A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pont ezt mondtam a srácnak: ha hiperszuperakciósan vettem volna, még azt mondom...de teli áron :evil: !!!! De nagyon korrekt volt! :wink: Szimpi az üzletpolitikája :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Az is jó ár, mert a 400 forintos csak sima hímzés nélküli volt. Úgyhogy valószínűleg benézek mindkét helyre és veszek egy macisat meg egy simát is. :wink: (persze ha még akciós a sima, mert ha nem akkor tuti az egekben van az ára)

Kép
Kép
tabati

kicsidodi! :)

Köszi! :D

Az jó, ha kicserélik, de érdemes belegondolni, hogy ezek szerint idővel bizony így fog kinézni. Esetleg levásárolnád valami másra...? :roll:

tabati! :)

Annak idején mi vagy 8 sapit vettünk, mire jó lett Manócska 35 cm-s fejére. Mindegyik nagy volt - hozzá képest. :o :lol: :lol:

agi125r! :)

Köszi neked is! :D

Az őssejt tárolásról szóló szerződésben leírják a garanciákat, hogy mi van abban az esetben, ha ne adj' Isten megszűnne a cég. De valójában csak bízni tudsz... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia:Istenke eltessen szulinapod alkalmabol!!!!!!!!!!!
Gratula a hitelhez...kitartast!

Lidike:Jaj de jopofa ez a ket foto egymas mellett!Mar teljesen megszokott nalad a pocak :lol: :lol: :lol: !

Timi:Sajnos egyik naprol a masikra tortennek a dolgok...a mai vilagban nehez az embernek bebiztositania magat...ezt nagyon utalom!Szoritok hogy jobban alakuljanak a dolgaitok!
Koszi a ramgondolast! :wink: :wink: :wink:

Taabati:Ugyesek vagytok a hazepitessel...lassan de biztosan meglesz az!Annyit gondolok ratok...nehez lehet azert idonkent megallni,hogy nem tudjatok a picur nemet...mert engem ez egyre jobban izgat...mar csak a kapott rucik miatt is...nagyon lanyos ruhaink vannak.
Zold haj: :lol: :lol: :lol: Nekem siman bejon...

Breki:Azert dillemaznak sokan ezen a kerdesen...es sokaknak igen csak oriasi aldozat ennyi penz...szo szerint.A nincsbol lehetlen ezt finanszirozni.Es nehez ez,mert sok szulo ezert szarul erzi magat,holott persze tenyleg mindent megtenne a gyermekeiert!
En mondjuk nem erzem ezt...plane olvasni errol eleg sokat,es sok ceg a sajat malmara hajtja a vizet...Nem hinnem hogy ilyen fejlodessel barmirol is lemaradnank,plane az sem tisztazott hogy mennyire eletkepes sejteket produkalnak szervezeten belul az ossejtek...mert azert meg ez is kerdeses...sejtburjanzas,elrakosodas...stb.Es meg csak kezdo szinten kezelnek vele...nem sok betegsegre hasznaljak...hasznalhatjak.Na jo nem is folytataom,tenyleg ezt mindenki maga donti el,es ha ugy erzi,finanszirozza.Csak mint gondolat volt...meglatas...Csendben is maradok ez ugyben...Igazabol nem is Neked irtam...csak ugy.

Gabi:De csinosak voltataok!!!!Nem akarlak szekalni evvel...de mosolyogj!!!!Szepek vagytok!
Sajnos nyaron az osszes barackkal igy jartam itt :evil: !Imadom a kelkaposztat!
Nalunk tepsis zoldseg alakul ma...csirkevel!

Hendegabi:Gyogyuljanak a csaladtagjaid...Te meg vigyazz am magadra!!!

200907:Nagy-nagy gratula Nektek!De jo hogy rendben vagytok!!!Erztem en :wink: !
Futyis sztori: :lol: :lol: :lol:

Dodi:Forgo :evil: Ez az!Mindent bele,ne hagyd magad!

Agi:Aranyos vagy...nalunk most meg csak delutan 1/4 5 van...este 1/2 8-ra megyunk!Holnap jovok a hirrel!

Kép
Kép
ancsurti

8) !

abszolút nem durva sem az elszíneződés, sem a karcmennyiség, bármelyik forgó így nézne ki, szóval azzal nincs baj, de én ezt "zsírújonnan" vettem, szóval idenekem egy hófehér karcmenteset :twisted: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sikerült elolvasnom a mai nap termését, rendesek voltatok, hogy nem írtatok oldalakat!

Reggel voltam dokinál, szerencsére minden ok, teljesen zárt a méhszáj, a babánk a fejméret alapján 24 hetesnek felel meg, izgett-mozgott mint általában.

Gábor ma megkezdhette a gyógytornát, erre gyorsan be is lázasodott estére, nehogy felhőtlen legyen a napunk...
Már 3 hete szedi a cataflamot (50mg-os), ami miatt enyhén aggódom, mert elég erős gyógyszer. A dokija azt mondta, hogy ne aggódjak, mert fiatal a szervezete, majd pótolja azt a sok vörösvérsejtet, amit a cataflam befal. Gondolhatjátok, hogy megnyugodtam....

Múlt héten vettem egy nagyon édes bodyt meg egy kis napozót sapival a Tescoban. És most jöttem rá, hogy a 0-3 hónapos méret nem a legkisebb. Az kb. 62-nek felel meg, igaz? Az meg lehet, hogy egész nyáron nagy lesz rá :evil: :evil:
Olyan béna vagyok.....

A nővérem hozott át a hétvégén kb. két bőröndnyi falatka rucit, az unokahúgomé volt (ő most már 1 éves), de mivel ő tavaszi baba volt, az 50-es és 56-os ruhák mind vastag anyagból vannak. Szóval az ő ruháiból is inkább a 62-ek nyáriak. Szerintetek 62-es nyári ruhákat fognak hordani a babáink?

Kép
katy76

Katy!

szerintem emiatt ne aggódj! Én direkt vettem 0-3 hóig, mert minden ismerősöm azt mondta az 56-osok kb. 2hétig jók, tehát ilyet vegyek! Én ezt az infót kaptam :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Szerintem ha kicsit nagy lesz rá az még nem katasztrófa. valaki nem is vesz 56os méretet, nehogy pici legyen. Mert ha az pici azzal nem tudsz mit kezdeni, ha nagy, akkor meg legfeljebb felhajtod az ujját stb. Ezt senki nem tudhatja előre, úgyhogy lutri.

Párodat sajnálom...ez normális, hogy ennyire elhúzódik a javulása? Bár ha a doki nem aggódik, akkor biztos nincs semmi baj, viszont akkor te se aggódj!

Kép
Kép
tabati

ancsurti! :)

Köszi! :D

AZONNAL tessék majd jönni a beszámolóval és ne hagyd magad! :wink:

kicsidodi! :)

Legyen meg a te akaratod! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

A gyógytorna biztosan használ majd jó, hogy elkezdhettétek! :D A Cataflam miatt ne aggódj: így is-úgy is ugyanazt fogja művelni. De legalább te legyél jól.

Egyáltalán nem biztos, hogy sokáig túl nagyok lesznek a 62-es rucit. Általában 56-62-es kelengyével indulnak a babák. Egy 3 kiló alatti és a 4 kilós baba közt elég nagy eltérés van. Az időjárást meg nem sűrűn érdekli mostanában, hogy milyen évszak van. Úgyhogy, egyáltalán nem biztos, hogy nem fognak elkelni nyáron a "vastagabb" rucik. (De ősszel vagy télen is teljesen jól hordhatóak akár otthonra, akár elmenetelre. Kialakul ez is, nem kell parázni. :wink: )

(Ja...! És a gyerekruhákra is bőven érvényes, hogy ahány gyártó, annyi féle méretezés. Ami az egyiknél 56-os, az a másiknál 62-es. Vagy nem 0-3 hónapos korig, hanem 3-6-ig méretezéssel szerepel. :? :? :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

A lassú gyógyulás sajnos nem normális, ez valami műtéti szövődmény volt. A mai lázat én sem értem, mert már napok óta nem volt láza, de bízom benne, hogy csak a hirtelen sok mozgás és esetleg izomláz okozza. Holnapra kiderül.

Azért gondoltam, hogy nagyok lesznek a 62-ek, mert a nővérem kislánya kb. 3-4 hónaposan kezdett 62-es méretet hordani. Ő 50 cm-rel született, ami szerintem teljesen korrekt, és akkor még az 56-os is elég nagy volt rá.
Mindegy, én már csak 56-osokat fogok venni, mert nagyobb van egy csomó.
Olyan cuki falat kis nyári nadrágok (buggyos :lol: ), meg napozók, meg spagettipántos bodyk... :) :P

Már a szobát is szívesen csinálnám, mint Dodi, csak nálunk volt ősszel egy durva csőtörés, és a frissen csiszolt, lakkozott parketta feljött a gyerekszobában a víztől. Azóta sem volt lelkierőnk megcsináltatni, úgy voltunk vele, hogy ne télen jöjjenek a szakemberek, hanem amikor már jól lehet szellőztetni. Most meg ott áll a parketta, de most már megvárjuk, hogy a párom is tudjon mozogni, mert akkor ő tudja irányítani az embert, aki majd csinálja.
A bútorokat úgyis együtt akarjuk megvenni. Az Ikeában már kinéztük, a Leksvik családból veszünk meg néhány elemet. Ott néztem ki nagyon aranyos kislányos szőnyeget is.
Nálunk nagyon halvány almazöld a fal, ezért fehér bútort szeretnék színes kiegészítőkkel.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ilyen pici babánál nyáron is kell egy vékony sapi ha kiviszed a levegőre. Szóval nem csak akkor ha szél van!

Barátnőm 1 éve szült és akkor a lelkemre kötötte, hogy jegyezzem meg, ennek a sapinak a neve: cérnasapka Erre most nagy mellénnyel (hogy én miket nem tudok) bárhol kérdeztem még eddig sehol sem értették. :lol: Rácsodálkoztak :shock: Erre ki kellett fejtenem, hogy újszülöttnek nyárra sapka. Ja!!!!!! Így már tudták. :lol: :lol: Na, ennyit a cérnasapkáról... :lol:

Kép
Kép
tabati

Őssejt téma MOST az m1-en, az Estében!!!!!!!!!!

Kép
Kép
200907?

Boo!
Az előbb akartam írni, hogy biztos, hogy a kutyák éreznek valami olyat, amit mi nem. A Samu kutyám (havanese) pici kora óta alkalmanként a nappaliban leül és az ablak felé fordulva (mindig azonos szögben) iszonyatos ugatásba kezd. És lent sincs mozgás, semmi. Tuti, hogy lát valamit, amit mi nem.

Lement a párom láza!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hátha csak a mai kimerültség okozta! Szegénykém, hazahoztam a gyógytornáról, ebédelt egy picit, aztán fél egykor ledőlt, és fél ötig aludt egy huzamban. Pedig heti sok-sok órát jár edzeni, szóval elég jó fizikuma van, de most.... :cry: :cry:

De unalmas lehetek, mindig ugyanaz a téma... Ne haragudjatok.
Megyek is lefeküdni, holnap is korán kelek.

Ja és Boo! Én igazán megértelek, még mindig nem tudok elszakadni a munkától, és én max. egy évet leszek itthon, de biztos, hogy nagyon szar lesz a szülés előtti utolsó munkanap.
Sokszor alig várom, hogy picit ne dolgozzak, de aztán rájövök, hogy megőrülnék még itthon. Azért még sok van hátra, és szerencsére teljesen jól vagyok (eltekintve a fáradtságtól).

Jajj! Sillia! Boldog születésnapot kívánok! Majdnem elfelejtettem, pedig ezzel akartam kezdeni!

Jó éjszakát!

Kép
katy76

katy76! :)

A babád egyelőre hozza a NagyKönyvbeli méretét, úgyhogy -látatlanban :oops: :oops: :oops: - egy 3500 gr-os 55 cm-es méretre számíthatsz szerintem, bár kétségtelenül odébb van még a szülés...
Tényleg nem kell nagyon betárazni az 56-os rucikból. Úgyis kaptok majd innen-onnan... :wink: :wink: :wink:

Óvatosan a tornával, nehogy visszaessetek, ne sietessétek, nehogy az üssön vissza a végén!

"Ja és Boo! Én igazán megértelek, még mindig nem tudok elszakadni a munkától, és én max. egy évet leszek itthon, de biztos, hogy nagyon szar lesz a szülés előtti utolsó munkanap.
Sokszor alig várom, hogy picit ne dolgozzak, de aztán rájövök, hogy megőrülnék még itthon."

Azért erre nem innék lúgot... :roll: :roll: :roll: :roll: Majd meglátjuk mit mondasz 1 év múlva. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Halvány zöldalma színű fal nálunk is játszik (majd). A bútorok és a függöny enyhén barackos, narancsos jellegűek. Milyen színekkel érdemes még variálni? :roll: (Nem divatos trendekre gondolok, amik 5 év múlva már gázosak, hanem időtállókra)

boo! :)

A babák hőcseréje még a főként a fejükön keresztül zajlik, ezért kell rá odafigyelni. Nem kell usánkát nyomni a fejébe 40 fokban, de a kórházba is kell egy picike, jól szellőző sapi, ha megmutizod a látogatóknak.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Megjottunk!Teljes meggyozodessel allitotta az uh-s no,hogy kislanyunk lesz!En nem lattam biztosan,de tobbszor megkerdeztuk,es azt allitja...mi hiszunk neki,es a megerzesem is ezt sugta.Nem mondanam hogy ultra kedves lett volna,es raadasul amilyen pechesek vagyunk mindig...hat tortent egy kis galiba...nem tudtak odaadni a felvetelt,csupan 21 kepet tudtak kiirni,mert hiba tortent.Majd postazzak utanunk a 20 perces filmecsket.Allitottak hogy meg nagyon koran van,ilyenkor nem jo...hat ha fizetek erte...talan eldonthetem mikor jo nekem...Es nem sokszor kapcsolta am at gepet,sokaig csak a sima 2d-s ment...nem tudom,meg sosem voltam ilyenen,hogy ez hogy mukodik...
Mindenesetre jo volt latni...pasikam persze mondta hogy ra hasonlit...de az orra pisze,szoval ram is...es haja is van :lol: ...meg integetett,izgett-mozgott.Azt terveztem,100x megnezem a felvetelt..hat erre varhatunk....Azert nehany kep...nem az igaziak,de legalabb latni mar nagyon jol lehetett...csak nem a legjobb kepeket kaptuk el...

O Loviaguin Hanga 21+4 hetesen:
Kép
Kép
Kép
Kép

Ja.Vettunk szopis parnat vegre!Eddig meg sehol nem talaltam ekkorat,majd lefotozom...itt csak a pici kifli formaju kaphato.

200907:Szerintem a halvanyzoldhoz a meglevo szinek melle a bordo,illetve a kellemes meleg csokibarna illik...az igazan kis bujos,meleg hangulat!En mostanaban nagyon barna parti lettem,egyebekent sosem szerettem,de sikerult nagyon jo arnyalatat megtalalnunk...

Na most megyek pihizni Hangaval...imadom!!!!!!!!!Orulok hogy lehet a neven szolitani....Apa meg tok buszke...mert o is kislanyra vagyott!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti! Szuper, h kislányotok lesz!! :D Gratulálok! És örülök, h minden rendben van! :D :D A dvd miatt pedig ne keseredj, lesz még bőven időd nézegetni, és hát addig is itt vannak ezek a helyes fotók! nagyon édes kis pofja van Hangának! :D

Jaj már én is úgy szeretnék 4d-re menni!!! Most olvastam, h a Minimanóban is van már babamozi, ráadásul plusz vásárlási kedvezmények is járnak mellé, ha vkit érdekel: http://csodabent.hu/araink

07, Neked is gratulálok a lánykádhoz, és h minden ok! :D
Ez a kütyü dolog nem hangzik túl jól …miért is kell majd viselni, vmi baj van a vérnyomásoddal? :o
Fütyi :lol: :lol: :lol: Ez nálunk is majdnem mindennapos dolog, én is néha küzdök, h a csomagot összezárjam! :lol:
Jók az új vonalzók!
Én is a csokibarnára voksolok a halványzöld mellé! :wink: Tényleg baromi szép!! (nekünk a hálószobánk volt hasonló a régi lakásunkban - bár ott csak egy fal volt zöld, de a bútorok (komód, polc, ágy) mind sötétbarnák voltak, szeritem nagyon jól mutatott)

Katy76, sajnálom Gábort, reméljük minél előbb felépül!
Én nem aggódnék a ruha mérete miatt - bár nem tudom, h Ti milyen magasak vagytok - általában egy baba 52-56cm-el születik, és az első pár hónapban nő, mint a gomba. Ha picit nagyobb az még nem katasztrófa… :wink:
o.heni

ancsuri

örülök hogy Hanga lesz és nem Pistike :D :D :lol:

Gabi

Csíííííííííz :D :D :D :D

007

Tudom, hogy a zsemleevés is terhelésnek számít, de ahhoz képest amiket leírtatok a szirupivásról meg a várakozásról, ez szinte élvezet :wink:

Rólad álmodtam. Álmomban felraktál ide egy képet, egy fotelszerűségben ültél, öledben Manócskával. Fül alá vagy max. vállig érő szőkés haj és az arcodat is láttam. És azt is tudtam mit dolgozol de arra már sajnos nem emlékszem.
Vendég

200907? A műsorról lecsúsztam :cry: ! Vacakol a gépünk...remélem a srác még ma megnézi, aki összetette, nemrég volt táp meg alaplap csere is...szóval nem értem :oops: :twisted:

Dodi!

Nem sértődtem meg, ez evidens! Babaszafaris srác tényleg szimpi...de a csaj végig csak telefonált mikor ott voltunk utazóágyat néztünk ott! Úúúú az a fém ágy..attól a hideg rázott minket, ami ott ki volt rakva!!! Olyan macis sapi nekünk is van (Tescos), de az nem éppen vékony....meg nem megkötős.

Boo!

Én már megettem 2 nap alatt a könyvet...szuper.

ANCSURTI!!!!

Nagy-nagy GRATULÁCIÓ Hangához!!!!!!!! Szép Kislány! Nagyon szépen láthatóak a vonásai!!!!!!! Jaj, de örülök Nektek!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Tabati!

Cérnasapi?????? Nekem értették!!!! :shock: :lol: Mondjuk az idősebb korosztály vágja ezeket!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Gratulálok!!!!Nagyon szép kiscsajszi bujkál ott Ancsurti!
Hajrá lányok! :lol: :lol: :lol:
Úgy örülök!!! :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ancsurti!

Ott a feje tetején Hangának az a haj??????? Nemsokára mi is megyünk megint (még 1 hónap :cry: ). Akkor majd megnézem Manócska buksiján...hogy mi a szösz...vagy, hogy van -e szösz???? :lol: :lol: :lol: !

Én azóta már többször láttam az arcát magam előtt...és bizony fekete hajú és fekete szemű Kissrácot láttam....na majd rálesek!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Acsurti, gratulálok a kislányhoz :lol: :lol:

07, örülök, hogy jó lett az eredmény nagyon ügyi vagy hogy kikérted és nem kell még egy hétig várnod. Gratulálok a kislányhoz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig ott a genetikán nem valami kedvesek a nővérkék :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Így jár az, aki a topik olvasgatása közben csokiscsigát majszol!

Megettem a szalvétát :shock:
Vendég

Sillia: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Szép jó reggelt kismamik!!!
Ancsurti nagy-nagy gratula a kiscsajhoz!!!
007!
örülök,hogy minden rendben van veletek,bár ebben csak a megerősítés
kellett,hisz eddig is tudtuk :wink: :wink: :wink:

sillia!
nagyon jót nevettem így reggel a kakaós csigás evéseden :P :P :P

máris dobom a táblikat...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Köszi szépen mindenkinek. Mosolygás, hát azért nem szoktam mosolyogni a képeken, mert a pocakosokat nagyrészt én csinálom, most apa fényképezett, így tudtam mosolyogni is.

Katy nekem is nagy részt 62-és 56-os méreteim vannak. És vettem 56-ost is. Nekem a gyerekek 52,53 cm voltak.
Párodnak gyors javulást kívánok.

Boo hát az biztos hogy nem az én méreteimet örökölte. 10 éves 158 cm, és 38-39-es lába van.
Sapkát ilyen pici babának ilyen vékonyabbat jó ha mindig hord.

Ancsurti gratula a kislányhoz És agyon jók a képek is, tök édi rajta

200907 Örülök hogy minden ok.

NA én most reggeliztem, lecsúszott 2 pár virsli, annyira éhes voltam, meg egy tejes kávé.
Én az éjjel olyan rosszat álmodtam, álmomban meghalt Réka és én egész éjjel sírtam, olyan jó volt mikor reggel oda bujt hozzám. Hogy a fenében álmodhatok ilyeneket össze. Jaj egész reggel óta a hatása alatt vagyok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

007!

Hopppppááá! Közel a vég, már ilyeneket álmodnak rólad látod!! :lol: (Sillia :lol: Szalvéta komoly? :shock: Remélem azért nem az egészet! :lol: Bár ha ráragadt a csoki akkor finom édes lehetett. :lol: )

Amúgy nem tudod mire vállalkoztál! Ezt a vérnyomásos dolgot mégis a hálapénz fejében vállaltad, hátha így megúszod szülésnél? :lol:
Nekem volt ilyen felrakva, mert ténylegesen magas volt a vérnyomásom, hát megőrültem tőle. Éjszaka is mér tudod? És fürdés után amikor visszatettük kicsit szorosra sikeredett (erre vigyázz) aztán csodálkozott a doki, hogy éjjel miért lett 200as a vérnyomásom. :lol: Téptem le magamról idegességemben, hogy nem hagy aludni, meg szakadt le a karom olyan szoros volt amikor felfújta magát. Brrrrrr!!

Ancsurti!

Gratula Hangához, ez szuper!! :D És szépen mosolyog a második képen, ha jól látom! :D

Kép
Kép
tabati

Gabi1!

Akkor Réka hosszú életű lesz, ez azt jelenti! :wink:

Kép
Kép
tabati

lidike Boldog Névnapot!

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

tabati

végülis rágtam rágtam egy darabig aztán gyanús lett és kiköptem...
Vendég

Minden Ildikónak boldog Névnapot!
Vendég

Sziasztok!

Ancsurti gratu Hangához,irány lottózni :wink: ,szuperjók a képek :)

07,örülök a jó eredménynek és a két iksznek :),dehát ezek nem is voltak kérdésesek :)

Katy az én fiam 61 centisen született,az 56-os rugin szétpattantak a patentok,mikor ráadtam :lol: :lol:

Csibe köszi ♥ :)

Kép

Kép
lidike

Ikoka neked is nagyon boldog névnapot!

Kép

Kép
lidike

Ancsurti! Gratula a kis Hangához!!!! Nagyon szép nevet választottatok neki! :lol:

Lidike! Boldog névnapot! Néztem a képeidet a blogban, és nem tudom eldönteni, hogy ide a közelünkbe költöztetek, vagy csak hasonlít a környezet? (Wosinszky ltp?)

Sillia! Én is imádom a kakaóscsigát, pípír nélkül! :wink: :lol: Vagy próbáljam papírral? :wink:

Tegnap lecsekkoltam az új védőnénit! Jó fejnek tűnik, és azért a rutin is visszaköszönt. Eddig fél órát töltöttem ott, amig felvette az adatokat, most minden plusz egy kis beszélgetés 20 perc volt. Ez tök jó!!!

Lányok! Ti is kaptatok Felicitas kupont? Hol érdemes beválltani?

Ma éjjel Jázminnal álmodtam! Nagyon édes volt, kékszemű, mosolygós! :lol: Hordozóban volt, mert indultunk valahová, de észrevettük, hogy van valami seb a buksuján. Nem riadtunk meg, adtunk rá Gáborral egy puszit, és elmulott!!!! Tök jó volt érezni ezt a határozottságot.
Jajjj!!! Ezek az álmok! Azért fel tudnak kavarni rendesen.
Vendég

A reggeli peluscserénél ez a cetli pottyant ki Domi rugijából :)

Kép

Boldog névnapot anya van ráírva :) :cry: :D :cry: :D hüpp-hüpp :lol:

Kép

Kép
lidike

Norka köszi neked is:)

A Kadarka ltp-re költöztünk,de így sem vagyunk messze tőletek :), én a photo hallban váltottam be a felicitas kupont :),most egész más dolgok voltak benne,mint Dominál :shock: :) .

De szép lehetett ez az álom,nyugi az életben is ilyen ügyik és határozottak lesztek :wink: :)

Kép

Kép
lidike

Lidike!
Tök jó névnapi ajándék!!!

A PhotoHall-ban mit tettek a csomagba? Tv-t??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kadarka! Egy jó kis séta! Na, megyünk mi még együtt babakocsival sétálni!!!! De jó, de jó!!!!!
Vendég

Norka:A könyvecskében amiben a kuponok vannak fel van sorolva a beválthatóságuk minden városban.

Engem meg nem hagyott nyugodni h megint találtak vért a vizeletemben,uh netes urológustól is rákérdeztem,de szerinte sincs miért aggódnom.Azért bökte a csőrömet h mi a fenétől van ez,de konkrétumot ő sem írt.
Azért most már nyugodtabb vagyok.Nincs túl nagy bizalmam az itteni orvosok felé,kellett a megerősítés.

Lidike:Akkor ő az ajándék is? :lol:

Boldog névnapot!!! :D

tímea83
Ajka

Tegnap láttam a Világra jönni című filmet. Nagyon érdekes volt!
Látta valaki közülletek?

http://www.youtube.com/watch?v=VhUGoZdRYMo

Delfinnel szülés!!! Biztos szuper lehet!
Vendég

Norka nem lenne rossz a tévé :D :D,a közös sétát már alig várom :)

Kép

Kép
lidike

Gabi1:Ha azt álmodod valakiről h meghalt valóban azt jelenti h hosszú élete lesz!Persze attól még szörnyű átélni!
Én a Mamámmal álmodtam ezt.

tímea83
Ajka

Igen én is tudom hogy azt jelenti, de akkor is elég rossz volt. Na mindegy majd csak elfelejtem.
Most viszont fáj a fejem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Majd még jövök, most csak annyit, hogy itt röhögök sillia kakaóscsigás menüjén ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), amikor érzem, hogy naaaagy-naagy melegség önti el a lábamat. Na, így meg az az anyuka jár, aki Babanetet olvas gyerekkel az ölében ahelyett, hogy kicserélné a teli pelust... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na, megjött ÉlAnyuka. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: (Azt már nem is említem, hogy a napot fejre eséssel kezdtük... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:)
Most megyek védőkislányhoz, mert engem akar. Nemsokára jövök vissza, kajázunk egyet, aztán pedig visszamegyek Manóval, mert ma szurit fog kapni. Megpróbáltam kikunyizni, hogy nem intézhetnénk-e el egy kalap alatt a kettőt, de azt mondta nem lehet. Nagy gondot nem okoz, mert 5 perc gyalog és jó idő is van, de azért így praktikusabb lett volna.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Eléggé eltűntem mostanság, ennek legfőbb oka, hogy kölcsönadtam a laptomoat a bátyámnak, hogy tudja írni a szakdogáját. :lol:

Rólunk:
Voltunk 4D uh-n 2 hete és tök elkeseredtem, mert azt mondta az uh-s doki, hogy picit megint rossz helyen van a placenta, bár hál'Istennek nincs a méhszáj közelében. De azért zavar, mert múltkor már jó helyen tapadt én meg felbuzdulva mászkáltam egy csomót és most megint fekhetek, hogy jó helyre kerüljön. :? De úgyis a fundusban lesz a következő vizsgálatra! :wink: :D
Legközelebb 4D-re a 30. hetes uh-n megyek, így árpilis 15-re kaptunk időpontot.
Amúgy nagyon kis cuki volt Áron baba először nem akarta megmutatni magát, aztán megkértem, hogy forduljon meg és meg is tette rögtön. :lol: Amin még kiakadtam, hogy a jobb veséjében találtak valami minimális kamrai tágulatot, de azt mondták, hogy ilyen kicsi 10-ből 9 terhességnél előfordul és szülésre elmúlik, no para! De azért egy kicsit mégis aggaszt. :oops:
Ráadásul még a lepényemen is találtak egy nagyon kicsi cisztát, amitől szintén kiborultam, de azt mondta, hogy ez is fel fog szívódni és összességében minden rendben. :D
Amúgy az ágyból már nem is tudok laptopozni, mert akkor tökre furán érzem magam, ha háton fekszem, vagy félig ülök. Ti nem szoktatok ilyet érezni?

Áronka nagyon édesen rúgdos, teljesen kipuklisodik tőle a hasam. És nagyon cuki, mert ha megkérem, hogy rúgjon általában szokott is és mindig odajön, ahol apa vagy az én kezem van. :lol: :D Már anyukámnak is megmutatta, hogy milyen erős. :lol: Eddig csak Ők ketten voltak ezek a kivételezett személyek. :lol:

Orsi777
Tegnap mi volt a dokinál? Én 19-én megyek a dokihoz és akkor meg akarom nézni, hogy mikor indulnak szülésfelkészítő tanfolyamok, de szerintem a következőre benevezünk. Mehetnénk együtt, ha Te is úgy gondolod :wink:

007
Örülök, hogy jó lett az eredményed! Grat a kislányhoz! :D

Ancsurti
Neked is gratula a kiscsajszihoz!:D

Álmok
Én mostanában csomószor álmodok Áron babával, meg a szüléssel. Meg egyszer azzal,hogy elfelejtettem megszoptatni :shock: akkor tisztára leizzadva ébredtem :shock:

Még nem tudtam visszaolvasni a 3 hét termését :oops: , de az őssejtet (aki szeretne eltetetni) el kezdte már intézni valaki? Mikor kell elkezdeni?

Most megyek kicsit ledőlök. Este jövök!

Szép napot!

Kép
gabi83

Ancsurti!

:D :D :D ! Gratulálok! Örülök nagyon, hogy az jön, akit vártatok :wink: !
"Orulok hogy lehet a neven szolitani" :evil: :evil: Ez most nekem célzás :roll: ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Enyémnek is van neve, jó?
Kisnyúl, Nyuszka, Töki és Kisfiam... :wink: :lol:

Boo!

Már megkaptuk a választ :wink: ! De édes tőled, hogy feltételezed, tudom hány fokban és páratartalomban kel a bébire sapeszt adni :lol: ! És is többnyire adnék, ha "középmeleg" van azért, ha brutálmeleg, akkor egy fehér siltest, nehogy megsüsse a nap, ha viszont árnyékban vagyunk tuti levenném 40 fokban :roll: !

Breki!

Én fémágyra nem is emlékszem :roll: ! De tényleg gáz lehetett, börtön-feeling :x ! Velünk a csaj is nagyon ari volt, alig bírtuk levakarni, annyit kérdezősködött, meg magyarázott :lol: , de tényleg aranyos volt. (Már ha ez ugyanaz a csaj :roll: ).
A sapit este vettem újra elő, és valóban nem "cérnasapi", de azt nem is mondtam, viszont a téli plüssapikhoz képest amiket eddig láttam, magasan ez volt a legvékonyabb! Mondjuk tél (tavasz) van, szóval nem csoda, hogy még ezeket nyomják, nyilván egyre inkább előkerülnek majd a nyári cumók!
Én amúgy már azon agonizáltam, hogy vajon még hány játszósnacit vegyek a bébinek, hogy minden napra elég legyen, de én úgy tervezem, hogy sokat leszünk kint (mi nyáron mindig kint vagyunk), és az átlag augusztusokat elnézve, vlsz elég lesz egy rövid ujjú body is, sőt akár egy pelus is :lol: (ha 35 fölött van)!
Szerintem tényleg nagyon jó támpont az, hogy plusz egy réteg... Nekem tök normális a hőérzetem, így nem hiszem hogy gond lenne! :D

Sillia!

:lol: :lol: :lol:
Ebédnél óvatosan a tányérral :lol: !

Lidike!

De jóóóóó, ez tök ötletes meglepi :D !
Mikor még újpesten laktunk szereztem egy büntető csomagot (mikulászacsi, tudjátok), kivettem a büntetőcetlit, és helyette beleraktam egy szerelmes üzit a Ricsinek, és gondosan kitettem a szélvédőre :D ! Nagyon tetszett neki! Nemrég szóba is hozta, hogy csinálhatnék megint ilyesmiket :roll: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi83!

Örülök, hogy újra itt... :D A tágulat miatt ne aggódj, tényleg gyakori, ha jól értem Boo babájának is ez van, és anyu azt mondta tényleg legtöbbször elmúlik, szóval emiatt ne aggódj :D !
(Azért ilyet mondani, hogy 10-ből 9 bébinél van :shock: , elég nagy baromság, ugyanis, akkor az lenne a kirívó, ha nem lenne ilyesmi :roll: . Én inkább fordítva mondanám az arányokat :oops: , de a lényeg, hogy gyakori, és elmúlik, ha meg esetleg nem, akkor is tökéletesen kezelhető újszülöttként!!!)
A tapadás miatt meg tényleg tessék sokat pihizni, és legközelebb, megint vsszamegy oda ahová kell :wink: !
Hát Istenem, vándorplacentád van :lol: :lol: (Bocsi :oops: )

Áronka akkor nagyon szófogadó gyerek lesz, reméljük megtartja e jó szokását :wink: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ma is elgurult a gyógyszerem :roll: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: