A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

én is mentem!jó éjt nektek....+manóknak :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting: Teljesen igazad van, de még ha nehezünkre is esik, el kell valamivel terelni a gondolatainkat. Nehéz lesz, de talán sikerül. Régebben én is jobban rá voltam kattanva, mint most. Talán nem tudtam ilyen sokáig fenntartani a lelkesedésemet. Remélem attól még sikerül. Mi még "csak" 2006-ban kezdtünk foglalkozni a baba témával, de már olyan mintha sokkal régebben lett volna. Annyi minden történt azóta.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! :)

Már nagyon izgulok, hogy mi lesz holnap.
Még jó, hogy nem kell olyan sokat aludni (4-kor kelni kell, hogy felérjünk dugó nélkül). :)

Aztán ritkábban jelentkezem, mert nem nagyon akarok felülni a géphez. Laptopom nincs. Bár az elég káros is lenne.

Úgyhogy jók legyetek! Azért a holnapi eredményt elmesélem.
vevikk

Vevikk!
Akkor várunk a holnapi (POZITÍV) eredménnyel :D +++++++++

Vicky!
Nagyon jó a hozzáállásod, tényleg mintha pozitívabb lennél a projecttel kapcsolatban (és ez jóóó). :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!
Még új vagyok itt, a BMC-be 2007 év végétől járunk. A Wiegandt volt a dokim, sajnos :cry: lécet vett, ezért átkerültem a Szűcshöz. Tud vki róla mondani pár szót? Már volt 4 inszemem. Szűcs doktor elküldött mammográfiára a koromra való tekintettel (36 éves vagyok), de cukorterheléses vizsgálatot nem kért, viszont javasolta a méhtükrözést. Arra kértem, hogy halasszuk a tükrözést egy kicsit, voltam már átjárhatóságin+lapar.
A legrosszabb a várakozás a következő lehetőségre... A férjem ok. Elvileg én is, de sok gyógyszertől már össze-vissza jön meg. Van amikor 2 hétig pici, utána pár nap szünet és Niagara. Nemrég voltam 2. napi vérvételen, de megint megjött és elég rendesen - így nem tudom, mennyire lesznek valósághűek a vérvétel eredményei...
Jobbat nem tudok, mint az elcsépelt közhelyet: fel a fejjel, legközelebb sikerül! :)
sajt@

Sziasztok Lányok!

Edinka, Vevikk: jelentkezzetek, amint tudtok valamit: ++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Sajt@: nekem a Zeke a dokim, de vannak itt lányok, akik ismerik a Szűcsöt, ők majd tudnak neked infóval szolgálni.
Azt már tudod, hogy inszem vagy lombik lesz-e a következő lépés?

Dita: kismami, mi újság?

Üdv. Trix
trix78

jó reggelt lányok!

sajt@:üdv a csapatban!!!!!nagyon jó helyre jöttél!itt szuper csajok leendő anyukák vannak!
én szűcs dokihoz járok és nekem nagyon szimpi mint ember és alapos mint orvos!mint orvos biztos tudja hogy mit hogy merre,de szerintem nem érdemes halasztani dolgokat vizsgálatokat!

Vevik:megy a drukk és kérjük a +++++++++++beszámolót!!!!!

Trix:remélem jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

edinkám:töled is várjuk mi a helyzet!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pusza :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sting: jól vagyunk, köszönjük! Velünk minden rendben. :lol:
Kezdem magam hozzászoktatni a gondolathoz, hogy hamarosan Anyuka leszek! :lol: :lol:
Már nagyon várom az uhu-t, kíváncsi vagyok, hogy mit fog látni a doki!!!

Te mikor is mész legközelebb bmc-be?
trix78

maga a gondolat hogy édesanya leszel gondolom valami csodálatos érzés ha már csak még szoktatod magad is!!én nem is tudnám szerintem felfogni hirtelen!csak akkor ha már látnám uh!
én most várom a mikit mert akkor kell telóznom hsg miatt!
Trix:te nem tudod féletlenül mely az a hormon mely a pajzsmirigy zavart okozza?
sting1982

Sting: talán a TSH, de nem vagyok benne biztos
trix78

igen tsh.nekem a papiromon tsh supersensitive van és az értéke 1.170mIU de megnéztem a neten és állitólag a normál érték:
0,4-6 mIU/l akkor az most jó??????????
sting1982

na jó megyek melózni puszilok mindenkit!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
aki tud az értékemmel vmit irni megköszönném.szerintem alacsony de nem tudom de ezek még 2008as eredmények puszi
sting1982

ez szerintem tökéletes :lol: , nekem 1,550 mIU/L.
Nekem a Jánosban csinálták a vizsgálatot, ott a referenciatartomány: 0,270 - 4,200 mIU/L között van.
trix78

Böbe Drága!
Ne aggódj, a TSH-d rendben van! Nekem a januárin (Trixhez hasonlóan a Jánosban csinálták) 4,5 volt. Akkor a Szűcsdoki megismételtette most, a három lépcsős hormonszint vizsgálat alatt. Tudod, emiatt mentem be a Skriba doktornővel beszélni múlt héten. És azt mondta, hogy most teljesen rendben vagyok! :)

Amúgy lányok! Épp töltöm le az Élet az anyaméhben című 3 részes sorozatot! :)
kakti

Kakti: akkor Neked meglesz digitális formában :D
Én csak videokazettára vettem fel. Nekem nagyon-nagyon tetszett!!! :lol:
trix78

Edinka! Nagyon sajnálom... :(
Sajt! nekem is Szűcs a dokim, szerintem rendes és lelkiismeretes.
Rony! Te mikor mész megint uh-ra? vagy már csak inszemre kell menni?
Vevikk! Ugye jó híreket kaptál?
Sting! Szerintem is ez az "én tudom, hogy neketek összejön" szöveg a rokonok részéről nagyon idegesítő, főleg, ha mégsem sikerül, akkor meg a "nem kell ennyire akarni". Akarjon ő kevésbé unokát, próbálja meg, menni fog-e a nemakarás? :roll:
Én ma kaptam egy smst egy lánytól, aki megtudta, hogy lombik volt, a csaj nem a barátnőm, csak a vendégem (kozmetikus vagyok), de azt hiszi, hogy attól, hogy ő elmesélte az életét, barátok vagyunk, azt kérdezte sms-ben, hogy sikerült-e, (mivel nem küldtem szét múlt héten a nemsikerült sms-eket). Írtam, hogy nem, erre ő: "pedig drukkoltam". Nyilván kedvességből írta, de nekem akkor is rossz, mintha ő mindent megtett (drukkolt), és én vagyok a hibás, vagy ilyesmi. Ez idegesít. A mostani fagyisokat csak a szüleim és a tesóim tudják, mert nem szeretnék folyton ezzel foglalkozni, hogy mindenkinek magyarázzam, hogy fölébredtek e a fagyik, meg mi volt.
Most nem vagyok annyira bizakodó, hiszen, ha a három frissből egy sem lett, mitől lennénak a fagyik jobbak?
Holnap megyek uh-ra, jön még valaki?

rozus
rozus

rozus: Ne így állj a fagyis babákhoz. Amelyik felébred, az már szerintem sokkal ellenállóbb. Volt már itt is olyan, akinek a fagyis sikerült és a friss meg nem. Én is drukkolok (de ha nem sikerül, akkor sem a te hibád :) )

rony: Köszi, én is pozitívabbnak érzem magam. Csak nehogy annál nagyobbat koppanjak.

Ma egy jó és egy rossz hír. A jó, hogy szerdán meg lesz a 3. inszemem. A rossz, hogy úgy néz ki, hogy a sógornőmnek nem sikerült a 2. lombik. Ma negatívat tesztelt, de még jön holnap vérvételre. Nekem igazából most csak 1 érett tüszőn lett, mert 1 db. 22mm-es és még van 1/13 és 1/14mm-es. Ma kell este repesztenem, úgyhogy ezekből már nem lesz semmi. Kicsit csalódott vagyok, mert eddig mindig túl jól reagáltam a stimura, most meg ehhez képest alig. De egy babának is nagyon fogok örülni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Nem vagyok terhes, és nem is leszek egy darabig.
Ugyan úgy jártam mint Babszika. Nekem is maradt vissza egy cisztám így meg kell várni egy ciklust, hogy távozik-e a mensivel.
Legközelebb Áprilisban kell mennem a 2.cn uh-ra és ha minden okés az uh-on akkor kezdődhet a stimulálás a 2. inszemhez.

Hát, most nem érzem magam vmi jó lelkileg.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
edinka

Edinka: nagyon sajnálom!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
El sem hiszed, hogy az ember mennyi mindent el tud viselni!
Próbálj meg a kislányoddal vigasztalódni, gondolj bele, mekkora szerencséd van, hogy Ő már van Neked!!!! :)

puszi Neked és sok sikert az áprilisi 2. inszemhez!!!!
trix78

Szia ! kültem privit üzit
rafiimola

Szia! Válaszoltam... :)
trix78

Sziasztok Lányok!
Drága Sting!!
Nekem van egy csomó papirom a pajzsmirigyröl.Ha nem baj leirom neked a jó eredményeket.
TSH :arrow: 0,270-4.200mUgig
FT4 :arrow: 12,00-22,00Pmolig
FT3 :arrow: 2,38-6,80ig
Enyit tudtam neked segiteni.Nekem anno ezzek az eredmények 3,4szerese volt.Hát most meg látjuk milyen lesz.Pusza :lol:

Vicky!!
Nagy Drukk a 3.inszemhez ez már sikerülni fog!!!

Edinka!
Biztos nagyon meg visel lelkileg,de gondolj arra hogy következő sikerülni fog!!!Mindig csak pozitivan!!Pusz

Dréga Csézjang!
Hogy vagy?

Kérdeznék töletek valamit!
Ha véletlen inszem lenne nekünk is menyibe kerülnek a gyogyszerek?Még most az eredményt meg tudjuk lehet hogy 1,2honapot szünetelteni kell mert össze kell magunkat szedni anyagilag.Mert a lakás kölcsön elviszi az összes pénzt.Csak felefele kuszik.Ujra kell az egész vizsgálatot csináltatni?Holnap kell mennünk a BMCbe.Majd meg látjuk mi lesz.Puszi mindenkinek!! :lol:
rózsa11

edinka: Nagyon sajnálom. Nekem mind a két inszemnél maradt cisztám és mind a kétszer távozott a mensivel. Fogd fel 1 hónap pihinek. Tudom, hogy sovány vigasz, de úgyse tudsz mást tenni. :(

rózsa: Én úgy tudom, hogy ha a leletek 1/2 évnél nem régebbiek, akkor nem kell újra megcsináltatni őket. Én csak a saját gyógyszereimről tudok nyilatkozni, de neked lehet más. A 10 egység merional kb. elég szokott lenni az 13.000 Ft. A tüszőrepesztőből két félét kaptam. Az ovitrelle 7000 Ft, most a pregnyl 3000 Ft. Az utro, ami progeszteron pótlásra van már nem vészes talán 2-3000 Ft, ha jól emlékszem. A merional a legolcsóbb szuri, vannak ennél jóval drágábbak is.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Edinka!
Sajnálom. Tudom, hogy mit érzel és azt hiszem itt már a többség átélte ezt az állapotot. Remélem, hogy te is túl teszed magad és ápr.-ban megint nekilendülsz. Azt is átérzem, hogy milyen amikor a második babáért kűzdesz, hiszen nekem is vagy egy lánykám aki szintén spontán elsőre összejött. Most viszont sehogy nem akar összejönni a második és mégis iszonyúan szenvedek. Én csütörtökön megyek eredményhirdetésre, de már én is tudom, hogy nem sikerült. Ugyanaz van mint múlt hónapban csak most sokkal szarabbul viselem. Minden elismerésem itt azoké a lányoké akik a sokadik inszem esetleg lombik után is mennek tovább és soha nem adják fel. Én is gondolkodóba estem, nem tudom, hogy menyjek-e tovább. A baba lebeg a szemeim előtt, de nem tudom, hogy lelkileg el tudnám-e viselni a köv. kudarcot. Na persze anyagilag is sok a "baromi magas fizetésemhez képest. "

Rony!
Ha minden igaz én is csütörtökön megyek eredményhirdetésre. Remélem talizunk. Neked most uh. lesz?

Akire! Veled mi a helyzet?

Vicky!
Megy a drukk szerdára! Az az egy tüsződ szép nagy, úgyhogy lehet belőle baba. Az meg, hogy egy van még mindig jobb a semminél. Nekem múlt hónapban 2 volt és mégsem sikerült. Nem mindig a mennyiség a fontos. Fel a fejjel!!!!!!
szöszi1977

sziasztok!

csak gyorsan bekukkantok, mert apa várja a gépet:)

Edinka!! Sajnálom, hogy nem sikerült:((

Rózsa!

az én inszemeim 40E körül voltak.

Én megvagyok ma már elég sokat mászkáltam a házba, nehezen bírom már a fekvést. És alig várom a pénteket:))

Vevikkel mi lehet.......????

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Csajok!

Én egyszer találkoztam egy lánnyal aki a 7. beültijének eredményéért ment, és az sem sikerült nekik. A támogatások elfogytak, és a férjével meg is beszélték, hogy anyagilag már nem bírják tovább, de azt ajánlották nekik, hogy vegyék fel alapítványokkal a kapcsolatot, ne adják fel, mert volt már rá példa hogy 9. - 10. alkalomra sikerült csak a lombik. Gondoljatok bele, hogy ehhez milyen lelkierő kellett, hogy végigcsinálják. Én nagyon elszégyelltem magam amikor eszembejutott, hogy az első egy-két inszemem után én is milyen csalódott voltam, és mennyit picsogtam, sajnáltattam magam, hogy nem sikerült.
Egyeseknek piszok szerencséjük van, hogy szinte az antibébi után azonnal teherbeesnek, másoknak csak pár hónapot kell várni, de látjátok van olyan akinek több inszem és lombik után de előbb utóbb sikerülnie kell. Ha mindenki az első akadálynál megáll és magába zuhan nem lenne sok gyerek a földön. Szóval fel a fejjel és csak előre mindig a sárga úton ahogy a mesében is tudjátok!
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EDINKA
Természetesen nagyon sajnálom, hogy így alakult de ha már ennyi hónapot kibírtatok az az egy-két hónap már semmiség.
Nagy ölelés neked és drukkolok a következőhöz!
Csak pozitivan!

TRIX
Nagyon édes vagy, hogy érdeklődsz, én semmit nem érzek.
Ma azért a dokinál már egy kicsit rosszul voltam, mert több mint két órát vártam a nyomorult tp-es papíromért ebből egyet állva.
Remélem nálatok is minden oké!

SAJT@
Nagyon tecc a nickneved, és mielőbbi babásodást kívánok!

Más nem jut most az eszembe.
Megyek pihenni.
pusz és drukk

dita75

szöszi: Köszi a drukkot. Azért lepődtem csak meg az 1 tüszőn, mert mindig túlstimus voltam. Az első stimunál 6-8 volt, így az el is maradt. Most ugyanazt az adagot kaptam. És 1 lett! De remélem ennek az egynek elég helye van és jó sok kisfickó jut erre az egy petécskére.
vicky79
Budapest III. kerület

dita: Örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy a dokid ennyire rugalmatlan. Nálunk ki is van írva, hogy a fertőzésveszély miatt a kismamákat soron kívül hívják be. És te már az vagy! :)

Ma szúrtam be az utolsó injekciót! :) Persze ez sem ment könnyen, megint kétszer kellett beszúrni. Én nem tuom, hogy most mi van, de ezek a tűk nekem nem jók! Alig akarnak átmenni a bőrömön. Ma beszélgettem egy csajszival és azt mondta, hogy addig kevergette a merionálokat, hogy a vastag tűvel szúrta véletlenül be. Olyan rendesen bekékült, mint akit megvertek. Mondta is, hogy pedig ez már a sokadik lombikja és úgy viselkedett, mintha az első lenne.
vicky79
Budapest III. kerület

Edinka!
Nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dita!
Örülök, hogy jelentkeztél kismami! Pihenj sokat!

Vicky!
Megy a drukk, mint tudod 3 a magyar igazság :D

Szöszi!
Miért vagy benne biztos, hogy nem sikerült? Mit érzel?

Kakti!
Ha tudod elküldöd majd nekem a 3 részt? Vagy leírod honann töltötted le?

Rózsa!
Pár oldallal előrébb leírtam pontosan az inszemes gyógyszerek árát, de Vicky pont jól írta az árakat. Ugyanazon az oldalon Vasikáé pedig leírta a lombikos gyógyszerek árát!

Vevikk,Rony, VAsikáé???????????????
Merre vagytok? Beszámolókat kérek!!!!!!!

Kép
akire79

Szöszi!
Köszi kérdésedet, velem minden rendben.
Ma vagyok az inszemhez képest a 7. napon, semmit nem érzek, de nem is akarok. MÉg van 10 napom a tesztig.
Eddig úgy érzem nagyon pozitív és nyugodt vagyok. Csak ne lenne az Utro és utrótól lévő mellfeszülés, haspuffadság, stb, mert alig bírok hason aludni.

Kép
akire79

drukkolnak !!!holnap majd ird meg mi volt!!!!!!puszillak

hello lányok!!

Drága rozus:ne add fel én is csak azt tudom irni neked!lehet pont a kis fagyi babák jönnek össze!!!!!!és teljesen igazad van mert mint kozmetikus nem vagy köteles elmondani a dolgaidat a vendégeidnek!nem kell erről tudni minden ugymond idegennek!!!!!persze a család más dolog!
és persze mi forumosokakik gondolnak a másikra és nagyon akti:pá drágám!jó a ha a tsh -m jó!lega ez miatt nem kell idegeskednem.mi volt ma veled?meló volt?
konyak és .....nem jut eszembe a neve!!!!!!!!!??????

Edinkám:puszika neked is sajnálom nagyon!!!!!!!!!!!!DE NEM ADOD FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vicky79:az az egy kis petécske hidd el elég lessz és össze fog jönni a manóka !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

szöszi1977:talán ténleg nektek is csak kis pihire van szükségetek!!!!!!kis lányod jól van?????

Rózsa:ezek megirom öszintén nem tudom milyen eredmények!

az enyémek:
sting1982

lemaradt a fele szövegem! :( :( :( irom :lol:
sting1982

Kakti:pá drágám!jó a ha a tsh -m jó!lega ez miatt nem kell idegeskednem.mi volt ma veled?meló volt?
konyak és .....nem jut eszembe a neve!!!!!!!!!??????
sting1982

Sziasztok!

Úgy érzem tényleg jó helyre pottyantam :)

Sting1982: Igazad van, csak még parázok egy kicsit, alatás után mindíg nagyon rosszul vagyok.

Rozus: Szűcs nekem is alaposnak tűnik. Amíg a W-hoz jártam rábeszéltem a kolléganőmet,hogy próbáljon szerencsét a BMC-ben és pont a Szűcshöz került - vicces, hogy mostmár én is hozzá járok! Ne csüggedj, másik kolléganőmnek 8-9-ik lombikra jött össze (csodás 3 éves fruska).
Nem is értem miért nem a munkahelyemen van a BMC? Ennyi segítségre szoruló csajszi egy helyen! :)

Dita75: köszti a jókívánságokat, mindenkinek hasonló szépeket!

Trix78: nekem a következő is inszem. lesz, ha végre eljutok odáig ciklusilag...

Vicky79: nem baj, ha 1 van, csak jó legyen! :) A szerda szép nap, mindent bele! Én mindíg a Mammut2-ben veszem meg a szurikat, ott egész picuri tűt adnak. A kórházi gyogyóban nem szeretek vásárolni, nagyon lassú a kiszolgálás. Egyébként a férjem szokott szurkálni (szerintem még élvezi is :wink: , én képtelen lennék rá.

Edinka: sajnálom, hogy nem sikerült. Nekem is sokszor van cisztám, ilyenkor +próbálomm kihasználni a szabad időt. Most pl. AVIVA-tornát fogok tanulni szombaton, ez állítólag nagyon hasznos NEKÜNK.

Bocsi, ígérem legközelebb rövidebb leszek.
Váljon valóra az álmotok!
sajt@

sziasztok lányok,
nagyon aktívak vagytok :lol: nem baj, mindenki most fórumozza ki magát, mert aztán egy babával ölben/kézben/láb alatt már nem lesz ilyen egyszerű :D
barátnőméknek pénteken megszületett a lombikos kislányuk. az összes inszem megvolt, majd az 1 lombik sikeres lett!!!
tudom, már mind 1000szer hallottuk, de nyugi, mindenkinek eljön majd az idő :lol: legyünk türelmesek.
mondom ezt én. pajzsmirigy alulműködés, amire gyógyszert szedek kb egy hónapja. ha babán nem segít, a közérzetemen mindenképp. folyton fáradt és tompa voltam, ami úgy tűnik a hormonpótlás hatására javul! most azon gondolkozom, hogy nem rohanok el hsg-re, várok néhány hónapot, hátha ez a kulcs és sikerül...
pl ma egészen biztosan érik a petécském, mert majd szétpukkanok úúúúúúgy fáj :shock:
mindenkivel együttérzek és drukkolok továbbra is :wink:
kpn

Szia Kpn!
Endokrinológus írta fel a gyógyszert?
sajt@

szia akire:örülök hogy nyugodt vagy és minden rendben!!!!!

szóval a lemaradt szöveg:
2 vv során:prolactin:12.90ng/ml 13.70ng/ml
foll.stim.hormon:6.21miu/ml
luteinizalo hormon:2.06miu/ml
oesrtadiol:24.45pg/ml 417.30pg/ml
progeszteron:52.40nmol/l

de ezek 2008asak
sting1982

szia sajt :)
bmc-ben szűcs a vérvételre azt mondta, hogy ez így nem jó és átirányított a Kútvölgyibe a belgyógyászatra. Szűcs azt mondta az endokrinológus majd eldönti,kell-e gyógyszerezni. Ő meg azt mondta, igen...
kpn

szia sting 8)
kpn

kpn:szia!!!!gratula a barátnénak! :lol: :lol: :lol: :lol:
ma akkor akció legyem ám ha érnek a kis tüszök!!!!!puszika neked! :lol: :lol: :lol:
sting1982

háááát a zuram még nem ért haza :lol: :oops: :twisted:
nálad mi újság?
kpn

köszike elvagyok bár vv hegyeken vagyok túl és terheléses cukor vizsgálatom is volt azt hittem kijön belölem de bent tarottam :lol: :lol:
most várom a mikit és utánna hsg megint :( és utánna apának katona vizsgálat.most itt tartok.

a te uradat meg támadd le mint állat!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

egyébként jól vagy?néha küldök emailt megkapod???

Kép
sting1982

Kpn: az endokrin. milyen vizsgálatokat végzett, be kellett feküdni? Mennyi időt vett igénybe az egész a diagnózis felállításáig?
sajt@

jah az a kis finom limonádé jött ki majdnem.... :oops: :oops:

Kép
sting1982

te jó ég hova küldöd? hol kéne azt látnom? privátot ide? :shock:
én nem is tudtam, hogy terheléses lesz, a csaj ott adta a glükózt és langyos vízbe tette. kérdeztem, hogy kimehetek-e kortyolgatni, mondta, hogy á-á, húzóra :shock: hát én is majdnem taccsoltam...
mér kell má megin hsg???
kpn

nekem nem is volt benne citrom :?
a 3. napi vv magas TSH-t mutatott. A tartomány valami olyasmi, hogy 0.2-4 (ez csak kb) nekem 6.8. kértek nekem a kútvölgyibe időpontot, Szűcs doki mindenkit ehhez a dokinénihez küld, gondolom jó a kapcsolat, kb 1-2 hét múlvára kaptam időpontot. oda elvittem a vv eredményt és a nő már fel is írta a gyogyót. azóta voltam egy nyaki uh-on, arra többet kellett várni. mármint az idópontra. most legközelebb vv-re megyek, a gyógyszer szedés 5. hetén, hogy megnézzük, jó-e az adagolás.
szóval nem egy nagy dolog...

miért kérdezed? pm gondod van?
kpn

A csuda tudja, már mindenre gondol az ember lyánya!
A hormonjaim szerintem tuti nincsenek rendben, gondolkodom én is egy edokr. kivizsgáláson...
sajt@

hát, ha a bmc-ben megcsinálják a 33 vv-t (3,20,24 nap), akkor ott a szakértő szemek úgyis kiszúrják, ha eltérés van. szerintem inkább meddőségis szakember nézegesse a véreredményed. nekem "mezei" nőgyógyász azt mondta a hormonpanelemre, hogy rendben. ezek meg egyből ráharaptak és gyógyszert írtak. nagyon sok hormonnak kell klappolni. pl ez a fránya TSH igen érzékenyke. 0.2-4 (milimol vagy nem tudom mi :oops:) a tartomány, nekem majdnem 7 ez az érték és állítólag a babásodáshoz inkább az 1-hez kell közelíteni...

miért gondolod, hogy hormonbajos vagy? :lol: :lol: :lol:
kpn

mert vacak a "ciklusom"... de lehet, hogy inkább agybajos :) Most éppen a 18. napja vérzem, közte 2 nap szünettel. Király!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: