Panndi! Tényleg, van segítséged? Én nem tudnék Zsozsi mellett csak feküdni. Ami meg a pocidat illeti....

Nálatok nem Apa hordja ki Fruzsit?

Mert a Te pocidban maximum egy narancs van.
Zsófi mit szól Hugihoz? Mondogatod neki hogy ott van a pociban?
Zsozsinál nagyon sokat számított, hogy mondogattam. A végén már magától megölelte Gegit (a pocimat), és a cumiját is be akarta nyomni neki.
Amúgy mi most jutottunk el odáig, hogy Zsozsi etetné, itatná Gegit, plusz mindenféléket dugdosna a szemébe, szájába szeretetből.

Úgyhogy figyelni kell ezerrel.
Viranka! Lekopogom, Zsozsinak most rendben van a füle. Hó végén (egy hónap csúszásssal) megyünk a 18 hós oltásra, plusz kapja a Prevenart. Gegit jövő héten oltják. És kezdődik a menet: hasi, és koponya UH, rotavírus és meningiciccos elleni oltás...
És a kis Picassóid...
Éljen a Tesco-s body. Zsozsin most pont ez a zöld van.
Sense! Eszméletlen, Lotti teljesen Botond, csak lányban! Nagyon szép Kiscsajod van! És gyógyuljatok! Nagyon nehéz betegen két gyerekkel...
Kaqk! De jó, hogy veletek is találkozunk! Két éve

babanetezünk, de még mindig van, akivel nem találkoztam.
Kétgyerekes lét:
Gyerekeket felpakoltam, Gegi a babakocsiban, Zsozsi gyalog, és irány a séta.
Anyuval múltkor Zsozsi ment egy nagy kört, így én is elindultam, hátha bírja végig. Nem bírta.

A felénél kéredzkedik fel. Mondókázok, éneklek, bevetek mindent, semmi nem használ, vigyem. Cipelem a 13 kilós gyereket, plusz tolom a másikat.
Leteszem, hogy jöjjön. Nem akar.
Élelmes anyuka mit csinál?
Gegit felnyomtam a babakocsiban (a feje kinyomta a babakocsi oldalát, ami csak egy vászon vagy mi), a lábát széttettem, és előre ültettem Zsozsit. Nem tette a lábát a lábtartóra, a levegőben egyensúlyozott. A kezét a háta mögé kellett tenni, ott kellett kapaszkodnia, mert ott volt fogás. A babakocsi nyikorgott, én meg hegynek fel toltam a két csemetét, közben mondogattam Zsozsinak, hogy kapaszkodj vazze, nehogy leessél.
Edzésnek nem volt rossz.
Gegi meg tűrte, hogy ott üljön. Egyébként eszméletlen mennyit tűr. Zsozsi ráfekszik, nekiesik, megrúgja véletlenül.... Ma pl. a pihenőszékben feküdt, és Zsozsi rápakolt egy csomó játékot, alig látszott ki alóla.
Regi! De jó lehetett ez a hastánc.

Régebben tettél fel magadról képet, a hastáncos ruci nagyon jól állt!