A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Jujj, de jó! Piri!! lehet beindult a gépezet??? Ez olyan izgi! Folyamatosan gyere és mesélj, hogy mit érzel tapasztasz! Kivi vagyok ámm!!!

Zsuzsu! Ha ez megnyugtat akkor én is ennék valami mekis kajot! Jó lenne egy mcroyal káposzta salival amilyet csak a kfc-ben lehet enni! Na nekem is megvannak a jókivánságok! Lehet apának tényleg nem fözök, hanem kiadom az ukászt, hogy hozzon nekem valami nyamit!

Kép

Kép

Kép
nócika

Törpiri!
De, ha elfolyik? Mi lesz?
Apa be tud vinni gyorsan?
Vagy mentő, taxi??
Kb mennyi idő tőled a kórház?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici! Hogy hogy megutáltad?? Mi történt???
Túl sokat ettél vagy rosszat ettél??

Kép

Kép

Kép
nócika

Törpiri!
NAgyon izgis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért tájékoztass minket, hogy érzed magadat!!!!

Nócika!
Hát én is mondtam apának,k hogy hozzon haza nekem akjót, de szegény dolgozik este hatig. Nekem meg mennem kéne EKG-ra.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Engem Nócika kért meg, hogy tegyek fel képeket a babakocsiról és a kiságyról. Ennek teszek most nagy örömmel eleget.
Így ismeretlenül is kívánok nektek nagyon sok boldogságot, örömet, és kitartást a babá(k)hoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Zsuzsu! És nem esik utba meki?? mert hazafelé veszel magadnak és otthon megeszed!

Kép

Kép

Kép
nócika

Megjöttek a várva várt képek!
Ezek nem nálam készültek! Ezeket mind az eladótól kaptam! A kiságy más huzattal lesz! A babakocsi meg tökéletes! Szerintem a maga modján csak a sulyával van problémám!

Pendi! Köszönöm neked a képeket! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

5 perc a kórház...apa meg nem ment még Kecskemétre,talán holnap,de még ne örüljetek,nem hiszem,hogy ma megyek :wink:
Amúgy meg nem jön ki olyan gyorsan ez a kislány mégha elfolyna a vizem akkor sem....

Hú Gabi a kentuckys káposztasalit én is imádom!!! :lol: :lol:
A Mekit is :oops: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika jók a cuccosok :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Nem gond, de a káposzta salit én írtam!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De legalább nem csak én vagyok igy ezzel!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzska ma egész nap a National Geographicon az Élet az anyaméhben cimű műsor megy..az egyik ikres!!!
Én tegnap megnéztem..jó volt :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én gyorsan elszaladok apának, ebédet vinni.
Meg a hivatalva súlyadót föladni.
Motor+ autó együtt, 16000 +8000 ft :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

picimami

Köszi Piri!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jaj bocsánat..csak régen ilyen vonalzója volt Gabinak és mindig összekeveredem :oops: :oops:

Pici te meg ne szaladj,szépen lassan :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika!
Dalma kiüldte, 12 hetes kora előtt :lol: :lol: :lol: :lol:

picimami

Pici! Igy már értem! És amit visszapostázott azt tudod, hogy többé nem eszel??

Piri! ne is izgasd magad emiatt! Gondoltam, hogy Valami ilymesmi van a háttérben! No para! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy vagy hogy érzed magad?????

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Majd hazafelé veszek, pont azb SzTK-val szemben van a Meki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Csak óvatosan az úton !!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jól érzem magam...TÚL JÓL :lol: :lol:

Mondom..tegnap majd meg akartam halni,most meg a tesóm is megjegyezte,hogy nagyon fel vagyok dobódva.... :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsuzsu! Mekire fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piri! Mért ne jöhetne ki gyorsan?? Van akinek röpke pár óra alatt megvan a-z-ig minden! Szal lehet Lili baba is sietni fog mint a debreceni gyors! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cat! mennyit mértél meki után???? Neked is 7 a határ kaja után 1 órával ugye??

Kép

Kép

Kép
nócika

Lányok, az éhgyomri cukor 4.1 az jó? Nem sok szerintetek?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsu! Az éhgyomri cukornak megfelelö! A lényeg, hogí 5 alatt legyen! És terheléssel 60 percesen 7 alatt kell lennie!

Kép

Kép

Kép
nócika

Akkor megnyugodtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika..fiam 13 óra vajúdás után se akart kibujni,ezért is császároztak meg..és elvileg most is az lesz..hacsak nem egy ügyes csajszi bujik ki belőlem :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsu!

Nekem éhgyomorra 4.2 volt, 120 perces terheléssel(cukros lötyi), 4.6 azt mondták jó, sőt kicsit alacsony is a 120 perc után :)

Kép Kép Kép
asiye

Zsu!

Nekem éhgyomorra 4.2 volt, 120 perces terheléssel(cukros lötyi), 4.6 azt mondták jó, sőt kicsit alacsony is a 120 perc után :)

Kép Kép Kép
asiye

Zsu!

Éhgyomorra a cukor határérték 6,0 volt régebben, most 5,5.

Nócika!

Kaja után pedig 90 perccel kell mérni, és akkor kell 7,0 alatt lennie.

Nekem Meki után 8 körül szokott lenni. :oops:

De ez nem is annyira vészes, különben, ha csak ritkán fordul elő.

Múltkor beszéltem egy lánnyl, akinek a szülés előtt már annyira felborult az inzulinháztartása, hogy reggelente éhgyomorra néha 20 körül volt a cukra. :shock: szerencsére én ezt meg sem közelítem.
Az éhgyomri egyre jobb. Igaz, nem is várok a reggelivel, hanem ébredés után mérérs, inzulin, 20-30 perc múlva reggeli. Így tudom a legjobban szabályozni. Ugyanis eleinte megtörtént, hgy csak egy egy órá val ébredés után jött az inzulin, akkor újra mértem, és magától ment fel a cukrom anélkül, hogy bármit ettem vagy ittam volna.
Vendég

No. akkor meg is érkeztem.
És nem hajtottam gyorsan.
Iszonyú szél van. Röpített, mint Mary Poppinst. :lol: :lol: :lol:

picimami

Nócika!
Nagyon szép a kiságy és a babakocsi is.
Gyorsan beszerezted őket.
Ügyes vagy :wink:

picimami

Cat! Nekem a dokinénim ugy tanitotta, hogy kaja elött 5 alatt és után 60 percel 7 alatt! ezek szerintz ahány korház annyi szokás?? És én 2 hetente járok hozzá! Diétázom hálistennek nem kell az inzulin! Mondjuk szerintem a 8 sem vészes! Pont hétfön kell mennem a kombira ahol a 3 hónapot nézik vissza átlagban! December 31.-én néztek utoljára ilyet és akkor 4,9 mértek! Szerintem jobbat nem is kell mérjenek most sem! És én megvallom öszintén nem tartom teljesen a diétát! Nekem azt mondták édesitőszert sem szabad fogyasztani, mert nem tudják milyen hatásssal van a babára 20 év mulva! Te oda jársz valahova ahol laksz diabéteszre?? én a Bajcsyba járok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici! Köszi neked is a diccset! Szerintem is jó vétel volt!
De jó! Akkor te ki probálhattad most milen is volt Marry Poppins Életének egy része!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Igen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

picimami

Pici!

A PP Uno 90 körül van, de ehhez nem kell mózes, mert vízszintesig dönthető, így már újszülött kortól használható.
Csak hordozó kell, az pedig 45, plusz 10 a talp.

Így összesen 145-ből kijön.
Vendég

Köszi Cat!
Ha ezt nézem, akkor már nem sokkal drágább a skate. Most az is 145 .
És nekem az tetszik.
Csak apa olyan izé :shock: :shock: :shock:

picimami

Nócika,szülni is a Bajcsyban fogsz..mert én igen!! :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici..nekem ebben szerencsém volt apával..azt mondta olyan lesz amilyet én szeretnék,mert úgyse ő használja :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Ott szerettem volna, de nem tudom! Szerintem nem! Maradok a körzetinél ami kerepestarcsa! Mondjuk mivel ott megcsináltattam a kombi tesztet nem tudom, hogy akkor most ki kell e fizetnem az árát! Mert igy, hogy nincs fogadott orvosom igy nám láttak szivesen és ezt az uhus nőcike ki is hangsulyozta! Pedig nagyon tetszett ez korház meg minden csak akkor ugy le lettem lombozva! Meg elvileg szabad korházválasztás van vagy mi a szösz?? neked van fogadott dokid??? Nekem Sulyok csinálta a 12. heti uhut! Nagyon rendes és kedes doki volt! De ezek után nem tom mit tegyek! Szerintem maradok a tarcsánál!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nálunk a babakocsi jó, mert közös döntés volt! Bár nálunk is szerintem én fogom inkább használni! Mert, ha apával megyünk hármasban majd akkor ugyis autoval megyünk!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
A kórházzal kapcsolatban, akkor neked is fel van adva a lecke.
Mint nekem :shock:

A kocsiról, én fogom használni, illetve ha megyünk valahová, is csak kell vinnünk, hisz sokkal jobb abban tolni.
És mi eléggé pörgős életet élünk.
Szóval ki fogjuk használni nagyon.

picimami

Most már az a divat,hogy szülésznőt fogadsz nem orvost...
Nekem fogadott orvosom van (Ferenczi),aki a Bakáts térről jött,azért jöttem én is ide,és mivel elvileg császár lesz,nem fogadtam szülésznőt.

Ha tetszett szerintem fogadj szülésznőt és nem lesz semmi gond..azt hiszem 30 körül kérnek...
Van egy Magdika meg egy Mónika nevezetű akikről nagyon jókat hallottam...

Nem kell kifizetned szerintem,mert a kórházban ingyen megcsinálják aki kéri...én lecsúsztam anno róla.

Tarcsán 1 dokit ismerek..a körmösöm volt férje..(Erdélyi Zsolt)
A kórház nem tudom milyen :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika!

Én a Péterfybe járok diab rendelésre, egy-két hetente.

Nálatok nagyon szigorúan veszik. A hivatalos álláspont szerint ugyanis étkezés előtt 4-6 között kell lennie, és étkezés után 90 perccel 8 alatt a vércukor értéknek az otimális anyagcseréhez.

A három havi átlagnak (HbA1c) pedig 7% alatt.
Vendég

Pici!

A PP Skate hordozó és talp nélkül 145. Az még pluszban 55 hozzá.

Nócika!

Hidd el, hármasban is nagyon sokat fogtok sétálni. És akkor Apa is tolja majd a kocsit.
Legalábbis mi Benivel az első nyáron minden délután-este sétáltunk egy óriásit a környéken. Ezt most is tervezem.
Vendég

Nem lesz egyszerű menet, ez a babakocsi ügy.
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=4416#
Vannak még sokkal drágábbak is.
Durva nagyon :shock:

picimami

Piri! Én beszéltem ott egy Erzsike nevű szűlésznővel és sajnos Ő mondta, hogy ott az a szabály,ha nincs doki nincs fogadott szülésznő se! Na én csak szülésznőt akarok! Bár aki nekem Erzsikét ajánlotta az azt mondta, hogy mindegyik nagyon aranyos! Egyébként Ő 3 gyermeket szült már itt a Bjacsyban és most a 4.-et is itt szüli!

Cat! Igen ez nagyon szigoru tudom! De most mit csináljak?? Keressek másik diabéteszes dokit is?? Na akkor akinek elmesélném tuti nem hinnék, hogy semmi nem miattam történik!
Ó! Tudom, hogy mi is fogunk sétálni járni 3-asban!

Pici! Mi is pörgünk ezerrel! Mi sem vagyunk egy otthonűlő tipusok hidd el! Megyünk mint a mérgezett egerek!

Cat! És én pont a Péterffyben születtem, mert anyu ott dolgozott mint koraszülött csecsemös!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici..nekem ez is tetszett...(jó,nem kékben)
de én nem akartam mózes részt bele...

http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php? ... nas_948438

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika,én meg pont nem ezt hallottam... :shock: :shock:

A nővérem volt osztálytársa ott szülésznő,és ő mondta,hogy most már nem nagyon fogadnak orvost,csak szülésznőt!!!

Érdekes!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

picimami

Ez is szép :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Na akkor most döntse el az ember, hogy mi van! De jó! Elegem van! Maradok tarcsán és kész! Ez volt a válaszvonal! Elegem van! Kinek higgyen az ember?? Az egyik ezt a másik azt mondja!
Mert nekem sem kedvem sem anyagi hátterem nincs arra, hogy dokit fogadjak! Meg minek?? Öszintén?? Ha ugyse Ő van velem! Na pont ezért gondoltam én is csak a szülésznőre! Mert az van velem végig! Szal kész elég! Nem kell a Bajcsy!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na és most lelépek főzni! Mert ma egész nap csak itt ültem! Nem csináltam semmit! Ez téboy! Irgum-burgum lesz, ha apa hazajön és látja semmit nem csináltam!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Majd autóba ülünk, és bejárjuk a bababoltokat.
Máshogy nem fog menni.
Mire megszületik Dalma, talán találunk is megfelelőt.

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: