A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Zsuzska: akkor még van egy hónapja
davandi

szanet Én is pontosan így voltam. Ráadásul nem segített az sem, hogy Dórát 10, Kingát 17 nap után hozhattuk haza. Bementem a kórházba terhesen, császárral "kivették" őket, még a szülést sem élhettem át, majd hazamentem pár nap után nem terhesen, gyerekek nélkül. Nekem még most is nehéz elhinni, hogy az enyémek, és a babusgatás után nem kell visszaadni őket. :lol: Az olyan természetes volt, hogy a húgomnak gyerekei születtek, de még mindig felfoghatatlan, hogy nekem is. Gondolom még az is közrejátszott, hogy az első babát félidős terhesen vesztettük el, így ennél a terhességnél nagyon nem mertem beleélni magam, hogy anyuka leszek.

Petra Bocsi :oops: Éreztem én, hogy valami nem stimmel :oops: :lol:

Védőnő nálunk is havonta vagy jön, vagy a doki látogatásnál pipálgatja a listáját. Mondjuk semmi értelme, hogy van, többet tudtam meg tőletek, mint tőle :lol:
szamy

Sziasztok Lányok! (és Pasi)

Kész vagyok, csak hétvégén nem olvasok, aztán 100 oldalt írtok :lol: arra az egyre emlékszem, ami rám vonatkozott, hogy valaki (bocs, nem emlékszem ki) kérdezte, hogy hol dolgozom; call centeres kisasszony vagyok a Fundamentánál és négy órában nyomom, de 2 műszakban egyik 11- 15 - ig, másik 15-19-ig. Mellette meg suliba járok szombatonként és remélem nemskára dolgozhatok is "másodállásban", aztán a másodállásom lesz a főállásom...de ez megint egy másik történet.

Nőnap nálunk szupi volt, kaptam virágot is, csokit is, meg egy farmert a férjemtől :D öröm csajnak lenni! Meiszter lányok kaptak 1-1 szál illatos fréziát a férjemtől, annyira cukik voltak, ahogy elvették, tisztára igggazi nők!!!
Vendég

Ja a legfontosabb: Eszti, megjött a Hipp, csak nem fért be a postaládába, úgyhogy még holnapig a postán pihen, mert ma már nincs lelkierőm elmenni érte, de nagyon köszönöm!!! :D Külön puszi Neked érte!!!
Vendég

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni egy vegyespárossal.
Lilla (2650g) és Patrik (3050g) 2008 02.04. születtek a szombathelyi kórházban, pocaklakóként pár hetet Zsuzskával, Fannival és Gergővel töltöttünk egy szobában.
Zsuzska, köszi a kedves invitálást.
Lelkes zugolvasó vagyok ám, de őszintén, írtó nehéz veletek lépést tartani. Segítségem sajnos nekem sincs,így még nehezebb.
Sok jó tanácsot írtatok, ez nagy segítség volt, főleg az elején,de még most is ! Hozzánk már rég nem jár a védőnő.
A hévízi tali is szuper !
Igyekszek felzárkózni a vonalzóval és képekkel.
A nevem kamu, de létezünk.

Odett
odett

na végre Odett :) tanusíthatom h. Odett nem kamumami :) sőt Lilláról és Patrikról nekem is vannak képeim :)

nah még valaki :)????

zsuzska80
Szombathely

Köszi Zsuzska, h. igazolsz :D .
Dokinéni nekünk 2,8%-os tejet ajánlott. Még mi sem kezdtük el a tej bevezetését.
Vanda, Pasi :sajnos én babáim is hasfájósak voltak, nekünk a DM-ben kapható Gripe Water jött be, bár ténylegesen csak ahogy Pasi fogalmazott az öregség oldotta meg,ezen jót nevettem, de így van.
odett

Védőnéni: Nekem fél év kihagyás után decemberben jött, de sztem csak azért, mert közeledett az 1 éves szülinap, és bizti le kellett őket könyvelni. :roll:

Eddig talán összesen 5x -6x volt. Nem mintha hiányozna, csak nem ez a dolga? Mondjuk most jó fej volt a bírósági bizbasz ügyben, de egyébként tojigál ránk. Tőlünk 5 percre van a rendelő, és rendzseresen jár a házba. Tanácsadásra sem járunk. Egyszer megemlítette, de aztán anyiban is maradt.

Szia Odett! :wink:
Vendég

Ja, és lehet, hogy nem beszélnek a csajok, de olyan édesen etetik egymást! Ma Lili adott 1 szem cseresznyét Jázminnak, aki pont úgy tátotta a száját, mint mikor én adom Neki :lol: És Lili már a saját orrát törölte zsepivel, mikor fojt :D
Vendég

Odett: engem meggyőztetek Zsuzskával, nagyon örülök neked :lol: :lol: Én mindenkinek örülök csak mostmár kicsit óvatosabb vagyok :roll: :roll:

Anny: nagyon aranyosak lehetnek, én is már úgy várom hogy így foglalkozzanak egymással, meg magukkal :roll: :roll:
davandi

FANNIKNAK boldog nevnapot!!!!!!!!!

zsuzska! cuki kis Fannid van

odett! szia, gyere meg

nagyon birom hogy menyien elo bukantak ahogy a zart topikrol beszeltunk, tehat jo jot ki belole :wink: (igaz vagy 3 honapig en is probalkoztam a zugolvasassal :P )

szamy! mostmar mindig veled lesznek a csoda torpok :wink: :D

anny! de edesek lehetnek zsepizes es etetes kozben :D

itt nem jon semmi vedoneni, sot aszt se tudom hogy mi lenne az, el magyarazatok nekem, please :roll:

ja apa most le tiltya a picasas alairasomat, mert meseltem neki a noryt

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Szamy (meg akinek még esetleg van Kingája): Ti hogy becézitek????

Többiektől is várok frappáns ötleteket. Petrának már találtunk becenevet: Pepe, de Kingának akármivel próbálkozok nem jön a számra, vagy a családnak nem tetszik :roll: :roll: Kingi, Kingus, (Duci Juci) felhasználva :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.09 19:01-kor.
davandi

Demoniq: a védőnéni a babák születése után kéthetente, majd havonta, majd nem tudom hány havonta jön ki házhoz. Kérdezi hogy esznek a babák, tanácsokat ad, csak szokszor sajnos nem gyakorlati dolgokat, hanem amit a könyvekben megirnak és messze áll a valóságtól.

Szamy: a szülés nekem is rosszul esett, mert irtó gyors császár volt és nem voltam lelkileg felkészülve rá és nagyon bele voltam betegedve hogy 1 hónapig haza se hozhattuk őket.
davandi

davandi! koszi, na szoval itt ilyen nincs, itt mindent a dokibaval dumcsizunk meg, a milyenk rendicsek, de vannak olyanok hogy nem nezik meg a babakat meg nincs legalb 3 napos lazuk es akor meg el kuld a surgoseggire, a milyenk minden reggel el erheto telon es rogton be hivot mikor mondtam hogy Mattynak volt laza

bocsi, ne vedd rosz neven csak a ferjem hulyeskedet es aszt monta hogy Kingat lehet Sanyinak becezni, de tenyleg csak vicc :D
gondolkodom egy normalis beceneven :roll:

Kép

demoniq13

kinga=kindzsi (nem tom ha ertheto a kiejtese)

Kép

demoniq13

kinga=kini, igy mind 4 betu, boti, pepe, kini

remelem nem utalsz ki innen, apa miatt :roll: :wink:

Kép

demoniq13

Nem utállak ki apa miatt sőt miatta jelentkeztem be újra :lol: :lol: nagyon poénos, de én értem a tréfát, úgyhogy semmi gond, remélem majd Hévízen sikerül személyesen is taliznunk :lol: :lol:

A Sanyi, Kindzsi nem nyerő, a Kinit elteszem talonba aztán meglátjuk :roll: :roll: :roll:
davandi

Nini Kini :lol: :lol: :lol:
davandi

Binyek, Megkaptam, köszi! :wink: Pólófelirat nagyon tuti! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska, Boldog névnapot Fanninak! Nagyon cukiiiiii! :D

Tonti, Teljesen megértelek, mi is hasonló krízisben vagyunk, tudod már a múltkor is írtam. :oops: Van amikor jobb, van amikor rosszabb. Ugyanúgy reagálok mint te, felhúzom magam minden kis marhaságon, és olyan ideges leszek, hogy csak na, és ennek veszekedés lesz a vége. :roll: Nem könnyű! Mi ugye nem vagyunk házasok, de nem szeretnék elmenni semmiképpen. (De azért azt megjegyzem, hogy már többször eszembe jutott! :oops: ) Szeretem, és ő is engem, remélem túlleszünk ezen az időszakon is. :wink: Ha úgy érzed a munka lenne a megoldás, akkor mindenképpen keress szerintem majd valamit! A barátnőm sajna nekem is ilyen. :evil: Már nem is nevezem barátnőmnek, amióta megvannak a gyerkőcök, sz@rik a fejemre. Mondjuk ez már a terhesség óta így van, sajna. Irigy, vagy nem tudom miért ilyen, nem számíthatok rá. :oops:
A hangulatot meg szerintem egyáltalán nem rontod, gyere csak, ne tűnj el!

Jenny, Üdv itt! Szerintem nincs abban semmi rossz, ha nem teljesen ugyanúgy tekint a saját gyerekeire a párod, és a tieidre!
Én az enyémekkel úgy vagyok, mint amit Banika is írt, van különbség. Mind a kettőben mást szeretek, sőt vannak olyan napok amikor az egyikért „rajongok”, van amikor meg a másikért. De ez nem azt jelenti, hogy az egyiket jobban, vagy kevésbé szeretném. Imádom őket! :D

Anny, Nagyon szépek vagytok! :wink:

Benszi, Jó ez a csendélet! :wink:

Juci, Ez a recept baromi jól hangzik! :D

Szanet, Nem vagy egyedül ezzel az érzéseddel! :oops: Én is örültem nekik meg minden, de valahogy idő kellett mire felfogtam hogy ők most már az életem része, és anya vagyok, és az enyémek. És azóta meg csak egyre jobban szeretem őket! És nem tudnám elképzelni nélkülük! :wink:

Odett, Szia neked is! Várjuk a képeket! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Davandi
de miért kell mindenáron Becézni? én pl utáltam ha becéznek :roll: 8)

Amúgy mikor ment a Nagy Ő együtt laktam koliban a barátnőmmel, és kitaláltuk, hogy mi vagyunk egymásnak a nagy ő-persze mert mindkettőnknek szerelmi bánata volt- és akkor elneveztük egymást Sanyinak.azóta Sanyinak, és különböző becézőinek hívjuk egymást okszor :roll: 8) :oops: :lol: :lol: :lol:

szanet

Szóval én tulajdon képen kamu mami vagyok.
Akkor most felfedem magam.Valódi nevem: Sándor :lol: :lol: :lol:

szanet

Sándor :lol: :lol: :lol: azért mert a másik kettőnek van és sajnálom szegényt hogy neki meg nincs :roll: :roll: :roll:
davandi

Riddencs: most jut eszembe, hogy írtad a tejterméket. Már lehet adni ennyi idősen nekik? Én úgy tudam hogy 10. hótól mehet sajt meg ilyenek :roll: :roll: :roll:
davandi

S.csilla jelentkezz!!!! írtam privit
gyorsan küldd a a címedet!

szanet

Andi!
Ha Petra Pepe,akkor Kinga Kiki.Ez egyszerű,mint a pofon! :lol:De ha férfineveken is gondolkodsz,akkor szerintem a Rezső meg a Dezső a nyerő!
Három vonalzó tuti nem fér fel sajnos...

Odett!
Üdv közöttünk! :P

Szanet!
Dehogy sértődök meg!Nem olyan családbú' származom én... :lol:

Nory!
Mi van?Jöttél képeket lopkodni????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Juci!
Kétszer is elolvastam a recepted,de nem tudtam elképzelni a kaját.Kiváncsi leszek,hogy milyen lett...
Milyen sok zugolvasód van a blogotokon!De aranyosak! :P

Rebe!
Nem írtad,hogy voltál-e dokinál!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára binyek 2009.03.09 20:12-kor.

binyek

Remélem Odett nemharagszik meg, de hát igazolnom kell :)
szóval Gergőt Fannit ismeritek, Patrik rózsaszín cumival, Lilla a háttérben... padlószönyeg kanapé beazonosítva:)
Kép

Kicsit régi a kép ....

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Nagyon aranyosan bandáznak! :lol:

Muszáj ezt ide feltennem,mert nagyon jó!Kicsit hosszú... :? Bocsi attól,aki ismeri!
Ikrek alvásához elengedhetetlen a stopperóra. Ha valamelyikük megébredne, akkor annak a szülőnek kell rohannia, aki aznap este a legjobb edzésidőt futotta… Eddig több polpozícióm van, mit Schumachernek valaha is volt.
Alszanak! Az est fénypontja. Mind a ketten jóllakottan, békésen szuszognak hálózacskójukba bugyolálva. A lámpák leoltva, a macskákon hangtompító, a szomszédok néma Levente üzemmódra állítva, a kerületből a dudáló autók kitiltva, a vasutasok meg úgyis sztrájkolnak. A lakásban a közlekedés (mit közlekedés? osonás!) mokaszinban, apacsok főnöke módra, nesztelenül. „Áll néma csend; légy szárnya bent, Se künn, nem hallatik”...

Csenge ébred, avagy: Winnetou és a fogászati anesztézia
Ebbe az idillbe egyszer csak beszüremkedik Csenge bal felső nagy őrlőfoga! A poloska (bébiőr) kis híján lezuhan a polcról a hirtelen támadt hangzavar miatt, a macskák menekülő fejest ugranak a kanapé alá, anya és apa olimpiai kvótára jogosító sebességgel száguld az ikrek szobája felé (csak azért nem fogunk Pekingbe utazni, mert még nem rendeznek fedett pályás „nappali-hálószoba” vegyes váltó futóversenyt a nyári játékokon), tudniillik a csengőt addig kellene lekapcsolni, amíg Zsoma fel nem eszmél a hirtelen támadt ribillióra. Esély nulla, de meg kell próbálni! A fogzásnyűg elleni csodakenőcs természetesen valahol a kupac alján, vaksötétben elkövetett előbányászás után borsónyi az ujjbegyre, majd támadás a fájdalmas, nagy őrlőt rejtő dudor ellen! A siker legbiztosabb jele, hogy kisdedünk kellően megkönnyebbülve, a már korábban kitermelt metszőfogait céltudatosan alkalmazva, cápapitbullként harapja le a segítségül nyújtott mutatóujj végét. Hálátlan kis nokedli! Bár jó lenne, de jajveszékelésre sem a hely, sem az idő nem alkalmas, úgyhogy immár könnybe lábadt szemmel, lüktető ujjal, ajkunkba harapott néma ordítással folytathatjuk a megkezdett anesztéziát. Szigorú check-list szerint. Altatózenét bekapcsolni (ha egyszer felnőnek, soha nem lesznek képesek megnézni az Arizonai álmodozókat, mert az első tíz zenei taktus után mély álomba fognak szenderülni), áhoj-áhoj a Kisvakondnak, fluoreszkáló csillagokat megszámolni, Micimackót és Tigrist megsimogatni, integetés a királylányos könyvnek, pelenkatartalmat – a gyereken kívül ne legyen benne semmi – ellenőrizni. Karon fekve ringatás félalélt (ez a gyerekre vonatkozik!) állapotig, majd ágyba helyezés. Váltótársunk (az ikrek anyja) ezenközben mindent elkövet a másik még alvó palánta REM-fázisban tartásáért. Csendes, lélegzetvisszafojtott reménykedés, hogy sikerült. Nomármost, ha ez ilyen egyszerű, akkor reggelente miért jár annyi szülő begyógyult szemmel, ökölbe szorult homlokkal munkába?
Mert mielőtt dedünk álommanó karjaiba zuhanna újra és mély álomba merülne, elvonul az ablak alatt egy harckocsizó ezred hangulatú IFA (lakó-pihenő övezet à la Büdipest), megkezdi rendes esti szertartását az alsó szomszéd „Miért vonyít Fifike?” polgári köre, a VDSZSZ már megint felfüggeszti a gördülő sztrájkját (jó, ez a legkevésbé észrevehető), a szobából kisomfordálás közben hasra esünk a gondatlanul széthagyott duplókockán, esetleg megszólal a – bocs, téves – telefon, és a pizzafutár már megint nekünk akarja kézbesíteni a Tintásék gombás-sonkás-sajtosát.
Ilyenkor már csak az átgondolt időbeosztás segít. Ha van még az éjjelből, mondjuk, hat óra hátra, akkor legalább öt óránk és huszonöt percünk van arra, hogy felváltva visszaringassuk szorgalmasan felébredező gyerekünket, majd a fennmaradó harmincöt percben mi is kialudjuk magunkat. Béla barátom szerint úgysem sokat kell aludni, hanem gyorsan! Elvégre divat manapság az intenzív pihenés…

Zsoma ébred, avagy: a cselgáncsozó Jedi
Zsomi alapvetően nem ébred, hanem alszik, ahogy az jó mackókhoz és mormotákhoz illik, ha viszont mégis, az gyakorlatilag csendháborításnak minősül. Ebben az esetben kapkodásra semmi ok, a kiskrapek mély, légvédelmi sziréna típusú bömbölésének első akkordjaira Csenge már úgyis felriadt. Hiábavaló altatgatási kísérletek helyett ilyenkor irány a szülői ágy! Csapatösszevonás a hálószobában! Egyik szülő, ikrek, másik szülő – keretes szerkezetbe foglalt alvási kísérleteink cselgáncsedzéssel kezdődnek, ugyanis a manók ekkorra már az alvás szokványos vízszintes testhelyzetét egyáltalán nem tartják kielégítőnek. Néhány zajos ippont követően kezdetét veszi a második fázis: a börze! Ici-kici-pici kínai piacot varázsolnak a franciaágy közepére, seftelnek alvóbabával, rágókával, nyuszival, macival, textilpelenkával meg bármivel, ami a kezük ügyébe akad. Talán mondanom se kell, hogy az „alkudozás” erősen mediterrán stílusban és hangerővel zajlik. Ha végre sikerül kiegyezniük alvós kegytárgyak ügyében, jöhet a Kicsi nekem ez az ágy, kirúgom apa fogát! című honfoglaló játék, melynek eredményeképpen keresztül-kasul heverve az ágyon elnyomja őket újra a buzgóság. Talpalatnyi helyet sem hagyva nekünk a kinyújtózásra. Hajnalig Jedi-lovagokat megszégyenítő éber kuporgásban őrködünk a törékeny nyugalom és a szakadékot jelentő ágyszélek felett (az univerzum egyéb gondjait valamelyik Skywalkerre hagyva), miközben a kispolgári, békés, nyugodt, pihentető alvásról vizionálunk. Mégis úgy érzem, nincs kedvesebb számomra, mint az ágyon szanaszét heverő, szuszogó családom látványa. Ki sokat alszik, keveset él! Nemdebár…

binyek

Fanniknak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Odett, üdv!

Most csak ennyi, mert Ati a konyhában :lol:

Pussz!

Judit

jucicuki

Binyek, ez naggyon jó, és ismerős szituk :roll: mi még éjszakázunk,Lilla kel, de többször is, teázik.
Zsuzska dehogy haragszom, sőt, köszi. Nem vagyok vmi ügyes,de összeszedem magam, mert én is szeretek képeket nézegetni.
odett

Csajok
Binyeken felbuzdulva írtam a Nők Lapjának, hátha képes-cikkes riport is készül rólunk! ... vagy annak, aki nem akar a TV-ben szerepelni. 8) :lol: :lol:

Ál-Fanninak és Zsuzska Fanni babának nagyon boldog névnapot! :lol:

Davandi
A becenevek majd rájuk RAGADNAK, nem kell adni sztem. Én pl. Putyi :roll: , Peti :? , Buci :oops: vagyok!

Sándor vazze, sokkolt a hír! :lol: :lol:

Hehe, Zsuzska, Odett, de cukik vagytok! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Nevekről:szomszéd néni mondta nyáron apának
-Kisfiatoknak ma van a névnapja. Férjem:
-Ma nem Patrik van.
-De, Lajos Patricia. :lol:
odett

Odett: üdv itt! Szépek a gyerekek a képen amit Zsuzska tett fel! :D Természetesen Gergő és Fanni szintén.

Binyek: egész délután a pólófeliraton rötyögtem. :D

Davandi: a Kiki szerintem jó ötlet Binyektől. Nekem tetszik, aranyos.Mi nem becézzük egyiket sem.

Petra: micsoda beceneveid vannak! A szakdoli kész lett?

Bognartunci: mi volt a szemészeten?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Te vagy lesokkolva Petikém? :lol: :lol: :lol:

szanet

:roll: :oops: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Engem egyik barátnőm Nokedlinak hív... :lol: :oops:

Én sem becézem a lányokat. Ha nagyon-nagyon elborult elmével rendelkezem a fáradtság miatt, akkor Lilus-milus és Jázminus-bubus :oops: :oops: :lol: Ezt szoktam nekik ritmusosan mondani :wink:

Anyósék néha Jámikának hívják Jázmint, ettől meg a falra mászom! :roll:
Vendég

Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára odett 2011.03.14 22:52-kor.
odett

szanet! nagyon jol el vigyorogtam :lol: :lol: apa is nevetett :lol: :lol:

apa nem jol beszel magyarul, de hujulni jol tud, most este egy fojtaban csinalja az eszet :lol: :lol: :lol:

odett, zsuzska! edesek :D

petricsek! hat bizti lenne mit irni enyi ikres csaladrol :wink:

rebe! sajnalom :cry:

Kép

demoniq13

Apa ismerősei kisfiamra is azt mondták Nokedli,azóta én is szoktam úgy is szólítani,aranyos.Egyébként ami épp eszembe jut királylány, cica,rosszcsont...
Andi,szerintem is aranyos Kingának a Kiki.De a Kinga is nagyon szép, én nem becézném. Lilla is Lilla,nem becézem, Patrik meg néha Patesz.
odett

Szanet! Bocsi most láttam csak a privit.válaszoltam.

Teljesen kivagyok csak zokogok meg zokogok ,mind2 gyönyörűmnek szemcsi kell.Jázminnak annyira komplikált hogy meg sem tudta márni szemcsepp nélkül és a szemimával is gond van amit később műteni kell :cry: :cry: :cry: :cry: .ugyhogy ronagálni fogunk mostanság a szemászetekre.sztem nem jövök egy ideig(már megint).
s.csilla

Binyek: köszi de elfelejtettem írni hogy a Kikin is túl vagyunk. De lehet hogy ő tényleg Kinga marad és majd a suliban találnak neki valamit :roll: :roll: :roll:
jó az altatós duma

Odett: aranyosak a gyerkőceid és jól állnak a kezedben :lol: :lol:
davandi

köszi mindenkinek az ötleteket. Mikor gondolkodtunk a neveken nagyon megtetszett és azóta is így van. Na majd meglátom milyen pólófeliratot kapjon :roll: :roll:
davandi

Lányok!
Sajna nem bírok veletek lépést tartani. :oops:
Azt hiszem visszavonulok és néha zugolvasok :wink: , amíg még itt vagytok.
Puszi mindenkinek
Gica

Kép
gica1

A Blikknek nem ír senki? Ami abban megjelenik azt leadja utána a tv is :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.09 21:51-kor.
davandi

Gica itt ne hagyj minket!!! Mi se bírjuk a tempót de látod nem adjuk fel :lol: :lol:
davandi

Csilla: most látom mi történt. Ne szomorkodj! Idöben észrevették és olyan jópofa szemüvegek vannak már. Az egyik ismerősőmnél is műtötték a kislány szemét és utána sokat javult. Kitartást nektek!
davandi

Csilla
Jaj, nagyon sajnálom! Műteni? De miért? Mit mondtak? :roll: :cry:

Davandi
Kérésed számomra parancs. ÍROK A BLIKKNEK! :wink:
STORY ??

Gica
akkor "csak" írj Magatokról és rakj képeket! :wink:

Petra
Kép
petricsek

Petra, Szanet,
most jót röhögtem.

Odett,
rajtad is, vagyis a Lajos Patrícián :lol: Nagyon helyesek a gyerekek!

Zsuzska,
mit csinál Fanni azon a képen? :lol:

Riddencs,
túró: Nádudvari vagy Oké (nekem ez a legfinomabb), natúr joghurt Spar világoskék dobozos (nekem ez a legfinomabb) vagy néha a változatosság kedvéért Nádudvari vagy Aktívia, de a Parmalat kancsósa is nagyon finom.

Csilla,
elhiszem, hogy kivagy, de hidd el, nem a világ vége, meg fogják szokni ők is, te is. De megértelek, én sem örülnék... :cry:

Ma vittem hrg tornára Barnust, és hányt az úton, kihányta az uzsonnát egy az egyben (fél banán, kölesgolyók s fél deci narancslé csak a Zymafluor miatt), moshatom az overallját, sapkáját, mellényét, az én kabátomat, pulcsimat is, mert ijedtemben azonnal megálltam és kivettem, és engem is lehányt.

Szanet és a többiek,
nyilván azt éreztétek, amit sokan le is írnak, hogy időbe telik, amíg az ember megszokja és megszereti az új jövevényt. Én nem emlékszem, hogyan volt, csak arra, hogy az első hónapok inkább a gyerekek ellátásáról és a túlélésről szóltak, nem nagyon volt idő, energia arra, hogy még szeretgesse is őket az ember. Nyilván egy gyerekkel ez egész más, több idő jut a bensőséges ismerkedésre.

Binyek,
még nem volt idegem végigolvasni ezt a hosszú valamit. mi ez? :shock:

KépKép
lili73

Hot, Kiskegyed, Délmagyarország (merthogy nálunk az van :lol: :lol: ), Nem tudom mi van még mert manapság nincs időm újságot olvasni :roll: :roll:
Tudod mit? Majd szavazunk és Binyek csinál táblát hozzá :lol: :lol: :lol:
davandi

de lökött vagy! :lol: :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Davandi,
Kingát nem nagyon lehet becézni, esetleg Kingus, de legjobb a Kinga úgy, ahogy van Szép név! :D

KépKép
lili73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: