A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kulki: Nagy-nagy gratula kicsi Katához! Sok-sok tejcsit és egészséget kívánok! :P :P :P

Nem vagy semmi 2 részletben szülni.... :shock: :roll: :shock:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Nemlajos: Én nagy feketeséget látok a vonalzód helyén.... :oops:

Katka

katka22

Nah, én akartam közölni a nagy hírt, de látom emgelőztek :) Nagy Gratula az ügyes Kuklinak és Katának :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Wicca, Csibb: Rajtatok a világ szeme! Drukkolunk, hogy most ti jöjjetek! 8)

Csibb: Jó ez a vérezgetés. Szerintem mindjárt beindul Nálad komolyan. Addig meg úgy nyílogatsz, hogy nem is nagyon érzed... és közben haladsz! Szuper! Csak így tovább! :P

Katka

katka22

hehe, mindenki hogy ugrott a hírrel :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

GRATULA KUKLINAK!!!
(hűha, mintha az én adataimat olvasnám... két nap és 80 gr különbség... :shock: :shock: :shock: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kör sms ment? Nekem nem küldött semmit

Sok Boldogságot Katához, jó egészséget mindkettőtöknek

Adryn
, úgy látom minden praktikát bevetettél :wink: számomra nem volt elég köztudott a kinin :D

Nagyon jó, ma is babás napunk lett

Bea, Maja

Kép
bea1978

viszont ma véletlenül fahéjas sütit sütöttem, de nem ettem sokat belőle :P :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

KUKLINAK ÉS KATÁNAK HATALMAS GRATULA!!!!!!! (csak beelőzőtt :lol: !!)
velem semmi sincs, délután pihiztem két órát, nuku fájás ... de azért még bízom, hogy nőnapra meglep a kicsifiúnk :D!!

Szép napot!
Vica
wicca

Marq. Hanna nagyon kis édes husi baba :D:D:D!!!

Adryn. fahéjat rengeteget eszek, imádom, apát is már bevetettem :lol: :lol: ( és lehet ma is :oops: :lol: !?), a tonikot viszont nem tom meginni ... de este magzatvízelfolyásosjóéjszakát fogok kívánni ;) :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

akik már megszültek! hogy emlékeztek, sokat vagy inkább kevesebbet mocorgott a baba a születése előtti napon. órákban????

Szép napot!
Vica
wicca

wicca, egyáltalán nem láttam különbséget, viszont én híresen nem látom az okokat.
Félek is a gyerektől emiatt, mert én pl. sose tudtam, mitől megy a hasam, mi csinál szelet, mitől pattogok ki, stb, így a szoptatásnál sem fogom tudni, hogy a gyerek mit nem bír... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

HATALMAS GRATULA KUKLINAK ÉS KATÁNAK!!!!!!!

De jó ilyen hírre kelni a délutáni bealvásból :D:D:D

Wicca: én szülés előtt 2 nappal éreztem úgy hogy megbolondult a pici fiam.. egész nap pörgött, és nagy, fájdalmasakat rúgott, alig aludt egész nap. aztán a szülés előtti napon meg szinte semmit. éreztem hogy mocorog de olyan meditálósan csak. akkor ő már készült a nagy útra :D egyébként ez Zsaninál is így volt. szülés előtti napon meg is ijedtek hogy nem mozog a Petra, hiába rázták a hasát, be is mentek a kórházba lecsekkolni. Akkor neki még semmi fájása meg semmije sem volt, erre hajnalban elfolyt a vize. szóval sztem szülés előtti napon rápihennek a babók a nagy útra :) én sem vagyok tonicmániás, de a kinin miatt aznap sokat megittam.. mindent a célért :D

KépKép
KépKép
adryn

csak szólok lányok, hogy ma már a második szüléses sms-t kapom (egy másik fórum másik lánya), szerintem megint front van...
KÉSZÜLJETEK!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hatalmas gratula Kuklinak és Katának! :D

Nemlajos!
Ez jóóóóóóóó! :D És mikor is jön a telihold??? :wink:

Drukk mindenkinek, akinek kell, asszem ma már nem jövök!

Kép
Kép
zazzy

11-én, ha jól látom... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli: "Gyakorlatilag viccből szültem. Nem voltak fájásaim igazán, csak bekamuztam, hogy megvizsgáljanak. Kiderült 4 ujjnyi vagyok. Kata kis farkashölgy. A füle fekete a szörtől. Tejciben profi. Kedden megyek. Nagyon jól esik, h gondoltatok ránk. Sok pusaz mindenkinek!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

És a kis farkashölgy:

Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Anyu ma megint itt alszik, de most már itt is kezdi... 8) most mentek el érte Fanni meg a férjem. rendeltem tonikot!!! 8) :lol:
én még imádom is ráadásul!
azt a hibát én sem akarom elkövetni, hogy ne magzatvízelfolyásos jóéjszakát kívánjak!!! :wink:

Tehuti
hiába akarok én Kuklival együtt szülni... :roll: úgy látom, nekem Wiccával egy a sorsom! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jajjjj, de aranyos kis monyók feje van!!!! :D :D :D
mégegyszer gratula hozzá!!!!
lehet, hogy tanulni kéne Kuklitól... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bizony, jó lenne így szülni!

Adryn: te vetted át a táblázatkezelést? :wink: Ha lesz erőd, időd, dobj fel egy újat lécci :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nagy szeretettel gratula -utólag is... Adrynak!!!!!
Nem volt rá alkalmam, mert időközben kékhalált dobott a gépünk, aztán (túlfizetéses csekkel a kezemben!!) kikapcsolták a gázunkat, most meg kripli influenzás vagyok. De néha azért ideszédelgek a gép elé, annnnyiras szépek a picikéitek!!!!!!!!!!!

Kukli, Nektek meg különlegesen nagy gratula, egy napon lesz a gyerekeink születésnapja!! :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

mpart, Neked köszönöm a tanácsokat, sajna nem mentem vele sokra, idegenkedem a számomra ismeretlen homeótól... :cry:

kukli, gratula a kis farkaslányhoz! :lol: :lol: :lol:
nem is most született, valld be! :wink:

(hol vannak a topicból a megviselt, ráncos babák? :P )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, a vérzés miatt javasoltam csak. Örülök, hogy rendben vagy!!!

Kép
Kép

mpatr

Kukli! Gratulálok a kislányodhoz! :) Jó lehetett így "viccből" szülni. :lol:

Katka! Mi van most Peti nevével? Most olvastam egy ismerősöm levelét, amiben pont arról ír, hogy anno, amikor még nem vált el az ex férjétől és megszületett a fia, az exnek lemondó nyilatkozatot kellett tennie, az apának pedig elismerő nyilatkozatot. Nálatok ez nem megoldás? Igaz, azóta változhatott, hisz régen volt, bár ezek a dolgok azért nem szoktak sűrűn változni... amikor írtál róla, akkor abból úgy tűnt, hogy semmiféle megoldás nincs, csak a bírósági apasági per.

Masut
masut

mpart, tudom, és hát az orvosoktól/kórháztól akár szedhetném is, mert a zárómon az van: FOLYTASSA a vaspótlást, csak hát én nem kaptam semmiféle vasat, meg semmit se ott bent.
De hát így is egész jól lettem :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli:nagy gratuláció tőlünk is.

Nahát akkor holnaptól nyomatom a tonikot, Megyek,mert a lányom hiperaktív

Kép

Kép
pgyöngyi

én már iszom! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

nahát.. Magyarországnak hirtelen megnő a tonikforgalma... :lol: :lol: :lol:

Papillon: Kuklika szerintem a nagy sietségben elfelejtette átküldeni a táblát :(

KépKép
KépKép
adryn

Adryn,Nemlajos. köszi a válaszokat, akkor én még nem szülök, nekem pörög állandóan ez a gyerek :D:D
Kukli. gratula kis farkashölgyhöz :D, óóóó de milyen kis nyugodtan pihen a lelkem, de édes!!!!!!!!!
én most elköszönök: magzatvízelfolyásosjóéjszakát, remélem babóra ébredünk :lol: /és remélem senki nem szül meg előttem sutyiban :wink: :lol: (persze ezalól Csibb kivétel!!) /

Szép napot!
Vica
wicca

Kuklika, gratula a kishölgyhöz, édesdeden és nyugodtan fekszik. Aranyos, és tényleg ő se ráncosan, hanem szép kisimultan érkezett.

Jó éjt mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

csatlakozom az előttem szólóhoz!!!
én is magzatvízelfolyásos vagy 5 perces fájásos indulásos jóéjszakát kívánok mindenkinek!!!
Hajrá Wicca, és most már Tehuti is!!! (ha jól emlékszem... :roll: )

és holnapra boldog nőnapot nekünk! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok :D

Gyönyörűek a gyerekek csajok télleg! :D :D

Adryn,Nemlajos szüléstörténetek is szuperek, a miénk nem volt ilyen izgalmas. :roll:

Ja és persze Gratula Kuklinak Katához,jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!

Rólunk: Szerdán végre hazamehetünk!!! :lol: 8) :lol:
Vendég

Nory: nekem nem küldtél képeket :( örülök hogy hazamehettek :D

KépKép
KépKép
adryn

Kukli, gratulálok, kíváncsi vagyok majd a sztoridra!
Nem semmi baba lett volna, ha végig bent marad, de azért csúnya dolog volt Tőled, így beelőzni, pedig az mondtad, jövő péntekig nem érsz rá szülni :)

Mi ma voltunk moziban és vacsizni is, Levi a nagyszülőknél, ideális időpont lenne a szülésre, de én inkább kivárom a hétfő-keddet :)
Vagy azt, amikor ki akar jönni a kicsicsaj.

Hajrá csajok!!!!

Jó éjt :)

Kép

Kép
gabka77

sziasztok.
Bocsi az OFFért de van egy babahintám eladó anyagi okok miatt katt rá és nézd meg.

http://picasaweb.google.hu/harivera1975/Aruda#
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=336831

egy jó tanács az utricáról. csak addig szabad szedni míg megjön a tejcsi utána abba kell hagyni azaz szünetet kell tartani egy héten minimum egy két napot tutira mert el is apaszthatja a tejcsit.

Nekem utsó fiam született 03.02-án így most nosztalgiáztam is a héten.

nektek gyors és könnyű szülést mint amilyen nekem volt fájdalom menteset is.

Üdv verus

harivera
Budapest XXI. kerület

Csajok, élvezzetek ki minden pillanatot, mert ezek a csöpp pocilakók/ciciszipolyok hihetetlen gyorsan megnőnek, és egy csekély év múlva azon kapjátok magatokat, hogy óriási haramiák lettek.

Íme: http://www.youtube.com/watch?v=PBmTp6AnapE
(Norton és a torta :lol: )

Kép
Kép

mpatr

Gratula Kuklinak és Katának!!!! Sok-sok tejcit és jó egészséget!!! Nagyon ari a kishölgy!!!!!

Mi megjöttünk esküvőről, jó volt, táncolni nem táncoltunk..... :wink: Sztem még nem szülök...... :lol:

Mellszívó nekem is van, sőt a kórházból kapott listán is rajta van, h vinni kell.

Csibb, Wicca hajráááááááááááááááááá!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Mpatr! Nagyon finom lehetett az a torta, mert nagy lelkesedéssel eszi. :lol: Tényleg mennyit változnak 1 év alatt...

Lányok, boldog nőnapot! :)

Masut
masut

Jó reggelt,

Boldog Nőnapot Mindannyiunknak :D!

Mi még egyben, látszik, h rajtam semmi sem segít ... :D:D:D

Erpé: Samunak Boldog Szülinapot utólag is!!!
Mpatr: Nortonnak is Boldog Szülinapot!!!

Nory: szuper, h hazamehettek!!! akkor minden rendben! gondolom apa is nagyon boldog!?!?!? ki segít majd otthon Neked?

Csibb: használt a tonik???

Tehuti: szorítok, h kibújjon időben Szonja!!!

ma megint nst ...
éjszaka annyir elzsibbadt a jobblábam, asszitem soha többé nem állok rá!!! fúúú de rossz volt! zazzy eszembe jutottál ... :(:(

Gabka: mit néztetek meg és mit ettél??? jajj, biztos jól éreztétek magatok!?

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca
rajtam sem segít semmi!!! :lol: :lol: :lol:
terhességem végén az egyik legnyugisabb éjszakámat töltöttem el... :roll: 11-től mostanáig aludtam, egy pisiléssel 1-kor. és semmit nem érzek most sem... mindegy, szerdáig most már kibírom, ha addig élek is!!! 8)
bár a lábaimra már megint nem ismerek rá egy ideje, egyre dagadtabb, már a kezemet is érzem...

Tehuti
én is drukkolok neked nagyon! jó, hogy jól sikerült az esküvő!

Gabka
tényleg, mit néztetek?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!
Boldog nőnapot mindenkinek, remélem jönnek babák ajándékba! :wink:

Wicca!
:lol: Tökjó, hogyha valakinek zsibbad valamije, egyből eszébe jutok! :lol: A múltkor is írta valaki(talán Adryn :oops: hű de rég volt már)
Nálam ez már állandósult állapot, de a láb elég pocsék lehet(na nem mintha a kéz jobb lenne, redőnyfelhúzás reggelente pl.esélytelen :( de mostmár elég dundik is a kezeim.Durvul a helyzet :roll:

Nekem valami hihetetlenül pocsék éjszakám volt, ha nem keltem 6szor pisilni, akkor egyszer sem, férjem ugye nappalos volt, ilyenkor hullafáradtan jön haza, úgy horkolt egész éjszaka, azt hittem megőrülök, csomószor fel is ébresztettem.Ha betakaróztam, melegem volt, kitakarva fáztam, semmi se volt jó.Úgyhogy most én is mosott kaki kategória, asszem mindjárt visszafekszem, igaz kaja egy szál se... :roll: Nem tudom, mi lesz majd szülés után, anyósomék ugye itt laknak szemben, de egyelőre túl nagy kényeztetésben nincs részem, tegnap is én küldtem át nekik sütit pl.Néha fordítva is jól esne :P

Na majd még visszanézek, de most megyek...

Ja!11-e a telihold?Á, nekem az még tuti korán van, de hátha sokaknak besegít! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Csibb: vicces, mert nekem is az utóbbi idők legnyugisabb éjszakája volt!!! :lol: :lol: appa azt mondta szerinte szerdán szülök! kíváncsi vagyok!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, Csibb!
Nem lehet, hogy azért volt ilyen nyugodt éjszakátok, mert készülődnek a babák kifelé és picit rápihennek előtte? :lol:

Masut
masut

Sziasztok!

Kukliéknak óriási nagy gratula! Édes ez a kicsilány. Papillon, köszi a fotót.

Mi is moziztunk (Watchmen), vacsiztunk tegnap este, Samu nagyszülőzik (Gabka :) )

Tehuti, örülök, hogy jó volt az esüvő.

Csibb, Wicca, úgy látom, ti nem szeretnétek a hétvégén szüléssel zaklatni az orvosaitokat :) Egyébként ahhoz képest, h a dokim kedden azt mondta, h a héten szülök... :) Nuku jele van, illetve tegnap-ma volt egy kissé rózsaszín betétem nekem is, de nagyon halovány. És hát Csibb-ből kiindulva, ez még egy hétig simán elmehet.
Megyek, bújok vissza pihizni.

erpé

Jó reggelt.

Zazzy párodnak jó lenne olyan orrtapasz, ami a reklámban van. :lol:

Nekem is nyugis éjszakám volt :roll: Csibb, közel a Szerda, nekem akkor lesz a 3. Nst-m, és Szombaton töltöm majd a 39-et. Nekem is mondogatják, hogy végig húzom, meg vannak lepődve, várták, hogy hamarabb szülök, mert lányoknál mondják ezt, és majdnem az összes közeli ismerősöm 37 hétre szült.
Mamacsibének is lejárt az ideje, de nincs info róla, lehet sutyiban megszült? Tessék jelentkezni a jó hírrel :lol:

3 napja már megint székrekedésem van :twisted: pedig tegnap már össze ettem-ittam mindent

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok Lányok!

Drága Kata baba Isten hozott ezen a csodálatos világon! Kuklinak és családjának nagyon sok boldogságot és rengeteg tejcit kívánok!!

Mi tegnap hazajöttünk a kórházból, most megy a csiszolódás. Egy picit egyedül vagyok most Dávid manóval, így van pár percem, pár mondat erejéig. Dávid egy tüneményes, gyönyörűsése legényke. Napközben 1,5 óránként eszik az éjszakák meg még eléggé kaotikusak, legszívesebben cicin aludna egész éjjel, de hajnalban volt egy 3,5 órás alvása, amit én is maximálisan kihasználtam.
Amint a gyerkőcök mennek újra bölcsibe, jövök én is bővebben és igyekszem visszaszivárogni a topik életébe.
A szülésről gyorsan annyit, hogy összesen 4 óra alatt megvolt a manóka. Éjfélkor kezdtem el érezni az 5 perces fájásokat, így fél egykor riasztottuk mamáékat és 1kor már a kórházban voltunk. Mire az előkészítőben végeztek velem, a dokim is beért és addigra már két újnnyira nyitva voltam. Megrepesztette a doki a burkot és kb 1 óra alatt kinyíltam 4 ujjnyira, de a méhszáj még vaskos volt nem akart eltűnni. Közben jöttek a tolófájások is, de mivel gátvédelemmel sikerült szülni, így nem lehetett nyomi. Doki kézzel rásegített a méhszáj eltűnésére és utána a szülésznőé volt a terep. Szépen védte, lazította a méhszájat. Hihetetlen érzés volt, amikor éreztem, hogy Dávid buksija már ott van lent. Dokim folyamat bevonta a páromat és mutatta neki, hogy éppen hol a buksi. Amikor már mehetett az erőteljes nyomás, akkor elsőre kicsusszant Dávidka, ami leírhatatlanul fantasztikus érzés volt. Láttam, ahogy a lábamnál lemossák, ahogy gyönyörűen felsír, odatették a mellkasomra és a doki rávette a páromat, hogy közben elvágja a köldökzsinórt.
Gyors, de annál intenzívebb és annál is csodálatosabb szülésünk volt. Majd jövök a részletesebb beszámolóval is. A méretein pedig mindannyian jól meglepődtünk, főleg a dokim!! Ő kisebbre mondta, de bánja a fene.

Minden kisbaba és kismama gyönyörűséges, igyekszek én is gyorsan dobni egy két képet!

Akik még előtte vannak, azoknak kitartást kívánok, főleg Csibbnek és Wiccának, már nagyon elegetek lehet!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Még én is egyben.
Nekem is nyugis éjszakám volt (vihar elötti csend? :) )
csak 2x voltam fent pisilni, viszont félálomban mentem megnézni Levit, hogy be van-e takarózva, aztán rájöttem, hogy nincs kit betakarni és kuncogva visszabújta az ágyamba :)

Mi a Valami Amerika2-t néztük meg. Nagyon jó volt, a kisasszony végigrandalízota a filmet, nem tudtam eldönteni, hogy hangos volt neki, vagy tettszett a zene, vagy esetleg még a sok nevetés is zavarhatta :) Érdekelt volna még a Benjamin (Brad Pitt) különös élete, de mivel az egy 166 perces film+reklámok .... nem birtam volna végigülni.

Most beszéltem meg apával, hogy ha jövő hétvégéig nem szülünk, akkor tuti "ördögüzést" tartunk :)

Ja és azt mondta tesz majd fel képet rólunk :)

Na megyünk Leviért, csak azért jelentkeztem, hogy nehogy azt higgyétek, csatlakoztam Kuklihoz és küzelebbről is meglesem a kis farkashölgyet :)

Ja, Samunak utólag boldog szülinapot :)

Kép

Kép
gabka77

Kuklinak hatalmas gratula! Katának meg üdv a nagyvilágban!
Nekem átküldte Kukli a táblát, felteszem :) Ha valamit kell módosítani, írjatok :)

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszg 2009.03.08 09:16-kor.

Kép

Kép
rszg

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tencsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: