Sziasztok,
Megjöttem a dokitól, ma csak UH volt - egy héten belül immár a harmadik, tényleg izgatta ez az ödéma dolog. Jó hír: teljesen eltünt a baba körül az ödéma. Asszongya nekem a doki: most már utólag bevallja, h nagyon beszart ettől, de most már minden rendben, nyoma sincs ödémának. Nem tudja mitől volt, valami "melléktermékre" tippel, de végül nem részletezte... Én meg nem faggattam.
Marq, kérdezted: múlt pénteken az UH-n a doki a magzat körül ödémát látott, mindenféle vizsgálatot kért, de most úgy tünik, h magától eltűnt.
Most jön egy kis izgalom, mert hétfő-kedd-szerdán egy kötelező továbbképzés miatt nem dolgozik, illetve csak este 6-7h után bevethető. Azért küldjek neki sms-t, ha mégis ekkor indulna a szülés és persze a szülésznő is értesíti majd. A főnöke lesz ügyeletben ebben a három napban (két orvos kivételével mindenki a továbbképzésen lesz), átadott neki, tud rólam.
De ha nála akanék szülni tutira, akkor a hétvége esélyes, illetve jövő csütörtöktől bármi
Bea, estére én is többnyire a mosott kaki kategória vagyok.
Gabka, az ovi linkje:
http://www.csepelikezmuvesovoda.hu/, cím: 21. ker, Árpád u. 2., ezen a telfonszámon tudod őket elérni: 427-0728 (óvodatitkár veszi fel), bár ezek az infók biztos vhol a honlapon is fent vannak. És igen, vegyes csoportok vannak, ez azért is jó, mert így mindegyikbe van felvétel. Meg ők évek óta vegyes csoportokkal dolgoznak, nem most kezdték, és jók a tapasztalataik.
Kukli, ez tényleg elég balfék egy baleset

Elhiszem, h röhögtetek

Remélem, hogy azért nincs komoly baj...
Ja, és ha kiváncsi vagy a doki véleményére az alacsony vassal kapcsolatban, szerintem is hívjad fel.
Banokla, 6 nap alapesetben a kórház? Pedig szinte mindenütt az a tendencia, hogy küldik haza a babát-mamát, amint csak lehet... Örülök, hogy a dokival át tudtad beszélni a szülést.
Adryn, szüléstörténet első részét köszi, várjuk a második felvonást.
Utolsó pillanatban valahogy mindenki megtalál engem is. Ma megyünk nagyon régi barátnőimmel enni-inni-mulatni (kiváncsi vagyok, h fogom bírni, lehet, h 9-kor már a pizsamáért könyörgök), hétfőre bejelentkezett az unokatesóm a kislányával, hát, kiváncsi vagyok, hogy ezek közül, mi hogy fér még bele

De persze nem biztos, h Katababa annyira sietni akar, mint 3 éve Samu... Ha igen, akkor a hétvégén megszületik...
És a hétvégére anyu lenyúlta Samut

Ma megy haza az öcsémmel. Szóval ő meg a nagyszülőket boldogítja, de legalább nagyokat alszunk majd.
Csibb, nekem is fura volt első alkalmakkor, hogy Samu nem aludt itthon. De ez csak neked fura, a gyerkők imádják

és néha nagy könnyebbséget jelent, ha másutt is hosszabb ideig gond nélkül elvannak a gyerkőcök.
Lépek, dolog van. tegnap fáradt napom volt, ma a pörgős fajta
RÉ