Sziasztok!
Gyors bekukk, mert mindjárt jönnek vendégek

Délelőtt próbáltunk lakást varázsolni, persze csajok nem aludtak...így felváltva szórakoztattuk őket apával

Annyira cukik, nagyon gagyarásznak már...és...képzeljétek Tami hátról oldalra fordult

ilyet még soha nem csinált

persze kiabáltam apának, hogy jöjjön, ő pedig rohant

szerencsére neki is megmutatta

Csak úgy ámultunk

Amúgy van valami sorrend a forgásnál? Mármint hasról hátra vagy fordítva?
Tontica, gyorsan megfogadom a jótanácsod

köszönöm Mindenkinek a kedves fogadtatást, (így senkit nem hagyok ki

) nagyon arik vagytok
Egészen más így olvasni Titeket, hogy nekem is írtatok

nagyon örültem, tegnap óta fülig ér a szám, mutattam is férjecskémnek, hogy nézze meg
Még1kérdés, emlékeim szerint írta valaki, hogy van hemangiómája a babónak, kérdeznék Tőle, ha lehet
Ja,
Anny, folytatom...és 2 csajszi

mennyi hasonlóság
Még pár szó magunkról...mert kérdeztétek
Szóval a csajok 35+7-re születtek császárral, de már 36-nak mondták őket

Tami 46 cm és 2390g Laura 51 cm és 2400g, bár szerintem valamit elmértek, mert itthon már nagyon egy hosszban voltak

Születésük után 1 napig voltak inkubátorban, de csak megfigyelésre, viszont 3 nap múlva Tami elfelejtett levegőt venni evés közben éjszaka, így ő 3 napig volt a PIC-en, szerencsére nem találtak semmi komolyat

végül 11 napig voltunk bent, de így úgy jöttünk haza, hogy minden okés

Spontán babók, én nagymamámék 2petéjűek voltak és van még anyumnak ikeruncsitesója is, akik szintén lányok

Utólag azt hallottam, öröklődés anyai és harmadágon gyakori, na mi benne voltunk

És holnap lesz az első házassági évfordulónk

Akkor még nem gondoltam, hogy 1 év múlva négyesben ünnepelünk
Még1kérdés...ha nem bánjátok

Mindenkinek nagyon szép vonalzócskája van, tudtok segíteni, hogy hol lehet a legegyszerűbben ilyen szépséget varázsolni? Én is szeretnék
Jó 7végét Mindenkinek, este remélem még benézek, ja és képzeljétek, tegnap végre nem aludtam be az utsó etetésnél, annyira fel voltam dobva