A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Zárt topik nagyon jó ötlet!!! Sok témához lenne nekem is hozzáfűznivalóm de itt nem merek :oops: :oops: :oops:

Hány pólót csináltattok Hévízre??? Meg Myra is kérdezte hogy milyen színben utaztok????

Jelentem Szanet úgy néz ki nem kamu. Megjött ma a csomag és nagyon örülök neki. :P :P :P

Itt is kicsit kisütött a nap, úgyhogy a lányok már dél óta kinnt élvezik.
Kellett leírnom, felébredtek :twisted: :twisted: Mentem
davandi

Myra!
Még nem avattam fel :lol: :lol:

Szia Gica itt is!

Na csináljuk meg gyorsan azt a zárt topikot!

Sotske!
Nézem és köszi!

Fanni!
Sajna minden alkalommal mondani kell!Egyedül mennél tornázni a két gyerekkel?
Vendég

Lili
Tudom,hogy nem bizonyíték,sőt,én kezdek egyre szkeptikusabb lenni.
Vendég

Lépek velük szellőzni.
Ha elköltöznétek mire visszaérek,értesítsetek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Davandi
Én múlt héten túrtam a csajoknak két egyforma pólót.Az van ráírva,2-3 éveseknek,de jó rájuk.Tök egyszínű,semmi nincs rajta,de tök jó a fazonja,egyik szürke,másik fehér.Apának is van egy szürke pólója,én meg vettem magamnak tegnap egy fehér felsőt.
Vendég

Banika: miattad jöttem vissza, el ne menj még!! :twisted:
Lányok: body, kezes-lábas tipegő, kiskabát, sapkában voltak a babkocsiban betekarva és nem fáztak. Úgyhogy higanykákra ne adj sok mindent a télikabát alá :roll: :roll:
davandi

Banika
Kellemes sétát.Én is indulok mindjárt bevásárolni,aztán szerintem már csak este leszek,miután letettem a csajokat.
Vendég

Köszi Eszti! Úgy irigylem azokat akiknek szerencséje van a turiban. Őszintén szólva én mindig alig találok valamit :cry: Jövő héten én is bevásárolok.
Csak azon gondolkodtam lányokra elég lesz-e egy-egy póló a három napra :roll: Legfeljebb majd kajánál levesszük.
Vagy csak akkor vesszük fel a pólót ha jön a TV? :roll: :roll:
davandi

Davandi
Ha az én csajaimon múlna,3 póló sem lenne elég egy napra.Viszont pénteken mi csak du.,estefelé érkezünk,így szombaton gondoltam rájuk adni,vasárnap pedig,ha jól emlékszem 10-ig el kell hagyni a szállást,tehát nekünk elég lesz 1-1 póló.
Vendég

Szerintem a gyerekek pólóira érdemes lenne előre is és hátulra is rányomatni a nevüket.Mit gondoltok?
Vendég

Csoda történt.
Már lassan 3/4 órája fenn vannak, hallom hogy szövegelnek, de nem akarnak kijönni az ágyból. Én meg nem zargatom őket....

Benszi!
Jó ismerőst látni a sok új arc között. :)

Látom nagy a készülődés. Hévizi ikrestali lesz? Ez igen! A szálloda felkészült? :lol:

Mikor mi kinn voltunk délelőtt még nem sütött a nap, most meg hétágra. Itt a tavasz!!!!! Elő a motorokkal!

Tényleg valaki próbálkozott a gyerkőcökkel egyedül motorozni? Kicsit vadnak tűnik. Lehet, h csak Apával együtt indulunk neki.

Gica

Kép
gica1

Ha csak szombaton pólózunk akkor megpróbáljuk mi is egyben kibírni, elvégre addigra már nagyobbak lesznek :roll: :roll:

Ja ünnepek! Botinak máj 16-án lesz a névnapja :lol: :lol: :lol:
Majd bulizunk jó nagyot, tele leszünk szüli meg névnapokkal a környéken :wink:

Binyek: e-mail címek felvezetése szintén jó ötlet. Hozzájárulok :lol: :lol:
davandi

Lili! Tudtam, hogy valaki már korábban kérdezte és még nem válaszoltam, de most már beugrott. Bocs. Igazából még most sem derült ki 100%-ra, mert ahhoz hormonokat is kell nézni, amit viszont szülés után 1 évig nem érdemes. De mivel minden egyéb erre mutat nagyon valószínű. Egyenlőre az IR (inzulinrez.) a biztos, a következő kontrollon 2-3 hónap múlva pedig megnézik, hogy reagáltam a kezelésre+diétára és akkor az is kiderül, hogy valóban PCO-hoz kapcsolódó IR, vagy "csak" önmagában IR. Kisebb-nagyobb tünetek már voltak évekkel ezelőtt is, de mivel utána kiderült a pajzsmirigy dolog, ezért azokat annak tudtam be. Utána terhes lettem (1. inszem). Kijött a terhességi cukor, ami viszont elég sok kismaminál van, ezért nem gyanakodtam. Utána meg sokáig a szülés utáni nem alvásra, hajtásra, fáradságra kentem a dolgot (hozzáteszem az orvosok is, akikkel próbáltam erről beszélni). Persze ezt az egészet csak így utólag tudja ilyen jól összerakni az ember, közben nem volt egyértelmű. Én is kérdeztem, hogy ez mióta lehet és miért, de nincs egyértelmű válasz. Örökletes tényezők, hajlam, életmód, sokminden együtt, de nem egyik napról a másikra alakul ki az biztos.

Elnézést mindekitől, hogy mostanában másról sem tudok beszélni, mint az egészségi állapotom. Már megfogadtam párszor, hogy abbahagyom, de aztán valahogy mindig visszakanyarodok. Mondjuk elég nehéz elfelejteni, miközben egész nap méricskélek, CH tartalmat számolgatok, időre eszek. Ugorjátok az ilyen hsz-eimet, ha már nagyon uncsi.

Kép

Kép
szofi74

Szofi
Ne hülyéskedj már,gyere,és mondd!Én is mindig mondom és sokkal jobb utána,sőt,nem egyszer előfordult,hogy pont itt adott valaki nagyon hasznos tanácsot.
Vendég

már megint annyit írtatok!!

én meg csak mosok, főzök, takaítok egész nap!!!

Gica! de jó h. itt vagy :) nem akarsz képet feltenni a babákról? és Tábliba kerülni? jössz Hévízre?

Binyek, meddig kell a poló küldeni? én még nem vettem meg... többnyire fehéreket vettetek? én úútálom a sima polót, valami feszülős kéne :):)

Apa-téma! enyim is csak akkor hív ha kell neki valami, esetleg ha baj van (betegség, kórház stb) szóval akkor én sem lógok ki a sorból :)

Én is egy zárt szhelyi fórumon is nyomulok, sztem tök jó.

a www.izgi.hu is lehet ilyen zárt topik.

zsuzska80
Szombathely

Szofi: ne hülyéskedj!!! Engem nagyon érdekel mi van veled és teljes mértékben (vagyis gondolom hogy teljes mértékben) átérzem a dolgot. Terhesség alatt nekem is kőkeményen méricskélni kellett és alig vártam a végét, de előttem ott lebegett hogy egyszer talán vége lesz, és tényleg így történt. Kívánom Neked hogy amennyire ez a helyzet tud javulni, jobbra fordulni neked sikerüljön!!!!
davandi

Jaj Szofi Neked akartam írni! nem semmi amin keresztül mész.Én is PCO-s vagyok, de nekem úgy néz ki rendeződtek a tünetek szülés után. Nekem nem i néztek IR-t, pedig mikor nem akart összejönni a bébi azt hittem majd megnézik...de nem.
KITARTÁS!!! és gyere, meséljm mert érdekel!! meg Tomi is, mizu vele mostanában??

zsuzska80
Szombathely

Az anyatanya üzenőfalán mintha úgy látnám hogy valami gond van a tárhellyel. Jár arra valaki? Nekem mindegy melyik lesz, csak nehogy órákig tartson mire frissíti az üziket, meg megszűnjön :roll: :roll:
davandi

Szofi,
értem, köszi a kimerítő választ. Nem irigyellek, elég nehéz lehet egy ilyen új helyzettel szembenézni.

Gica,
nekem (is) rémlesz régről :P

Eszti,
én is gondoltam tdaine-ra, miért léphetett le szó nélkül...

E-mail cím mehet, zárt fórum felőlem mehet.

KépKép
lili73

az IZGI az most újult! sztm tök jó lett!!

zsuzska80
Szombathely

Nincs sok idom, bocsi! Nekem az anyatanya szimpibb, en azt ismerem, nyitottam ott egy topikot a csalad szamara es en eddig meg vagyok vele elegedve.
Dontsuk el hova szeretnenk menni es hogy ki nyissa meg az uj topikot mert aki megnyitja az engedheti majd be a tagokat szoval meg kell hogy bizzon benne mindenki!
Hogyan is csinaljuk? Talan a Binyek csinaljon egy tablazatot es szavazzunk! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Gica: tok jo hogy irtal!!! :D Rakjal kepeket! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

itt vagy esik vagy hot borult nedves levego van, ki van vele a ....

apa temahoz! az enyem sem hivot eveken at, se gyerektartas, se koszontes semmi, nagyon ki voltam ra, de mikor keztek jenetkezni nala az elet csapasok, ra jott hogy sokat hibazot az eletben es most nagyon igyekszik, regen nem gondoltam volna hogy meg kepes vagyok fent tartani vele akarmilyen kapcsolatot, de ha az apa tesz 1 kis lepest, mi kepesek vagyunk tenni 2, remelem mindenkinek a kozeli rokonja ra jon hogy jobb osze tartozni mint szet menni es nem csak tragediak utan

mondtam mar hogy e topik fuggo lettem :oops: :oops: :wink: :wink: tenyleg ha ti nem lenetek most nagyon depi lennek, de mar nem vagyok anyira :D azert mert biztatok es tudom hogy itt nincsenek olyanok akik vadaskodnak, veszekednek vagy ujjal mutogatnak, nem aszt jelenti hogy mindenben egyet kel erteni, de nagyon birom eszt a kis/nagy csapatot :wink:

pusz mindenkinek

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Benszi :D
Nem. CSak Márkót vinném. Milcsit átdobnám Anyósnak addig!

PÓLÓ:

Miénk valószínűleg világoskék/fehér csíkos lesz 8) Elképzelhető, hogy Apáé egyszínű kék, mert neki nem kaptam még csíkosat!
Én úgy szeretném, hogy hátnkra logo, +a gyerekeknek a név is!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Móni!
Szívemből szóltál! :wink: Itt tényleg nagyon frankó csaj(és pasi)mindenki! :lol:
Nem is emlékszem,hogy lett volna valami összeszólalkozása valaha valakinek valakivel! :P
Most vagy tényleg irtó aranyos itt mindenki vagy irtó beszari és senki nem meri megmondani az élest a másiknak!Hanem egy másik fórumon mocskolja csak a háta mögött!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tonti!
Vettem!Gyártom a táblázatot,de mire is? :roll: :wink:

Apa-téma
:nekem 2 is van,de egyik se ér egy guriga taknyot se! :? Így hát megvagyok nélkülük! :wink:

Póló:azt beszéltük,hogy lehet bármilyen színű és április közepéig küldjétek.DE MÉG NE!Mert pontos árat fogok kérni és annyi pénzt kéretik beletenni a pólók mellé!
De megsúgom,hogy egyezkedésben vagyok a Napfény Apartmanházzal,hogy állják a szitáztatást,ha rákerül a nevük a HÉVÍZ felirat alá. :wink:

Itt nem lehet lezáratni a topikunkat??????????Ez lenne a legegyszerűbb.... :oops: :oops: :oops:

binyek

Benszi!
nem melegíthető, nem középfülgyuszi. Csak kicsit pirka a hallójárat, de már egész jól van.

Lili!
Nem tudom, milyen képeket küldött szét Nory, de ha innen lopta, akkor az én kölkeim a legkisebbek és ezeket kell legkevésbé keresnie... Szóval akár lehet is.

Szofi!
Szülészetek, kórházak rovat Debreceni Kaális topikjában többen is PCO-sok. Ha infó kell, esetleg náluk is tudakozódhatsz, nem kamuk a csajok, ismerem őket, tök jó fejek.

Ha költözünk, szóljatok. Megyek etetni a lányom meg a nagylegényért oviba.
vovanda

Köszi Eszti ,megjött .Ez olyan nesze semmi fogd meg jól story.

Zárt topik esetén légyszi mint a dedOSOKNBAK ÚGY IRJÁTOK LE HOGY MIT KELL CSINÁLNI ,MERT TECHNIKAI ANALFABÉTUSZ VAGYOK :D .

[Kép
amonré

[quote="amonré"]
írta:
amonréZárt topik esetén légyszi mint a dedOSOKNBAK ÚGY IRJÁTOK LE HOGY MIT KELL CSINÁLNI ,MERT TECHNIKAI ANALFABÉTUSZ VAGYOK :D .

Csatlakoznék az előttem szólóhoz... :oops:
vovanda

Vanda,
sokunknak ott van/volt a profiljában a picasa albuma születéskori képekkel, szóval sajna nagy a választék.

Gyerekeim átalusszák a jóidőt, pedig már rég kint lenne a helyünk, engem meg itt esz a fene...

KépKép
lili73

csajok,én mint zugolvaso nagyon sajnálom,ha zárt topikra mentek :cry: :cry: de,megértem ...sokszor irnék is, csak én nem vagyok humoros meg minden... és nagyon sok jot olvasok ami velünk is megtörténik ,benézek hozzátok és mindig olvasok valami jo ötletet vagy felvidit a sok gyönyörú gyerkőc...

na ,visszaolvasok :oops: 8)
s.csilla

hu ez elég értelmetlen lett,bocsi :oops:

ja és mi a a4.kerbe lakunk Káposztáson (Andi ,Szamy)
s.csilla

Mehetünk zártba, ha gondoljátok.

Kint voltunk egy órát, nálunk nagyon szép idő lett. Süt a nap és meleg is van.

Legújabb gyűjtés :lol:

Idős, vadidegen bácsi szembejön az utcánkban:
Ikrek?
Igen.
Lányok?
Igen.
Na, majd megnyőnek!
:lol: :lol: :lol:

jucicuki

Csilla!
Itt nem kell jópofinak lenni,te buta! :wink: Csak írni kell és beszélgetni!Vagy zugolvasni,ha úgy tetszik! :lol:
Nem hagyunk ki!Biztos beengedünk!
Bár én nem vagyok híve ennek a zárkózósdinak,de ha ez lesz,akkor ez lesz. :roll:
Vagy majd én itt maradok és jól elbeszélgetek magammal! :lol: :lol: :lol: :lol:

Corysalia
:hogy kell adni és mikor????Nem tudom felolvasztani még összetört állapotban sem....Miből van? Műanyagból? :roll:

binyek

Csajok ma összevesztek egy játékon és Liló kitépett egy akkora csomó hajat Dorkából, hogy egy nagy foltban konkrétan kopasz :shock:

jucicuki

Uhhhhh!Juci!Ez azért kemény!Jesszus! :shock: :shock: :shock:

binyek

Binyek: arrol szavazunk hogy hova menjunk at, az Anyatanyara vagy az Izgire es hogy ki nyissa meg az uj topikot!

Elso szavazat: Anyatanya es ha kell en megnyitom de nekem mindegy!

Moni: en is fuggo vagyok es igaz en szeretek odamondogalodni de nem vitatkozni vagy veszekedni akarok hanem csak leirom az oszinte velemenyemet! Nekem nagyon fontos ez a kis tarsasag hisz szinte egyfolytaban egyedul vagyok (vagyis felnott tarsasag nelkul), nincs kivel beszelgetnem csak Veletek! :wink: :D

KépKép
KépKép
tontica

Csatlakoznék Amonréhoz és Vanndához! :oops:

Szofi: szerintem mindenkit érdekel, hogy mi van a másikkal! Nem egyszerű, hogy nem ehetsz akkor és azt amit szeretnél. Remélem javul majd az állapotod!

Akkor most a kicsiknek is pólót vesztek? Vagy bodyt? Rövid vagy hosszúujjút? Bocs, kissé komplikált vagyok. :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tonti!
Jaaaa,értem már. :wink: Csak azt nem ,hogy hogy tudnék szavazni,amikor azt se tudom,hogy miről beszélünk,nem hogy melyik milyen.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
De szerintem a többiek sem... :roll:

binyek

Juci: bácsi :D .Liló :shock: hűha! Dorka nagyon sírt?

Tünde
Kép

Kép
myra77

binyek! orulok hogy valami normalisat tudtam osze irni :D

szavazok arra amit a tobseg akar, melyk topik es ki inditja

szofi! nem kamu amit vanda irt neked, nagyon rendik a csajok a debreceni kaalin :D

na meg okoskodok kicsit :oops: :D tonti! itt az a lenyeg hogy oszintek vagyunk, akar ugy gondoljuk a dolgokat mint a tobbseg akar nem, az a szep bene hogy sok ember sok fajta es itt mar mindenki nagyon bir mindenkit, akor is ha neha egyik masik (en is) bele szolunk, hisz azert irunk ide hogy mas hoza szoljon, otletet adjon, fel vidicson, le beszeljen stb

ma nagyon erzelgos vagyok, de csak azert mert birlak titeket es ez nem kamu :lol: :lol: :lol:

mert az emoticonokban nincs puszi??? mert most kuldenek egy csomot :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

na megyek kajat kesziteni (vagyis meleg viz+tap bele a cumisuvegbe es mar meg is foztem)

Kép

demoniq13

lányok, titeket végigolvasni....reagálni meg esélytelen....pedig csak egy fél napot hagytam ki, hivatali értekezlet miatt.....

egy valamire azért csak reagálnék....zárt topik: csak ha lehetek moderátor:-)
1szálpasi

Binyek: nem olvastal vissza? Arrol beszeltunk hogy atmegyun masik, zart forumra. Mert itt a babaneten nem lehet "lezarni" vagyis nyitottak a topikok! Ketto ilyen zart forumlehetosseg van: www.anyatanya.hu vagy www.izgi.hu
Mindenki nezze meg mindkettot es dontse el hogy at akar-e menni es ha igen melyikbe. A "kukkolok" miatt!!! :roll:

Csilla: Te is jossz, miert maradnal ki? Es miert gondolod hogy nem vagy humoros, biztosan az vagy! Csak irjal! :wink:

Juci: ez durva! :? Szegeny Dorka! Nalunk max. az Alex tudna kihuzni az Anna hajat mert az Alexnek nincs. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

petricsek! el ne felejcsem, nagyon edes merges a kis banditad :D eszt lehet erteni???

ja meg segitcseget is kernek! ha ujaban megy ejjel a hiszti es kozben vedelik a teat vagy vizet aszt jelenti hogy ehesek???? de mar 2 honapja nem esznek ejjel :roll: :roll: :roll: vajon mi lehet??? este 20-20.30kor esznek kb 230 tapot (210viz+7k tap), please oszatok ki hogy mi van, most ra fogom hogy kezdo anyuka vagyok :oops: :oops: :roll: :roll: :wink:

Kép

demoniq13

Myra, nem annyira sírt, én is akkor döbbentem le, mikor láttam mekkora csomót szorongat Lili, mert először Dócit vigasztaltam, elég hamar abbamaradt sírás :roll:

Főzés: Eddig anyu csinálta, hétfőtől az uram bevállalta :lol: . Esténként fogunk főzni, ha letettük a csajokat.

Móni!

Nem lehet, hogy melegük van és csak szomjasak?
Ennyi kajcsi a lányoknak elég sokáig elég volt reggelig. Ők egy éves kor után kezdtek éjjel kelni, mi akkor tértünk át a tejbegrízre vacsira...

Judit

jucicuki

Binyek!
Gurigatakonyot sem ér :lol: :lol: :lol:

Szöcske!
Megkaptam,érdekes! :roll:

Fanni!
Nálunk nincsenek meg egymás nélkül a gyerekek!

Móni!
Jó,hogy már jobban érzed magad!

Szofi!
kemény ez a nem ehetek akármit!

Vovanda!
Csak szoptatsz vagy befigyel a táp is pótlásra?

Juci!
Komoly beszólása volt az öregnek!Hajtépés nem semmi!Nálunk még csak a lökdösődés megy.
Vendég

Moni: es ha kiprobalnad hogy ejjel 11 korul megeteted Oket meg egyszer? En sem ertek hozza de ki tudja talan mar tenyleg keves Nekik a kaja. :roll:
(Enyemek meg pont folditva, mostanaban nem eszik meg a vacsorat csak kb. a felet :roll: , viszont este 8-tol reggel 8-ig alszanak. :D )

KépKép
KépKép
tontica

folditva - forditva

Fel 2 ota alszanak. :D

KépKép
KépKép
tontica

Most csak úgy felületesen olvastam, de megírom ezt, és nekiveselkedek :wink:

Zárt: Mi a babafalvára mentünk át. Csak az láthatja, hogy egyáltalán van ott még 1 topic, aki tagja. Ott ez könnyű volt, mert ez a februári topic volt, egyidős babákkal. De itt folyamatosan jönnek újak, ők,hogy keresnének meg minket, ha azt sem tudják, hogy vagyunk? Vagy honnan tudjuk, hogy nem kamu az illető? Önéletrajzzal és személyivel? :D
Vendég

Bármelyik zárt topik jó!Egyiket sem ismerem!
Vendég

Komolyan mondom csajok, én nem tudom mit csináljak. A lányaim egész nap őrjöngenek. SZó szerint, hetek óta. Kezdek kikészülni. Nem tudom mi a fene bajuk van, mert nem a betegség,nem kaki/pisi, nem éhesek, és mégis! HA 2 percig nem a földön ülök velük, mint akiknek elment az esze, úgy viselkednek. AZ öklendezésik hergelik magukat néha. Néha már én is ordítok, mert egyszerűen kibírhatatlanok. Kimenni még nem tudunk, mert csak most lábalnak ki a takonykórból. Mi az istent csináljak velük??? Help!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: