Kriszta! Annyira sajnálom, hogy Eszti ennyi mindenen megy át ilyen picin. Ti nem gondolkoztatok a pneumococcus elleni oltáson. Szerintem nektek érdemes lenne beadatni. Persze ahhoz megkéne Esztinek gyógyulnia, de van ismerősöm akinek a kislánya folyamatosan beteg volt, és ősszel beadatta, azóta csak néhányszor volt beteg, és azóta nem kellett kórházba menniük. Ők csak a pneumovax-ot adatták be ami a prevenár "kistesója".
Betty! Köszi! Jöhet még hómalac! Bence imádja a legszívesebben menne ő is csinálni egyet. A miénk elég picúrka lett!
Lamme! Én igazából nem hiszem, hogy ellustulnának a szezművegtől a szemizmok. Sőt azt tartom logikusabbnak, hogy ha nem kap szeműveget Vivi, akkor a sok közelnézéstől mégjobban elromlik a szeme. Elhiszem, hogy rossz érzés lehet. De lehet, hogy mire iskolába megy addigra rendbejön Vivi szeme, és nem lesz szükség szeművegre. Mindenesetre biztos érdemes utánanézni különféle praktikáknak amivel edzhetitek Vivi szemét.
Ktc! Megnéztem a videót. Szörnyű! Én ma a szójáról kaptam egy jó kis írást. Hát az is nagyon durva. A lényeg a margarint, és a szóját teljesen kikéne kerülni. Csak nagyon nehéz, mert szója már szinte mindenben van. a margarin megoldható...
Topik tali! Most egyenlőre szerintem nem tudok menni kecskemétre, mert nagyon zürős lenne megoldani, de a Városligetbe nagyon szívesen elmennénk. Főleg, mert ida apa is szívesen jön. (Ha nem dolgozik)
Ja, tényleg! Lamme. A lényeg az, hogy valamiért megvan sértődve férjemre az állomásfőnök, így már 2. hónapja nincs beosztása. Mivel nem bontott vele senki szerződést a bére jár, de ez így akkor is áldatlan állapot. A főigazgató megígérte páromnak, hogy keres neki másik állomást, de ez 2 hete volt azóta semmi. A röhej, hogy most 1 napra sem tudunk előre tervezni, mert sokszor délelött szól ide a főápoló, hogy este menni kéne dolgozni, vagy délután, hogy reggel menjen be. Most kétszer nem is ment, mert oktatott. Ja! és az egészben az a röhej, hogy februárban kilencen adták be az áthelyezési kérelmüket, és nem mi vagyunk az egyetlenek akik perelni akarnak. A csajt pedig állítólag azért nem rúgják ki, mert nem akarják a mentőszolgálat hírét azzal csorbítani, hogy túl sűrűn van vezető váltás. vicc
na most bepótoltam 2 hetet annyit írtam..bocsi

na Ő a lányom! szintén spánikos!

Épülőben