Sziasztok!
Köszi mindenkinek a szurkokat!
AKIRE
REmélem sikerült utánaolvasni Kuzsinak.
Az ölemben van a laptop, de nem is használom olyan sokat mint eddig, bár eléggé unatkozom, mert szokás szerint az 50 csatornán sehol semmi jó műsor!
MAjd vasárnap a NG-on megnézem az ikres dok.filmet megint.
Ne aggódj a tünetek miatt még, akár elkezdődhetett a beágyazódás is, és azt érezted!
HENI
A másik topicba az én férjem és két másik mintha hármasikrek lennének, de komolyan, mindig viccelődünk velük. Nekik is van előző házasságból gyerek, ugyanazok a gondolataik a megnyilvánulásuk a dolgokról, kisérteties. Már mindkét lánynak megszületett a kisfia pár hete és apukák igen csak erőre kaptak, az egyik aki mindhármójuk közül a legrosszabb volt egész éjszakai műszakokat vett át a feleségétől, hogy mentesítse őt. Na hát kiváncsi leszek majd az enyémre. Remélem még idén megtapasztaljuk a rendkívüli változásokat.
VEKIKK
Épp az imént hívott az a lány akivel együtt kezdtük a lombikot. Neki 8 petiből mind megtermékenyült. 5 naposan kapta őket tegnap vissza és maradt neki két kis drágaság akik gyönyörűen fejlettek voltak. Biztosan a tieid is csak rád várnak, jól érzik magukat, fejlődnek, és 17-én nagyon boldogok lesztek a pároddal meglásd. Munkahelyet verd ki a fejedből most csak a babákra koncentrálj. Én is örültem volna ha később kapom vissza őket, biztosabbnak találom az 5 napos állapotot.
TRIX
Igyekszem!
10 mm a nyálka, és 8 sejtes mindkét drágaság.
Ari vagy, hogy itt maradsz bíztatni.
Sztem mindkét babátok megmarad, és vegyespáros lesz!
VICKY
Sajnálom, hogy nem találkoztunk megint, pedig az alsó szinten is körülnéztem 10kor amikor jöttünk és délben amikor felmentünk az emeletre.
Milyen jó arcfelismerő vagy!
VACAK
Nekem volt hogy kispatakban folyt a hasamon a vér a gonal beadása után, emiatt ne izgulj, minden rendben.
VASIKÁÉ
Gondoltunk rá a párommal hogy marasztalunk még és hazaviszünk téged, mivel nekünk útbaesik Fehérvár, de arra gondoltam, hogy Trix-ék is 5 órát vártak a záróra így nem akartalak feleslegesen váratni.
Nagyon durva adagokat kapsz, de a lényeg, hogy a két petike ott van, és most már be fognak indulni sztem ennyi cucctól.
EDINKA
Nekem első két inszemnél megjött az utro mellett már a 12. napon!