Csajok,én már kezdem elveszíteni a fonalat,hogy ki kivel van és mi a neve és mit kérdezett...
Banika!
A Babavilágnak írtam először,de még válaszra sem méltattak!A Fókusznak tegnap este írtam és ma reggelre itt volt a válasz!
Tonti!
Tudom,hogy miről beszélsz....Én olyan vagyok,hogy ha egyszer valaki irányában megkopig a szerelmem bármi miatt,akkor az bárhogy kapar utánam,már nem kell.Ezért is van valószínű,hogy eddig minden kapcsolatomnak és házasságomnak én vetettem véget!

Ha nem tudod magaddal megbeszélni,hogy ez az az ember,akivel bármikor tűzön-vízen át,akkor csak feleslegesen pazarlod az idődet!Én 12 évig voltam férjnél és húztam a gyerek miatt az időt,de kár volt!Elvesztettem ebből a rohadt rövid életből minimum 5-6 évet!

És totál boldogtalan voltam!
Nem lebeszélni akarlak,mert 3 gyerek tényleg nem kispálya,de mérlegelj!
Anny!
Végre Téged is lehet látni!Azt mondtad,hogy irtó kövér vagy!Kamuztál...
Szamy!
Intézkedem szállás ügyben,de még folyamatban van!Jelzem,ha tudok valami konkrétat!
Nem tudom az e-mail címed,azért nem kaptál még mailt...
gyerek-kérdés:sose fogja senki úgy szeretni a párja gyerekét,mint a sajátját!KÉPTELENSÉG!Inkább annak kell örülni,hogy jól elvannak,mert lehetne rosszabb is!Én például a Miki gyerekei irányában semmilyen szeretetet nem érzek!

Minimálisat se!Pedig igazán nincs baj velük,bár kicsit(kurvára)neveletlenek,de mindig csak koloncnak látom őket!(Remélem,hogy Miki nem zugolvas!

)Olyanoknak,aki elveszik apa ráérő idejét és energiáját
és pénzét az ikrektől!Pedig hülyeség,de mégis ez van a fejemben!Szóval örüljön,akinek szereti valamilyenszinten is a gyerekeit az új párja!