A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lilli: előtte vagy utána hányt? Nálunk Kinga egyszer előtte de már ott és igen rendesen, tán még a mosodában is megjegyezték hogy ezt talán nem kéne. Mert ugye biztos direkt hánytattam :roll: :roll:
Közben meg mindig büfiznek, de ők még szerencsére folyósat, de így is cserélni kell utánunk a lepedőt :lol: pedig jóval előtte esznek.
Szóval átérzem mit éreztél. Ja és én is moshatom mindig a ruhámat mert arra is jut természetesen.
davandi

na jó, ennyi erővel a TV Paprikát is hívhatnánk Pasi kamupalacsintái miatt! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Eszembe jutott még: Kismama magazin, meg van valami babaújság is :roll: :roll:
Mondjuk ezek lehet hogy tényleg közelebb állnak mint a blikk :lol: :lol:
Vélemény??
davandi

Hal a tortán, Vacsoracsata?? Ha már itt tartunk :lol: :lol:
davandi

Sári
jaj szegényke, de azóta már jobban van, ugye?! :roll:

Petra
Kép
petricsek

csilla! de szomoru, a kis dragak :cry: :cry: :cry: most nagyon eros kel legyel, de gyere meselni

gica! mi sem tudunk mindig olvasni mindent, de bele szolunk epp amibe sikerul, esetleg 2-3szor kerdezunk ha valaki nem reagal, vagy epp nem talaltuk a valaszt :D :D :D

petricsek, davandi! mostmar muszaj valamelyk tv, ujsag ki jojon hevizre :wink:

tonti! holnap reggel ha nem vagy itt, meg nem tom mit fogok csinalni, de majd csinalok :roll: :roll: :D :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Csilla
Sajnálom ezt a szemészetet :oops: :oops: :oops:

Odett
Üdv.
Tényleg hogy betojt minden zugolvasó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zugkismamák?

Juci
Én totál bezsongtam a receptedre,mindenképpen értesíts milyen lett.

Lili
Mi az a zymafluor?

Benszi
Nálatok mindig ekkora a rend?

Andi
Miért kell bezécni?Pláne amiat hogy a többieknek is van becenevük.
Én azért szerettem volna a Marci, Berci neveket,mert azt hittem ezt
nem lehet már becézni.
Tévedtem

Binyek
én nem tudom normálisan olvasni a hsz-eidet,mert 5km széles :roll:
Vendég

Hévízi ikres banzáj
Aztán majd megírják,hogy az ikres szülők alkoholba fojtják a bánatukat(meg palacsintába),Dokiapu meg szabja-varrja a löttyedt testeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Elvesztettem a fonalat: Lilli a Sári???
Ezt a sok kamunevet még sikerül valahogy megjegyeznem, de ha valaki jön itt a rendes nevével akkor én kész vagyok :oops: :oops: :oops:

Banika: úgyis szólnak előre mikor jönnek, akkor majd eldugjuk az üvegeket, meg DokiAput ha éppen varrogat, ha nem akkor maradhat :lol: :lol:
davandi

Riddencs
Én dokinéni javaslatára 8 hónaposan adtam nekik sajtot Trapp Istvánt.Aztán kb 9 hósan joghurt,túró.
A Sparban sole félzsíros túró 199ft(nem tudom meddig)
Joghurtból aktívia,gyümölcsös könnyű és finom,adtam már nekik actimelt is.
Vendég

Davandi,
előtte, még az odaúton. De bizti csak az volt a baj, hogy közvetlenül uzsonna után ültettem autóba, és hegyes-völgyes, kanyargós úton mentünk. Vagy egyszerűen sok volt neki, én meg előbbre hoztam az uzsit, hogy el tudjunk indulni időben.

Petra,
persze, nem hiszem, hogy beteg. Úgy kiürülhetett a gyomra, hogy a torna alatt már sírt, hogy éhes.

Banika,
napi egy szem zymafluort rendelt el a doktornéni, fluor a fogzománcnak. Már volt itt róla szó, szerintem kérdeztem, hogy más is adja-e. Össze szoktam törni kalapáccsal, és kevés vízbe vagy narancslébe szórom.

KépKép
lili73

A Sárin én is gondolkodtam drága Petikénknek köszönhetően :lol:
Vendég

Össze szoktam törni kalapáccsal

ezen is jót röhögtem ahogy elképzeltem
Vendég

Judit,
nálunk is rengeteg sajt fogy, nagyon szeretik, én tarppistát, anikót és mozzarellát szoktam.

Davandi,
igen. de majd egyszer én is megújulok, mint Szandra, csak nem most, mert már álmos vagyok hozzá. :D

KépKép
lili73

Banika,
zsepi kiterítve a vágódeszkára, rá a két aprócska tabletta, zsepi ráhajt, kalapács lesújt.

Jóéjt!

KépKép
lili73

Jó estét! Csajok alszanak, de még hátra van egy etetés :)
Üdv Mindenki új márnemzugnak :) Emlékeim szerint Valkit már köszöntöttem és azóta is jöttek még, de már nem tudom hányan...de igyekszem :oops:
Jenny: hűha, jól nyomod...4 gyerek...no segítség...ügyi vagy :)
Napsugi: bizti jó lehet ilyen nagy gyerek mellett megint babázni :)
Anny: cukik vagytok :) látom Ti is habcsók szerkóban nyomultok :lol: és majd egyszercsak dumaládák lesznek :) etetős sztori jól hangzik :) akkor Neked már semmi dolgod :lol:
Benszi: cukifotó, olyan rajzolós izém nekem is volt, csak nem ilyen szép színes :)
Juci: új barátnő egyidős a lányokkal? Bizti izgi lehet mással is játszani, nem csak tesóval :) És hogy fogadták a 'harmadikat'?
Binyek: a pólófelirat fantasztikus :lol: :lol: sztorit elmentettem, majd odaadom a csajoknak ha nagyok lesznek :)
Szanet, Sotske: voltam hobbiboltban délután, Apa elengedett :), vettem gyurmát, ami a levegőn kiszárad meg gipszet, ahhoz még kell majd sima gyurma és azt kiöntöm, csak a papíros bezárt, na majd holnap, és lesz még valami bababarát festék a jövő héten, ujjfestéknek hívják és arra való, hogy a a gyerekek az ujjukkal fessenek, bár ezt minek is magyarázom... :lol: Hétvégén mindent kipróbálunk. Sima festék is biztos jó, de én nem merem, mert aztán 1napig áztathatom őket mire kijön a redőikből...így is mindig a pelusdarabokat turkászom mint a majmok :lol:
Vanda: nálunk is volt ma nyüszi délután, azt mondják a széltől különösen zizik a babák
Szanet, Riddencs: hát ilyesmi nekem is volt, mondtam is Apának, hogy nekem furi, hogy egyszercsak itt vannak :) de jó érző furiság volt, csak hozzá kellett szokni, most, hogy már tudunk kommunikálni és egész nap csak vigyorognak Rám, az anyjukra, na ez valami elmondhatatlan...hiszen tudjátok Ti is :) :)
Zsuzska: cukinévnaposFanni :)
Szamy: hűha, nem semmi, hogy Te hazamehettél babók meg két körben??? Én nem bírtam volna ki...nálunk egyértelmű volt, hogy maradhatok bent, amíg csajok haza nem jöhetnek, de nekem az a 1,5 hét is rengeteg volt...
Odett: Neked is szép nagy babóid lettek :) és a fotón is cukik :) én is rengeteg tanácsot/ötletet kaptam amikor zug voltam :lol: :lol: és ez csak fokozódik :)
Csilla: fel a fejjel, nem lesz baj! A múltkor volt a Reggeliben egy számítógépes szemellenőrzés, nagyon megtetszett mert 6 hónapos kortól lehet menni, lehet majd mi is megyünk egyszer, mert én szemüveges-lencsés vagyok és ki tudja babáknál mi lesz http://pirinyoszemeszet.hu/index.php kukkantsd meg, hátha, drukkolok
Gica: ne menj meszzire :)
Kész, végigolvastam :) megnézem megint sok vagyok-e :lol: :lol: :lol:
Igen :) :) Még mindig lőjetek le, ha Ti is így gondoljátok :) :)
De legalább már tudom kik az újak :):)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Lili
:lol: :lol:

Juci
Kata Marciról vannak képek a vecsésiben :wink:
Valami tünemény az a kölök
Vendég

Lili, és eme bonyolult műveletet 2x? :lol: :lol:

babusok
Budapest

Ma voltak nálunk alattunkikrek látogatóban, annyira cukik voltak, lesték a csajokat, hogy mit csinálnak, persze Laúr már aludt, Tami pedig elalvóban volt :) A kisfiú kivette a kislány szájából a cumit és berakta a sajátjába, akkorát nevettem, édibédi :)

babusok
Budapest

sehol senki? én is megyek etetni, jó éjt, ásítós szmájli nincs??? csak el ne aludjak közben ... :oops:

babusok
Budapest

babus! vagyok, csak hevizi szallast keresek, almos smiliet en is akarok :D

Kép

demoniq13

davandi Mi nem becézzük, max. Kinga baba. Direkt olyan neveket akartam, amiket nemigen kell/lehet becézni. Dórát sem becézzük, és nem is engedem a rokonságnak sem :D
Én világéletemben utáltam, ha becézték a nevemet. Az egyetlen, amit elviseltem, az a Szamy, igaz nem túl triviális beceneve a Reginának :lol: (Regina :arrow: Regóca :arrow: Szamóca :arrow: Szamy)

binyek Ez a sztori eszméletlen jó! Folyik a könnyem a röhögéstől :lol: :lol: :lol:

Odett Nagyon szépek vagytok :)

Csilla Sajnálom én is, kitartás! A szemüveg nagyon csinos tud lenni. Bár gondolm a gyerkőcöket ez eleinte nem nagyon fogja érdekelni :(
szamy

csajok! please kerem a hevizi apartmanhaznak a linkjet (kene a cim, hogy lassam menyire mesze vannak azok akiket javasolt binyek)
koszi elore is

Kép

demoniq13

na jocajjak mindenkinek, nekem is :wink: hatha igy nem kolnek nem tom hanyszor, 5 utan el tevesztem a szamokat, szerintem egy suliba jartam pasival :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Melcsi Ez a kurkászós hasonlat tetszik. Mi is néha gombolyagokat szedünk ki az ujjaik közül. Egyszercsak azt vesszük majd észre, hogy elfogytak a pelusok :lol:
Nem egy kórházban voltunk, a gyerekeket még a születésük napján átvitték a gyerekkórházba, mert a női klinikán nem tudták ellátni őket (engem meg visszatettek a terhesek közé..). Mielőtt elvitték őket, megmutátták, aztán legközelebb két nap múlva láttam a lányokat, amikor tudtam járni, meg kocsiba ülni. Szóval nekem nem tartozik a kellemes élményeim közé a születésük utáni egy-két hét :?
szamy

Csilla!

Sajnálom a szemüveget, tudom most nem vigasztal semmi, én is féltem, nehogy kapjunk, de ezek a picik még olyan hamar megszoknak mindent és sokkal ügyesebbek, bátrabbak lesznek, ha rendesen fognak látni. Műtét mikor kell? Szorítunk majd! Ne tűnj el, legalább néha jelentkezz majd be, hogy mi van veletek.

Banika, megyek leskelődni akkor Vecsésre!

CSajok!

Fényképeztem nektek a kajakészítés folyamatát, most hűtőben pihen frissen akarom sütni, majd dobok képeket készen is.

Andi, volt egy Kinga edzőtársam, őt Kingikének hívta anyukája, már akkor is felállt tőle a szőr a hátamon, pedig elég kicsike voltam még :lol:

Babusok, másfél hónappal idősebb a Lilla, szóval jól elvannak. A játékai jobban érdekelték a csajokat, de legalább nem bántották :wink:

Gica, nem eltűnni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odett, nagyon szépek vagytok!

Lányok, ha véletlen eltűnök, a gép ment gallyra, erősen halódik szegény és ha megadja magát, nem tudom, mikor tudok újra jönni...

Judit

jucicuki

Jövök majd, visszaolvasok.
Most egyelőre szét vet az ideg, hogy már megint eltűntek a gyerekek a vonalzómról :evil: Így marad a másik vonalzó, nincs türelmem még1x megcsinálni :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Judit, mi baja a gépeteknek??? :shock:
Vendég

Szandra,
nem baj, nekem ez tetszik jobban! :D

KépKép
lili73

Csajok, Babamagazin szerintem jó ötlet lehet még.

Valamit akartam még, de felébredtek Manóháziak, rohanok.

Pussz!

Judit

jucicuki

Mariannal mi van??? Reggel mindig itt szokott kávézni :)
Vendég

Na mostmár lehet hogy csinálok magamnak egy táblázatot, hogy tudjam ki-ki. Szamyról meg kiderül hogy Regina :roll: :roll:

Lilli: gyorsan memorizáltam Alizt és Barnabást hogyha újra megjelensz más néven már ismerősek legyenek :lol: :lol:
Annyira kemény azymaflour, hogy kalapáccsal kell összetörni? Én két kanállal töröm a gyógyszereket.
Uzsonna után autóba ülni, és hegyes-völgyes, kanyargós úton menni, lehet hogy nekem is betenné a kaput :roll: :roll: :roll:

Demoniq: http://www.heviznapfeny.hu/index.php?op ... &Itemid=33

Szandra: szerintem a Nóry lopkodja el állandóan a fiaidat :lol: :lol: :lol:

Juci: Kingike nálam se nyerő :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.10 08:11-kor.
davandi

Maryska lehet hogy leszokott a kávéról, vagy rólunk :roll: :roll: :roll:
Gyere elő biztos zugolvasol :lol: :lol: :lol:
davandi

Jó reggelt!
Ma korábban keltünk...karikák befigyelnek :lol: De...csajok már jóllakottan szusziznak :lol:
Szia MrsParis, mi még nem 'találkoztunk', gratula a babóhoz :) Én is Hippet ittam a 16. héttől, addig elevitet, a hipp fincsi volt :) jó választás :)
Szamy: ez a kórház mizéria nem semmi...az ilyeneket el kell felejteni, sajnos sok esetben ez van, nálunk csajok vasárnap születtek szerencsére nem altattak így láthattam őket pár másodpercig...de aztán csak kedden, mert hétfőn még nem bírtam felkelni, szédültem kicsit és nem engedtek...ők pedig inkuban voltak így nem hozhatták fel őket, szerencsére kedden már találkoztunk és aznap meg hétfőn Apa azért látta őket, fotózott ezerrel és hozta nekem :) Engem ez a kis idő is megviselt... :?

babusok
Budapest

Szamy így akartam, tetszik most ez a szín :)

babusok
Budapest

Andi, akkor most hogy álltok becenevekkel?

babusok
Budapest

:D JAJJJ DE SZERETLEK MINDENKI :D PUSZILOS SÁRGA GOLYÓ MIÉRT NINCS :?:
JELEN ÉN IS ÉS A FÉL LITER KAMUKÁVÉM IS :oops:
JA BOGNÁRTÜNCI ÉS CSALÁDJA NEM KAMUK TEGNAP TALIZTUNK AZ IKEÁBAN :D NAGYON ÉDESEK :D
MEGVAN AZ UJ VERDÁM,HONDA CIVIC,PADLIZSÁNLILA,LÉGKONDIS CSODA AZÉRT VOLTAM ELTÜNVE,MEG PAKOLOK PÉNTEKRE,SZERVEZEM A CSALÁDOT MEG MINDEN .
NAGYON FOSOK :cry: BÁRCSAK MÁR HÉVIZEN LENNÉNK ÉS MÁR EMELHETNÉK IS :oops:

lanyané

Lanyané, gratu új autókához, drukk Neked ezerrel, olvastam mi fog történni..én is be lennék :lol: Milyen jó lesz utána :D Meddig kell kórházban lenned?

babusok
Budapest

Szia Melcsi, én vagyok itt a legkamubb babás, egyrészt mert még kismama vagyok, másrészt mert nincsenek ikreim :lol: (Juci húga vagyok)

Maryska én meg azt hittem, már annyira izgulsz a 13-a miatt, hogy nem is jössz...hú nem irigyellek, biztos nem lesz egyszerű Neked, de szép lesz a pocid!!! Gratula az új kocsihoz, láttam a régidet az eladó cuccok között, na nem csodálom, hogy nem tudtad megszokni :shock: a civic azért csajosabb főleg padlizsánban!!! Ja vettem az auchanban én is tépőkét hétvégén, le is ritkítottam a frufrumat, tők jó, na ezért nem fogok 2000 Ft - ot kiadni a fodrásznak, 3 mozdulat össz-vissz!
Vendég

BABUS NEM TOM 2-3 NAP :cry: :D
Már azon gondolkodok beveszek valami nyugtatót mert aludni sem tudok a félelemtől meg az örömtől :oops:
nagy vonalakban visszaolvastam.
csilla sajnálom a szemüket :cry: de nyugi minden rendben lesz
újjakat üdvözlöm :D
képek olyan cukik zsuzska fannija olyan kis huncutka.
davandi majd jön a becenév azt nem kitalálni kell hanem majd ráragad-jázmin az bogyó mert bogyokat kakilt :oops: amika meg hugi meg amici-micike-szöszi :oops: :lol:
szanet SANYIKÁM :D :D :D :D mostmár lebuktál sanyi maradsz
binyesz főtörzs az én polomra azt irjuk dokiapu csinálta a testem ilyenné :lol: :D nem kezdted el a reductilt :?:
azonnal csináljon nekem is valaki ilyen király vonalzót :!: :oops: :D
mivan brigád feltünési viszketegségünk van-ha jön valami forgatócsoport vagy valaki számoljon azzal hogy a belépő pár üveg vöribor vagy süti :D
fanni nem tudom megszokni a szandrát :oops:

lanyané

Képzeljétek, Milán tegnap leesett... az asztalon szoktam etetni a pihenőszékben. Oda van feltéve, mert így könnyebb etetni. Elmentem triciklit venni az Aldiba (vettem is, tök jó), s közben Anyukám beletette Milánt a székbe, amíg jött-ment. Bekötötte, de Milán a székkel együtt leesett. Elkapta az Anyu, úgy, hogy lényegében aláugrott, jól megütötte magát, de Milcsi a fejét valahová mégis beütötte. Nem lett végülis nagy baj, kicsi pukli, de az én lelkifurdalásom mérhetetlen lett megint :oops: :(

Banika :P
Az milyen tészta, amiben nincs tojás?
Áááá, szerintem 2 hónap alatt megszokod az új nevem!
Tényleg van olyan rácsvédő. A nevét nem tudom, de a budaörsiben rá is van téve a kiságyra, gondolom ott, mellette lehet valahol (el)venni.
Szivi a zoknikat! Nagyon örülök,hogy így tetszik Marcusnak!
Már én is adhatnék trapistát? De milyen formában adtad nekik 8 hósan? Enyémeknek még 1 foga sincs!

Tonti :P
Igen, egészen biztosan el kell menned dolgozni. A kicsik megszokták már a bölcsit? Egész nap ott vannak? Mert akkor lassan kezdhetsz is keresni magadnak melót… Vagy Apa cégében nem tudnál segíteni? Akár otthonról besegíteni? Az önbecsüléseden sokat javítana, ha Rád bízna valami fontos munkát! Ne tűnj el, pont írtad, hogy mi vagyunk a barátaid! Akkor miért hagynál itt minket :?:

Melcsi :P
Én vettem Brendonosat (kéz/láblenyomat), de pont most láttam akciós újságban pár, talán 2ezer Ft-ért? Ami lehet: Cora, Auchan… vagy Interspar? Talán a honlapjukon rajtavannak az akciók!?

Jennyke :P
Üdv. itt!
Én férjem is jobban szereti az egyik gyerekünket. De nem vallja be! Nem baj, így van ez szerintem. Tagadjuk-e vagy sem, az egyik gyerek –és ez az, ami simán változhat, mármint az, hogy melyik- mindig közelebb áll hozzánk. Ezért panaszkodunk mi is a szüleinkre, hogy a tesónkat szeretik jobban… szerintem a „monogám” típusú ember az egyiket mindig jobban szereti. A gyerekeink is vagy apjukat vagy anyjukat jobban fogják szeretni, valószínűleg elosztva… Nálunk így volt… Akinél nem így van, attól bocs és irigy vagyok rá!!!

Szamy :P
Klassz a vonalzód!

Anny :P
Gyönyörűek vagytok!

Benszi :P
Nagyon édesek a gyerekek! Kicsi művész Dóri!

Köszi Andi :P , hogy gondoltál rám és megkérdezted a gyógytornászt!
Képzeld, megint eltűntek a fiúk! Valamiért nem szereti a rendszer ezt a képüket. Pedig nekem tetszik…
Én Petra ismerősöm Petyus volt kicsiként. Kingát csak 1-et ismertem, őt nem becéztük, de mondjuk lehetne Kanga, vagy Gaga, azt Petra hamar megtanulná.

Szanet :P
Én ugyanígy váltam Anyává, mint Te. Szerintem ez senkinek sem megy egyik napról a másikra. Először csak sima rabszolgák voltunk, fizetség nélkül, már jön a fizetség is, a mosoly, a ragaszkodás, a bújás!

Zsuzska :P
Nagyon édes ez a kép (ál)druszámról!

Napsugáreperke :P , Odett :P
Üdv. itt. Odett, szépek vagytok!

Lilikém :P
Hajrá Sára :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

jó reggelt reggeli szakosztály :D

Kévé részemről is benyomva. Dóra az én kezemben nyammog, Kinga az apjáéban, én meg éhen halok :D

lanyané Gondoltam, hogy izgulsz már. De te így nem írathatod majd a pólódra binyek szövegét :lol: Grat az új kocsihoz. :) Én meg újabban nem merek vezetni :?

davandi Engem nyugodtan lehet szamynak szólítani, nem kell megjegyezni a reginát, az egész baráti köröm így hív :)
szamy

Helló!

Csajok, emmándurva. Jegyzetelnem kellett,hogy ne hagyjak ki semmit.

Szamy!
Valahogy nem értem ezt a dolgot sok kórházban. Nálunk fel sem merült, hogy engem a gyerekeknélkül, netán egy gyerekkel hazapasszoljanak. Igaz, nem a szülészeten feküdtünk, hanem a gyerekosztályon, alapítványi szobában, de van anyaszállás is, volt csaj, aki 2 hónapja ott lakott, a babája meg a PIC-en.

Védőnő: ezek szerint nekem mázlim van. Egy nagyon lelkiismeretes, anyukámmal egykorú védőnénink van, TUD segíteni, akar is, még az oviban is partizánkodik, ha csatázunk az óvónőkkel...

Anya vagyok érzés: nálam is idő kellett hozzá, főleg balunál.

Davandi!
Kismama magazinnak küldtem mailt vagy 2 hete, nem jött válasz (még, ők szoktak írni).
Becenév: én se bírtam soha, ha becéznek.... Az egyik óvónőmet egy Vandácskáért kis híján bokán rúgtam.

Binyek!
Ha szereted az ilyen lökött írásokat: www.kismama.hu, a keresőjükbe pedig írde be: ikersztori.

Csilla!
Sajnálom. De nem olyanvészes. Én 25 éve élek vacak szemmel, illetve most már egész jó, de +8-s szemüveggel kezdtem 4 évesen... Sokat javulhat, próbálj kérdezősködni jó szemészdoki után, mert nem mindegy, ki felügyeli a lurkók szemét.

Lili!
Ez sajna előfordul. Mármint a hányás. Baluengem is lerókázott párszor, lehet mosni... :cry:

Lanyané!
Nem betojni! :lol: Túlleszel rajta és te leszel a legcsinibb Hévízen!
vovanda

Szandra: köszi tippet mindjárt rákeresek
Lanyané: 2-3 nap jól hangzik, csajok látogathatnak ? vagy hogy van ez ilyenkor?

babusok
Budapest

ÁÁÁ! Bal cicim már megint dugig elzáródással, demár vágom a centit. Ha elérjük a 3 hót, visszább veszek a fejésből, a napi 8-at már alig bírom, fáradt vagyok. (Fannikám, lehet örülni, nyafogok. :lol: )

Dani baba megint végigaludta az iccakát, Rékus meg éjféltől fél 5-ig.
De a tegnapi nap horror volt. Talán ma jobb lesz, legalábbis eddig úgy néz ki.
vovanda

Na és Pasi: elmondtam...
Néha én is falnak megyek, de nem Laurától, hanem attól, hogy neked kell az exedhez menni ha látni akarod. És igen, ilyenkor úgy érzem, tőlünk veszi el az időt. Az más, ha itt vagytok, de olyan keveset látom a kiscsajt, hogy igazából még össze se tudtunk barátkozni.
vovanda

Köszi Mindenkinek!
Szamy a vezetéssel én is így vagyok most már, a terhesség alatt is féltem, aztán ez fokozódott.
Újabban a kutyáktól is félek,pedig volt kutyusunk nekünk is, de ahol most lakunk, szinte minden háznál van és séta közben is találkoztam nem is egyszer kóbor ebbel. Nem is tudom ki loholt jobban szerencsétlen kutya vagy én a babakocsival :? .
Szandra Lilla is leesett egyszer,hú ezt kivédeni ikreknél nagyon nehéz, sokáig tartott amíg feldolgoztam,örökké rossz érzés marad ha rágondolok.A lényeg,h anyukád ahogy tudta védte,és komolyabb baj nem történt!
odett

Sziasztok!

Csilla: szemüveget, műtétet sajnálom. Tudom milyen rossz érzés most, de időval jobb lesz. Én is nagyon kiborultam, mikor ősszel mondta a doki, hogy szemüveg kell Kírának, mert ha zavarban van, akkor befordul a bal szeme.Pedig tudtam, hogy ezt fogja mondani, vagy a takarást. Mégis nagyon rosszul esett. Kíra egyből elfogadta, hordja gond nélkül. Én meg reménykedek, hogy minél hamarabb elhagyhatjuk majd.

Lanyané: mennek majd a drukkok pénteken! :arrow: Gratula az új kocsihoz! Tegyél majd róla képet, meg a csajszikáidról is.

Tünde
Kép

Kép
myra77

7ágra süt a napocska :D ...de már megint ez a fránya szél... :cry: biztos ma is lesz nyüszi ... nálunk igaz, hogy ha fúj a szél nyüsszögés...TAVASZT AKAROK MOST!!!

babusok
Budapest

fanni átérzem,3 napja jázmin esett le úgy az ágyról hogy csak elfordultam és pont arra a kurva müanyag fp zenélős nagy elefántra fejjel,szóval a homlokán van egy lila-zöld folt aznap éjjel szegénynek nagyon fájhatott mert sirt :cry: nem birom megemészteni.
megkérem a családvédőket vagy gyerekvédőket ezt ne vegyék komolyan mert nem igaz én sem létezem meg gyerekeim is kamuk :oops: :lol:

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: