A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

a zsigulit meg haza húzatta, a 2 elmaradt csekket befizetjük, utánna leadja a kocsit a gyüjtö telepre és kijelenti a forgalomból. igy ezen "csak" 10.000-et bukunk. :roll: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szegény Timi,mennyi méreg. :( A Petinek az AXA-nál kötöttünk biztosítást a kocsira,ők voltak a legolcsóbbak. Remélem sikerül majd év végén megszabadulni a biztosítótól.

Kép
flóra 11

Timi,klassz a szülinapos vonalzód! :wink:

Még a zsigulival is nektek kell nyűgődni! Szörnyű! Milyen emberek vannak! :evil:

Kép
flóra 11

amig én elszaladtam bevásárolni a roosmannba, dm-be Törpe roszalkodott a kocsiban, nem volt el még az apjával se. /egy kicsit anyás :roll: :lol: /
a tescóba együtt mentünk, ott már nyugi volt.
egy tök bunkó csaj volt a pénztárnál.aki jól felhúzta az agyam./2x beszólt/ és nem is köszönt,
csak akkor volt idöm átnézni a számlát, amikor már a kocsiban ültünk és akkor vettem észre, hogy 13 helyett 25!! tejet ütött be. mondtam a Sanyinak, hogy azonnal menjen be és vagy a biztonségit hivatassa ki, hogy mi tényleg csak 1 kartont vettünk, vagy nézetesse meg a kamerás felvételt.
felvételt visszanézték, pénzt vissza kaptuk a csajt meg a fönöke nagyon csúnyán leb@szta :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ja, tancsu a roosmannba, dm-be akcióban vannak a bébi kaják, menük és ivólevek is.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tegnap Törpe vigyorogva ébredt, délelött játszottunk, szönyegen hentergett, jó kedve volt. délben pedig elkapta a dili, visitott a pelenka csere alatt meg is fájdult töle a fejem :evil: /2x volt hasmenése is/- utánna megszoptattam, aludt egy kicsit és megint jókedvüen ébredt. átment rajta :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

este meg nadrág nélkül aludt és jobban is tudott aludni. reggel is szopi, pelus csere utánn 6,30-10,30ig még vissza aludt. most sincs rajta gatya, nagyon meleg van itt. :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Csak gyorsan írok.

Ildó pü-be elküldtem a telcsi számom.

Az NST-n minden oké volt Kis Vuk pont ébren volt és mocorgott így 25 perc után már végeztem is.

Még mászkáltunk L.-el.
Nem rég értünk haza,most pedig lefekszek mert nagyon gagyi vagyok. :D :D :D

Örülök Benó,hogy annak a lánynak sikerült a lombik és,hogy ott lesztek egymás közelébe.Neked kell a társaság. :) :) :)

Kép
martik77

Mártika, köszike a számot, máris mentem.

Timi, hát hihetetlen, hogy sorozatban mik történnek veletek! :( Még jó, hogy tisztázódott a helyzet. Melyik Tescoban volt?

Kép
flóra 11

Edina, durva lehet így dolgozni, hogy leégtél. Remélem segített a panthenol, amit a Benó ajánlott,az tényleg jó. Nem kellett volna egy nap szabit kivenni? Estére kikészül a bőröd.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Heni, nagyon klassz a szoba. Vigyázz magatokra, pihenj sokat!

Paradizs neked szintén pihenés!

Timi rátok jár a rúd rendesen! :evil: Helyeslem,hogy nem hagytad magad becsapni! Belevaló csaj vagy!!! :wink:

Ildikó!!!! Lehet, hogy most jött el a döntés ideje,hogy németet kell tanulnod????????????

Kép
muzsuzska

Edina, szegénykém akkor szenvedhetsz még pár napig! Én minden évben leégek ha csak picit süt a nap akkor is. :evil: Tudom milyen szar! :(

Márti finisben vagy!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Megyek mosogatni! :(

Kép
muzsuzska

Sziasztok, megjöttem. Vettem mindent, csak zoknit nem, pedig kikészítette a boltos, de nem adta hozzá végül, úgyhogy holnap visszamegyünk. Annyit mentem, szegény Vivike meg úgy szenvedett, azt mondta, iszonyú lassú vagyok. :roll: Igaza van. De jól bírta szegénykém. :wink: Csekkeket is feladtam. :x

Timi, szörnyű, hogy mik történtek veletek :shock: :shock:, és nagyon ügyes vagy szerintem is, hogy nem hagytad magad! :!:

Márti, örülök, hogy jó volt az nst. :D

Paradizs volt itt? Írt?

KépKép
benó

Nem, most már rájöttem, hogy eszébe jutott a Zsuzsinak és kész.

Megyek CSI-zni asszem, mert nagyon fáj a hátam. :wink:
Puszi nektek, de még jöhetek. :D Ez nem fenyegetés. :D

Szilzivel mi van szerintetek?
Tancsu?

KépKép
benó

Csak bekukkantottam.Látom senki nincs. :(

Lementem a b.nőmhöz végre be lett festve a hajam. :D

Megyek pihenek,mert du hiába akartam nem sikerült aludnom.

Puszi Mindenkinek Jó Éjt!!! :D :D :D

Kép
martik77

Na,kicsit bekukk. Voltunk a Tescoban bevásárolni, kicsit ki kellett mozdulnom, mert egész nap itt ülök bent.

Telefonáltam megint a digiseknek, azt mondja a nő, hogy már biztos ki fog jönni a szerelő,mert már volt reakció a panaszomra. Na ja, két hét után már volt reakció. Tehát majd két hét múlva talán ki is jön, nem? :evil: Mondom és a havidíjat elkérik? Képzeljétek, ha azt akarom, hogy kapjak kedvezményt, akkor kérvényeznem kell. :x Sztem lehetne automatikus, hiyzen be van náluk jelentve, hogy nincs adás, tudni fogják, mikortól működik majd. Tehát kiszámolhatják a napokat.Miért nem vonják le automatikusan az adás nélküli napokat a havidíjból, nem?

Kép
flóra 11

Márti,szuper, hogy az nst rendben volt! :wink: Nagyon vigyázz magatokra a finisben. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, Te is ügyin bevásároltál. Annyi mozgás meg neked is kell, hogy holnap elmész zoknit venni. :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi, mire én megtanulnék németül, addigra már nem kellene nekik tanerő, találnak németest szerintem. Mindegy. Majd lesz helyem.

Most békázom. :lol: Ugyanis van rtl klub. :D :wink:

Kép
flóra 11

Én is visszakukk. :D
Én is tök álmos vagyok, meg minden bajom van, de aludni úgyse tudnék (sokáig). :? Tényleg, a nemalvókkal nem beszélünk meg egy hajnali randit? :lol:

KépKép
benó

Na, puszi, mentem. :D Jó éjt nektek! :D :D :D

KépKép
benó

Hát, mi történt. :) Anyám ma színházban volt, a barátja nem,mert dolgozott. Mikor hazament a barátja, főzött egy hatalmas fazék káposztát és csinált hozzá knédlit is. Anyám 10-kor ért haza a színházból, akkor telefonált, hogy menjünk el a káposztáért,mert hogy nekünk főzte a barátja. A Petivel behuppantunk az autóba és elmentünk. Visszafele nem akart indítani a kocsi, nézem, nincs benzin. :evil: És persze pénz sem volt nálunk. Mentem vissza anyámhoz, kértem kölcsönt pénzt. Közben a Peti tologatta az autót ide-oda, kicsit megmozgatta, aztán egyszeriben bestartolt. Gyorsan be a kocsiba, irány a benzinkút! Szerencsére addig kibírta, aztán tankoltunk.
Hát látjátok,nálunk is jut egy kis kaland minden napra. :)

Kép
flóra 11

Jaj, a Peti most zengte be, hogy holnap kora reggel megy dolgozni. Nekem meg kevés a kenyerem. Gondoltam reggel csak a F. fog enni, mire a gyerekek felkelnek,addig sütök. Na, most akkor álljak neki most sütni? :roll:

Kép
flóra 11

Jó éjt mindenkinek. Azt hiszem, én ma keveset fogok aludni. Ha sül a kenyér, akkor azért rá kell nézni, igazgatni is kell néha,ha meg kész, akkor ki kell vennem,mert egyébként lecsapódik a pára és a kérge megnedveskedik. Tehát ha most megyek sütni,akkor még három órát fenn lehetek. :(

Kép
flóra 11

Jóreggelt...

Tegnap akkora átmenő forgalom volt,hogy mire megszabadultam mindenkitől,gyorsan öltöztettem inast és mentünk kifele levegőzni....
Csütörtökön nem jutottunk ki,alig aludt valamit napközben,tegnap délben is csak fél órát aludt és már nagyon hisztis volt.....kimentünk sétálni,elaludt 2-kor és fél5-kor csak amiatt kelt fel,mert be kellett jönni,5-re jött a következő vendégsereg.... :wink:
De legalább kipihente alaposan magát..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ildó:megsült a kenyér?

Timi:tényleg nagyon rátok jár a rúd.... :cry:
A pénztáros meg tök bunkó lehetett... :twisted:

Márti:gratula a jó nst-hez...én imádtam járni,jó volt hallgatni a szivverést... :wink:

Benó:ügyi vagy a varrással és a vásárlással is...:)

Zsuzska:jól láttam hogy nem láttalak,vagy csak keveset olvastam vissza??... :oops:

Edina:én is égtem már le alaposan... :roll: ....most éppen anyagilag.....vicc volt... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Én mint hivatalos béka tudósitó,kérek egy kis segitséget...tegnap nem láttam,mert vendégek voltak..... :cry:
Ildó elmesélnéd mi volt benne???

Kép

Kép[/
tancsu

Helló!!!!!!!!!!! :D

Kép
martik77

Meghoztam a második kávém is....

Alszok éjjel,max 1-2 felkelésem van,inas jól alszik,és mégis fáradtabb vagyok,mint amikor fél éjjel virrasztottam és max 3 órákat aludtam.... :roll:
Talán a tavaszi-fáradtság jött ki rajtam????

Kép

Kép[/
tancsu

Jóreggelt...:)

Mióta új ágyatok van,egészen koránkelő-tipus lettél...:P

Még egyszer köszike a játéktárolót.tök jól elférnek benne a cuccok...
Apának is nagyon tetszik... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó nyugi én se alszok jól.Kb fél 11-kor aludtam el.Utána fél 2-kor felébredtem(wc)azután alig bírtam visszaaludni.Tuti 1 árát forgolódtam.Utána fél 6-kor keltem és azóta hétig szenvedtem,hogy visszaaludjak(persze közben wc).
Most meg itt vagyok. :)

Kép
martik77

árát -ez az óra hagyad része????... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Á itt vagy???De jó!!

Remélem hasznát tudjátok venni(nem úgy mint az esővédőnek :? )

Szerintem már a vége felé az izgalom meg mindenen jár az agyam azért nem tudok aludni.
Te nem így voltál??

Kép
martik77

Ma sem nagyon leszek...

délelőtt úszás,meg jön anyósom,délután anyáéknál ebéd-tesóm holnap 19 éves...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Az ugyan annyi mint az 1 óra!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Tényleg!!Szülinapos!!Mert Heniéknek meg ma van(b.nőm iker lányai).

Nagy banzáj lesz???

Kép
martik77

Az esővédőnek is hasznát veszem nyugi-apa hozott ragasztót,megragasztom.... :wink:

Én a végén a hasam mérete miatt nem tudtam aludni....na meg mire kimentem wc-re,eleve a felkeléshez darut kellett bérelnem.... :lol: :P

Kép

Kép[/
tancsu

Igen Heniéknek ma van,tesómnak holnap...:)
Nem,csak anyáék,mi meg másik hugomék...egy családi ebéd,egy torta és ennyi...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tavaszi fáradtság+napközben több odafigyelést igényel most már inas és éjszaka ezt az egész napi rohanást teljesen nem tudod kialudni.

Kép
martik77

Tegnap mikor kocsival megálltunk nálatok olyan hülyén próbáltam kiszállni(bénáskodtam),rögtön meg is kérdeztem L.-t,hogy vajon te hogy tudtál be és kiszállni azzal a nagy pocakoddal? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Képzeld....inas a játszószönyegen nem akar elleni,csak akkor ha ott vagyok és ülve játszhat...mert ugye egyedül még nem merem ott hagyni amikor ül.... :wink:
Igy haladni semmit nem haladok itthon,viszont imád ülni.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem mindig apa segitett,mert egyedül nem ment..... :lol: :lol: :lol:

Anyósülés egésszen hátratolva,félig fekvő helyzeten ráadásul...igy volt kényelmes.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Húúúú...lépnem kell...

Felkelt inas,közen főzök teát,mert az összes tejet megittam a kávémhoz és reggelire nem maradt,meg vasalnom is kéne...jól elbénáztam a gép előtt az időt...:(

Szép napot,jó hétvégét!!!..

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tipikus pasi inaska.Rögtön mindent és csak vele foglalkozni!!! :D :D :D

Még azért tényleg egyedül nem szabad ülve hagyni.
Elgurulna a kis hógolyó :D

Kép
martik77

Oké.Menj nyugodtan én is kezdek magammal valamit.

Puszi. :D :D :D

Kép
martik77

Szép szombatot lányok. :D

Kép
flóra 11

Igen, megsült a kenyér. Reggel felkeltem a Petinek tízórait csinálni, a gyerek el is ment, aztán vissza is jött, mert lekéste a vonatot. Mert szegénynek nem volt reggel pénze vonatra, nekem sincs, még a csökkentett fizut sem kaptuk meg. A F. meg elment piacra. Kért a Bálinttól, az meg csak bámult rá álmos szemekkel. Mire feltápászkodott és adott neki, már késő volt. Szegény Péter a tüdejét majd ki köpte, úgy rohant végig a városon, még a jegyet is megvette, már a kezében volt, erre elindult a vonat.... :? Szegény gyerek. Úgy sajnálom őt! :( Ez a hülye pénztelen állapot most rajta csattant. :(

Kép
flóra 11

Béka:

Nóra megkapta a széfkulcsot Lacitól. A Klaudia kíséretében elment a bankba, hogy kinyissák. Egy hatalmas halom pénzt találtak a széfben, milliárdokat. Nem értették, hogy ha Mikinek ennyi a pénze, akkor miért nem vette meg Zsuzsa részét. Klaudia most méginkább bemocskolta Nóra előtt Mikit, hoigy azért nem, mert az egyszerű lett volna és őt csak a harc és mások megalázása érdekli. Nóra elvett a pénzből, majd amikor bement Mikihez látogatóba, akkor az orvos mondta, hogy felépül, nagyot javult az állapota, ekkor bevallotta Mikinek, hogy nála a széf kulcsa és vett ki pénzt. Miki állította, hogy legális a pénz és ebből vígan elélhetnek közösen. Nóra viszont bosszúra készül, nem akar Mikivel maradni.Géza és Kinga kibékültek, de Géza kapott egy levelet, amit közösen kinyitottak. A Balázsi küldte Mauríciusról, hálája jeléül, egy képeslap volt benne és egy gyémánt. Ebből Géza megtudta, hogy a Balázsi ellopta a gyémántokat, csak Géza nélkül. Ezen Géza nagyon kiakadt, Kinga őszhez térítette őt, hogy akkor megint rossz útra tért volna. A gyémántot Kinga mondta, hogy adják el és a pénzt adják Dömééknek - az az a kisfiú, akit egyszer a taxiban hagytak.

Kép
flóra 11

Tancsu, bocsika, de ezt muszáj,ez annyira jó. :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]i írta:nas a játszószönyegen nem akar elleni

Mondjuk én nem csodálkozom, hogy nem akar elleni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne haragudj, Tancsu, de ez olyan jól jött ki. :lol: :lol: :lol: Én akkorát nevettem.
Kép

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: