Sziasztok!
Csajok végre alszanak

Vendégeink csak órácskát voltak, utána kajcsi, majd coráztunk. Akartunk valami kis könnyű csörgőt, de nem kaptunk, olyan nagyokat láttam csak, el se bírják akkorák

Jelentem akciós pólók vannak, 200-500 körül, cactus cloneos, winnys meg influxos, hátha érdekel valakit

(Lanyané, Anny, van még vki óbudai?) és budakalászi cora. Persze kaptak nyárra 2 egyformát és beszereztük első cipellőjüket is, rózsaszín kocekás masnis virágos, nagyon cuki, beleszerelmesedtem és pont volt 2 egyforma méretű

amúgy nem vagyok egyforma rajongó, de azért van pár egyforma cuccuk. Még1 közérdekű: hallottátok, hogy megszűnik a dm 15%os akció? valami új lesz, kár, mert pelust így vesszük, azt hiszem április-májustól vagy hogy lesz a vége.
Anny: Békáson vagyunk és képzeld nekünk is ezt mondták 1-2 petéjűre

De én aztán a kétpetéjűnek hittem és annyira azért nem hasonlítanak, csak néha

Hát majd 18 éves korukban már csak tuti lesz
Tünci: Nektek akkor eltűnt a hemangióma? Az jó
Binyek: be kell valljam függő lettem

de tényleg, annyi minden jó ötletet olvastam Tőletek, köszi köszi. A sztori: férjecském már mondogatta egy ideje, hogy írjak Nektek...de én mindig halogattam...aztán jött, hogy leléptek...de az elhatározás akkor lett végleges, mikor
Tontica írta, hogy zugolvasók jelentkezzenek gondoltam jól megleplek Titeket, hátha örültök egy nem kamu zugnak

Köszönjük a meghívást, igen olvastam, hogy szuperbuli lesz Hévízen, de azon a hétvégén szülinapozunk, férjecském első szülije lesz babókkal

Viszont, ha nyáron is lesz valami és még mindig úgy gondoljátok...
Csilla: minket a gyerekorvos küldött, mert nagyon kiáll a hemangiómánk, kb. 3-5 mm, kaptunk beutalót a Heim Pálba és odatelefonáztam időpontért és mentünk, (1,5 hónapra kaptunk időpontot!!!) ott lefagyasztották és májusban megyünk megint megfagyni
Petricsek: köszi a köszöntést, ari vagy

és Te vagy az első gratuláló

Apa nagyon örül, hogy írok így addig is Ő lehet majd a csajokkal
A múltkor olvastam Tőletek utcán megállít néni-bácsis sztorikat, no hát én is csatlakoznénk, ha nem bánjátok. Ma corában, néni- 1fiú 1 lány? Hát nem, hiszen mindkettő talpig rózsaszínben. -ja. De a legjobb ez: babakocsiban lányok úgy fekszenek, hogy az overállban felfelé álla kezük, néni meglátja -milyen cuki lábacskák! -de hiszen ezek kezecskék, ott a fejecskék mellett!!!

na jó, biztos nem volt rajta a szemüvege
és még mindig köszi Mindenkinek a kedves fogadtatást, nagyon nagyon örülök