A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Oké, én befogtam ezzel az üggyel kapcsolatban, Ildó. :wink: Beszéljünk arról, hogy a fürdőszobás dekorgumis képre, képzeljétek, csináltam csipkéből függönyt (egy dekorgumis ablakkeretre). :D Ari lett. :D

KépKép
benó

:lol: :lol: Hogy miket csinálsz, Benó! :lol: Legalább kívántál valamit? Tudod, a Hófehérkében is ez van, megszúrja magát a terhes mamaés kívánja, hogy milyen lánya születik és olyan is születik neki. :lol:

Kép
flóra 11

Ó, nem kívántam! :shock: Utólag nem lehet? :lol:

Ja, kb. 10-et biztos vettünk, 100-150 Ft volt darabja. Jó az a kínai. :D

KépKép
benó

Húúú Ildikó, remélem megoldjátok valahogy! :( Illetve biztos vagyok benn, hogy megoldjátok! :wink:

Az az ismerősöm, akit mondtam, hogy 8 év után újra megpróbálja a lombikot, most lehet, hogy lemond róla, mert a lakástörlesztője, már majdnem 140e és így a lakást is visszaadják szerintem! :cry: :cry: :cry:

Kép
szilzi

Remélem, erre azért nem kerül sor. :wink:

Ildót el ne zavarjuk, gyerünk valami vidámabb témával. Megpróbálom megcsinálni ezt:

Kép

KépKép
benó

Na, akkor megérte a benzinköltséget. :wink: :lol:

Kívánj utólag, még belefér. :lol: De akkor gondold át,ne hagyj ki semmit. Milyen legyen a szük, a hajuk, daliásak legyenek,okosak, ügyesek, szorgalmasak,stb. Mintagyerekek. :wink:

Kép
flóra 11

Húú Benó, azért engem egy kicsit megijesztettél! :shock: De ez is csak veled történhet meg! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nem lesz ilyen szép természetesen, meg ilyen makikat se csinálok bele. Majd rakunk bele valamit. :D

KépKép
benó

Inkább nem kívánok semmit, biztos valamit kihagynék. :roll: :lol: Ne aggódj, Szilzi, max. összevarrják a számat, de írni attól még tudok! Tehát nem szabadultok! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szilvi, olvasom, hogy nem volt gázszereleő. Sajnálom. Igazán picit törődhettek volna veled. :evil:

Kép
flóra 11

Ha a Gy. végre összeszedi magát, akkor megyünk anyuékhoz, mert ott vannak a kislányok és ők nagyon szeretnének talizni a Gy.-val, aztán meg megyünk anyóshoz, ott lesz majd a nagyi is (ha felhívjuk), és felfúr a Gy. ott 2 szekrényt, tudjátok, amit mondtam. Remélem, haladt a matrac behúzásával az anyós. :roll:

KépKép
benó

Benó,ez a házikó nekem is nagyon tetszik. Én nagy zsebeket varrnék rá és tárolónak használnám aprósákogra.

Kép
flóra 11

Jó ötlet, de most már ugrott a mutatvány, mert már van 2 szivaccsal bélelt alap (minden anyag itthonról megoldva, ügyi vagyok?), és nem túl nagyok, tehát nagy zseb se lesz rajtuk, viszont azt a Gy. segítségével majd megcsinálom, hogy össze lehessen vagy kötni vagy tépőzárazni, és akkor egy házikót állíthatunk össze belőle (érted, ha összehajtod a 3 részét). A pelenkázónak a két rácsos oldalára gondoltam őket, és le lehet őket szedni játszani is. :wink: Hm?

KépKép
benó

Csinálok egy kávét, keveset aludtam ma, csak 4 órát.

Kép
flóra 11

Nagyon jó ez a fali tároló Benó! :D Most azért kezdek drukkolni, hogy minden amit elterveztél kész legyen :wink:

Kép
szilzi

Na, talán a Gy. kész van lassan. :roll: :D
Látja ám. :D :D Amit írok. :lol: :lol:

Puszi nektek, majd jövünk. :D

KépKép
benó

Megyek ebédelni!

Kép
szilzi

Ez így nagyon jó, Benó. És ha házikót akarsz belőle összerakni nem kellene 4 oldalt csinálni neki? Persze elég a 3 is. Meg biztosan már ki van szabva.

Kép
flóra 11

Oké, akkor én is dolgozom tovább.

Kép
flóra 11

Festés kész.Pakolás még nem.
Döme megy ma színházba Pestre a b.nőmmel.(vagyis Szilvi elviszi magával mert a lányát viszi fel meg a pasija is megy)

Amúgy Szilzi mi voltunk Pesten szerdán(pont nem ott voltál :? :( ),de csak az Arena Plazaig jutottunk igazából.Nem tudtunk még Benóval se talizni.

Benó a szájfeltöltést nem így csinálják!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem Ildó a fiad minnél hamarabb meggyógyul.Elég már ebből a rossz időszakból(minden értelemben). :? :)

Kép
martik77

Köszönöm Benó,hogy gondoltál rám,de van neked 2 Babod is akire eleget kell költened!!!!! :) :) :) :) :) De nagyon örülök akármilyen is. :) :) :)

Szilzi akkor nem jössz Miskolc felé ha az A. erre felé jön?????

Jó mondjuk nem vagyok olyan érdekfeszítő pocakkal,bár egy hete,hogy Tancsuval taliztam,meg tegnap és most neki is feltűnt,hogy nőtt a hasam. :D

Jövőhéten még szülés előtt egy kép készül rólam majd felrakom.

Kép
martik77

A pirim kezd mutatkozni.Gondolom holnapra fog tombolni.

Kép
flóra 11

sziasztok
ildikó: nekem is neten az axa jött ki, mint a legolcsóbb biztositó, de bementem a Wüstenrotba, ott van egy kedves ismerösünk /nála kötünk meg minden szerzödést és mindig mindent el is intéz/. és mivel ott van kölcsönöm, élet biztositásom, stb +orange kártyám 1.100sk lett volna egyész évre :!: :!: :!:
mi a magyar tescóba járunk komáromba.mindig itt vásárolunk be, mert nem éri meg átváltani a forintot :evil:
aranyos vagy, hogy észrevetted a vonalzóm. már majdnem egy hónapja fent van :roll: :roll: :lol: :twisted:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szilvi: anyós :evil: :evil: :evil:

márti: én is nagyon imádtam nst-re járni :wink:

benó: ennyire be vagy már indulva, hogyha nincs nit varrnod, akkor magadon gyakorolsz?? :shock: :shock: :roll: :roll: :D

nyugi csajok, én csak az utolsó héten raktam össze a csomagom :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi! :D

Kép
flóra 11

Ja, bébikomp.
én még tavaly megvettem a Törpémnek, de természetessen még nem használjuk./majd ha már magától is fog tudni ülni kb.6,7hós. korban/. és perse nem fogom beletenni egész napra, hanem csak itt-ott, amikor muszáj.
amúgy nekem is volt, és nem volt semilyen tanulási zavarom és nem is fejlödtem vissza :twisted:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi! :D

Kép
szilzi

Timi, arra gondoltam, hogy a Törpéről a képeket nem töltenéd fel a régiekhez? Most nézegettem mg, de ezen még olyan kis "fiatalka" a Törpe! :D :lol:

Kép
szilzi

szia ildikó
ja, digi
miutánn férjhez mentem és lecseréltem a személyimet, küldtem nekik egy értesitést
levélben,hogy megváltozott a nevem és cimem. ök 2 hónapjára rá válaszoltak, hogy az új szerzödést irjam alá és küldjem vissza és fizessek be 60sk-t, mint kezelési költség. hát én ezért nem is küldtem vissza, közben a nevem átirták csak a cimet nem.

és kiküldtek 660,-sk.s csekket /2havi számla/ már az új nevemre. mit gondoltak, hogy hülye vagyok? azért mert megváltozott a nevem, nem fogok duplán fizetni :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, az én fiaimnak is volt és okosak. Ez nem szentírás. Meg ha nincsenek benne naphosszat, akkor nincs gond,mert akkor nem marad ki semmilyen fejlődési szakasz. Vannak szülők, akik ebben nevelik fel a gyereküket, meg ajtóra akasztható olyan hintafélében, csak függ benne a gyerek. Szóval, ha teret adsz a fejlődésének, akkor nincs semmi baj. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.07 15:53-kor.

Kép
flóra 11

Jajj Ildikó, most láttam csak, érkezik a pirid? Remélem nem fogsz nagyon görcsölni! :(

Kép
szilzi

amint lesz idöm megcsinálom :wink: :lol:
most a my vip-en frissitettem
az iwiw-re se tudtam még, mert valami végett nem tölti fel. :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ok köszi! :D :D :D Te ott szoktad már hagyni anyudéknál a babát vagy viszed magaddal mindig?

Kép
szilzi

szegény gyerekek, egész napra benne hagyni, az nagyon durva :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

És Timi a párod talált már munkát? Nagyon levagyok maradva :oops:

Kép
szilzi

én mindig minden hova viszem magammal és természetessen velünk is alszik :twisted: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

még nem :evil:
bár brigádot már ajánlottak neki, 2-öt is,
most várjuk, hogy mi lessz belölle.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Múlkor már külön aludt, ugye? Ezekszerint annyira hiányoztál neki, hogy visszakéretzkedett? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom én is képes lennék e valaki másra hagyni :? Bár én ettől még olyan messze vagyok, mint Makó.....

Kép
szilzi

Timi,én is mindig cipeltem mindhármat magammal.Pont múltkor emlegettük, hogy a legnagyobbikkal évekik jártam logopédushoz és mellette a másik kettő is abszolválta, mert mindig ott ültek és figyeltek. :D A Peti talán pont ezért rögtön tisztán beszélt. A Bálintnak volt kis beszédhibája, de párszor odaültette őt is a logopédusnő és kijavította. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.07 16:03-kor.

Kép
flóra 11

Akkor már azért van valami kilátásban, az is jó! :wink: És hogy viselitek egymást, hogy Ő is otthon van?

Kép
szilzi

Ez jó, Ildikó! :D

Kép
szilzi

Igen, volt előnye is. De képzeld el,amikor lépcsőkön kellett felcipelni a kocsit és nem tudtam a másik kettő kezét is fogni, na az egy rémálom volt! És anyós rendszeresen engem küldött ilyen helyekre, mondván, hogy itthon vagyok én ráérek. :evil:

Kép
flóra 11

Én nem is tudom elképzelni milyen lehetett három kisgyerekkel :shock: Én az ikrek gondolatától sem vagyok nyugodt, nemhogy három felé kelljen figyelni! :?

Kép
szilzi

Úgy látom Timi megnt lelépett :(

Kép
szilzi

vagyok. csak közben telefonom volt

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

igen, külön aludt
de nekünk hiányzott :roll: :twisted:
ö nyugissan aludt nélkülünk is :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

amikor orvoshoz kellett mennem, azt is úgy oldottam meg, hogy anyám jött velünk /akkor Sanyim dolgozott/.

ildikó:
logopédus 8)

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

hát, elvagyunk. én bent vagyok Törpével, vagy elmegyünk sétálni. ö meg kint a mühelyben tesz-vesz, keritést javit, stb.
mi az a fajta pár vagyunk, akik hosszú távon se mennek egymás agyára :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

hova lettetek?????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Bocsika, Bálinttal foglalkozom,teát főzök,lázat mérek... stb. Majd még jövök.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: