A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

bocsika, koran volt meg...... :oops: :D

budapestre megyunk, es meg nem gondoltam at a kolcsonadas hogyanjat, de szuleim bevethetok a beszerzesre.....

Tontiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dragonfly

Demoniq: Nekem van egy eladó sterilizálóm, ami egyben ételmelegítő is. 2 üveg fér el benne egyszerre, és lehet a szivargyújtóra csatlakoztatni. 10 ezerért vettem 1 éve, de ha kéred,odaadom 5-ért. Gőzzel működik, kis vizet kell csak löttyinteni bele.
Kép
Ez egy bolti kép róla, az enyém valahol egy szekrény mélyén árválkodik :wink:
Vendég

Ja, és ikreseken meghírdettem 2 hordozót, autóba is köthető... Nem tudom, hogy érdekel e valakit...
Vendég

szanet,irtam privit!!

Banika?köszi .Elpostáznád nekem a fiaidat? :lol: úgy de úgy imádom a kis kobakjukat 8) már bejárják vagy négykézlábbazzák a lakást?a fioktakaritásos a kedvencem(én még azt is megengedném nekik,ha ideérnek :lol: )

Tonti,csodálatosak a gyerekeid!!!!!!

Tündi huha akkor értem a lencsét.irj majd mi volt.

Jázminnak megint hörghurutja van sztem, mert ugy hörög ,
.horror filmbe is megirigyelnék :(

Melcsi oksi ,majd kérdezek akkor,ha doki beutal.
s.csilla

Naaaa, ki vagyok???
Nem Nory :lol: :lol: :lol:
xandra_73

Xandra: szerintem egy újabb zugolvasó :lol: :lol: :lol: :lol:
davandi

Sziasztok

Hát akkor 1zugolvasó szeretne hozzátok csatlakozni. Nem is merem elmondani, hogy mióta olvaslak titeket.
Rólunk: 2007.09.26-án születtek a törpék. Balázs 3000gr és 52cm Barbara 2900gr és 51cm-el jött a világra. 38héten sürgősségi császárral születtek sajnos velem volt gond/összeomlott a vérnyomásom/. Képet majd próbálok fel rakni.
Én már mindenkit nagyon jól ismerek. Hirtelen nem is tudom, mit írjak még.
Ha befogatok, akkor majd írogatok.

Szép napot mindenkinek Gabi

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke

Szia Gabi! Örölök Neked is. Úgy látszik most nekem kell fogadni az újakat :roll: :roll: :roll: de nem baj. Írjál majd sokat és maradj velünk sokáig!!!

Xandra: Te is írjál sokat magatokról. És ha a 73 a születési éved akkor örülök hogy végre még valaki csatlakozik ide aki majdnem velem egykorú :lol: :lol: :lol:
davandi

Szia Andi

Én is 73születésü vagyok

Kép
napsugáreperke

Lányok nekem most sajnos mennem kell, mert nőnap alkalmából apa elvisz a Corába :shock: vásárolni :lol: :lol: :lol: Ja és a családtagok közül volt aki csak 1 szál virágot hozott nekünk, pedig szerintem 3 lány lakik ebben a házban. Na mindegy majd húsvétkor is csak egy tojást fog kapni :lol: :lol: :lol:

Zugolvasók: Gyertek minél többen elő :roll: :roll: :roll:

Gabi: az a jó hogy a végén minden jól alakult.
davandi

ja de jó. Igaz én 72-es, úgyhogy még mindig én vagyok a korelnök, de nem baj :oops: :oops:
davandi

Binyek
köszi a gyertyás dolgot! 8)

Sziasztok "ex-zugcsajok" Xandra és Gabi! :lol:

Móni
de jó :lol: , akkor én is mégjobban nyüstölöm apát az 1napos Hévz miatt!

Bogi
Ti is de jó :lol: , mikor jöttök haza? tényleg, világjáró tesóddal mi van?

Pasi
kössziiiiiiii :lol:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok újak,Gabi és Melcsi no meg Fannikánk :lol: :lol: :lol:

Nincs energiám végigolvasni,ezért nem tudok reagálni!

A képeket néztem!Szépek a gyerkőcök!

Tonti!
Nálatok ez a majdnem nyár nagyon klassz!

Dragon!
Mikor jöttök haza?

Dóri!
Ment a mél!

Ez a rohadék szél,már a tököm kivan!Úgy veri a redőnyt,mint állat!
Felkelnek rá éjszaka is szegény gyerekeim!

Képzeljétek!
Ma apa elment Baluval virágot venni nőnapra!Adott Dórinak is és nekem is Balu virágot!Gondolhatjátok,hogy potyogtak a könnyeim!Annyira érzékeny lettem,mióta gyerekeim vannak!
Dóri meg olyan kis szomorka lett,hogy nem volt itt a tesó,de amikor megjött,örült neki,oszt rá se bagózott utána!Elég volt neki,hogy hazajött és visszaállt a rend!

CSilla!
Jobbulást nektek!
Vendég

[quote="davandi"]J írta:davandia és a családtagok közül volt aki csak 1 szál virágot hozott nekünk, pedig szerintem 3 lány lakik ebben a házban. Na mindegy majd húsvétkor is csak egy tojást fog kapni

:lol: :lol: :lol: vagy kettőt, de az is a sajátja lesz ( :oops: )

Petra
Kép
petricsek

REmélem eltaláltam Xandra-Fanni :lol:
Vendég

Davandi!
1szál virág?Ezt nem is akarom megérteni!A lánykám 4hónapos sem volt mikor életében először volt nőnap,de mindenkitől kapott virágot.
Vendég

Xandra=Fanni
De miért Fanni,azaz Szandra????
Vendég

S.Csilla!
Jázminodnak jobbulást!!!!
Xandra!
Így nem volt olyan nehéz kitalálni,mert vagy Te vagy Fanni vagy elloptad a gyerekeivel együtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Napsugáreperke-Gabi! :wink:
Üdv Neked!Gyere csak és mesélj!! 8)
Andi!
Tényleg nem ismerted meg Fannit? :lol:
Benszi!
Édes lehetett Balud!Ez a szél még az én lányaimat is zavarja,de nálunk már nem annyira fúj,mint tegnap este.

bognartundi0727

Hali !

Üdv a zugolvasó-csatlakozóknak!
Vigyázzatok újak :D mert ha kihagytok egy napot -nálam többször is van ilyen-akkor nehéz újra utána olvasni a csajoknak mert oldalakt irnak ,itt mindenki nagydumás :D

Most már annyira fluszrál, hogy szinte mindenki megy Hévizre ,hogy lehet hogy leugrunk egy napra ,nem alszunk ott csak megnézünk titeket.

Ja és lényeg Rezső alias Regi baba MEGFORDULT!!!!!!!.Igaz a drágám érdekesen csinálja ,belekapszkodik a lepedőbe és húzza magát ,tehát nem egyedül magától ,hanem segitségül hivja a szőnyeget :shock: .Lesz@rom ,hogy hogy csak csinálja :D :D :D :D

[Kép
amonré

Nálunk is csak én kaptam virágot apostól,a csajok nem.Ez nem is zavar de apától még nem kaptunk semmit :evil: .Szerintem ma este vér fog folyni :twisted:

[Kép
amonré

Ja azt elfelejtettm, hogy após erre hivatkozva nem hozott a csajoknak virágot.:Ők még gyerekek majd gyereknapra kapnak valamit!!!!! :twisted:

MOst mi van ???A csajok nem gyerek a gyerekek nem csajok???
Hát igen ......após

[Kép
amonré

Hali!

hű, megint alig bírtam visszaolvasni!Bróbálok írni is, csak a szüleimnél vagyunk.

Binyek: köszi a maillt!Nekem is mindegy, hogyzárt-e vagy nem. Csak vigyetek engem is.

Fanni: szék a fiaid! Miért lettél Xandra?

Napsugreperke,Gabi: Üdv itt!

Amonre: gratula,Regi babának!

mennem kell, majd jövök még ha tudok

Tünde
Kép

Kép
myra77

Eszti :P
Image váltás :lol: :lol:
Gondoltam van még 2 hónap Hévízig, addig bevezetem az "új nevem" és akkor csak 1 nevet kell a pólómra írnom :oops: :lol: 8)

Davandi :P Petra :P
Szia-mia, itt kamuFanni :lol:

Benszi :P Eszti :P Tünci :P
Pirospont :lol: :lol: :lol:
xandra_73

bognartunci: drukk nektek holnapra!

Fanni: bocsi az elírásért!Szóval,szépek a fiaid!

Tünde
Kép

Kép
myra77

akkor mostantól,Xandrának szólítsunk?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Mindenre hallgatok :lol: :lol: :lol:
Eredetileg január 1-jén akartam regisztrálni MiMáAnya néven, de nem sikerült :evil:
xandra_73

Amonré Igazad van! Jó sokat szoktak írni a csajok ezt, mint zugolvasó nagyon jó tudom, ezért is gondolkodtam nagyon sokáig, hogy merjek-e írni.

Kép
napsugáreperke

Az új tickerem 8)
Nem tökéletes, szegény Milcsim szemén van a jelző, de majd még alakítom...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Gabi!
Üdv végre közöttünk élőben is! :wink:
Csak előkeveredik itt mindenki!
Nekem akkora pofám van,hogy biztos nem bírnám ki a zugolvasást pár napnál tovább!! :oops: :oops: Megülné a hasam a sok kinemmondott szó! :wink:
Barbi lányodnak meg külön küldök egy barbis puszit,mivel én is az vagyok!
Te is szenvedsz úgy a fiaddal,mint én a 13 éves lányommal???

Xandra!
Pont az jutott eszembe,amikor aláirtad a privit,amit küldtél,hogy hogy fogom megjegyezni,hogy Szandra vagy és nem Fanni! :roll: Erre tessék!Nagyon jól csináltad! :wink:

Tündi!
Szegény kislányod! :cry: Ez a szemdolog nagyon nem hangzik jól!!!De hogy lehet lencsét ilyen kicsinek??Te jó ég!Nekem volt,de nagyon utáltam!Inkább megműtettem lézerrel mindkettőt.Most olyan a látásom,mint a sasnak! :wink: Nálatok nem lehet műteni?Vagy kicsi még hozzá?

Tonti!

A napsütéses,meleg játszótéri képekért még most is tiszta sárga vagyok!!! :twisted:

Én nem csinálok lelkikérdést ebből a nőnapból!Utálom a szálas virágot!Olyan haszontalan jószág...Meg amúgy is hülyeség az összes kötelező ünnep! :roll:

binyek

Xandra!
Hiába alakítod,hiszen "mászik" mindig arrébb....Szerintem az az egy megoldás van,hogy minél keskenyebbet válassz,hogy ne sokat takarjon!Bocsi,hogy belepofázok! :oops:

binyek

Hali, mi is megvagyunk, csak szülinapoztunk ( anyué) meg sétáltunk (de inkább sárkányt eregetni lehet, mert a csajokat elfújja a szél), aztán csajok most kidőltek.

Gabi, szia, gyere gyakran!

Megyek én is gyártok új vonalzót!

Judit

jucicuki

Andi!
Olvasd csak el még egyszer!Ez csak egyben működik! :lol: :lol: :lol:
[quote]V írta:agy szúrjam ki a szemét,törjem el a lábát,aztán mehet,amerre lát!

binyek

Melyik a jobb szerintetek?

xandra_73

szandrafanni
szép kis meglepetés! :lol: :lol:
nekem a huncutkodó 2. tetszik! (az elsőnél az anorák és a dudli a szájukban is takar, de az se rossz.)

Petra
Kép
petricsek

Szerintem a második...

binyek

Binyek Igen valamilyen szinten szenvedek vele, de nem olyan nagyon vészes. Vele inkább az a gondom, hogy nagy törés volt a kicsik születése s ezért még sokszor úgy viselkedik, mint egy 7éves. Ez kimondottan nekem szol. A körülöttünk lévő emberek el vannak ájulva, hogy milyen fel nőt és jól nevelt. De azért én is sokszor tapasztalom ezeket. Nagyon igényli, hogy foglalkozzam vele kettesben a tesók nélkül olyankor helyre áll a lelke és kenyérre lehet kenni.

Xandra Nekem a második jobban tetszik.

Köszönöm a fogattatást ígérem, próbálok lépést tartani és írogatni.
Képet sajna nem tudok kicsinyíteni, majd talán a jövő héten addig dugi kölkeim vannak.

Kép
napsugáreperke

Köszi Csajok 8)

xandra_73

Sziasztok

Xandra, tetszik a tickered nagyon!!!! Lassan mar snassz lesz nem sk tickerrel nyomulni.... :D

Benszi, Petra par het mulva, meg nem foglaltam le a jegyeket, filozom, hogy talan megis jobb lenne autokazni..... de ott meg a kaja megoldasok nehezebbek........ :roll: :roll: :roll: torom torom a buksimat, mint micimacko, de meg nem jutottam dulore.
Nagyon orulok am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vilagjaro tesom eppen Oman fele tart, most hagyta el a maldi szgk-t es Sri Lankat, kisse veszelyes vizeken van most, sok a szomaliai kaloz arrafele........ nyar vegen er haza! mar naggggggyon varjuk :D

Anny nekem szantad a sterilizalot? En is kerdeztem.... Vagy tenyleg Moninak? Ha nekem, akkor kerdes: Tommee Tippee uvegek belefernek? Mert nekem a tajekoztatoban ugy jott at, hogy csak a standard meret.......

Nok napja, mindenkinek boldogat! :)

dragonfly

Dragonfly :P
A Tiéd is jó és sk :lol:
Ja és bocs, hogy kihagytalak a "csak fiús ikresek" sorából :oops:

xandra_73

Basszus Szandra!! Jól megsz............tál. Annyira ismerős voltál, nem tudtalak hova tenni és már indultunk volna vásárolni és gyorsan köszönteni akartam az új látogatót :twisted: :twisted: Írni is akartam hogy még a Fanni is 73-as. :oops: :oops: Megyek és elásom magam :roll: :roll: :roll:
Én nem láttam az első vonalzódat de ez tetszik :lol: :lol:

Szálas virágot én se szeretem, de az hogy számításba sincsenek véve az kicsit betette a kaput.

Binyek: nekem elég ha csak a szemét szúrod ki, de ha a lábát is el akarod törni akkor legyen meg a Te akaratod :lol: :lol: :lol:
davandi

Sziasztok, olvasgattam nap közben is, de írni nem volt időm, most rövid leszek, lassan fürcsi :)
Képzeljétek, Apa ma egész nap elkényeztetett :) reggel aludtam még Laúrral, miközben Tamit kimenekítette a szobából, és főzött ebédet, benőset, fincsi lett, délután meg sütő-tűzhely-olajsütő puceva volt. Imádom :) természetesen a férjecském és nem a sütőt, persze most már az is csini :lol: :lol: voltunk picit sétálni is, annyira jó idő lett volna ha nincs ez a fránya szél, 7ágra sütött a napocska, apropó szél, ma csajok elég összevissza alszanak, leginkább nem nagyon délelőtt óta, szerintetek lehet a szél miatt?
köszi a gratut még1x :) arik vagytok :)
a legjobb az volt mikor Tami óriási dumcsival lepett meg, amit rajtam bírt előadni, maratonit karattyolt. megzabáltam :)
na majd még jövök, személyhez szólóan, készültem, jegyzeteltem ám :) ja, meg Apa belénkolvasott :lol: :lol: :lol: :lol: mondta, hogy mennyit írtál már...hát...igyekszem, ha már rábeszélt ő is :) és jót mosolygott Vanda a sztoritokon :) új vonalzók szupcsik, Fanniszandra nekem is ez tetszik :) na mostmár tényleg megyek :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

DavAndi :P
Booooooocs :roll: :oops: :lol:

xandra_73

binyek! nem mondtal semmit Hevizrol, nem akarod hogy gyujunk mi is ????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Én megbocsátok csak most úgy égek :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
davandi

anny! nem en kertem, hanem GRAGONFLY, de gondolom kozbe latta

xandra-fanni! nagyon jo a vonalzod :D :D :D

dragon! de jo nektek is hogy mentek be mutatni a babokat

petricsek! nekunk 650 km menet van, meg igy is faraszto lesz, ha benne lesz a pentek is :wink: de intezd el apaval a dolgot, neked is ki jar meg 1 nap :D :D

Kép

demoniq13

Petricsek: mennyire igazad van tojás ügyileg :lol: :lol: :lol: ezért szeretek ide járni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja egyébként a mai napom nem olyan rossz mint amilyennek látszik, mert megvettük mindenkinek a Hévízre való cuccost :lol: :lol:
davandi

ujacskak! uzvozlok mindenkit, de 2 napja nem olvastam, eszt az oldalt is csak feluletesen :oops: :oops:

nok napja nalunk (gondolom ilyet tobszor nem fogok ki egesz eletemben, mert nem vagyunk nagyon ajandekosok) tegnap kaptam a laptopot, a viragert nem repdesek es meg is mondtam apanak hogy ne vegyen (regi rozsakat meg szaritotam es benne vannak a vazaban, tehat mindig van itthon rozsa :D , pedig o mondta hogy vesz 1-1 szalat Michellenek, anyumnak es nekem is), na szoval vettunk egyut egy cserepes begoniat anyumnak meg egy doboz cseresznyes bombont, az ejjel meg aszt almodtam hogy apa el vitt hevizre meglepinek, en meg mondtam neki ma reggel es aszt mondta hogy akkor megyunk (na meg latyuk ha osze jon a szalas miatt) es 12.30ra mentunk ma a veradok ez evi unnepere (jol be kajaltunk, volt vagy 6 fajta kaja+torta szelet) es kaptam 1 szal rozsat+mimozat, na de ilyen tobb nem lesz

Kép

demoniq13

Sziasztok!
Binyek!
Nekem is van lencsém,de nem használom,mert annyira nem rossz a szemem csak ha gépezek.Nem tudom mi lesz,hogy fogja viselni a kisasszony,de megpróbáljuk legfeljebb ha nem megy akkor várunk még.Sajnos ez kell neki a dioptria különbség miatt.
Myra!
Köszi a drukkot,szükségünk lesz rá :wink:

Csajok lehet,hogy most megköveztek :oops: ,de én nem nagyon díjazom ezt a nőnapot.Azt gondolom viselkedjenek velem egész évben normálisan oszt jó van.Én még az anyák napjával is így vagyok,hogy miért kötelező akkor ünnepelni?Nekem akkor van anyák napja,amikor a csajoknak szülinapja :wink:

bognartundi0727

tuncsi! remelem Norika fogja birni a lencset es hatha fog javulni a latasa, ugyis mindenki szorit neki :D :D :D

Kép

demoniq13

Tündi: Ezt az én ismerőseim is pont így gondolják. Se engem, se a lányaimat nem köszöntötte fel a kutya se, pedig van apjuk és nagyapjuk is.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: