Pagika,
Császárosok oxitocint szuriban is szoktak kapni.
Heni,
Először egy noname hordozóm volt, abban Natit fél évesen (9 kg) már nem bírtam.
Kendőm is van, nagyon szeretem, bár mindig jó csomóan bámultak, amikor monduk egy Tescoban előkaptam és magamracsomagoltam Szabit.
Ami még nagy kedvenc, a BabyBjörn
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=197830&pageno=3&whid=25
Ezeket lehet újszülött kortól hordani és ezt apa is hajlandó volt hordani. Ismerősi körben (elég széles

) az Ergo hordozók nyertek kiütéssel.
http://www.happy-baby.hu/product_info.php?cPath=142&products_id=531&osCsid=84d7f66fdc8d6ae68a190df48ea0d1b1
Jó súlyban van Barnabás.
A keresztcsontom nekem Nati szülése után fájt iszonyatosan, a nem egészen 4 kg-os bébit sem bírtam felemelni.
Sillia,
Mi munka lenne kipostázni?! A jó édes..
Nikici,
Dr Berkes Enikő a dokim. Szültem már Dr Bőze Tamásnál is, az akkori szülésznőm nincs már a klinikán. Ki a te dokid?
Gabi,
Kenguru Gold? Kedvenc márkám.
Amikor tanulmányi osztályon jártam (Szabival) én nagyon kidüllesztettem a pocimat és mindig előreengedtek. Legyen már valahol előny, hogy terhesek vagyunk.
Natasám kedvenc barátnője is Halásztelken lakik.
Agmano,
Jobbulást mindenkinek a családban!!!
Nati és barátnője nagyon pici korától együtt voltak. Képesek voltak rá, hogy egy pár cipőn összevesszenek. Ha mindkettőnek egy ballábas került a kezébe, akkor csak az volt a tuti játék. Ha valahogy az egyik kézbe vette a másikat, a bal repült és az visított, amelyiknél pont nem volt a jobb lábas.

Meg tudom azért érteni, hogy egyforma dolgokat akarnak a szülők. 3 évesen viszont tényleg már túlzásnak tartom. Én is vettem olyan unisex ruhákat két méretben, amit Nati és Szabi is felvehet, de valahogy soha nincsenek egyszerre felvehető állapotban.
Ikrekre én biztos csak egy szekrényt tartanék, az egyszerűség kedvéért.
007,
Doktor ismerős amnio után váltig reménykedett, hogy talán fia lesz. Ő is azt mondta, hogy az uh-n tévedhetnek, az eredményt meg elkeverhetik. A remény hal meg utoljára.
Részemről szülhetünk együtt, ha neked is jó a június.

Nagyon nem szeretnék még júliusban is terhes lenni.
Tény, hogy terhesen egy csomó új pontot fedeztem fel a testemen, amiről előtte el nem tudtam volna képzelni, hogy fájhat vagy köze lehet a terhességhez.

Ha lehet, megmaradnék boldog tudatlanságomban az olyan pontokkal kapcsolatban, ami még eddig nem fájt.
[quote]m írta:i lenne, ha valaki már most nekiállna fejni
Pont az, ami a szoptató anyukáknál. Szépen beindulna a tejtermelés.

Nekem Nati és Szabi közötti két szopimentes hónapban nem állt le a tejtermelés. Az előtej egy kicsit felhigulna a normál tejben. Ezért van az, hogy a szoptatott nagynak hasmenése lehet, mivel a kolosztrum egyik fontos feladata, hogy mielőbb kiürítse a meconiumot bébikénk beleiből.
Sőt, ha egy nem terhes nő elkezd fejni, neki is nagy valószínűséggel beindul a tejtermelés, pusztán az ingerek hatására. Nem olyan intenzitással, mint terhesen, mert a tejmirigyek növekedéséhez kellenek a terhes hormonok, de így akár egy örökbefogadó anya is képes szoptatni.
Tej beindulása:
Senki se várjon a szoptatással arra, hogy beinduljon!!! A szülés után közvetlenül biztos nem fog, de az a minimális mennyiség is nagyon fontos. Natival úgy jöttünk el a klinikáról, hogy NEM volt mérhető mennyiség, amit akár egyszer is szopott volna, tehát nálam a 4 nap folyamatos szopi után sem indult be. Ennek ellenére két hónaposan már 7 kg volt, pedig még csak vizet sem kapott plusszban.
Moncsy,
Én akkor értem el
majdnem a 66 kg-ot, amikor hónapokig fogyiztam.

Persze függ a magasságodtól, de én biztos nem aggódnék még 150 centisen sem. Valahogy az aggódógomb nem működik súllyal kapcsolatban nálam. Annál inkább egy csomó másban.