Sziasztok!
Végre én is a végére értem az olvasásnak, aztán ha leírtam a hozzászólásaimat, akkor kezdhetek megint visszaolvasni.
Gabi1!
Azért nem lehet lakkozott körömmel (vagy műkörömmel ) menni a műtőbe, mert altatásnál nézik hogy elszíneződik e a köröm, abból sok minden kiderül állítólag. Bár amikor én feküdtem bent, akkor egy nő tudta, hogy műtétre megy (egynapos) még mondták is neki, hogy nem szabad, de nem érdekelte. MÉgis megműtötték, szóval akkora gáz nem lehet. Meg gondolom ha ne adj Isten mégis császárra kerülne a sor, akkor úgysem altatásban szeretnéd.
Lorca!
Házunk... Mi sem vettünk fel hitelt, és most ugye minden drágább lesz, gazdasági válság stb...szóval nem tudjuk. Ahogy jön a pénz, úgy haladunk. Néha szerencsénk van néha nincs. Egyszer lent, egyszer fent. (folytassam még a közhelyeket?

) Most állnak a falak meg a tető, aztán bent vannak a belső falak, meg a tető szigetelés ami valószínűleg a következő lépés lesz, hogy azokat felhúzzák. Most épp szerencsénk volt, mert kaptunk egy nagyon kedvező árajánlatot a nyílászárókra ami júliusig él, úgyhogy addig össze kell hozni a pénzt, és ÖSSZE IS HOZZUK!!! Szóval most épp nagyon boldog vagyok e miatt is.
Zöld haj.

Egészen a legközelebbi fodrászig, férjem baseboll sapijában éltem vele, szerencsémre épp volt ideje és meg tudta oldani a problémám.
Hendegabi!
Én akkor érzem furán magam, ha nincs melírozva a hajam, vagy lenövőben van, ugyanis erőteljesen őszülök (ezt is örököltem). Viszont az arcom meg elég fiatalos, mnindenki sokkal fiatalabbnak néz a koromnál. Úgyhogy fura lennék ősz hajjal.

Engem mindenképpen fiatalít.
Fülfájás!
Én rengeteget szenvedtem vele kiskoromban, sőt még később is, meg még felnőttkoromban is. Nekem is ezerszer felszúrták, egyszer még klinikára is kellett menni vele, ahol még ki is szívták (már bocsi

), az is marha jó érzés volt, mintha a szemem is ki akaránk szívni a fülemen keresztül.

És érdekes, mindig éjjel jött rám a fülfájás. Semmi nem használt, meleg só sem, még fülgyertyát is kipróbáltam, az sem vált be. Aztán egyszer felnőttkoromban már, éreztem az ismerős fájdalmat, ahogy szokott kezdődni, meg eldugut, de pont akkor készültem vidékre, onnan meg visszajönni ügyeletre, úgyhogy bementem egy gyógyszertárba, hogy középfülgyulladásom van, adjanak valamit. Erre kaptam valami fülcseppet (feltételezem abban is lidocain van) becsepegtettem és semmi bajom nem lett. A dugulás viszont nem múlt el, úgyhogy ahogy tudtam elmentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy középfülgyulladás, és hogy a nehezén már túlvagyok.

Na, azóta is csak ezt a fülcseppet használom. (otipax) Ha ezt tudtuk volna gyerekkoromban, akkor nem lett volna annyi álmatlan éjszakánk. Az van ráírva, hogy nem kerül be a véráramba, úgyhogy megkérdeztem a dokimat, várandósan is lehet használni. Amúgy nekem általában a torokfájás szokott felhúzódni a fülemre. Szóval arra kell ügyeljek, hogy az legyen kezelve és akkor talán megúszom a fülfájást.
Őssejt!
Én Ancsurtival értek egyet, de amúgy Silliával is, hogy amikor mi is használt cuccokra gyűjtünk, meg saját kéróra, addig ilyesmin nem gondolkozhatunk. Amúgy egy ilyen hasonló sejtbank épp tavaly fuccsolt be, és az elég gáz, mert a sok pénzt épp azért fizeted, hogy tárolja az őssejteket, mert levenni nem kerül semmibe. Befizeted 5 évre és ki tudja mi lesz még addig. Hány "rendes" bank, meg jóhírű utazási iroda fuccsol be egyik napról a másikra...
Boo!
Húha ez a kutyás szelems sztori elég félelmetes lehetett, de én is teljesen megértelek, mégha nem is tudok teljesen hinni ezekben a dolgokban.
Timi!
Bocsi nem emlékszem...ti is anyósékkal laktok együtt? Mert ha nem, akkor miért is kell tudnia arról, hogy megindult a szülés? Én tuti még anyukámékat sem hívom fel, ne izguljanak, meg ne telefonálgassan idejekorán ilyesmi. Majd ha már tudok, szülés után rögtön őket hívom, vagy párom. Aztán persze őket szívesen látom a kórházban is, meg az anyósomékat is, de mást nem nagyon.
Ez a szoptatás kérdés meg, hogy itt vannak a rokonok... Ha kérésem ellenére mégis jönnek, akkor is elvonulok a szobába és megkérem őket, vagy páromat, hogy szóljon nekik, hogy ne zavarjanak. Amúgy meg nyár lesz, ha épp sokan vannak és bent hangoskodnának, nem bírnék altatni stb. megkérném anyósomat, hogy invitálja ki őket a teraszra. Nyáron amúgy is ott zajlik nálunk az élet.
Sillia!
Erről a képről jutott eszembe, hogy én is kaptam egy hasonló ruhát, fel is fogom próbálni, mert nekem is pont tavaszra lenne jó. Kíváncsi vagyok tényleg jó lesz e, vagy már késő...