A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

én se láttam az utolsó két hsz-t, na akkor el is olvasom Adryn szüléstörténetét.

Nemlajos utolsó pocak? ez jó :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica jobbulást szegény Pannának!

Adryn
várjuk a következő részt! :wink:

képzeljétek, a kislányom itthagyott minket éjszakára!!!
itt voltak a húgomék, és Panni közölte, hogy viszi magukhoz Fannit. erre Fanni annyira begerjedt a témára, hogy sírt, hogy ő már un itthon aludni, és menni akar. mondtam, hogy menjen, akkor kezdte, hogy én is menjek, mondtam, hogy én nem tudok menni, ha akar, akkor csak egyedül tud menni. és elment! és olyan izgatott volt, hogy csak na, még a hangja is remegett...
(most alszik életében másodszor nélkülünk, az első is a húgomnál volt.)
hát én úgy bőgtem, mikor elment... nagyon furcsa érzés volt...

Viszont most volt időnk, és berendeztük Máté szobáját, meg Fanniét is kicsit átrendeztük. áthúztam a kiságyon a lepedőt, meg beraktam a légzésfigyelőt. mindjárt megcsináljuk a táskámat rendesen. ha van egy kis jó érzés Mátéban, akkor vagy ma éjjel, vagy holnap a doki után elkezd kijönni... most annyira tuti lenne az időzítés! ha mégsem, akkor reggel apa visz 8-ra, vizsgálat, aztán, ha semmi, akkor megyünk Fanniért együtt.
és várunk tovább... :roll:

Wicca
örülök, hogy nem fájt! márc. 13???? az nagyon messze van...

már nem is tudom, ki kérdezte, talán pont Wicca?, de akkor derült ki, hogy belekakilt a magzatvízbe, mikor egy kis lötty távozása után, 3 nappal a kiírt időpont előtt bementünk a kórházba, és ott jól megvizsgáltak, amitől egész éjjel görcsöltem, és folytam is. reggelre a betét zöldes színű lett, de akkor már úgyis mennem kellett a szülőszobára, és akkor rögtön rámrakták az oxitocyn-t, és meg is szültem 13.15-re Fannit. nálam is az volt, mint Katkánál, hogy nem rakták rám, hanem előbb elvitték kimosni mindenét, és utána hozták csak hozzám. de apa végig vele volt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

folyt. köv :wink:

szerintem nekem is folyt köv. holnap, mert kész vagyok mára, Csibb, Wicca, sajnálom ezt a túlhordást, remélem minnél hamarabb kibújnak már a picúrok.

Én ezt a belekakilást se értem, hogy miért nem lehet erre jobban figyelni? :o

dobok egy pocakot én is, babona :lol:
bár attól is félek, hogy jaj csak nehogy ma, de néha jó lenne már túl lenni, elegem van abból, hogy esténként nincs energiám, bocsi most kicsit negatív voltam :oops: :oops: amúgy semmi bajom a terhességemmel, szerencsésnek tartom magam, nem betegeskedtem sokat, csak fáradt vagyok már :oops:
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Helló!
Adryn várjuk a folytatást! Azért nem semmi a rendszer kint. Vegyél be fájdalomcsillapítót. Hát úgy elküldtem volna….. Az én hangomon nem hallatszott, hogy annyira fájna, akkor otthon szülök??????
Nekem asszem készülődik lassan vmim. Persze ez sokáig eltarthat. Folyásom elég rendes lett, derekam hasogat, és furán vagyok.
Csibb reméljük Máté lesz annyira együtt érző időpontilag, mint Nico. Édes lehetett Fanny! (nem kapunk majd állatkertes képet?) Legalább tesztelitek kicsit a dolgot. Jól megviselt, de ha újra találkoztok rájössz, milyen klassz ez.
Erpé én is meg akartam dicsérni micimackót, csak elfelejtek mindent mostanában. Nagyon husi!
Bea kitartás! Nekünk aztán tényleg sok időnk van. Pihizz, egyél sok spenótot, májat, brokkolit…. Nem sokat híztál, neked sem lesz gondod, csini vagy.
Vica örülök, hogy kicsit jobban vagytok! Hajrá! Hajrá!
Marq nem lehet egyszerű. Remélem Boti kicsit jobban viseli majd kistesót. Vagyis hagy élni kicsit. Most egy cseppet megijedtem, hogy is lesz…..
Banolka a 6 nap tényleg elég sok. Hm…. Legalább jobban odafigyelnek, gondolj erre. Persze apát nem irigylem 6 napig Gergővel. Szupik a wiw-s képek rólatok.
Anyum kivan, és engem zaklat ezzel. Napi 5x felhív, hogy vagyok. A dnő, és belgyógyász férje kitalálta, meg kéne most csaszizni, össze ne omoljon a keringésem, ha esnek szét a vvt-k. Sztem a dokim jobban ért hozzá, de mivel anyu egészségügyis, jól be tud parázni, mert látott már ilyet. Megkérdeztem mit szeretne, hívjam fel a dokim, hogy a körzeti szerint jobb lenne ha belevágna? Tény, egyre jobban szédülök, de sztem a fronttól. Nem tom mit kéne tennem. Semmi épkézlábbal nem hívhatom a dokit, mit okoskodjak kérdésekkel neki? Ha gond lenne lépne úgyis sztem. Ha felhívom, hogy nem vagyok jól, azt mondja, belefér, nem? Hétfőn vesznek újra vért, keddre van eredmény. Ti mit tennétek?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn! Várjuk a folytatást! Estére talán megíródik. :lol:

Kuklika! Nem értem, miért esnének szét a vvt-k??? Bocs, lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem értem. Hisz elvileg még 17 napod van hátra, tehát túlhordásról nem lehet szó... :roll:

Masut
masut

Jó reggelt!

erpé, nagy cuki a fiad!
mi is elkezdtünk gondolkozni az ovi témán, és mivel csepel szigeten lakunk mi is felbizgattad a fantáziámat azzal az ovival. Van honlapjuk? Melyik ovi ez? Vegyes csoportok vannak?
Köszi az infókat.

Adryn, nem semmi az eddig történet, várjuk a folytatást.

Nemlajos, nem semmi pocid volt, és még mindig tüneményes a fiacskád.

Bea: szerintem valamennyire normálisnak mondható, hogy a végefelé már fáradt a kismama, pláne estére és amennyire számomra kideül, azért nem a pihenésről szólnak a napjaid.

Csibb szurkolok, hogy a doki "jól" vizsgáljon meg! :)

Wicca? megvagy még?

Marq, most nem nyugtattál meg. Kíváncsi vagyok Levi hogyan fogja viselni a kistesót. Mondjuk Ő nagyon apás, remélem ez nem fog teljesen átfordulni.

Kukli, anyudnak mondtad már, hogy nem hiányzik Neked most a paráztatás? Biztos jót akar Neked, de ... én is kivagyok attól, hogy ha felhívok valakit, rögtön úgy kapja fel a telefont, hogy na szülünk?

Nekem ma éjjel volt pár fájásom, de úgy tünik rendes és megértő kislányom van nekem, aki megértette, hogy anyának ma még dolga van :)
Még azért a hétvégét jó lenne kihúzni, remélem a doki nem vizsgál meg túlzottan :)

Na megyek reggelizni és a fiúk után rendbeszedni a lakást, aztán magamat és indulhatok is.

Kép

Kép
gabka77

Kukli!
Egyébként, ha nem vagy jól, inkább hívd fel a dokit és majd mond rá valamit. Inkább ne döntsd el előre, hogy mit fog mondani (legfeljebb igazad lesz)...
masut

Csajok! Zsolti elintézte ne szüljek 2 hétig legalább. Reggeli fáradtságában úgy magára rántotta az ajtót (eddig szte erre csak Boti volt képes), hogy a szemöldökcsontja valszeg megzúzódott. Alig látszik már most a szeme, ami kicsit be is vérzett. :roll: Ekkora mokesszel nem lehet szülni. :lol: Mai vérnyomásom helyrehozta, és mivel rég láttam ilyen balek balesetet ( ő is nevet rajta), rég nevettem ennyit. :lol: Boti cak úgy puszilgatta.
Gabka anyu ma reggel végre nem vészmadárkodott. Azt mondta a front miatt 86/76 a vérnyomásom, és feküdjek le Boti mellé. Egy jó ötlet, egy 21 hós gyerekkel. :roll: Most mesét néz, én meg majd kitalálom hogy tudna a fenekén maradni utána is. Különbena csillárról kapkodhatom le.
Masuth vmi ellenanyagot termelek, ami nem engedi a vvt-ket beépülni, Kata pedig tovább eszi őket.
Mellesleg megkérdeztem kiscsajt, nem e akar ma túlesni a dolgokon. Sztem még be is fordult popira, úgy megsértődött. :evil: Tuti kos. :!:
Na megyek, szellőztetünk és kitalálunk vmit Botival. :roll: Lehet Zsolti hazajön, úgysincs ő sem toppon.
:?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt, gondoltam bejelentkezem indulás előtt(védőnő, bank stb :x ) esik az eső :x :x
Kuklika, Gabka, köszi a biztit, reggelre már erősebbnek éreztem magam :P
Kuklika, ha biztonságosabb a császár, szerintem hagyni kell, fő hogy te és a baba biztonságban legyetek.

Szép napot!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Adryn!
Nem semmi, várjuk a folytatást!De a szavaidból úgy tűnik, tök hősiesen viselted!Énisénisénis! :D

Csibb!
Annyira drukkolok, hogy történjen valami! :wink:

Kukli!
Ne hagyd magad paráztatni!A dokit meg nyugodtan hívd, ha úgy gondolod!

Ez a fájdalomcsillapító, amit Adryn írt, most fejbevert.Én nem tudtam, hogy lehet :oops: MILYET???És egyáltalán érdemes?Mert ugye mindenhol azt írják, hogy a fájások nem véletlenül vannak, a magnéziumot is ezért kell abbahagyni, hogy ne nyomja el őket,akkor a fájdalomcsilapító?Tapasztaltak mondjanak már erről valamit lécci!
Ez meg nem semmi, hogy a szülésznő a hangodból(amit sose hallott)megállapítja, hogy még nem erősek a fájások :shock: Fura...

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt!
Semmi baba tegnap óta????????????
PEdig Bea fotót is tett fel!!!
Tegnap voltam tornán, azt mondták a többiek, h még nagyon nem látják rajtam, h szülni fogok a napokban. Hát úgy legyen.....holnap esküvőre megyünk (ha Szonja is úgy akarja). Aztán jövő héten már ráérek.... :shock: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok gondoltam benézek felrakok pár képet. és megpróbálok visszaolvasni kicsit amég Lívia alszik :)

Kép
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok,

Megjöttem a dokitól, ma csak UH volt - egy héten belül immár a harmadik, tényleg izgatta ez az ödéma dolog. Jó hír: teljesen eltünt a baba körül az ödéma. Asszongya nekem a doki: most már utólag bevallja, h nagyon beszart ettől, de most már minden rendben, nyoma sincs ödémának. Nem tudja mitől volt, valami "melléktermékre" tippel, de végül nem részletezte... Én meg nem faggattam.
Marq, kérdezted: múlt pénteken az UH-n a doki a magzat körül ödémát látott, mindenféle vizsgálatot kért, de most úgy tünik, h magától eltűnt.
Most jön egy kis izgalom, mert hétfő-kedd-szerdán egy kötelező továbbképzés miatt nem dolgozik, illetve csak este 6-7h után bevethető. Azért küldjek neki sms-t, ha mégis ekkor indulna a szülés és persze a szülésznő is értesíti majd. A főnöke lesz ügyeletben ebben a három napban (két orvos kivételével mindenki a továbbképzésen lesz), átadott neki, tud rólam.
De ha nála akanék szülni tutira, akkor a hétvége esélyes, illetve jövő csütörtöktől bármi :)

Bea, estére én is többnyire a mosott kaki kategória vagyok.

Gabka, az ovi linkje: http://www.csepelikezmuvesovoda.hu/, cím: 21. ker, Árpád u. 2., ezen a telfonszámon tudod őket elérni: 427-0728 (óvodatitkár veszi fel), bár ezek az infók biztos vhol a honlapon is fent vannak. És igen, vegyes csoportok vannak, ez azért is jó, mert így mindegyikbe van felvétel. Meg ők évek óta vegyes csoportokkal dolgoznak, nem most kezdték, és jók a tapasztalataik.

Kukli, ez tényleg elég balfék egy baleset :) Elhiszem, h röhögtetek :) Remélem, hogy azért nincs komoly baj...
Ja, és ha kiváncsi vagy a doki véleményére az alacsony vassal kapcsolatban, szerintem is hívjad fel.

Banokla, 6 nap alapesetben a kórház? Pedig szinte mindenütt az a tendencia, hogy küldik haza a babát-mamát, amint csak lehet... Örülök, hogy a dokival át tudtad beszélni a szülést.

Adryn, szüléstörténet első részét köszi, várjuk a második felvonást.

Utolsó pillanatban valahogy mindenki megtalál engem is. Ma megyünk nagyon régi barátnőimmel enni-inni-mulatni (kiváncsi vagyok, h fogom bírni, lehet, h 9-kor már a pizsamáért könyörgök), hétfőre bejelentkezett az unokatesóm a kislányával, hát, kiváncsi vagyok, hogy ezek közül, mi hogy fér még bele :) De persze nem biztos, h Katababa annyira sietni akar, mint 3 éve Samu... Ha igen, akkor a hétvégén megszületik...
És a hétvégére anyu lenyúlta Samut :) Ma megy haza az öcsémmel. Szóval ő meg a nagyszülőket boldogítja, de legalább nagyokat alszunk majd.

Csibb, nekem is fura volt első alkalmakkor, hogy Samu nem aludt itthon. De ez csak neked fura, a gyerkők imádják :) és néha nagy könnyebbséget jelent, ha másutt is hosszabb ideig gond nélkül elvannak a gyerkőcök.
Lépek, dolog van. tegnap fáradt napom volt, ma a pörgős fajta :)

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

Megint csak gyors bekukk.
Én is azt hittem babára jövök :)

Most tényleg nem tudok sajna reagálni semmire :oops:
Én még mindig 2 in 1, sajnos Bulcsú is belázasodott reggelre, úgyhogy most már tiszta káosz van itthon :? Gyógyszertől gyógyszerig telnek a napjaink. Még szerencse hogy én már jobban vagyok, lassan az orrom is kitisztul már csak a köhögésnek kellene elmúlnia.
Megyek is lázat mérni, gyógyszert adagolni... aztán párom jön és viszi Bulcsút a dokihoz - ahol már lassan mindennapos látogatók leszünk :roll: Rossz belegondolni mi lesz ha jövőre mindhárom gyerek beteg lesz :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Moncsi, gyönyörűszép ez a kicsilány! Hogy vagytok? Mesélj majd! Milyen otthon, hogy telnek a napjaitok? Van segítséged?

erpé

Lívi babának, milyen kis süni haja van!!! Nagyon cuki!!!!! :wink: 8)

Vica, te sem érsz rá még szülni, úgy látom! Kitartás és jobbulást a családnak!

Erpé, de jó, h minden oké!!!!! :)

Kukli, ez a vasas dolog nem semmi. NEm is tudtam, h ennyi galibát okozhat.... :shock: :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok

Moncsi: de tündér ez a lányzó :)

Erpé: örülök, hogy eltünt az ödéma. Az én dokim 24-től külföldön van, remélem nem akarja e-miatt előbb indítani a szülést (úgy se megyek bele)

kukli: a nevetés jó dolog, segíthet a szülésnél,hátha beindul (bár a mokesz miatt most nem lenne jó)

marq: kiváncsi vagyok a more milk használ-e. Én is beszereztem már, de ugye Te előbb fogod használni. Minden képpen írd le, hogy hatott-e.

Ne nagyon várjatok hétvégén, mert anyuék jönnek le és egész hétvégén vendégeink lesznek. Azért ha tudok bekukkantok

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Bea: Sajnálom a fáradtságot és nyügősséget, de ez sajnos tök természetes a végére. Kérdezted, hogy szülés után mennyire gyorsan erősödik az ember. Hát én nagyon gyorsan és szülés után 3 nappal, már sokkal jobban voltam, mint a terhesség alatt valaha. De első gyereknál ez azért nehezebben ment nekem. Azért a gát sebbel sok vért lehet veszteni, de az is lehet, hogy én voltam béna.... Ott azért 1-2 hétig eltartott mire úgy éreztem, hogy tejestől, gátsebestől egyenesbe vagyok.

Kukli: Te egy okos és értelemes nő vagy. Tessék felhívni az orvost, elmondani a félelmeidet és hagyni, hogy megnyugtasson, hogy most miért az a jó, ami történik. Ha érted, akkor nem lesz benned ismeretlentől való félelem. Beszéld át és meg fogsz nyugodni.....

Moncsi: Nagyon kis tündér Lívi baba! :P Hogy vagytok? hogy bírod? Gyarapszik szépen a baba?

Vica: Jobbulást nektek és kitartást! Tudom, hogy ez nagyon nehéz. Még emkékszem....

Katka

katka22

Gyöngyi!
Nagylányodnak nagyon boldog szülinapot!

Vica, sajnálom, h Bulcsú is belázasodott! Jobbulást nektek, most már itt az ideje!

Katka, magatokról nem nagyon írtál most. Lányok még apukájuknál vagy már újra otthon? Petibaba?

erpé

Jól vagyunk, már egyre jobbak az éjszakáink is. Segítségem is van, anyukám sokszor feljön hozzánk.
És elég szépen hízogat is, és egyre többet eszik.
Itthon már sokkal nyugisabb ő is és én is mint a kórházba.
Apa is sokat babázik :):) nagyon élvezi még éjjel is fentvan velünk néha.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok,

még nem olvastam vissza, csak olyan izgatott lettem, gondoltam megosztom Veletek :D!
negyedórája kb, h hazaértem nst-ről (jó bunkó dokit fogtam ki, de ez mellékes...), ahogy hazaértem irány a wc (gondolom ismerős mindenkinek!! ;)) és láss csodát elhagytam a nyákdugóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: tudom, h ez nem jelenti azt, hogy holnap szülök, de végre nem érzem úgy, h én lennék az "egyetlen repülő ami fenn marad!!!!!" :lol: :lol: :lol: és még a nap is kisütött!!!!!! juhéééééééééééééjjjjjjjjjjjjj

Szép napot!
Vica
wicca

Hajrá Wicca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sztem max. holnap meglesz Bálint baba!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Pgyöngyi Igen, digitális mérleg van a dokinál. Én a súlya miatt annyira még nem is aggódnék, mert 3 kakis pelusa is van, meg mellette teli van pisivel, meg még plusz pisis is van egy nap. DE! Amikor szoptatok, hamar abbahagyja a nyelést Máté. És van, hogy kiköpi, utána sehogy sem akarja kinyitni a száját, de egy óra múlva megint kér (ne). Ha lenne. Még nem adtam neki tápszert, de nem is szeretnék. Szedem a homeós bogyókat, mellette iszom tejserkentő teát, remélem segíteni fog. Mindenesetre kivettem 2 dl tejet a fagyasztóból, majd azt adom neki pohárból, ha nem elég.
A tornát min. egy hónapig kell csinálni. Ma még nem kezdtem el, mert amíg nem eszik rendesen, kevés a tej, addig az ereje is kevesebb :( Várok vele 2 napot. Majd hétfőtől kezdjük.
Hosszot nem néztek. A hazaadásra azt írták 3010 g és 2910 g volt most a gyerekorvosnál.
Nekünk is csak hazajövős ruha kellett. Mindent a kórházban adtak. Szerintem kérdezd meg, nálatok ez hogy működik.

Erpé A torna az nem 3 perc, hanem 3-szor 3 perc. Tegnap este míg Géza nem ért haza, csináltam vele, de én jobban sírtam, mint Máté :cry: Úgy sajnálom :cry:

Katka Köszi a bíztatást! De Rátok is rátok fér! Én végülis ma van egy hete, hogy szoptatok. Még talán nem késő belövelni :?: :idea:

Nemlajos Nagyon édes Döme. Jó fotókt csináltál. És szépen mosolyog. Nekem még sosem sikerült elkapnom a mosolygását.

Kukli Majd ma este csinálok fürcsis képet és holnap felteszem. A szopi miatt meg próbálok nem aggódni, de nem megy. Az a baj, hogy úgy érzem, én hibázok, pedig tudom, hogy nem. De ez az érzés uralkodik az agyamon.
Nem egyszerű a helyzeted (még mindig), de sajnos én ebben nem tudok tanácsot adni. Hallgass a megérzéseidre!

Gabka Mi az a Dévényi féle torna? Még nem hallottam róla.

Vica Próbálom a két cicit, csak az a baj, hogy mindkettőt teljesen kiszívja :(
Gyógyuljatok meg hamar!

Marq Jó, hogy Te is bíztatsz, látom többen vagyunk szopis gondokkal! Majd írd meg, hogy használt ez a kapszula, mert már én is néztem, de harmadik szernek már nem akarom bevenni. Ha nem használ a tea, akkor lehet kipróbálom. Remélem jó lesz Neked!!

Wicca Örülök, hogy jó a kedved! Itt is süt a nap! Akkor lassan szülhetsz :)

Kép

Kép
rszg

Éljen Wicca nyákdugójaaaaaaaaaaaaaaaaa! :lol:
Én kezdek kilenni. Boti nem alszik, Zsolti sem ért haza. :twisted: Ezért ne vegyen ki szabit!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Rszg!
Dévényes tornáról már én is hallottam, és jókat.Korababákat is szoktak vinni.De nem sokat tudok amúgy róla.Elhiszem, hogy sajnálod, de ezektől a tornáztatásoktól hihetetlen tempóban tudnak fejlődni!Egy másik topiktársamnak ez segített a szopiban is!Kötöttek voltak az izmai a babának, és nem tudott szopni rendesen, és nagyon szépen helyrejött, megoldódott a probléma!Úgyhogy hajrá!!!Kitartás mindkettőtöknek!

Moncsi!
Gyönyörű picilány Lívia, és tökjó, hogy apa is szeret babázni! :D

Kép
Kép
zazzy

Jaaaaaaaaaaaaaaa!Amnézia!!! :lol:
Wicca!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép
Kép
zazzy

Rszg, persze könnyű mondani, de ne idegeld magad a szoptatással, mert akkor tényleg nem lesz tejed! Egy bnőm is folyamatosan ideges volt emiatt, nem is volt elég teje, tápszert is kapott a baba.... majd ezután megnyugodott, s láss csodát, teje lett bőven!!!!! Nem is kellett pótlás...Szóval nyugi!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Hajrá wicca! Neked hogy nézett ki?

Végig olvastalak titeket, cask fáradt vok reagálni! Egész délelőtt doki, villám ctg, olyanokat mozgott, h 110 és 190 között lengedezett a szívhangja :shock: ! És a rossz hír: kókuszos vagyok :cry: és mivel penicillin érzékeny, így 16 napig kell dalacint szednem :? és most akkor addig ne is szüljek???? :x

Vica: nektek jobbulást!

Csibb: lehet, h már szül?

Kukli, Bea: próbáljatok megnyugodni! Ma a férjem is totál idegroncs, és nem tudja megmagyarázni, h mért is konkrétan :evil:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon Nem jó ez a kókusz! De pozitívan állj hozzá! Kicsicsajnak nem lesz baja! Én nyitva voltam kókusszal, Máté mégsem kapta meg! Ne aggódj, nem lesz gond!

Kép

Kép
rszg

Én nemtom, h van-e kókuszom.....de gombám az van!!!!!!!!!! Pár napra elmúlt a kúptól, de jön vissza...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

RSZG: én is nyitva vok 2 újjnyira :( akkor megnyugtattál!!!

Tehuti: pimafucin? sajnálom :(

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, sajnálom a pozitív kenetet. Két hetes antibiotikumkúra? Elvileg még beleférhet...

Moncsi, örülök, h jól vagytok, és hogy anyukád meg a párod is segít. És már most alakulnak az éjszakák? Az meg aztán nagyon jó!

Wicca, én is drukkolok, hogy a hétvégén kibújjon Bálint. Izgi!

Tehuti, gombát nagyon sajnálom...

Rszg, most már értem a tornát - minden szopi előtt 3X3 perc. Húh. De tényleg biztos segíteni fog!
A Dévény Anna féle gyógytornáról itt olvashatsz többet, és tényleg egészen pici babáknál nagyon jó eredményeik vannak. Bár nem biztos, hogy nektek is szükségetek lesz erre: http://www.deveny.hu.
Itt pedig megnézheted, hogy a közeletekben hol van ilyen képesítésű gyógytornász:
http://www.deveny.hu/text/doc/dsgn_2009.xls -
Nekem is van olyan ismerősöm, akinek ez a módszer segített, mivel hypotóniás volt a babája (túl laza izomzat), és rendszeresen kellett vinnie. De aztán nagyon szépen utolérte a kortársait.

Kukli, csak elalszik Boti hamarosan, és tudsz kicsit pihizni...
Lépek, ebédet be kell fejezni.

erpé

Megjöttem a védőnőtől, meg a bankból, közben be is vásároltam, már csak a postára kell mennem, és direkt neten utalni, hogy jövő hétre ne maradjon semmi, ilyenkor már tényleg napról napra készül az ember, de még jó lenne egy kicsit húzni, jövő hét elején lenne még dolgom. Volt egy kis fehérje a vizeletemben, több folyadékot kellene innom, plusz egy-egy pohár kamillát. Kenetemről semmit nem tudok, remélem negatív. Lábamra be van írva, hogy kicsit oed-s, vizesedik, de hát ez van.

Vica jobbulást nektek.

Kuklika, kitartást neked is.

Wicca, nagyon szuper, drukkkkk+++++++++++++++++++++++++

Papillon, sajnálom, neked is van gondod, és még én panaszkodom, be is fogtam :oops:

Erpé, ez a mosott kaki jó, na pont ehhez hasonlítok estére én is :roll: max napok kérdése és mindenki túl lesz rajta, legyen ez a vigaszunk :wink: tök jó, hogy elmúlt az ödéma.

Katka, tök jó hogy most ilyen gyorsan regenerálódtál.

Moncsi, Livi tündéri kis hölgy :wink: nagyon cuki, és milyen kis csini. Szép kis rucik, elegáns baba. :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg, ez a torna nem hangzik túl jól, szegény babó, meddig kell nyúzni? Milyen gyorsan regenerálódik?

Tehuti, milyenek a gyakorlatok? Szerintem én is jártam volna, ha lett volna itt is rá lehetőség, de szétnéztem a neten, és nem volt a közelben semmi :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

írtam egy csomót, és elszállt...
úgyhogy most bocsánat, de csak magamról!

egyben vagyok, reggel voltam nst-n, aztán a doki megvizsgált, Máté fejét már elérte az ujjával, úgyhogy lejjebb ment. azt mondta, hogy most már bármikor jöhet, de legkésőbb szerdán elintézzük... 8)

azóta voltunk ajándékot venni az uncsihúgomnak, és hát eléggé fáj, ha járok, vagy megmozdulok az szeméremcsontom, jobban mint eddig, és néha belémnyilalnak kisebb fájdalmak is!

aztán jöttünk Fannihoz, nagyon élvezte, most alszanak, du. meg felköszöntjük Pannit, aki ma 2 éves! :D

Wicca
hajrá!!! nagyon drukkolok, de ha te is megszülsz, akkor már csak én maradok a levegőben! :lol:

Kukli
hívd fel a dokid szerintem is! szegény férjed!

köszönöm a drukkokat, jöhet még! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé: köszi, nagyon figyelmes vagy. Holnap Samu is ünnepel :)

Wicca: na, csak lesz itt valami :)

papillon: sajnálom a kóuszt, de remélem, hogy előbb kinyiffan ez a genya strpto, mint 2 hét

rszg: Az én ismerőseim közűl is többen járnak Dévényi Anna tornára és nagyon dicsérik. Túl sokat nem tudok róla, de ha
google-n rákeresel, szerintem rengeteg infót találsz.
Ez a fogyász szerintem nem katasztrófa, vidd le 1 hét múlva megint méretni és akkor nézd meg, hogy van-e gyarapodás.
Cicit meg nyugodtan add oda, ha kéri, anyatejes babát nem tudsz túletetni és addig is stimulálja és termeli a tejecskét magának :wink: .

Na megyek, még be kell csomiznom a lányom ajándékait 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Papillon
sajnálom a kókuszt, remélem, sikerül kikúrálnod magad!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

de jó kis helyesírást nyomtam az előbb :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Csibb, akkor hajrá+++++++++++ha így fájogatsz, lehet Máté megoldja magától is :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jajjj csajok, köszi a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Csibb: még a végén egy napon szülünk mégiscsak??? :wink: azért ezek is már jó jelek amik nálad vannak!!!

Papillon: húúú ez a kókusz nem jó, de tényleg lehet, h ki tudod nyírni hamar!!

Moncsi
. nagyon cuki Livibaba, szépen ki van kerekedve!!!

Erpé: szuper, h elmúlt az ödéma és tök jó, h a dokid megkímélt attól, h túlparázd a dolgot és nem szólt neked! így kellene minden dokinak, alapos kivizsgálás és csak akkor idegesíteni a kismamát ha tényleg baj van! le a kalappal előtte!

Kukli. Zsolti balesete tényleg eléggé vicces :lol: :lol: :lol: , Ő az "esetlen" helyetted :D

Szép napot!
Vica
wicca

Bea. csini vagy nagyon a képeken :D, a hasad szépen megnőtt így a végére :D!!!

Gyöngyi. Lilit Isten éltesse sokáig!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Rszg:én nem tok okosat mondani :(, sajnálom kicsi Mátét, de nemsokára jobb lesz neki biztos!

Szép napot!
Vica
wicca

Csajok, mi elkezdtük írni a fájások közti időket. :shock:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Húúúúúúúúúúhhhhhhhhaaaaaa KUKLI!!! és hogy álltok?????? és akarsz szülni??? mer akkor mennek a drukkok :D:D:D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nem tom. Nincs kedvem szülni. Remélem leáll. Reggel mondtam Zsoltinak, hogy érzek ma vmit, de nem tom. Az tuti, hogy olyan 8 perceseim vannak. Ha nem múlik 6-ig beugrunk mert közel lakunk.
Boti tök anyás ma. Én meg csak ülni, állni akarok.
Pont ma vettem meg az utccsó dolgokat, meg egy csomó ruhát nekik. Ezeket még mosom éppen.
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli: ez pedig nagyon szülés előtti állapotnak hangzik. Tyűűűű, nekem is bennt vannak a cuccok a gépben, megyek is

Kép

Kép
pgyöngyi

Kukli jelentkezni ám, h mi van!!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Azt hittem babahírre jövök, de látom csak 3 majdnem szülőnk van :)
Szorítok Nektek, hogy az legyen, amit szeretnétek (szülés, vagy nem) :)
Kukli megígérted, hogy nem előzől be :)

rszg, a Dévény féle módszer egy masszás és torna egyesített módszere.
Nem néztem meg a linket, amit erpé feltett, de biztos jó az is.
Nekem annó Levit kellett hordani Levit, mert a vállizma nagyon feszes volt és ezért nem nagyon akart mozogni. Borzalmas volt végighallgatni a sírását, de már az első alkalom után gyönyörüen átfordult. Mivel nekünk nem volt nagy gondunk, mindösszesen 4x kellett mennünk, meg itthon kellett masszírozgatni. Egyszer még vissza kellett vinni kontrollra, amikor már járt.
Találkoztunk ott olyan gyerekekkel, akik úgy kezdtek oda járni, hogy még etetni is alig lehetett őket, aztán néhány hónap után már önállóan kezdtek mozogni.
Ha találsz felétek ilyen szakembert érdemes megnézetni vele 3-4 hónaps korában a gyereket. Ártani nem árt 1-2 foglalkozás.
A cicit meg nyugodtan add oda neki, mindkettőt ha kéri, mert a cicid ebből fogja "megtudni", hogy többet kell termelnie!
A súlyához még annyit, hogy ahány mérleg .... itthon megmérem magam az mutat x kilót, elmegyek a védőnöhőz, az ő mérlege mutat x+y kilót, aztán átmegyek a körzetihez és az is egy másik eredményt mutat.
ahogy Gyöngyi is írta, akkor van csak gáz, ha ugyanaz a mérleg is kevesebbet mutat majd. De ha van 3 kakis pelusa, ami pisis is, az szerintem nem kevés.

Én is voltam ma nst-n, egy darab fájást nem mutatott :)

Kép

Kép
gabka77

Juji és Sziszó Köszönök mindent!!!

Papillon Nálam sem volt gond:)

Kép

Kép
rszg

Kukli: hajráááááááááááááááááááááááááááááááááá :D :D :D

Wicca: hurrááááááááááááááááááááááááááááááá nyákdugó :D :D :D

amint látjátok olvaslak Titeket, csak hosszú hsz-ekre még várnotok kell tőlem :D

azért egy antipocak Nicoval a háttérben (nehogy azt mondjátok hogy terhesség előtti kép :lol: :lol: )

Kép antipocak

Kép szopi utáni bealvós

Kép bakker hagyjál már... alszom :D (jól bemutat) :D

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: