A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

köszi a köszöntéseket :D :D

elég sok pénzt megspórolok azzal hogy nem lottózok. Azért persze néha veszünk, de még soha semmit nem nyert egyikőnk sem.
Illetve ez nem teljesen igaz, mert egyszer egy csokival nyertem egy másikat...
Vendég

42 éves vagyok...
ezt még leírni is sok :(
Vendég

Pont ugyannyi karakter, mintha 16-ot írnál. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

SILLIA!

Isten Éltessen sokáig Születésnapod alkalmából!!!!!! Minden álmod váljon valóra!!!!

Tickerplayground.com
breki76

kaptam kölcsön egy ruhát, már alig vártam hogy jobb idő legyen és felvehessem. Felpróbáltam, íme az erdmény Kép brühühühühü
Vendég

Hááát...végülis jobb idő lett és felbróbáltad... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?
Majd, ha már a fogyásnál tartasz, jól fog még jönni, ne keseredj el. :wink:

"Illetve ez nem teljesen igaz, mert egyszer egy csokival nyertem egy másikat..."
Valahol el kell kezdeni... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

node ebbe a ruhába karácsonykor még lazán belefértem! Most sem a hasam nem fér bele hanem a melleim!!
Vendég

Őssejt!

A cukorbetegség miatt nálunk nem is volt kérdés, de az igaz, hogy kétségek bennünk is támadtak (de sohse kelljen felhasználni), ha szükség lenne rá, akkor az újabb hány százezres vagy milliós nagyságrendet jelentene???? Viszont ha gond lenne és még sincs meg...örökre magunkat vádolnánk! Érdekes kettős érzés ez, hiszen tényleg sok kiadást jelent! Nálunk is az Ep játszik......remélem honatyáink legalább az ebből járó kedvezményt nem veszik majd el!

Boo!

Én minden szellemben stb. hiszek, úgyhogy brrrrr....

Tickerplayground.com
breki76

sillia! :)

A Gergely-, a Julianus és a ki tudja még milyen naptár szerint azért 2 hónap telt el Karácsony óta. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: És majd ha kisebbek lesznek a melleid, akkor megint bele fogsz férni. Fognak még utánad fütyülni az utcán, hogy, ej de csinos ruci! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Boldog szülinapot :D !!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

az utcán már rég nem fütyülnek utánam (szerencsére, mert mindig is utáltam).
Annak igazán örülnék (apával együtt) ha a cicik ekkorák maradnának, de tudom hogy majd visszaáll az eredeti meggymagnyi állapot.

Jóváhagyták a hitelünket, majd kell menni a közjegyzőhöz. Örülök is meg nem is...
Vendég

A ruhát mindenesetre még tuti hordhatod majd. :lol:

A hitel szótól élből feláll a szőr a hátamon. :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

nekem is, de ennyit most muszály volt. Nem akkora összeg hogy komoly bajba sodorhasson de azért persze jobb lenne ha nem lenne.
Vendég

megettem két tányér tejfölös bablevest :D

tudom, tudom, még nincs ebédidő...
Vendég

Sziasztok!

Végre én is a végére értem az olvasásnak, aztán ha leírtam a hozzászólásaimat, akkor kezdhetek megint visszaolvasni. :lol:

Gabi1!

Azért nem lehet lakkozott körömmel (vagy műkörömmel ) menni a műtőbe, mert altatásnál nézik hogy elszíneződik e a köröm, abból sok minden kiderül állítólag. Bár amikor én feküdtem bent, akkor egy nő tudta, hogy műtétre megy (egynapos) még mondták is neki, hogy nem szabad, de nem érdekelte. MÉgis megműtötték, szóval akkora gáz nem lehet. Meg gondolom ha ne adj Isten mégis császárra kerülne a sor, akkor úgysem altatásban szeretnéd.

Lorca!

Házunk... Mi sem vettünk fel hitelt, és most ugye minden drágább lesz, gazdasági válság stb...szóval nem tudjuk. Ahogy jön a pénz, úgy haladunk. Néha szerencsénk van néha nincs. Egyszer lent, egyszer fent. (folytassam még a közhelyeket? :lol: ) Most állnak a falak meg a tető, aztán bent vannak a belső falak, meg a tető szigetelés ami valószínűleg a következő lépés lesz, hogy azokat felhúzzák. Most épp szerencsénk volt, mert kaptunk egy nagyon kedvező árajánlatot a nyílászárókra ami júliusig él, úgyhogy addig össze kell hozni a pénzt, és ÖSSZE IS HOZZUK!!! Szóval most épp nagyon boldog vagyok e miatt is. :D

Zöld haj. :lol: Egészen a legközelebbi fodrászig, férjem baseboll sapijában éltem vele, szerencsémre épp volt ideje és meg tudta oldani a problémám. :lol:

Hendegabi!

Én akkor érzem furán magam, ha nincs melírozva a hajam, vagy lenövőben van, ugyanis erőteljesen őszülök (ezt is örököltem). Viszont az arcom meg elég fiatalos, mnindenki sokkal fiatalabbnak néz a koromnál. Úgyhogy fura lennék ősz hajjal. :lol: Engem mindenképpen fiatalít. :lol:

Fülfájás!

Én rengeteget szenvedtem vele kiskoromban, sőt még később is, meg még felnőttkoromban is. Nekem is ezerszer felszúrták, egyszer még klinikára is kellett menni vele, ahol még ki is szívták (már bocsi :oops: ), az is marha jó érzés volt, mintha a szemem is ki akaránk szívni a fülemen keresztül. :roll: És érdekes, mindig éjjel jött rám a fülfájás. Semmi nem használt, meleg só sem, még fülgyertyát is kipróbáltam, az sem vált be. Aztán egyszer felnőttkoromban már, éreztem az ismerős fájdalmat, ahogy szokott kezdődni, meg eldugut, de pont akkor készültem vidékre, onnan meg visszajönni ügyeletre, úgyhogy bementem egy gyógyszertárba, hogy középfülgyulladásom van, adjanak valamit. Erre kaptam valami fülcseppet (feltételezem abban is lidocain van) becsepegtettem és semmi bajom nem lett. A dugulás viszont nem múlt el, úgyhogy ahogy tudtam elmentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy középfülgyulladás, és hogy a nehezén már túlvagyok. :shock: Na, azóta is csak ezt a fülcseppet használom. (otipax) Ha ezt tudtuk volna gyerekkoromban, akkor nem lett volna annyi álmatlan éjszakánk. Az van ráírva, hogy nem kerül be a véráramba, úgyhogy megkérdeztem a dokimat, várandósan is lehet használni. Amúgy nekem általában a torokfájás szokott felhúzódni a fülemre. Szóval arra kell ügyeljek, hogy az legyen kezelve és akkor talán megúszom a fülfájást.

Őssejt!

Én Ancsurtival értek egyet, de amúgy Silliával is, hogy amikor mi is használt cuccokra gyűjtünk, meg saját kéróra, addig ilyesmin nem gondolkozhatunk. Amúgy egy ilyen hasonló sejtbank épp tavaly fuccsolt be, és az elég gáz, mert a sok pénzt épp azért fizeted, hogy tárolja az őssejteket, mert levenni nem kerül semmibe. Befizeted 5 évre és ki tudja mi lesz még addig. Hány "rendes" bank, meg jóhírű utazási iroda fuccsol be egyik napról a másikra... :roll:

Boo!

Húha ez a kutyás szelems sztori elég félelmetes lehetett, de én is teljesen megértelek, mégha nem is tudok teljesen hinni ezekben a dolgokban. :shock:

Timi!

Bocsi nem emlékszem...ti is anyósékkal laktok együtt? Mert ha nem, akkor miért is kell tudnia arról, hogy megindult a szülés? Én tuti még anyukámékat sem hívom fel, ne izguljanak, meg ne telefonálgassan idejekorán ilyesmi. Majd ha már tudok, szülés után rögtön őket hívom, vagy párom. Aztán persze őket szívesen látom a kórházban is, meg az anyósomékat is, de mást nem nagyon.
Ez a szoptatás kérdés meg, hogy itt vannak a rokonok... Ha kérésem ellenére mégis jönnek, akkor is elvonulok a szobába és megkérem őket, vagy páromat, hogy szóljon nekik, hogy ne zavarjanak. Amúgy meg nyár lesz, ha épp sokan vannak és bent hangoskodnának, nem bírnék altatni stb. megkérném anyósomat, hogy invitálja ki őket a teraszra. Nyáron amúgy is ott zajlik nálunk az élet.

Sillia!

Erről a képről jutott eszembe, hogy én is kaptam egy hasonló ruhát, fel is fogom próbálni, mert nekem is pont tavaszra lenne jó. Kíváncsi vagyok tényleg jó lesz e, vagy már késő... :lol:

Kép
Kép
tabati

Tényleg kettősség van bennünk is az őssejttel kapcsolatosan...de egyet tudok....ha valami baja lenne a Picinek valaha is (mondjuk úgy 15 év múlva), amikor már nem lehetne újabb Baba (meg ha lehetne akkor is), szerintem akkor nemhogy 400.000,-Ft-ot szívesen kiadnék, de a háztól kezdve mindent eladnék, hogy segítsek rajta. Gondolom ezzel MINDENKI így van. Hiába pénz, jólét, boldogság...ha egészség nincs.....Az egyedüli dilemma ebben számomra, hogy ha kellene, akkor tényleg pikk-pakk fel lehetne -e használni??? Előttünk is költözések állnak (ráadásul hitel a házon persze....a mai világban sajna majdnem mindenhol és 2010-ig nem is fog ez változni), szóval nem csak úgy beszélek a vakvilágba azért!

Tickerplayground.com
breki76

tabati! :)

Ha jól sejtem, erre gondolsz:

http://www.zelion.hu/

Az őssejtek továbbra is megvannak, felhasználhatóak, szóval nem vesztek el. "Csak" a céggel akadtak gondok.

breki76! :)

Át kell olvasni az egész honlapot, le kell tölteni a szerződéstervezetet, átgondolni mindent - és vadul bízni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Boo!
szelemekben én is hiszek és még elég sok mindenben!
beleborzongtam milyen rossz lehetett neked otthon egyedül...

Látogatás:
párommal már megbeszéltük,hogy 2 hétig csak hárman leszünk nyugalomban
és utána jöhetnek a látogatók...

és íme a mai táblák...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Igen erről a cégről hallottam sok kismama volt kétségbeesve akkor... :( De ezek szerint megoldódott a dolog szerencsére...még egy darabig...

Remélem nem értettetek félre (de azt hiszem régebben volt már ez téma a fórumon, akkor is leírtam) aki megteheti, meg akinek meggyőződése, hogy szükséges, az vetesse le. Nekem ezzel semmi bajom nincs, senkit nem sajnálok le miatta, hogy micsoda hülyeséget csinál, mert nem így van. Lehet, hogy az élet őket igazolja majd. Nekem viszont nem volt eléggé meggyőző egyik cikk sem amiket olvastam erről a dologról. "ellencikket" csak annyit, hogy már annyira fejlődik az orvostudomány, hogy nemsokára nem lesz szükség saját őssejtekre, hanem bárkié megteszi. Márha ezt ellencikknek lehet nevezni. Most így gondolom. Aztán lehet, hogy megváltozik a vélemyényem mondjuk a 2. babámnál (remélhetőleg nem komoly baj hatására) és akkor már levetetem. Így voltam a légzésfigyelővel is. Először nem szerettünk volna, most meg már tuti veszünk.

Kép
Kép
tabati

Valaki tud valami krémet húzódásra, amit lehet ilyenkor használni? Esetleg homeopátiás bigyót? Mert nekem tuti hogy a jobb oldali fájdalmam nem a méhem, vagy a csontok, hanem meghúzódott a combtövem... :( Hátha van valakinek ötlete...

Kép
Kép
tabati

Tabati!

Persze minden koncepciót megértek én is! Valószínűleg akinek 1x az életébe csak úgy berobban egy betegség, mint nekem a cukor (és nem veleszületett, senkinek nincs a családban) az máshogy gondolkodik! érdekes a légzésfigyelő téma is....régen mi is felnőttünk nélküle...de nem hagynám ki, hogy megvegyem....a mérlegnél 50000x fontosabbnak tartom!
Nyilván mindenki maga döntse el, hogy mire áldoz, mennyit ezért senkit nem lehet elítélni! Azért optimistának kell lenni, még a levetetett őssejttel is! De bizony mi is beszéltük itthon, hogy tuti gutaütést kapnánk, ha kellene és levetetnénk és kiderülne, hogy 1, vagy semmit nem tudnak vele kezdeni, 2., vagy néhány 10 millióért lehetne csak bármit is csinálni külföldi műtét stb....szóval tényleg nem 1xű dolog ez!

Egy dologban biztos vagyok, most mi is sok "extra" dolgot megvettünk a Kisfiúnknak....de nem bánom, majd maximum nem veszek meg 1-2 göncöt magamnak (most már Anya leszek, aki azért nem lesz slampos, de a prioritásoknak át kell értékelődniük).

A második Babánál nem kell majd ekkora beruházás úgy sem (légzésfigyelő, mellszívó stb...sok nagy összegű dolog már meg lesz eleve), meg addigra tanulunk a most elkövetett "hibákból"!
Mi is vettünk már sok leporellót (kisvakond--imádom), meg meséskönyvet is, nem is tudnám elképzelni, hogy ne olvassunk már most is Neki. Persze nagyon jó, mert rengeteg könyv meg is van nekem is régről (Sehány éves Kislány, sző fon nem takács, nefelejts....én ebből tanultam a Lócit :lol: :lol: etc).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.03.09 11:45-kor.

Tickerplayground.com
breki76

200907?

Mi ezt már az előző Baba előtt átgondoltuk....mi a sejtbankot választjuk! Na megyek egy kicsit ringatózni és zenét hallgatni!!!

:lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sillia! Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából

...és Breki téged is egy picit megkésve :oops: :)

Kép

Kép
lidike

Bertina! Te merre jársz???

Kép

Kép
lidike

És most lazuljunk lányok, ennyi őssejtdilemma után. Csak hogy bizonyítsam, hogy milyen gyorsan fejlődik a tudomány. :lol:

Megoldódott a köldökszösz-termelődés rejtélye, egy osztrák tudósnak köszönheti a világ a felfedezést. Georg Steinhauser vegyész három éven át szöszmötölt, míg aztán felfedezett egy szőrszálfajtát. A szőr vége horgas, és foglyul ejti a pólók, törölközők és egyéb ruhaneműk, textíliák bolyhait, és gyűjteni kezdi a köldökben.

„A köldök körüli hasszőrszálak gyakran koncentrikus körökben nőnek. A pihekeletkezés természetrajza sokkal több embert érint, mint elsőre gondolnánk" - idézte a kutatót az Ananova brit hírügynökség. A bécsi műszaki egyetem tudósa 503 köldökszöszt és -pihét vizsgált meg, mire a nagyszerű felfedezésre jutott. Steinhauser munkásságának nem ez az első IgNobel-gyanús pontja: tanulmányozta ő már jegygyűrűjének kopását is.

Férjem küldte nekem e-mailben, mert mindig nevettem, hogy hogyan lehet, hogy nekem sosincs semmiféle szösz a köldökömben ő meg állandósan gyűjtögeti, minden fürdésnél jön ki, lassan már pulcsit lehet kötni belőle. :lol:

Kép
Kép
tabati

tabati

:D :D :D

Nekem apa kb. 4 nappal ezelőtt újságolta pont ugyanezt a hírt.
Ugyanis én sem értettem hogy lehet folyton tele a köldöke szöszökkel. Mostmár ezt is tudjuk :D :D
Vendég

Sziasztok

200907 na én sem foglalkozom velük, annyira azért nem voltak jó barátok. Sőt…..

Boo hát nem semmi volt olvasni. De én nagyon hiszek az ilyenekben. Egyszer tesóméknál volt ilyen, hogy a kutya az üres fotellel szemben állt és baromira elkezdett morogni, ugatni, pont ahogy te mesélted. Nővérem is egyedül volt otthon, de ő is nagyon megijedt. Én ilyenkor mindig mondom hogy apu jött meglátogatni, hogy menjünk ki hozzá a temetőbe. Érdekes dolgok ezek.

Sillia Boldog születésnapot

Tabati igen azt tudom hogy a műtéteknél miért nem szabad. Csak hát nálam ugye szóba sem jön elvileg a műtét, csak ha valami gáz lenne menetközben. Persze nem akarom hogy altatásban legyen, de ott akkor az is attól függ mennyire gyorsan kell cselekedni. Lehet e érzéstelenítésben. Na de ezen ne is gondolkodjak, mert simán megy minden. De azért a dokinál rákérdezek. Az a biztos.

Őssejt. Érdekes téma, és én is sokat töprengek azon hogy le kellene vetetni. Mi egyik gyereknél sem vetettük le, akkor még gyerekcipőben járt ez a téma. De most egyre többször azt gondolom hogy le kellene. A dokimmal még nem beszéltem erről a témáról. De lassan azt hiszem meg kellene ejteni, mert gondolom időben kell jelezni.

Légzésfigyelő az első két gyereknél nem volt, harmadiknál igen, én jó dolognak tartom, és most is lesz. Viszont mérlegünk csak az elsőnél volt, akkor állandóan méricskélte eszik e eleget, majd úgy döntöttem hogy a következőknél nem lesz. És bevallom sokkal nyugodtabban szoptattam őket. Most sem veszek mérleget.

Ma voltam reggel a Sparban és olyan gyönyörű őszibarackot láttam, persze jó drága volt, de csak vettem 3 szemet. Hátha ettetek még rosszat, akkor ez az. Kukában landol Pedig úgy megkívántam.

Én ma kelkáposzta főzeléket főztem. Fincsi lett.
Teszek fel képeket, apa csinálta még pénteken mielőtt indultunk szülinapozni. És egy mai pocak kép.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép Boldog szülinapot sillia!:)

lidike: Íjelentem élek még, csak inkább olvasgatni szoktam.:)
[/url]

bertina

Megint megy a Natonal Geographicon a z Élet az anyaméhben!
Ez az ikres rész.Nemrég kezdődött. :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

007: sajna nekünk sincs egészségpénztári tagságunk. Apunak volt, de hát ő meg már nincs velünk :cry: (amúgy nem tudom, hogy felhasználhattam-volna-e).

Viszont hitelünk az van a házra is még 14 évig, és férjemnek még munkabérelőleg augusztusig a felújításokra.
(No, meg a gyerektartás, amit vonnak, min. 5 év!)
Szóval meggondoljuk.
A 20 évvel azonban teljesen igazat adok neked!

Sillia! Istenke éltessen sokáig!

Hu, ezekkel a szellemes históriákkal engem rendesen lehet ijesztgetni. Ugyan az óra nem állt meg még a falon, meg ilyesmi, de sokszor érzek hasonlókat. Amikor a nagypapám meghalt, reggel csörgött a telefonom, és tudtam, hogy meghalt.(5 unokája közül csak engem ismert meg már évek óta).
Ja, nem volt súlyos beteg, öregek otthonában volt májustól, és az utolsó két hónapban kimondottan jól nézett ki.

Zúzódásra, húzódásra: Naturland Fekete nadálytő krém.
Végignéztem, nem ír ellenjavallatot terhességre.

Kép
Kép]
hendegabi

B@sszus...
Nócival 1/2 12-kor értünk haza az orvostól.
Fertőző torok- és mandulagyuszi... (90 %, hogy holnapután üvölt, hogy fáj a füle). Szokásos szirupját megkapta. 1 órakor: 37,5C a hője.
Enni: 2-3 falat, utána megy hányni.

De ez semmi: most ért haza a férjem: 38,5 a láza, köhög, karikás a szeme!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi

azért te tarts ki!
Vendég

köszi, megpróbálok
nem a Nócival van a nagyobb gond... :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Gabi jobbulást a kicsinek és a férjednek. Reméljük te nem kapod el.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ehun vónék. :wink:

Megjártam a dokimat. Minden rendben van és sikerült kikérnem a papírt a genetikai tanácsadóból, így nem kell visszamennem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Lényege: 46 kromószóma, XX párosítás. 8) 8) 8) 8) 8) Megkaptam az időpontot a terheléses cukorra is, ahol egy fél citrom társaságában kell megjelennem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?
(De pár nap múlva megint mehetek vissza a Klinikára. Az egyik doki most ugyanis csinál egy kísérlet sorozatot vagy mit a magas vérnyomáshoz kapcsolodóan. Ehhez kell egy kontroll csoprt, aminek az egyik tagja lennék én. Kapok majd egy hordozható kütyüt, amit 25 órán keresztül viselnem kell. Aztán másnap mehetek vissza megint a Klinikára, hogy leműtsék rólam és jól kiértékeljék. :o :D )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok, mire végigolvastam felébredt a fiam 8) de azért pár sor:

Sillia! Isten éltessen!! :)

Őssejt: mi is sokat vacilláltunk rajta, végül levetettük Barnabásnál. Biztos, h nagyon megbántam volna, ha nem így teszünk!! Abban bízom, h SOHA, de SOHA nem lesz rá szükségünk!!!
(A kétely viszont bennünk is megvan, csakúgy, mint Brekiben…. meg persze mi van, ha bedől a cég aki a tárolást végzi, lesz-e vki aki garanciát vállal?! Elvégre a tárolást végző cég is csak egy profitorientált vállalkozás, és hát ugye 18 éve alatt bármi történhet…szóval sok a megválaszolandó kérdés... de mindenesetre megnyugtató, h az őssejtkutatás az egyik legrohamosabban fejlődő tudomány, ha netán mégis sor kerülne a felhasználására, bízom benne, h nem volt hiábavaló levetetni..de inkább ne kerüljön rá sor SOHA!!)
Egyébként mi a Sejtbankot választottuk - nagyon korrekt szolgáltatást nyújtottak, ja és mi 2éves futamidővel törlesztünk.

Gabi1, szépen gömbölyödsz, szépek a gyerekek! És végre látunk egy mosolygós képet is Rólad! :wink:

Hendegabi, mielőbbi gyógyulást a családnak!

Sziasztok,
Heni
o.heni

tabati! :)

Nem értettünk félre. :wink:

A légzésfigyelő szintén divatos. Sokan ellenzik, modván csak a frászt hozza fölöslegesen a szülőkre. Engem viszont megnyugtatott (nem mintha bármi okom lett volna az idegességre...). Akit megnyugtat vegyen, aztán majd később eldönti, hogy érdemes volt-e.

Köldökszösz többnyire a pasiknál fordul elő, mivel nekik szőrösebb a felsőtestük (is). A leülés-felállás-járás-hajlás mozgásoknak köszönhetően az apró kis textilszálacskák a köldökben gyűlnek össze. És jellemzően sötétkékek. :shock: Hogy miért? Mert a pasik előszeretettel hordanak farmert, ami bőséges termeli az apró kis bolyhokat. De mikroszkóp alatt megnézve azért lehet látni mindenféle, színes textil szálacskákat is. :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mérleget általában lehet kölcsönözni a védőnőnél. Az első időszakban van rá nagyobb szükség, de akkor sem kell túlzásba vinni. Inkább azoknál a babáknál fontosabb, akik nehezen gyarapodnak és jobban oda kell figyelni a súlyukra illeve, hogy mennyit szopiznak.

gabi1! :)

Az őssejt levételhez szükséges szerződést a terhesség 30-34. hetéig kell megkötni, úgyhogy van még időd, nem kell kapkodni. A szülészdokik általában pártolják, nem szoktak ellene tiltakozni. Csak arra kell vigyázni, hogy mikor délcegen bevonulsz szülni, akkor legyen nálad a cumó.

Jók a képek. És már majdnem mosolyogsz is! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

Felhasználhattad volna, de most már mindegy. :(

Az anyagi problémák nem kis gondot jelentenek, de minden megoldható, csak egészség legyen. Gyógyuljatok meg!

Kép
Kép
200907?

SOTE I.-es kismamákok figyelmébe! :wink: Az eheti előadás témája:

A terhesség és a szülés lélektana. A szülőszerep.
(Dr. Lázár Levente egyetemi tanársegéd és Heigerné Valkó Aranka szülésznő)

Kép
Kép
200907?

200907?

Hatalmas Gratuláció!!!!!!!! Éljen az EGÉSZSÉGES Kiscsajszi!!!!

Mi nem veszünk mérleget....még a végén agyon paráztatnám magam. Ha ennyire jól fog enni kint is, mint amennyire örül a kajának most bent..akkor nem lesz gond :lol: :lol: :lol: :lol: !

Én is nagy kajás voltam!!!

Tickerplayground.com
breki76

007

örülök hogy nálad is minden O.K.

Újabb tipp: rendőrnő vagy...

Most értem haza a védőnőtől. Eléggé meglepődtem, mert csak plusz 1,8 kg-ot mutatott a mérleg az egy hónappal ezelőttihez képest :shock:
Pedig szemmel is láthatóan terebélyesedtem.

Vércukor
A protokoll megyénként változó, Fejér megyében nem kötelező a terheléses vizsgálat. Az orvos kérheti ha bármi indokot lát az elvégzésére.
Ami itt rutin az annyi, hogy megbeszéltünk egy napot a védőnővel, reggel 7-kor ennem kell egy vajas zsemlét egy vékony szelet felvágottal és 2 dl tejjel. 8-kor vár és megböki az ujjbegyemet.
És ennyi

:)
Vendég

A leendő kisfiús anyukák figyelmét ezúton szeretném felhívni, hogy fiú gyermek pelenkázását, soha ne hagyják az indulás előtti utolsó pillanatra! :shock: :shock: :shock: :shock:
Most tettem tisztába Manót. Ráadtam a pelust, amit rögtön vissza is nyitottam, hogy megigazítsam. Csakhogy, nem tudtam vissza adni rá, mert felállította a távtartó oszlopot... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? Ott könyörögtem neki, hogy ugyan húzza már össze, mert nem tudom vissza adni rá a pelust vagy ha megpróbálom, akkor eltöröm. De nem. Viszont vigyorgott ezerrel és mozgatta, nehogy véletlenül is összébb menjen... És minnél jobban kértem, annál kevésbé hallgatott rám. Sőt, még egy kicsit a kezével is megpiszkálta... :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kb. 3 perc elteltével feladtam és eltereltem a figyelmét. Ez hatott. Ahogy összébb ment a szerszám gyorsan ráadtam a pelust. Rajtam aztán nem fog ki... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Ez is terheléses vércukor vizsgálat, csak nem tömény szirupot kell innotok. Egy fokkal(?) humánusabb.

Rendőrnő sem vagyok. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi! :wink: 8) 8) 8)

Ha 1-2 hónapra kölcsönöztök mérleget, az teljesen jó, nincsen vészes ára.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Voltam Tescoba, és vettem egy csomó rugit, meg bodyt, meg 2 sapit, meg pelenkázó szivacsot :mrgreen: ! Ooolyan édik, és nagyon jó áron vettem mindent :D !

Gabi!

Nagyon csini voltál :wink: ! És végre mosolygós kép :D !!!! Tessék sokat mosolyogni, tök jól áll!!! :wink:
Az nagyon komoly, hogy akkora vagy, mint a nagylányod :lol: !

Tabati!

Köldökszösz :lol: :lol: :lol: ! A férjem a zokniból is mindig "összeszedi" a szöszöket :shock: :lol: ! Számomra ez is rejtély, mert én sose :D ! Oké, hogy köldökszöszöm nincs, mert alig van szőr a hasamon, de az én lábamon is vannak ujjak, és köröm, ráadásul hosszabb, mint az övén.... :roll: :lol: Szóval nem értem :roll: !!!

Bond!

Gratula!!!
Köszi a kukinfót :lol: ! Magamtól sose gondoltam volna ilyesmire :lol: !

Breki!

Ti tényleg "magatoknak" vásároltok :lol: !"úgy tetszik nekünk", "kisvakond- imádom" :lol: :lol: :lol: !
Képzeld! Szombaton össze akartam rakni a forgót, és tuti, hogy használt volt (kiállítási darab pl.), mert meg van sárgulva a műanyag, meg karcos :evil: ! Szóval szerdán viszem vissza, mert akkor kapnak Fischer Price-os árut, és kicserélik. Nem mernek egy zizihormonos kismamával kekeckedni! :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Izgulunk Ancsurtiék ma mennek 4D-re! :lol: :lol: :lol:
Remélem a baby megmutatja mije van!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Dodi!

Neeem vásárolunk magunknak...de nyilván mivel Picúr nem tud dönteni, így ami nekünk is tetszik azt tudjuk neki prezentálni (reménykedve a hasonló ízlésben) :lol: A Te Kisfiad sem hiszem, hogy ismeri már a könyveket amiket említettél...csak mert Te szeretted...hááát a kisvakond cuki volt...nekem a kék nadrágja volt meg, amit "tiloltak"-azóta sem hallottam ezt a szót :lol:

Nem mondod, hogy használt volt a forgó...a nénikéjüket..na azt használják.....melyik boltban voltak ilyen korrektek????

Bond!

A kukisztori nem semmi...akkorát nevettem....hangosan egyedül :lol: :lol: Férjem dolgozik, felhívtam és elmeséltem Neki..akkorát nevetett, bár olvastam, hogy már 16 hetesen lehet a pociban merevedésük a Fiúknak :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

A sapit mennyiért vetted? Csak, mert az Árkádban a kenguru boétban akciósan láttam 400ért, de túl kicsinek találtam a méretet :oops: és nem vettem meg. De mindenki azt mondja, hogy ekkora lesz a feje, bizony. :lol:

Mérleget mi sem veszünk. De tényleg lehet kölcsönözni is és nem csak a védőnőtől, valaki már tett fel linket, hogy hol, de az is lehet, hogy nem ebben a topicban. :oops:

Hendegabi!

Köszi a tippet, akkor holnap veszek is egyet sürgösen, mert elég kellemetlen a dolog... :roll:

Kislányodnak meg férjednek gyógyulást, és ha picit is fájna a füle, én tényleg ajánlom az otipaxot, gyógyszertárban vény nélkül lehet kapni (asszem...azt tudom, hogy nekem megkérdezték, hogy tuti fáj e a fülem... :roll: :lol: , mert feleslegesen ne használjam :lol: ) Naggyon bevált, tényleg!

Gabi1!

Szép képek, és jó a séród is, meg szépen ki vagy sminkelve! :wink:

Kép
Kép
tabati

Breki!

Ez szerintem vicces, nem bántásból írtam :wink: ! Persze mindannyiunk csak a saját ízlését veheti alapul... :D
A Váci úton a Babaszafariban vettük :? ! Az etetőszékkel semmi gond, a kiságyat még várjuk remélem azzal sem lesz, de nagyon sajnálkozott a srác a telefonban, és mondta, hogy náluk ez tuti nem volt kirakva, mert ilyen drága cuccokat nem éri meg nekik kicsomagolni, és kirakni, (ezt amúgy el is hiszem, és tényleg nem volt kiállítva ilyesmi), szóval vlsz őket is megszívatták, de az már nem az én gondom :roll: :twisted: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Adták volna olcsóbban, ha kirakati volt. Igazad van, hogy balhézol, nehogy má'!! 8)

Kép
Kép
tabati

Tabati!

600-ért vettem a sapikat, egy fehéret, meg egy világoskéket, macihímzéssel az elején. Elég vékonyka anyaguk van, de ennek külön örülök, mert eddig csak plüss sapikat láttam, azt meg nem adom a gyerekre 35 fokban :roll: ! Szóval ezek fasza kis nyári sapik :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :lol:

Sillia: boldog szülinapot! :lol:

007: gratulálok a jó eredményhez! /mondjuk, pont erre számítottunk/ :lol:

Boo: durva volt a kutyás sztori, biztos én is betojtam volna. Nem mondom, hogy folyton azt figyelem, hogy vannak- e itt körülöttem szellemek, de néha tök váratlanul rámtör az érzés, hogy nem vagyok egyedül a szobában. Ilyenkor persze próbálok másra gondolni, de valahogy a rossz érzés beleeszi magát az ember gondoloataiba. :roll: Ezért jön a : "húzz innen máshova" felkiáltás, ami nem tudom, hogy használ- e, de engem megnyugtat, hogy elzavarom :D

Őssejt: régebben úgy gondoltam, hogy mindenképp le fogjuk vetetni. Aztán jött ez a Zelion- féle becsődölés, na ettől jól be is ijedtem. Illetve elgondolkoztam. Senki sem garantálja, hogy egy cég 15- 20 évig működik, végzi a feladatát. Állami cégek esetében sem, nemhogy magáncégnél. A Zelion is azt mondja, hogy a levett minták biztonságban vannak, azonban pár hónapja olvastam egy cikket, miszerint a vérellátó azt nyilatkozta, hgoy nála ugyan nem helyezett el semmit a zelion. A honlapon megadott elérhetőségeken sem lehetett elérni senkit. Legalábbis a cikkíró szerint. Nem próbáltam ugyan, de feltételezem, hogy nem minden újságíró kockáztatja a pert. A honlapra meg bármit ki lehet írni. Ezért most azon az állásponton vagyunk, hogy nem vetetjük le, de még meggondolhatjuk magunkat :lol:

Gabi1: jó az a félmosolyos kép :D Még több ilyet kérünk! :lol:

Ancsurti: megvolt a 4D? :D

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: