[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004. őszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Csirkesz,

KösziKép

Moncsi
minike
 
 


Sziasztok!

Szombaton golyapart lattam, nem is akar hogy es akar mikor. Kép
Vendég
 


Köszi a gyerkőc dicséretet mindenkinek Kép

Csirkesz Kép
Én is Rh negatív vagyok, de én nem nulla, hanem AB. Nálunk mondjuk apa pozitív, de a 6. héten voltam ellenanyagon és legközelebb csak a 24.-en kell. Utána nem tudom, de nekem is mindig mondja a doki, hogy emiatt sűrűbben kell menni. Ha ez csak ennyire jelent sűrűt, szerintem kibírható.

Magika Kép
Milyen volt a lagzi?
Nem neked vannak német juhászaid? Mert, ha igen érdekelne, nem tudsz-e tapasztalt kant 2,5 éves szukámhoz fedezésre? Most lenne aktuális. Ha tudsz, írok részleteket.

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 

 
 

Helló Magika!

Mesélj, milyen volt a szombatod? Hány pár cipellőt táncoltál szét?
A gólyapárt mikor láttad? Fénykép lesz?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Edit!

A lakodalom szuper volt. Sokkal jobban sikerult, mint amire valaha is szamithattam volna.

Nekem voltak nemet juhaszaim, de mar egy sincs mert el kellett oket altatni, mert nagyon oregek voltak es tobb baja is volt mind a kettonek.
Nem tudok mar jo kant, mert mar nem foglalkozom veluk, hogy nincsenek.
De szerintem a kutyaujsagban nezd meg.
Vendég
 


Csirkesz!

jo volt az eskuvo nagyon.
a golya ugy volt, hogy a templom mellett volt egy nadfedeles haz. Annak a kemenyen volt egy feszek, de ures volt. Azt nezegettuk mig fotoztak minket a templom kertjeben. A szertartas utan a csoport kep alatt vettuk eszer, hogy egy golyapar kerult a feszekbe. Annyira jo volt. utana mindenki oket fotozta. Kép
Mi meg ugy orultunk, hogy jottek a golyak. Kép

Fenykepek vannak: kep.tar.hu/magika

Kép
Vendég
 


Magika!

Gratulálok, a képek alapján jó kis esküvőd volt. Arról nem is beszélve, hogy nagyon szép menyasszony voltál. Külön tetszettek a kisvirágok a ruhádon, na meg a tulipános csokrod!! KépKép

Mindig ilyen vidámak legyetek, mint a képeken!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Sziasztok!
Nekem is megvolt a 12. heti uh, nyaki bőrredő mérése stb. Minden rendben van; ezt eddig is éreztem, de persze jó érzés volt az orvostól is hallani.
Hallottuk a szívverését, láttuk a lábacskáit, az összekulcsolt kezecskéket, és láttuk, amint úszott a hasamban! Hihetetlen élmény volt.

Kép

Kép
liv
 
 


Sziasztok lányok Kép
Ma voltam az új dokinál, nagyon jó fej. Kép A kismackókat is megnéztük 8,3 és 8,5 mm nagyok már Több mint a duplájára nőttek múlt hét szerda óta. Kép
Ma vagyunk 6+5

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Megint nagyon régen voltam... De azért szorgalmasan olvasgatlak Benneteket! Látom, sokan már tudjátok a születendő baby nemét. De jó nektek! Én 14 hetesen voltam Debrecenben 3D-n, és akkor azt mondták, hogy fiúra utaló jelet nem látnak.

Turis témához szeretnék hozzászólni: a Nyugatival szemben a Skála mellett van egy kis utca, sajnos nem tudom a nevét. Ott nagyon édes babaholmik vannak, vagyis voltak, amikor utoljára jártam arra (akkor még csak a lányom Baby Born babájára "kellett" bodyt venni). Ha valaki tud jó turit, írja meg! Én sajnos csak ezt az egyet tudom, de jó lenne, ha pl. a X.kerületben tudnátok ajánlani valamit.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem egy-egy hirtelen mozdulattól hihetetlenül meg tud húzódni oldalt a pocim. Ezt elkerülendő lassan úgy mozgok, mint egy lusta medve.

Megfűztem az emberemet, vigyen el ma délelőtt a Megatoys-ba ácsingózni, úgyhogy lassan el is indulunk. Remélem, meg tudom állni, hogy vegyek valamit. Eddig csak 2 db előkét vettem, azt is az Ikeában, mert úgy megtetszett. Persze erre még nem nagyon lesz szükség, de muszáj volt már vennem valamit!

Legyetek jók, várom a turis ötleteket.

Andi
16+3
Vendég
 


Sziasztok csajokKép
Mi is túl vagyunk a nyaki redő mérésen. Egyik lurkónak 1,1 mm a másiknak 1,2 mm lett, és zárt a gerincük, koponyájuk és hasfaluk. A Praxisban voltunk amit mindenkinek nagyon tudok ajánlani, ha van rá anyagi keret, mert óriási élmény volt, pedig Ők még 5,89 és 5,69 cm-esek csak. A terhesség bármely időpontjában lehet menni, de 18 hetesen már tutira a nemét is megmondják a babának.

Cat
12+2

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat!
Nagyon aranyosak a babók. Kép

Lányok érzte már valaki, hogy belülről feszül a hasa? Ez a baba? Tegnap este tévézés közben éreztem, és pont ott, ahol a férjecském keze volt. Picit lejjebb raktam a kezét, és akkor meg ott feszült. Szerintetek ez mi lehet?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Szia Gyöngyi!
Az bizony a babaKép én már kb 2 hete érzem, sőt a mozgásokat is.Amikor hétvégén úsztam,akkor még jobban érztem.Sokat simizittek a pocakot!Kép
Na ma megyek dokihoz...Megtudom az AFP-t.
Noémi
fantikbaba
 
 


Szia Noémi!

Én is simizem a pocakom, de a simimre nem reagált így. Azért is volt furcsa, mert hétvégén voltam élményfürdőben és ott nem éreztem a babát.
De a tegnap este az nagy élmény volt nekem. KépMég csak a 16 héten vagyok, ezért is különleges. Ennek köszönhetően viszont én holnap megyek AFP-re.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Cat! Gyerkőcök helyesekKép

Moszi!
Szerintem is a babát érzed. Pont tegnap mondta a védőnőm, hogy lassan már érezni kell a babát, főleg, ha figyelünk rá. Úgyhogy mindent bele, érezzen a babó sok-sok pocaksimogatástKépKép

Most néztem Linato táblázatát, mert rémlett, hogy közel egyidős terhesek vagyunk (egy nap van közöttünk). Én úgy számolom, hogy 15+3 vagyok ma, ennek ellenére nekem csak a jövő hét végén kell AFP-re mennem. Mennyire lesz értékelhető az eredménye, ha egy hát késéssel történik a vizsgálat? A dokim szerint betöltött 16 hét kell az AFP-hez. Nekem az viszont most hétvégén lesz.
Igaz, hogy a dokinővel jól összezavartuk egymást annak megállapítása közben, hogy mennyi idős terhes is vagyok. 3 különböző korongon három különböző eredmény született. Ő egy héttel fiatalabb mamaként tart számon, mint vagyok - így nem értem a számolási logikáját. Azt mondja, hogy ő azt is belekalkulálja, hogy hosszú ciklusaim voltak a babavárás előtt. Ettől függetlenül a szülés várható ideje nemnagyon változik. Ki érti ezt????(Igaz, hogy az elmúl két vizsgálat alkalmával mindig hátracsúsztam 1-1 napot, így már szept. 27-én érkezik a baba a doki szerint, de én maradik a szept. 25-nél.)

Csirkesz
(15+3) vagy mennyi???

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Csirkesz!

Engem AFP-re a 16.hét betöltése előtt 1 nappal rendeltek be. El is mentem. Mivel az AFP-nek manapság már nincs olyan nagy jelentősége, szerintem nem érdemes emiatt izgulni.

Andi
Vendég
 


Sziasztok lanyok!

En is reg kerultem mar gepkozelbe...Kép

Orsi: ki a dokid a sote 2-n? En is ott szulok majdKép

Cateye: na azert nem tuti sajna ez a nemmeghatarozas a 18. heten, Lackot egesz vegig nem tudtak megmondani, igy meglepi lett (3d-n 26 hetesen voltam, feloraig a labakozet uldozte a doki de nem es nemKép)

Linato: erdekes dolog ez, Lacko ugyanannyival szuletett mint az elso lanykad (55cm, 3950 gr) es egesz sokaig hordta az 56-os rucikatKép Igaz o abszolute nem volt hurka-murka, vekony volt mar akkor is, bizti nehezek a csontjaiKép

En meg nem erzem a mano mozgasat, pedig mar figyelgetem. Tegnap levettek az afp-t is, szal telik az idoKép

orsoly

ps: turit nem nagyon tudok jot ajanlani, szvsz Pesten mind dragaKép Mar videkhez kepest...viszont ha valaki Szolnokon jar, ott tudok mondaniKép Ja es erdemes figyelni a bababorzeket, ott alt olcsobb minden mint a turikbanKép
orsoly
 
 


Csirkesz!

Én úgy tudom, hogy 16-17 héten kell menni. Már nem emlékszem, hogy hol olvastam. Nekem a dokim mondta, hogy a 16. hét vége fel menjek.
Szerintem az utolsó ciklus kezdete a mérvadó. Nekem szerencsére normál ciklusaim voltak, és félidőben éreztem is, hogy talán most sikerült. Így az újévet bizakodva vártam, hogy sikerült-e, és IGEN sikerült a baba. Nekem azzal volt gondom, hogy 4 nap pecsételő után jött meg rendesen. A dokim is a "rendes" nap alapján számolt. És szerintem is az a jó. Ha jól tudom az utolsó ciklus kezdő nap +7 nap és a következő év azon napjából kivont a dokim 3 hónapot.

Szerintetek az normális, hogy bár az elsőt várom, de érzem a babát?
Egy perce is valami mocorgás szerűt éreztem, de lehet, hogy csak az ebéd?

Moszi (15+4)

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Orsoly Kép
dr. Újvári Elemérhez járunk. Tegnap voltam Nála először. Nagyon szimpi volt. Olyan 40 körüli, és nem egy szószátyár típus, de nagyon alaposnak tűnik. Azt mondta, hogy minden infó nála fut össze, így minden papírt ő ír meg nekem. Mondjam, ha valamilyen vizsgálatot szeretnék, és megadja a beutalót, ne menjek a körzetihez. Jól esett, hogy örült nekünk a babákkal Kép UHja is van a rendelőben, így nem kell sorban állni a SOTE-n.
Te kihez jársz? Az előző gyerkőc is a SOTE IIn született? Majd később lehet, hogy zaklatlak egy két kérdéssel, ha nem baj.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi kozben felfedeztelek a korhaz topikjaban isKép Ismerem a dokit latasbol, mert en sajna sorban allokKép En Radvanyi doktornohoz jarok, nala szultem Lackot isKép Zaklass nyugodtan, de mivel azota a szuloszobak ujak, igy azokrol nekem sincsenek infoimKép Viszont a gyerekagyrol sivesen felvilagositalak majdKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van Kép
Tudnátok enkem tanácsot adni, hogy hol lehetne venni kismamacuccokat viszonylag normális áron. A lányomról csak egy szoknyám maradt de nézelődtem és iszonyatos árak vannak. Azért húszezerért nem akarok gatyát venni. A corába volt azt láttam de mire odaértem már nem volt a méretemben sajna. Ha valaki tud valami tippet hogy hol van normál áron azt szívesen fogadnám!!!
Előre is köszi mindenkinek!!

Niki
lani
 
 


Szia Niki!

Én nem túl régiben az Auchanban vettem egy nagyon vékony nyári nadrágot, ami nem sok színben volt, de pocakban állítható. Mivel nekem nem nagy még pocakban, így gumit húztam bele, most is használom. (4e-ért)
Illetve ajánlom neked a Baross 21-ben a MaternElle-t. Most vettem ott kismamafarmert, aminek a dereka szintén állítható. 8-ért vettem, mert van egy pici anyaghibája, de általában szövet nadrág 7 körül, farmer 9-10e körül van. Nagyon kedves a kiszolgálás. A Baross utcában a közelben még van vagy 2 bolt, ahol tudsz vásárolni.

Én már gyűjtögettem egy file-ba ilyeneket, ha gondolod elküldöm a profilod mail címére.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Jól átpakolták a topikokat... mire idetaláltam... brrr. Kép

Orsoly Kép
Köszi az infót. A kórháznál is olvastam, amit írtál. Lehet, hogy megkeresem az indexes lányt. Esetleg neked megvan a mail címe?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Moszi!!!

Jaaj azt nagyon megköszönném ha elküldenéd!!!
A mail cím a profilban!!!
Mégegyszer köszi szépen Kép Kép Kép
Niki
lani
 
 


Sziasztok!

Csirkesz! Nekem a dokim április 20-ra adott időpontot AFP-re pedig szerintem akkor én már 17+2 leszek. Holnap megyek védőnénihez és majd megkérdezem tőle, hogy szerinte jó e a dokim féle időpont. Bár szerintem mivel két baba van a pocakomban úgysem különösebben érdekes ez az eredmény. Majd a következő ultrahang lesz fontos. Nagyon várom, pedig addig még van majdnem egy hónap.

Lányok! A mammut 1-ben a Manu-Art ban szoktak jó kismamanadrágok lenni jó áron. Tavaly 4500 körül vett ott a barátnőm.

Nekem majd nyári ruhák kellenek, mert akkor lesz majd nagy pocim amikor már jó meleg lesz. Ha lesz egy kis időm én is körül nézek majd a városban.

linato(15+2)
linato
 
 


<pre>

POCAKOS TÁBLÁZAT
Hányan laknak
Anyuka neve Szülés várható ideje Szülés helye a pocakban?
Áfonya VII.21
Bellana VIII.6 Jávorszky Ödön kórház
Kormi VIII.30 Bajcsy kórház
Babs IX.1 Máv Kórház
Exile IX.eleje
Betti IX.6 Toldi Ferenc kórház
Pocó IX.7
Noémi IX.8 Máv Kórház
Ildikó IX.8 Kiskunhalas két baba
R.Edit IX.11 Szt.Imre Kórház
Patricia IX.12
Beszti IX.15 Máv Kórház
Momo IX.16 Szt.István kóház
Csengo IX.18 Szt.Margit kórház
T.Andi IX.18 Bajcsy kórház
Orsoly IX.18 Sote 2-es Klinika
Alice IX.18 Kútvölgyi kórház
Kata IX.24 Máv Kórház
Mágika IX.24 Máv Kórház
Csirkesz IX.25 Uzsoki úti kórház
Moszi IX.26 Szt.Imre Kórház
Linato IX.26 Szt.István kóház két baba
G.-né Kriszti IX.30 Mezőtúri kórház
Krisztinke X.4 Péterfy kórház
Persela X.6 Uzsoki úti kórház
Niki X.11 Szt. Margit kórház
Bibi X.12 Szt.István kóház
Judy X.12 Kútvölgyi kórház
Macsek X.12 Szt.Imre Kórház
Liv X.14 Kútvölgyi kórház
Cateye X.18 Schöpf-Mérei kórház két baba
Motiot X.28 Stuttgart/Németország
Eszter X.28 Sote 1-es Klinika három baba
Szila X.29 Péterfy kórház
Orsi XI.24 Sote 2-es Klinika két baba
Edina Sote 2-es Klinika két baba</pre>
linato
 
 


Moszi!

Szerintem normális ha már érzed, legalábbis az első babánál és is szinte ekkor (a 16. héten) éreztem először. Most meg még korábban Kép

Pocó (17 + 6)

Kép
Kép
pocó
 
 


Moncsi! Üdv köztünk!KépKépKép

Cat! Nagyon szuper a kép a profilodban a babákról.KépKépKép
linato
 
 


Szia Pocó!

Csak meglepő, hogy érzem már, mert tudtommal elsőnél 19-20 hét körül mozdul meg. Most még igaz nem igaz mozgást érzek, csak mintha valami motoszkálna bent, persze nem vagyok soha biztos benne, hogy a baba-e. Bár tegnap csak ő lehetet kizárásos alapon. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Moszi!

Én is pont így voltam vele, nem mertem biztosra venni, hogy ez az érzés már az. De a 16. héten rá kellett jönnöm, mikor már sokadszor éreztem alaptalanul ( semmi másnem lehetett), hogy ez bizony Kismanó Kép) Egyébként elvileg tényleg korai még, általában később szokták érezni a kismamák, de max te is a kivételek számát növeled ;-)

Pocó

Kép
Kép
pocó
 
 


LányokKép
Köszi a gratulációt a lurkókhoz, nagyon kedvesek vagytokKépKép

LinatoKép
A genetikus azt mondta, hogy az AFP-vel ne törődjünk 2 babánál, mert értékelhetetlen. A genetikai UH sokkal fontosabb a mi esetünkben.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Pocó!
Te mit éreztél pontosan?
Nekem olyan mintha, valami belülről nyomagatná a hasam felső részén. KépPersze emelett néha még féj is, de az leginkább alhasi részen jelentkezik.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


LinatoKép

Pont a szülinapomon mész AFP-reKép Nekem április 15-re kell megbeszélnem az időpontot a kórházban, akkor 16+5 leszek.

NikiKép

Én szombaton vettem magamnak gatyót 9.990-ért, de a férjem szerint annyira jó fazonja van, hogy az elmúlt 2-3 év alatt ilyen keskenynek nem tűntem, mint ebben a gatyóban.
A Mammystic mintaboltjában voltam a VIII. József krt. 9.-ben, de a bolt neve: www.kismamaruha.hu
este hétig nyitva van, és szinte hetente kapnak új cuccokat. Én pl. csütörtökön felhívom őket, mert most szerdára várják az idei színes len nadrágjaikat (ennek pedig nem tudok ellenállni).
Csengetni kell, úgy engednek be a boltba, de az eladónő nagyon kedves, és segítőkész.

MosziKép

Továbbra is biztos vagyok abban, hogy a babádat érzed. Az okos könyvek szerint is érezhetik a babákat ficánkolni a kezdő kismamák a 16. héttől.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Részben ezt a nyomogatást, néha olyan volt, mintha kapirgálnának belülről, néha meg olyan bugyborékolás-szerű dolgot. A fájdalom nem a baba jele, az a méhszalagok meg az izmok nyúlása/átrendeződése. De lesz olyan is (a vége felé), mikor már a baba mozgása is tud fájni Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó
 
 


Köszi a tippeket körülnézek Kép
lani
 
 


Sziasztok lányok!

Tegnap voltunk dokinál és minden teljesen rendben van. Kép Babóca nem volt ugyan mutogatós hangulatban, (jól összekuporodott egy sarokban) de azért a doki lemérte, meg a végére azért integetett egyet a kicsi kezével. Otthon muszály volt újra megnézni a videot, olyan klasz látni is őt... Amikor rákérdeztünk, a doki azt mondta, hogy hát, ez egy lökött pozíció, amiben itten kuporog, de hát "inkább lányos" baba. Na, a párom vigyorgott is rendesen, mikor kijöttünk, és azóta abba se hagyja az Anna-így-Anna-úgy-ot, pedig mondtam neki, hogy még lehet, hogy Péter lesz belőle...

Képzeljétek, úgy látszik annyit panaszkodtam rá, hogy nem mocorog, hogy szombaton megelégelte, és jól belém rúgott.KépKépKép Minden egyéb érzéstől teljesen elválaszthatóan tuti jól hasba rúgott. Kép Persze még nem megy neki túl keményen, úgyhogy csak nevetni kezdtem tőle, de azt nagyon. Aztán azóta is néha néha rúg egyet, tegnap este meg, amikor lefeküdtem, hát olyan rúgkapálást rendezett, hogy azt már a hasamra tett tenyeremen is teljesen jól lehetett érezni. Kép Sajna, mire a párom odaért - persze - abbahagyta, de azért nem szomorkodtunk. Annnnnnnnnnyira vicces volt tényleg "kívülről" is érezni a mozgást, nem is bírtam abbahagyni a nevetgélést még tök sokáig. Kép

Azt hiszem, tényleg igaza van a sok szakirodalomnak, és ez a legszebb időszaka a várandósságnak. Még most sem bírom abbahagyni a vigyorgást... Kép

Babs.
19+1
babs
 
 


Sziasztok!
hétfőn voltam dokinál(még a réginél)most jelentette be,hogy valóban nem vállal több szülést. Ennek ellenére én úgy döntöttem hozzá járok végig és csak a szülésre kérek fel egy másik dokit.Nagyon elégedett vagyok vele és nagyon alaposan megnéz mindent.Azt mondta szép nagy a baba a méhem jelenleg akkora mint egy újszülött feje.Mondtam neki,hogy jól rejtőzködik mert még alig látszik.
Kedden veszik le az AFP-t,ezen is túl leszünk.Érdekes vérvétel lesz mert jön velem a kislányom is remélem jól fog viselkedni.
Linato!Írtunk a múlt héten a GYES-ről. A sógórnőmnek is ikrei vannak tőle tudom,hogy ha a GYES összege többre jön ki mint a GYED-é akkor választhatod azt is a gyermekágyi után.
Kellemes napot mindenkinek!
Üdv.GnéKriszti
gnékriszti
 
 


Sziasztok!

Megint átkukucskáltam egy kicsit, ha nem zavar beneteket. Elősször is gratulálok mindenkinek a babákhoz! Remélem jól vagytok és élvezitek amennyire csak lehet a terhességet.

Külön szeretnék gratulálni az ikreseknek: Orsi, Linato, Edina, Ildikó, Cateye és Eszter!!!
Hihetetlen, hogy ennyien összejöttetek. Nálunk egyedül vagyok ikres kismama, ti legalább meg tudjátok beszélni az eredményeket.
Mindenki lombikos volt?

Orsi!
Mit mondott az orvosod a tornára? Nekem csak az 5. hónaptól engedte az orvosom a kismama jógát és a kismama masszázst, mert már nagyon nyavajogtam, hogy én mozogni szeretnék valamit.

Vali
C.Vali
 


BabsKép
Tudom, hogy butaság, de végigvigyorogtam a beszámolódat Kép Szép neveket választottatok. Babócát mekkorának mérte a doki?

KrisztiKép
Hány éves a lánykád?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Sziasztok Kép

Gyöngyi Kép
Voltál tornán, milyen volt?

OrsiKép
Neked mit mondott a doki a mozgásról ilyen korai fázisban?

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Csirkesz,
miért butaság? Csak úgy látszik, kicsit ragadós a vigyor. KépKép Egyébként rám minden hangulat ragad mostanában - sajnos a szomorú is, az eddigi "csúcsteljesítményem" az volt, amikor az utcán elment mellettem egy gyerekmentő, és elbőgtem magam. Meg is döbbentem rendesen magamon, még félig ki is röhögtem magam, hogy hát ez nem igaz, de közben potyogtak a könnyeim. Nem is tudom, miért mondják, hogy a terhesek beszámíthatatlanok...Kép

(A múltkor megnéztem egy névlistát, és kiderült, hogy az Anna a leggyakoribb név, amit mostanában adnak a babáknak, a Péter meg a 4. helyen állt... De nem baj, én már gyerekkorom óta tervezem, hogy így hívják majd az első gyerekeimet, és hála Istennek, a párom teljes egyetértéssel fogadta a javaslatokat Kép)

Nagy meglepetésemre a doki már nem mérte az ülőmagasságot, aztán kiderült, hogy mostantól már a fejátmérő lesz jellemző a növekedésére, úgyhogy azt kell számon tartani. Ez tegnap 6.4 cm volt, a combcsontja meg épp 3 centi, úgyhogy úgy egy arasznyi lehet az egész babó. Szépen növöget. Kép

Lányok,
most jut eszembe, tegnap voltam megint a Mammutban, és még mindig le vannak értékelve a babakocsik (csak néhány típus, nem ikres), úgyhogy ha valakit érint, szerintem érdemes megnézni!
babs
 
 


Sziasztok!

Vali én nem vagyok lombikos, spontán lettek ikrek. Van már két lányom.Kép

Kriszti! Köszi a gyes infót, akkor "csak" a 180 nap amíg egy baba után fizetnek. Még jó hogy a családi pótlék az az elejétől duplán jár majd utánuk. Vagy nem?

linato(15+3)
linato
 
 


Babs,
nem furcsa belegondolni abba, hogy a comb-hossz pont fele akkora, mint a buksi átmérője ebben a korban?
Elég viccesen nézhetnek ki az őszi babáink a pocakon belülKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Sziasztok!
Sajna még mindig nincs az AFP-m kész, talán a jövő héten az UH-ig kész lesz.(csütörtökön)Remélem megtudjuk ki lakozik itt benn?KépKépHatározottan érzem.....ma a vizsgán is mocorgott, próbált súgniKép
Én is Annát szeretnék hehe Vagy Dávidot hehe
Én A Kálvin tér környékét keresem fel, kantáros gatyó ügyben, egy gumis lent már vettem, azt a Baross utcában (6800 pénzért).A babának én későbbre halasztom a vásárlást, talán babonából.
Most konkrétan a ruhákra gondolok.
Noémi
fantikbaba
 
 


Sziasztok!

Pocó!
A fájdalmat én is a méhszalagok javára írom. Tegnap este viszont a Picur nagyon helyezkedett bent, mert néhány másodpercre a hasam igen csak megfeszült, és megkeményedett.

Babs!
Gratulálok a babóhoz, hogy ilyen kis mozgékony. Kép

Edit!
Voltam, és nagyon élveztem. KépFurcsa volt, hogy ilyen kis pocakkal vagyok ott annyi sok nagypocakos kismama közt. Kellemesen átmozgatott, és nem éreztem megerőltetőnek, pedig már rég tornáztam. Igaz a sorozat utolsó mozdulata már fárasztó volt kissé.
Jövő héten kispapás "torna" lesz, azaz a szülésről lesz előadás. Nekem korai és a párom sem ér rá, így nem megyek majd.
Azt sajnálom csak, hogy kicsi a terem.

Lányok!
Nektek AFP-re csak 1 üvegcsével vettek le? Én kettőre számítottam.
Lenne még egy jó kérdésem. Én úgy tudtam, hogy az adókedvezmény visszamenőleg jár. Csak azt nem tudom a magzatra, azaz a 3 hónaptól, vagy már a fogantatástól. Erre vonatkozóan nem találtam semmit sem a törvényben sem a neten még. Tud valaki segíteni?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Moszi, mekem pont két napja volt, hogy úgy bekeményedett a hasam, hogy picit meg is ijedtem.
Vettem be magne b6-ot, mert az állítólag picit lazít. Azóta nem tapasztaltam ilyet. Viszont nekem is feszül a pocakom, néha már kellemetlen. Mi lesz később?

kata
katta
 
 


BabsKép
Olyan jót nevettem rajta, hogy jól belédrúgott a piciKépKépKép El tudom képzelni, hogy hitetlenkedtél benne, és a kis puffancs jól beléd rúgottKépKépKép

ValiKép
Nekünk lombikosak a babók, a bmc-ben készültek. Szerencsére elsőre sikerültek. KépKépKép Gyere sokat, mert elkellnek a hasznos tanácsok. Remélem Ti jól vagytok!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Gyöngyi!
Nekem 2-vel vettek le, 1 az AFP és 1 a hepatitisz vizsgálatra.A kedvezmény meg a 91 naptól jár.
Noémi
fantikbaba
 
 


Kata!
Szerintem kissé felháborodva, de vigyorogva tapasztaljuk majd, hogy "lerúgta" a vesénket. Kép
Én nem ijedtem meg a keményedéstől, mert valahogy gondoltam, hogy helyezkedik, és hamar el is múlt.
Gyakran feszül a hasad? Nekem csak ritkán, az is csak tegnap előtt óta.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota
 
 


Gyöngyi Kép
Örülök, hogy tetszett a torna. Tudom, hogy papás lesz jövő héten, azt még mi is korainak tartjuk, lesz még ilyen bőven őszig, gondolom.

Én is mindig azt nézem, hogy én vagyok a legkisebb hasú a teremben, de aztán eszembe jut, hogy nem baj, lesz ez még másképp Kép

CsirkeszKép
Nincsenek most sajnos itt nálam a pontos adatok, de azt képzeld el, hogy az én babám kb. 5 cm-es fejátmérőjéhez egy 13,5 cm-es hasi átmérő tartozik. Kis Döbrögi Kép

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: