[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
ELSŐ BABÁT TERVEZŐ HARMINCASOK - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 20:54-kor.

Heni

Kép
szheni
 
 


Heni mama, olvasva is sokkoló, amit végig csináltál :shock:
De akkor most már nem görcsölsz, és nem fáj a pocid, ugye ?
HÁROM fiú, atya ég ! Szegény barátnőd, fiú uralom vna náluk. De azért biztos jó lehet :D Mennyire hasonlítnak egymásra ? Egypetéjűek ?
wepe
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 20:54-kor.

Heni

Kép
szheni
 
 

 
 

Örülök, hogy jól vagy :) :) :)
Gondolom, nem bánták, hogy újból felújításba kellett fogniuk :wink:
wepe
 
 


De nem ám! Úgyhogy nem érdemes szomorkodni. Mondtam már, hogy mennyire fontos a pozitív hozzáállás? :) Hú, már alig várom, hogy írd, mi újság a Forgácsban! :):):)

Heni

Kép
szheni
 
 


Igen, fontos a pozitív hozzáállás, az biztos :)
Körülbelül Beni baba születéskor fogok ott tartani :) :) :)
wepe
 
 


Tudod, mennyire fogod élvezni, hogy várandós vagy? Nekem semmi bajom nem volt az első perctől kezdve sem... Jajj, úgy várom már, hogy gyertek a hírekkel!! Te is meg Sziszkó is... Rátok férne egy kis jó már végre!!!

Heni

Kép
szheni
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, a júliusi topichoz csatlakozott egy lány, aki már a 7. lombik után megindította az örökbefogadást, erre spontán sikerült neki a babó!! HIhetetlen!!! :shock: :D Még nem derítettem ki, hogy volt e szervi bajuk, vagy sem de rajta vagyok a témán! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok Lányok!

Itt vagyok,itt vagyok!Köszi,hogy gondoltok rám!Naon jól esik! :lol: :lol: :lol:
Csak az az igazság,hogy a napokban nem igazán történt semmi különös.Ezért nem írtam,de én olvastalak Titeket rendsteresen.
Hát most az van,hogy elkezdtünk ugyebár próbálkozni! :oops: :wink:
Azt ugye írtam,hogy a véreredményemben az volt,hogy magas a pajzsmirigyem.Úgyhogy mennem kell pajzsmirigyvizsgálatra,de a nőgyógyászom nem adott beutalót,úgyhogy most mehetek a háziorvosomhoz beutalóért.Ez egy kicsit idegasít.Ti tudtok valamit a pajzsmirigytúltengésről?Mitől lehet?És nagyon vészes?
Ja,meg kb egy hete,olyan érzésem van,mintha nehezen venném a levegőt,alap,álló helyzetben is.Kicsit fáj a melkasom.Ezt megemlítem a dokimnak.Összefügghet ez a pajszmiriggyel?
Hisz a szivemmel soha nem volt gondom.Most nem tudom mi van.Remélem holnap a doki megnyugtat.

Heni!Örülök,hogy jól sikerült a fánk!Egészségetekre! :P

Na jó éjt lányok! Puszi Nektek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok,

Sziszkó, nem tudok semmit a pajzsmirigyről :oops:
De remélem, hogy az orvos mond valami bíztatót. Nem voltál mostanában megfázva ? Mert lehet, hogy abból maradthatott vissza a mellkas fájásod.

Tabati, hát vannak csodák :lol: Volt egy másik topikban egy lány, akinél hasonló eset volt, mint a miénk, csak +-ban a férfinek 3 műtéte volt, de nem tudtak belenyugodni a helyzetbe, és szedett vitaminokat, és újra adott mintát, és ha jól emlékszem kb. 2-3 hónapos a kisbabájuk. Nem is gondolná az ember, hogy mi minden befolyásolja a dolgokat, lehet, hogy rá sem jön az ember :roll:
Kiváncsi vagyok mit derítesz ki :)
( Egyébként a párom is most szed egy újabb vitamint másfél hónapja. )

Heni, már én is várom. :wink:
wepe
 
 


Tabati, én sokszor hallottam, olyat, hogy aki nagyon sokat aggódik azon, hogy neki nem lehet babája, annak nem igazán jön össze. Lehet, hogy miután elindult az örökbefogadási eljárás, megnyugodott a leányzó, helyreálltak a hormonok és ezért sikerült természetesen. De kíváncsi vagyok én is, hogy volt-e vmi gond előtte velük...

Heni

Kép
szheni
 
 


Hát még nem válaszolt azóta a lány, de kíváncsi leszek.

Wepe!

Igen a vitaminok segíthetnek, csak én azért odzkodom ilyen megoldásoktól, mert hogy döntöm el, hogy melyiket szedjem? Annyi van és mindenki mást ajánl. :roll: Én tuti nem tudnék dönteni... Amikor próbálkoztunk a babával, akkor a többiek is itt a babaneten össze-vissza szedtek mindent, meg ittak mindenféle teákat. Én meg semmit, mert nem tudtam eldönteni melyikhez nyúljak. Van aki egyszerre mindet kipróbálta, na az tuti nem jó annyi mindent magadba tömni. Szóval ezekkel a teákkal is vigyázni kell (palástfű, hasonlók) mert valakinek nagyon kitolta a ciklusát, vagy lerövidítette már nem tudom. Szóval ilyen szinten nekem semmilyen természetes szer ne avatkozzon be a szervezetem működédébe. Bár az is igaz, hogy nekem tudomásom szerint semmi bajom nem volt (és tényleg :D ) , de ha valaki tudja mondjuk, hogy nincs peteérése, nem veszíthet semmit ha kipróbál ezt azt. De tényleg volt olyan is, aki pár hónapja próbálkozott türelmetlen volt és mindent kipróbált. Én max. a hőmérőzést, de abba is beleuntam. :lol:

Sziszkó!

Ez a mellkasfájdalom nem lehet, hogy csak valami megfázás, vagy valami hasonló? Most kiderült ez a pjzsmirigybetegséged és szerintem hajlamos vagy erre fogni, de lehet, hogy semmi köze nincs hozzá... Nem értek hozzá, csak miért lenne hirtelen bármi tünete, hisz eddig sem volt, gondolom nem most lett ez a bajod, csak most találták meg. Én csak annyit tudok a pajzsmirigyről, hogy hízni vagy fogyni lehet tőle, ha megbetegedik. Meg annyit, hogy a kolléganőmnek kivették, és nemhiába pajzs a neve, azóta állandóan meg van fázva, minden kórságot elkap. Amúgy neki is babavárással kapcsolatosan voltak gondok, de az már régen volt és akkor még nem volt lombik vagy ilyesmi, vagy ők nem akartak menni, mindenesetre nem jött össze a baba és csomó műtéten keresztülment. És leírom, hogy ne aggódj, utána amikor feladták, nekik is spontán összejött 2 gyerek is. :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok !

Mindenkinek :)

Tabati, én is olvastam, hogy tényleg mindenki mindenféle vitamint, teát fogyaszt. Én sem igazán tudtam, hogy mit szedjek az inszemkor, kipróbáltam a Gravidát, de nem igazán jött be. Csak tudod, az ember nem akarja, hogy ezen múljon a babája. De viszont ott van az is, hogy régen ( nem is olyan régen, amikor mi születtünk :lol: ) nem voltak vitaminok, még is egészségesen megszülettek a babák. Mondjuk a környezet sem volt ennyire leamortizálva. Szóval sok érv és ellenérv van. Csak reménykedem, hogy a párom vitaminja meghozza a várt eredményt. :) ( egy, csak egy :wink: )
Dillemában is leszek, hogy szedjek vagy sem. Az étekezésünk szerintem elfogadható, elég változatosan eszünk, majdnem minden nap főzök. Gyümi, zöldség mindig van.

Heni, merre vagy ?

További szép napot Nektek !
wepe
 
 


Lányok, tegnap néztem Czeizel Endre egyik műsorát a Vital Tv-n. Nagyon tanulságos volt. Pont a magzatvédő vitaminokról beszélt, és nagyon érdekes dolgokat mondott. Nekem pl egyik orvos sem javasolta annak idején, hogy bármit is szedjek. Azt mondták, mindegyik tele van szintetikus anyagokkal, és különben is, elég a folsav. Azt viszont már beültetés előtt is szednem kellett. Viszont Czeizel Endre tegnap azt mondta, hogy ha magában csak folsavat szedsz, az jót tesz a babának, de ha genetikailag van Benned egy rossz kód, ami esetleg nyitott hátgerincet okoz, akkor kevés a folsav. Ezt az orvosok nem tudhatják, hiszen nem végeznek mindenkinél olyan átfogó genetikai vizsgálatot, ahol ez is kiderül, viszont a magzatvédő vitaminok hatással vannak ezekre a "mutáns" génekre. Lehet, hogy van némi üzlet is a háttérben- ma már egy csomó minden csak a pénzről szól- mindenesetre megszívlelendő, amit mondott. Mégiscsak ő a szakember... Ez elsősorban az első 12 hétben fontos... erről már simán lemaradtam, de én meg abban bízom, hogy ha két orvos is egymástól függetlenül nem ajánlotta, akkor annak is lehet vmi oka. Szóval én nem szedtem, a folsavat igen napi egyet a 14. hétig kb, Magne B6-ot és most a Calcividet. A vizsgálatok nem mutattak semmi gondot, és remélem, a szülésnél sem lesz semmi baj. Viszont állítólag az Elevit amerikai, így az amerikai kismamákra van "beállítva", míg a Gravida európai, így az európai kismamákra állították be.
A gyógyteákkal kapcsolatban egyetértek Tabatival. Én sem ittam semmit, egyszer próbáltam, de irtó rossz volt, és nem kellett... Viszont a 36. héttől a védőnő javasolta a málnalevél teát, ami a méhösszehúzódásokban segít állítólag... ezzel könnyebben indul meg a szülés, és állítólag jobb tágulást is idéz elő. De erre meg jó az intim torna is. Én is kaptam teát a sógornőmtől, 25 filter van benne, talán kettő fogyott el belőle január közepétől. Szóval...

Azért az orvostól kérdezzetek rá, hogy kell-e vmi. Nálam így kezdték: "Ugye, nem szed semmilyen vitamint?" Hát nem szedtem...

Heni

Kép
szheni
 
 


Sziasztok !

Örülök, hogy feljött ez a vitamin téma ! Így legalább megtudt(j)uk vitatni. :lol:
Megfogadom a tanácsotokat ! :D
Én is csak a folsavra gondoltam, hogy szedem majd...

Tabati, visszatérve a hőmérőzésre, én bele se mertem fogni, mert én sem lettem volna kitartó :oops:

Szép napot Nektek !
wepe
 
 


ÓÓ, a hőmérő!! :):):):) Imádtam, hogy sosem mehetek el időben pisilni, mert reggeli hőmérés, és hát tuti, hogy ugyanabban az időben nem ment. Amikor dolgoztam, korán keltem, amikor meg hétvége volt, volt, hogy annyira fáradt voltam, hogy kapcsiból 3 órával tovább aludtam. Úgyhogy.... nekem ez nem jött be. Viszont nálam az ovulációs törpemikroszkóp maximálisan jól működött. Csak épp azt nem tudtam, hogy hiába minden, ha nincsenek petevezetők...
Wepe, jól teszed, ha a folsavat elkezded. Ártani nem tudsz vele sem magadnak, sem a babónak. Ha Benned van több belőle, azt simán kipisiled, de ha kevés a babának, abból még lehet baj.

Heni

Kép
szheni
 
 


Heni!

Képzeld, egyik ismerősömék már régóta szeretnének babát, mint kiderült, már el is mentek dokihoz. És pont ugyanaz a baja, mint neked. :shock: Próbálták kifújni a petevezetőket, de nagyon nem ment, és nagyon fájt neki, annyira össze van nőve. Májusban lesz neki a beültetés. Csak szegény lány nagyon le van törve e miatt ( a párjával beszéltem csak) remélem összefutok vele valamikor, hogy lelket öntsek belé, mert a párja hiába vigasztalja. :( Mert azért az lenne a jó, ha abszolút pozitívan kezdene neki a lombiknak.

Vitamin!

Én elég rendszertelen voltam, mert volt amikor csak folsavat szedtem, aztán rámjött, akkor vettem valamiféle vitamint, majd amikor babás lettem az itteni doki mondta a Femibiont, azt szedtem míg el nem fogyott, mert a mostani dokim meg nem vitaminpárti.

Én a Czeizellel is úgy vagyok, hogy ő is "csak" egy szakember, egy másik kollégája lehet, hogy mást mond. És most lép életbe az, hogy ki kéne magunkat képezni dokinak, akkor nem lennne ekkora bizonytalanság. Így van ez a joggal meg még ki tudja mivel is. :lol:

Sziszkó?

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok! :oops: :oops: :oops:
Csak néha elég lusti vagyok írni,de olvaslak Titeket!
Már ugye írtam Nektek,hogy elkezdtünk próbálkozni.Remélem hamarosan jó hírrel jöhetek hozzátok! :wink: :lol: :lol:
Tabati,Heni!Úgy irigyellek Titeket,már túl vagytok a félidőn!
Wepe,bele kell húznunk!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 20:55-kor.

Heni

Kép
szheni
 
 


Sziasztok !

QQCS
Remélem, jól telt a hétvégétek !

Hogy vagytok Kismamik ?
Sziszkó, mikor jössz a hírekkel ? Drukkolok ám ! :) :) :)
wepe
 
 


Sziasztok!

Wepe!

Hol van már a hétvége! :lol: Mindig lemaradok! :lol: Viszont mostanság megint sok munkám volt, meg lesz is, úgyhogy már most nagyon fáradtnak érzem magam. :roll: Amúgy is egyre tunyább vagyok... :lol:

Heni!

Remélem gyógyulgatsz! Tedd félre kicsit a mozgékonyságodat és tényleg pihizz!! Bevallom én most lennék a helyedben, mármint nem a betegségre gondolok, de állva el tudnék aludni. Pedig ma semmi nem zavarta meg éjszakai nyugalmamat mégis kialvatlanul ébredtem.

Sziszkó? (ez mindig beválik :lol: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Wepe, elnézést, hogy egy kicsit elhanyagoltalak, de nagyon vacakul éreztem magam most néhány napig. Hányós-hasmenős aztán belázasodós napjaim voltak, most már sokkal jobb, csakhát... szóval feküdtem. Sokat aludtam, olyan voltam, mint akit agyonvertek. (Vagy agyhelyen.:D:D)
Már a 3. trimeszterben vagyunk! :):):) Hihetetlen, hogy nem tudom még felfogni... még mindig nem érzem azt, hogy nemsokára vége. Egy kicsit olyan, mintha ez az állapot legalább örökké tartana, talán mert egyáltalán nem érzem tehernek. Nagyon élvezem, hogy várandós vagyok, és kívánom, hogy Neked és Sziszkónak is ugyanilyen legyen. :) :) Ma eszembe jutott, hogy lassan össze kell készíteni a kórházi csomagot magamnak, a babónak és Mikinek is... :)

Tabati, ne dolgozz sokat, mert Te is úgy jársz majd, mint én. Egyszer csak elfáradsz, oszt leshetsz! :) Tök jó, hogy jöttél hozzánk, mert így legalább Te is jössz a topiktalira és végre találkozhatunk! :)
Hogy vannak a kutyik? A mieink nagyon élvezik ezt a tavaszias időt... Mázli végre nem fázik, Sammy meg eszméletlen, mennyire ragaszkodó lett. Bár mondjuk ezt tuti, hogy Mázlitól tanulta. Hogy álltok a házzal? Lesznek most munkák rajta tavasszal?

Sziszkó, még mindig sokat dolgozol? Remélem, azért pihire is van időd...

Heni

Kép
szheni
 
 


Heni!

Már teljesen meg vagyok hasonulva, hogy hol mit írtam, főleg, hogy néha a júniusiba írok neked néha meg ide... :oops: :lol:

Munka most tényleg sok, és manapság kezdtem azt érezni, hogy lehet mégsem bírom végig a tanévet... :roll: Csak mert már a sok gyaloglás is fáraszt. Így mindenhova előbb kell elindulnom, elkezdeni készülődni stb. :arrow: kevesebb időm jut pihenésre. :roll: Szombat óta meg fáj a jobb oldalon....de hogy mi :?: .... a combtövemnél, vagy a szeméremcsontom, nem tudom...ittam kalciumot, de nem használ, úgyhogy az a legvalószínűbb, hogy észrevétlenül meghúzódott táncon. Már jobb, de még mindig érzem. Mindegy, most voltam védőnőnél és azt mondta, hogy ha bármikor azt érzem, hogy akkor most ne tovább, rögtön irassam ki magam.
Meg amit még mondott... :oops: Nem gáz a 6 kiló hízás, de sajnos nem folyamatosan produkáltam a várandósságom alatt, hanem 4 kiló a múlt hónapban jött fel. Persze mondta, hogy nem látszik rajtam, meg nem kell diétáznom, csak figyeljek oda, hogy mit eszem. Úgyhogy mostantól figyelek.

Ház!

nem is írtam?? :shock: MÉg régebben kaptunk a nyílászárókra olyan árajánlatot, amire bólogattunk és rámondtuk, hogy igen erre számítottunk (rengeteg ablakunk lesz) akkor gyűjtjük rá a pénzt és ha aktuális lesz akkor felhívjuk őket újra.
erre nemrég az építésvezetőnk talált egy céget, akik feleáron :!: :D megcsinálják (a másikhoz képest) és júliusig ezek az árak maradnak. Ez olyan kedvezményes, hogy muszáj megvenni, és ez egyáltalán nem elérhetetlen számunkra. Úgyhogy talán áprilisra összejön a pénz és megvesszük. :D Aztán, hogy mikor rakják be az már lényegtelen, az már a kisebb összeg.
Meg aztán ott vannak még a belső falak a házban, azt is fel kell húzni és a tető szigetelése is. Úgyhogy alapanyag lesz, csak még manit kell gyűjteni hozzá és jöhetnek a munkások! :wink:

Kutyik most bent kuksolnak, mert esik az eső (megjegyzem én ekkor sem engedném be őket, mert nem is akartak bejönni, csak anyósom cibálta be őket, utána meg morog, ha ki akarnak menni ugatni, mert sárosan jönnek vissza és moshat fel. De én ezt a terhet nem veszem le a válláról, mert ezért haragszom. Ha kapar a kutya az más, de ha esze ágában sincs bejönni, akkor miért kell becibálni? ) Amúgy meg kint lennének(mint írtam is), mert élvezik ők is az enyhe időt. :)

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok Lányok!

Igen,jól látjátok!6 hetes terhes vagyok!Juhhhéééé! :lol: :lol:
Igaz,én ezt már tudom egy ideje.Másfél hete csináltam meg a tesztet,ami pozitív lett.De kedden voltam nőgyógyásznál és ma ultrahangon.Ezért vártam eddig,hogy tuti legyen! :wink: :D
Szóval mától táppénzen vagyok.Ezt ajánlotta a nődokim is.Meg szednem kell beágyazást elősegítő tablettát egy jó pár hétig!
De nem érdekel!A lényeg az,hogy itt van bennem,ez a pici lény!
Persze mondanom se kell,párom is nagyon örül neki! :D

Később még jövök,most csak tudatni akartam Veletek ezt a jó hírt!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


SZISZKÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!! Hogy Te milyen kegyetlen vagy!!!! Csak most mondod???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De nem baj, így is nagyon-nagyon örülök Neked!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):) Mesélj, mesélj!!! Hogy teltek az első hetek??? Párod mit szólt?? Gondolom, nagyon boldogok vagytok! Hogy viseled? Jól vagy? Család tudja már? Jajj, de örülök!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már csak Wepének kell szurkolnunk! Képzeld, Wepe, kaptam egy emilt az egyik bnőmtől, akinek májusra volt a Kaáliban időpontja Szegeden. Szóltak neki, hogy ha akarja, már áprilisban elkezdhetik a progit. Ő is nagyon boldog volt. Remélem, hamarosan Te is írsz nekünk jobbnál jobb híreket. :):):):)

Heni

Kép
szheni
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 20:56-kor.

Heni

Kép
szheni
 
 


Sziasztok!

Heni,olyan drága vagy,hogy így örülsz!!!!! :D :D :D :D :D
Ez a terhességem rosszabb mint az első.Mármint abból a szempontból,hogy délelőttönként émelygek,hányingerem van.
Onnan vettem észre,hogy "valami van",hogy érzékennyé vált a mellem,meg nem is jött ugye meg.Aztán a teszt is pozitív lett.
Persze,nagyon boldogok vagyunk!!!!! Párom,azóta,mióta kiderült a tenyerén hordoz.Mondta,hogy majd segít takarítani is. :wink: :lol:
A családnak szombaton jelentjük be.
A munkahelyemen már hétfőn bejelentettem a főnökömnek,csakhogy mire számítson.Tegnap voltam utoljára melózni,mert a doktornőm azt javasolta,hogy inkább menjek táppénzre,mivel elég stresszes a melóm,meghát a 2 műszak se tesz jót!

Wepe!Nagyon szurkolok Neked is!Nem szabad lemaradnod! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Igaza van a doktornőnek, pláne, ha volt már rossz előzmény. Pihenj, pihenj és pihenj! És hagyd, hogy körülugráljanak! :):):) A párod meg tuti, hogy sokat fog egíteni. Képzeld, az enyém még főz is ostanában, pedig a konyhába maximum enni járt... :)
Hú, de izgi ez a bejelentősdi... remélem, minden rendben lesz és jól alakul minden. Ha bármiben segíteni tudok, csak szólj! Kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok! :) Vigyázz Magadra!!!!
Cupp!

Heni

Kép
szheni
 
 


Heni!
Egy másik fórumon az egyik csajszi azt írta,hogy neki volt 9 hetesen a pici 19 mm.Az enyém meg most 6 hetesen 23 mm.
Lehetséges ez?Nem mérték el nekem az uh-n?
Bár se én se párom nem egy alacsony ember.
Majd mesélek,mi volt a családdal szombaton!
Jó hétvégét!
Puszi

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó, sztem elnézték. Én ez ( http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html ) alapján követtem mindig a méreteket, nálam nagyjából stimmelt. A te "idődre" a baba CRL-je (a feje búbjától a popsijáig- most még a farokrésznek nevezik a popsit), 6 mm körülinek kell lennie. Az lehet, hogy a petezsák nagysága 23 mm, de a benne lévő babuci még nincs akkora. :) De ne aggódj, el sem hiszed, milyen hamar 23 mm lesz! :)

Heni

Kép
szheni
 
 


Heni!
Köszi,már írták a többiek is,hogy az a petezsák mérete.
a párom el is szomorodott,hogy akkor még nagyon picike!De mondtam neki,ha ilyennek kell lennie,akkor legyen ilyen.Majd megnő a kis drága! :lol:

Wepe,Tabati hol vagytok????

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Itten vagyok!

Sziszkó!

:D :shock: 8) Nagy-nagy gratulaaaaaaa!!! :!: :!: :D :D :D Jól titkoltad eddig!!!! HOgy bírtad ki???Én tuti nem bírtam volna! :D látod, hogy minden megoldódott? :wink: Nem is kell annyi pénzt kifizetni a dokinak, és így a párod sem orrol meg rád, sőt, ahogy írod a fellegekben jár. Hát ez így van jól, nagggyon helyes!! Hordozzon csak a tenyerén!! :wink: Nagyon örülök én is, tényleg! Az émelygést viszont sajnálom,az nekem nem volt túl jó időszak, nade a baba a fontos, te meg csak kibírod valahogy. Vigasztaljon, hogy én a rosszulléteim mellett is dolgoztam, te meg legalább otthon lepihenhetsz ha gáz van és tedd is azt!! :wink:

heni!

Hát most hogy írtátok többen is, hogy több pénzt kaptok így, hogy táppénzen vagytok, mintha dolgoznátok, nagyon elgondolkoztam. :roll: Csak mert én a pénz miatt is melózom még, mert minden fillér kell az építkezésre. Persze a gyerekek miatt is, de arra meg mindenki azt mondja, hogy most már az én gyerekem a legfontosabb. Na meg ha itthon maradnék, ahogy magamat ismerném 2 hét után kaparnám a falat. Nekem a legoptimálisabb az lenne, ha kevesebbet mehetnék, vagy néha néha egy egy hétre eljönnék betegszabira. Ha már besokallok. De ezt egyrészt lehet? :roll: Házidokimnak mondjam így el, lehet kiröhög, hogy vagy kiír végig, de így néha-néha... No meg akkor a gyerekek szempontjából tuti a legrosszabb lenne, mert néha vagyok néha meg nem. Addig meg nem vesznek fel helyettem senkit nyilván, helyettesítés meg nem megoldott. Vizsgára meg fel kell őket készíteni... :roll: Szóval hiába agyalok, csak az marad, hogy dolgozom...

Kép
Kép
tabati
 
 


[...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 20:57-kor.

Heni

Kép
szheni
 
 


Sziasztok,

bocsi, hogy eltűntem...

Sziszkó, nagyon-nagyon örülök Neked, hogy sikerült !!!!! Éreztem én valahol :wink:
Sajnálom, a rosszul léteidet, de igaza van Heninek, megéri, és hamar elrepül az idő !
Család mit szólt ? Biztos, örültek !

Tabati, remélem, már nem fáj a combtöved, és csak alakulnak a csontjaid ! Nehéz kérdés, hogy dolgozz vagy táppénzen legyél... Tudom sok mindent kell figyelembe venni, férjed mit tanácsolt ezzel kapcsolatban ?

Heni, nem voltam, mert beteg voltam, és csak ma vagyok jobban( folyt. később ) Remélem, hogy Te meggyógyultál teljesen !
Sajnáltalak, hogy múltkor annyira leterhelted magad a vendégekkor, aggódtam !
Kíváncsi leszek a 3. trimeszteretekre Mindhármatoknál ! :)
Gondolom, akkor kezdenek a barátnődék hamarabb.
Nekünk is van egy baráti pát, akik szegediek, és a Káliba járnak, csak ők is gyűjtenek, mint mi. Nekünk azért is jó a május-június, mert addigra tudjuk előteremteni a pénzt - sajnos.
Képzeljétek, hogy Forgácsos kismamik sorra jönnek a pozitív eredményekkel, remélem, nem szakad meg a "lánc" :)

Szóval vírusos influenzám volt/van, ma vagyok már 80 %-os
:wink:
Fájt a bőröm, ízületem, csontom. Nyűgös voltam. ( torok fájás + orrfolyás semmi nem volt ! ) Lázam csak éjjel volt, de napközben is néha olyan volt, mintha lázas lettem volna.
A szemem görcsölt, estére a fény,zaj megőrített( nem tusom leírni - bocsi ) tegnap este azt hittem lekaparom a tapétát a fájdalomtól, mintha leskalpoltak volna :lol:
Bevettem egy fejfájás-csillapítót, pár óra múlva úgy ébredtem, hogy a pizsamámból csavarni lehetett volna vizet. Ilyen beteg még nem voltam, párom is mondta, hogy sajnált, mert rossz volt, hogy nem tudott segíteni.
Azon gondolkoztam, hogy mit tud tenni egy kismama, ha elkap egy ilyen nyavalyát, mert ugye gyógyszert nem vehet be, először én is homeobogyóval próbálkoztam, de a fejemre nem hatott....

Lányok, köszönöm a szurkolást, én is minden jóban bizakodom.
Kismamik, vigyázzatok Magatokra, és a babákra !!! :) :) :)
wepe
 
 


Sziasztok!

Wepe!
tegnap bejelentettük a nagy hírt!A szüleim örültek a legjobban (anyukám még el is sírta magát :D ) meg párom keresztlányai.Ők 14 évesek,ikrek.Már nagyon várják,hogy babázhassanak.
Párom szülei visszafogottan regáltak,de ők is örülnek.Anyósom rögtön azt kérdezte,hogy hogy fogunk megélni,hisz én táppénzen vagyok a párom meg munkanélküli.Erre mondtuk,hogy éhen halni nem fogunk,majd lesz valahogy.Mondtam nekik,hogy én se leszek fiatalabb,mire várjunk?Arra nem várhatunk,hogy majd jobb lesz az ország helyzete.Régen a világháborúban is születtek gyerekek,és most is fognak a válság idején.
Nem iagazam volt?
Amúgy páromnak tegnap volt a névnapja,Tamás.És itt volt a család nálunk felköszönteni,utána meg elmentünk egy étterembe vacsizni.Én ettem egy husilevest meg sertésbordát párizsiasan elkészítve hasábburgonyával.Degeszre ettem magam.
A baba maitt úgy éreztem jónak,ha kigombolom a nacimat.Nagyon szorította a hasamat. :oops: :oops: :lol: :lol:
Ma meg pihi lesz.
Holnap megyek a védőnőhöz!
Lányok,Nektek hogy telt,telik a hétvégétek?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 20:57-kor.

Heni

Kép
szheni
 
 


Itten vagyok ám, csak már mennem kell dógozni, de este tuti írok, mert van a fejemben egy pár dolog amire akartam reaálni.

Puszi nektek!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Wepe!

Tornán egy lány is ódákat zengett a Forgáchról, neki is ott sikerült a baba, előtte a Dévainál volt, na arról sok rosszat mondott. Úgyhogy bizakodjunk! :wink:

Munka, táppénz!

Páromnak is megemlítettem, hogy hogy lehet, hogy többet kaphatok esetleg táppénzen, első körben rámondta, hogy az nem lehet, de utána, hogy majd utánanéz. De nem zaklatom ezzel, mert úgysem megyek el, ha meg muszáj lesz, akkor meg úgyis mindegy, lesz ahogy lesz. Az irigykedő kolléganők meg elég szánalmasak... Erről jut eszembe.
Olvasta valaki Vujity Tvrtko: Tizenkét pokoli történet c. könyvét? Abban van egy történet, ami még ennél is gázabb, de szintén az emberek irigységéről és önzőségéről is szó van benne.

Pörbölyön 95 körül volt egy vonatbaleset (tán emlékeztek is rá), ahol egy iskolásokkal teli busznak ment neki a vonat. A falubeli gyerekeket vitték iskolába. Rengeteg halott, több nyomorék gyerek... Na és erről akart riportot készíteni, de végül nem is a baleset lett a központban, hanem, hogy mennyire széthullott a falu. Szinte nem volt ember akinek ne halt volna meg valakije. Létrehoztak egy alapítványt, kaptak rengeteg pénzt, de az elosztásnál gondok voltak. Durva, de azon ment a vita, hogy ki kapjon több pénz, akinek a gyerekének a fél karja szakadt csak le, vagy tolókocsiba került, esetleg meghalt. A végén már annyira elfajultak a dolgok, hogy arra is tücsköt bogarat kiabáltak, akinek a gyereke influenzás volt, ezért otthon maradt a végzetes napon. Olyanokat, hogy a te fiadnak is meg kellett volna halnia, meg hasonlókat. Teljesen szétbomlott a falu és mindenki utál mindenkit. Hát ilyenek az emberek...

Sziszkó!

Anyóssal ne törödj, mondjon amit akar. Teljesen igazad van. A babunak nem pénzre meg drága játékokra van szüksége, hanem szeretetre. Persze abból nem lesz pelusa, meg kajája, de azért ha valaki okosan vásárolgat, a legszükségesebbeket, meg használtan is lehet jó dolgokat venni, akkor nem hiszem, hogy gond lenne.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok Csajok!

Nagyon csönd van mostanában nálunk... :):)
Wepe eltűnt (remélem, már meggyógyultál!!!) Sziszkó sem jön rendszeresen hozzánk, csak mi tartjuk a frontot Tabatival! :):):)
Vagy csak én érzem így? :D
Holnap megyek először kismamatornára, mert végre itt nálunk is beindult Esztergomban. Már nagyon vártam... azért csak ez miatt felutazni Pestre nagyon költséges lett volna. De így legalább egy kicsit átmozgatom magam. :):):)
Gyertek mesélni, Lányok!!!
Cupp mindenkinek!

Heni

Kép
szheni
 
 


Itten vagyok én is! (sakhogy Tabati szavaival éljek!)

Szóval tegnap voltam a védőnéninél.Nagyon ari volt.Persze már ismerem,mert az ősszel is nála voltam.És meglepődtem,mert Ő is megismert engem! :lol: Tök jól esett!
Majd egy hónap múlva kell hozzá visszamennem.

A doktornőm meg írt fel egy gyógyszert,Duphaston,ha jól emlékszem.Ez elősegíti a baba megtapadását.Mert ugye nálam az volt a gond.És képzeljétek csak 1 dobozzal írt fel,ami 5 napig elég.Napi 4 szemet kell szednem,amíg be nem töltöm a 12.-ik hetemet és utána csökkentve,de még szednem kell.Szóval a magánrendelése is csak hetente 1x van.Még így se lenne elég 1 hétig,1 dobozzal.Plusz egy receptet egy ezresért ír fel.
Én meg voltam olyan rafkós,hogy írattam receptet a háziorvosommal.Csak ő meg mondta,hogy kérjek egy javaslatot a nőgyógyászomtól,hogy ezt a gyógyszert kell szednem,mert ő csak így írhatná fel.Szép lesz ,ha majd nem kapom meg a javaslatot.Szegény háziorvosom jó akar lenni hozzám,nehogy ki.asszak így vele.
Na majd jövőhéten meglátjuk.


Képzeljétek!Én terhesség előtt is kávéztam és most is.Napi egyet,de most rátértem a 3in1 -es kávéra.Az elég lightos.De a kávétól nincs hányingerem.Érdekes,a teától meg undorodom.
Amit nagyon kívánok az a tej. Ja meg a savnyúkáposzta.Persze ezek nem egyszerre.Szépen is néznék ki.
Ülhetnék állandóan a wc-n. :oops: :oops:
Ti,hogy álltok ezzel a kívánom,undorodom kajákkal?

Heni!De jó,hogy mész kismamatornára!Már én is mennék!De tudom,én még ülljek itthon a seggemen nyugodtan! :oops:
Gratula az 1 kg-os bébihez!!! :lol: :lol: :lol:

Tabati!Nagyon irigyellek,hogy még 24 hetesen dolgozol!
Én is szívesen melóznék,de hát az én munkám nem egy nyugis.Meghát emelgetnem kellett.

Ja,ma voltam pajzsmirigyvizsgálaton,de kitapintással nem találtak semmit.Kaptam 20.-ra beutalót a pajzsmirigyultrahanra.
Meg gyógyszert írtak fel.

Wepe!Gyógyulgass!!!Aztán gyere,beszámolót kérünk,hogy mi történt Veled a napokban!
Akartam már kérdezni,hogy Te hol dolgozol?Mivel foglalkozol?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok !

Nem direkt tűntem el, csak a melóhelyen már több a munka, így onnan csak röviden tudtam írni. Meg hát ha nem is lesz sok, akkor is vissza kell fognom magam, mert tudjátok ez a VÁLSÁG mindent kihoz, és kicse... mindenkivel... De jó hogy van ez a V., mert legalább mindent rá lehet fogni :lol: :lol:

Tabati, örülök, hogy jókat hallottál az F.intézetről, mert így jobb az érzete az embernek :) Bizakodom, de ha - ne adj Isten - nem sikerül, akkor sem fogom őket okolni, mert tisztában vagyok a helyezettel.
Van még idő addig, fél lábbal is ki kell bírnom, jövő héten mindketten megyünk vérvételre, hogy minden ok ( hormon + fertőző betegségek szűrése ), ha nem lenne jó a hormon, addig tudjanak vele kezdeni valamit, de ált.-ban jó.
Nem olvastam a könyvet, és nem is hallottam se a balesetről, sem azt követő eseményekről. Eddig fajult a dolog, ott már nem a hozzátartózójukat nézték, hanem saját magukat, sajnos önző emberek lehettek. :(
Hogy megy a torna ? :)

Heni, meggyógyultam, tegnap estére megint fájt a fejem, de remélem ma elkerül :evil:
Kíváncsi leszek a tornára, hogy fog tetszeni, gyere majd írd le !
Beni baba méretei alakulnak :) Milyen UH-on voltatok ? És Ti láttok már valakit felfedezni benne ? Olyan érdekes dolgok ezek...... :D

Tényleg Tabati, Ti milyen nevekben gondolkoztok ?

Sziszkó, én is szedtem D.-t, a baba megtapadására szolgál, ill. akkor is szedtem, amikor volt nőgyógyi problémám.
De hogy csak 1-et írt fel, az tényleg kevés :( Nekem az inszemnél még egy full doboz is maradt.
Egy bankban dolgozom lassan 7 éve. Szerettem és szeretek is itt dolgozni, csak most épp mélyponton vagyok, de próbálom magamat nem kiakasztani más miatt, mert nekem most más a fontos. Még két babával szeretnék innen gyesre menni :)

Jaj hallottátok, hogy egy angliai nőnek dupla ikrei születtek fogamzás gátló mellett ?
Ikreket szeretnék én is, akár duplát is :) mondom én aki még sehol nem vagyok :lol:

Az hiszem ennyi, én olvasni is szerettelek Titeket Heni, Tabati, és Sziszkó, mert irtó izgalmasakat írtatok ! Én éreztem úgy, hogy betolakodtam közétek és kevesebbet írtok.

Lassan jó éjszakát kívánok Nektek KISMAMIK ! Vigyázzatok Magatokra !
:D :D :D
wepe
 
 


Wepe!

Ez a zárómondat olyan volt, mintha nem akarnál már többet jönni! :lol: De aztán látom, csak aludni mentél. majd holnap írok én is, most mennem kell, mert vége az Estének és megyünk fürcsizni apával. :D (mi mindig együtt fürdünk, bár most én zuhanyzok, de közben megy a dumaparti, meg utána is amikor férjem fekszik a kádban, olyankor én a lecsukott wc-n üldögélek, úgy dumálunk :lol: )

Puszi nektek!

Kép
Kép
tabati
 
 


Wepe!

A két nevünk: Noé, Mirjam És ez már tuti! :wink:

Ez a F. intézetes jó hír meg olyan volt, hogy előtte máshol tököltek. Vétvétel, uh, vérvétel, uh. Aztán doki váltás, aki mindent előlről akart kezdeni. Erre mentek át a Forgáchba, ahol a doki megnézte az eddigi leleteket és megfelelt neki, nem akarta már tovább húzni s dolgokat. Szóval elég rugalmasak is voltak, csak még egy inzulin r. vizsgálatot kellett pluszban elvégezni. Persze ennek ellenére előfordulhatott volna, hogy nem sikerül, ez nem az intézet hibája természetesen, De az időhúzás az elég rossz dolog...

Sziszkó!

Akkor szedd rendesen a bogyókat és meglásd minden rendben lesz! :wink:

Anyósom is (70 éves) végre rászánta magát, jhogy elmenjen dokihoz, ugyanis szívbeteg, de nem kezelték mostanság, mert nem volt hajlandó elmennni. Viszont a napokban elég rosszul volt, egyik éjjel halálfélelme is volt, úyhogy ijedtében elment végre orvoshoz. MOst meg azon van kiakadva, hogy megbánta, mert most nagyon fél mindentől, ugyanis hüledeznek a dokik, hogy milyen magas a vérnyomása, meg hogy rossz az ekg-je, magas a cukra is, és tegnap óta csak dokihoz jár. Azért sajnálom szegényt, de kellett ez már neki, bár egy csomó gyógyszert kap, meg tapaszt a szívére. Csak látszik rajta a félelem, hogy mit találnak még a dokik amire még plusz bogyókat kell szednie. :roll: Eddig semmit nem szedett.

Kép
Kép
tabati
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 20:57-kor.

Heni

Kép
szheni
 
 


Sziasztok !

Tabati, nem véglegesen akartam elköszönni, úgy tervezem, hogy esténként fogok jönni írni, ha időm és az alvókám engedi. Majd igyekszem gyorsan megfőzni, és remélem, utána még lesz energiám bekukkantani.
A két név nagyon szép név! :D
Anyósod, sajnálom, hogy ez történt vele, elhiszem, hogy ki van akadva, hogy több eredménye sem jó, de biztosan fognak tudni segíteni az orvosok!

Heni, Beni baba biztos álmos volt, azért nem akarta arcocskáját mutatni :D És a védőnőd honnan vette, hogy több a magzatvized? Lehet, azt mérni ? :oops: :shock:

Jó éjt Nektek is !
wepe
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,mert nem igazán érezni jól magam! :x
Ne ijedjetek meg,semmi komoly.Csak egyre erősebb a hányingerem,a rosszullétem.Érzem,hogy le kell feküdnöm.De mindenképpen be akartam Hozzátok nézni! :lol:

Heni!Ezt már én is hallottam,hogy akkor van minden rendben a babával (általában,kivéve Nálad :wink: :lol: ) ha a kismama rosszul érzi magát.Azért bizakodok,hogy ez a 12.-ik hét után csillapodni fog,mert ha így folytatjuk,nem tudok egyedül elmenni itthonról sehova,nehogy az utcán legyek rosszul. :?

Na,jó éjt Nektek!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok,

Sziszkó, sajnálom, hogy rosszul vagy :(
Remélem, minél hamarabb elmúlik ! :)
wepe
 
 


Sziszkó!

Teljesen együtt tudok érezni veled, én is elég rosszul voltam, de reméljük neked is úgy lesz, ahogy nekem volt, szépen fokozatosan elmúlik majd a 12. hét környékén. Nekem is volt olyan, hogy csak fekve volt jó, oolyankor enyhültek kicsit a tünetek. Viszont többekkel ellentétben az sem használt, ha ettem, sőt, inkább semmit nem kívántam, alig ettem valamit, épp csak a legszükségesebbet, hogy a babu növekedjen szépen.

KÉpzeljétek!! Írtam a múltkor egy kollégámról, hogy a feleségének össze vannak nőve a petevezetékei és májusban lesz a lombik, a lány nagyon el van keseredve. Most beszéltem a kollégámmal, hogy még mindig el van e keseredve a párja, erre azt mondta, hogy már nem, sőt, a fellegekben jár, ugyanis azóta tesztelt egy pozitívat!! :D :shock: :shock: :shock: :D :D Hát szerintem majdhogynem jobban örültem neki, mint amikor a saját pozitív tesztemet megláttam. hihetetlen, ők sem értik hogyan lehet, de már orvos is megerősítette, ma mennek ultrahangra. Azért majd kíváncsi vagyok, mit mond rá a doki, hogy ez hogyan lehetséges, csak nem nézték el, a Kaáliban voltak...de mindegy is a lényeg, hogy sikerült nekik. :D

Úgyhogy hajrá Wepe!!!! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Ma kissé jobban voltam,vagyok.
ma volt itt az egyik barátnőm,kolléganőm.mesélt,hogy mi újság a melóhelyen.Én meg épp főztem a zöldbabfőzeléket.Hozzáteszem életemben először! :oops: Végül is elég jó lett.Legalábbis azt mondta,megette!Remélem nem lett rosszul délután meló közben! :lol:
Lányok csináltatok már mákos vagy diós gubát?Én a hétvégén akarom kipróbálni.Ha tudtok bevált receptet küldeni,azt megköszönném!

Tabati!
Gratula a kollégádékhoz!Látod,hogy lehet örülni más örömének is!Milyen jó dolog!Biztos nagyon boldogok! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 20:58-kor.

Heni

Kép
szheni
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: