támad és eléggé zavart helyzet lép fel.
A férfiak a helységben igyekeznek elfolytani a vigyorokat és kerülik a női
pillantásokat. Végül az egyik férfi nem tudja legyűrni kíváncsiságát és megkérdi: "És miért, hogy a férfi agy 25-ször drágább?"
Az orvos megértően mosolyog a naiv kérdésen: "Ezek megszokott piaci
árak."
A női agy ára alacsonyabb, mivel a férfiakéval ellentétben használva volt."
Vendég

JÉGESŐ?? Te jó ég!! remélem itt nem lesz!

Benszi! Jó anyósodéknak már megint mennek, enyémek is évi 3-4 szer járnak...Enyémek is tudják fújni az orrukat, még apa tanította a fürdőkádban, de amióta tudják nem náthásak :) október óta...

Pariska! mi jó főztél?

Nekem ma jók a bébik! fürcsi előtt a múlt héten 1 órás üvöltés... de erről talán leszokott koppkoppkopp...egy hete nem kell átmennem éjjel még cumira sem!!! legalább ki vagyok pihenve :)

zsuzska80
Szombathely

Anny
Hogy ez mennyire igaz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska!
De jó,hogy átaluszák az éjszakákat!
Menjenek csak anyósék,addig sincsenek itt!
Nálunk horror éjszakák vannak a szemfogak miatt meg a rágók miatt!

Annny!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
Megnéztem az iwiwen a mosogatógépes fiaidat :lol: :lol: :lol: :lol:
Basszus,honnan tudom melyik-melyik?Tojások :lol:
Vendég

Á dehogy! :lol: :lol: :lol: Az egyik rosszabb mint a másik :lol: :lol: :lol:

Fanni
Milyen triciklit vettél?Kinek?
Vendég

Judit :P
Köszönjük! Rám nagyon illik :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

És ez még csak az eleje!Majd amikor igazán elemükben lesznek,hmmmmmmmmmmmm :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én nem főzök,ránk ma az IKIEA fog főzni :wink:
Vendég

Benszi
A fix válaszom egyébként ha idegenek kérdezik,akkor a következő:
Hogyhogy hogy?Hát én vagyok az anyjuk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha külön-külön vannak,akkor azért néha nekem is alaposan meg kell néznem őket :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: