A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem lépek,kérdezz...

Miért van karantén??????

Kép

Kép[/
tancsu

Laptetün maradok.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tacsu, Gergő mindjárt fél éves! :D

KépKép

KépKép
nadina01

Szép kerek laptetün maradok.....más is átjött erre az oldalra,vagy itt is szalma leszek???

Kép

Kép[/
tancsu

vagyok csak telem van...

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Kép

ezt ma vettem a Rossmanba.Vegyek neked ilyet?,Játékoknak vagy Gergő szennyesruhájának is jó!

Kép
martik77

Ildikó, akkor tök jó neked, most napokig otthon lehetsz. Miért van karantén? :shock: (a visszaolvasásból lehet, hogy kiderül, csak még ott nem tartok)

KépKép

KépKép
nadina01

Influenza miatt.

Nagyon jó,hogy még otthon lehetsz és az meg főleg,hogy rá kell jönniük hogy balfékek mert ha nem segítesz nem értik mit hogy kell.

Kép
martik77

Remélem a Bálint majd odaenged a tévéhez, mert most per pillanat csatlakoztatta hozzá az x-bokszát és játszik. :roll:

Kép
flóra 11

HÚ Tancsu ez tényleg ciki,hogy neked kell falaznod. :?

Az ilyet nem szeretem. :?

Kép
martik77

De tök jóóóóóóóóóóóóóóóóó...

Milyen szinekben van még?

Kép

Kép[/
tancsu

De ez a doboz dolog ez Benónak is jó ötlet a játszószönyge ha meglesz és varr rá tépőzárat ő is megtudja ilyen doboz formára csinálni és bele mehetnek a játékok.

Kép
martik77

Hivott banőm hogy holnap délután lejönnének,nem zavarnak e....

Kép

Kép[/
tancsu

Ebben a színben.És nem drága szóval ingyé!!! :lol:

Kép
martik77

Oda az ágya mellé Gergőnek pont elférne.
Vagy kettő kéne.Egy ruhának egy játéknak?

Kép
martik77

Valaki biztos megsúgta nekik, hogy ha nem változtatnak,akkor lelépek. Persze ettől függetlenül,amint találok másik helyet, lelépek. Csak sulin ez általában úgy van, hogy szeptembertől lehet váltani.Tehát addig még nekem is nyugi. Ritkán adódik olyan, hogy év közben van szabad hely.

Kép
flóra 11

Nem baj Ildó,csak találj egy jobbat,ők meg majd leshetnek!!!

Kép
martik77

Ez a táska nagyon jó. Akár még arra is, ha valahová mentek, ott szétteríted és pelenkázhatsz rajta.

Kép
flóra 11

Ildó, de legalább akkor addig normálisak lesznek. Már amennyire tudnak...

Mennem kell főzni :? Meg az angol leckémet csinálni :? Igaz mindjárt elalszom...

KépKép

KépKép
nadina01

Úgyhogy elköszönök.
Mindenkinek Jó éjt!
Pusszi

KépKép

KépKép
nadina01

tényleg pelenkázónak is!!Eszembe nem jutott volna!!

Kép
martik77

Szennyesnek már vettem,azt a hálósat,aminek teknősös a teteje...egyszer belinkeltem,tesz-veszes...
De a nappaliba a játékainak nagyon jól jönne...köszike...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

ez a papírja mondjuk kisebb mint ahogy a képen látszik a kisfiúhoz viszonyítva de szerintem jó.

Kép
martik77

Jóéjt Edina,jó főzést és tanulást..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oké.Akkor holnap megveszem és lehet le is szaladok(erős túlzás :lol: )vele.De azért majd megcsörizlek!

Kép
martik77

Jó éjt Edina!

Kép
flóra 11

Pihenjél is azért Edina!!!! :) :) :)

Kép
martik77

Valahol már láttam ilyet pedig,de nem tom hol....később mikor már maga pakolja ki a játékokat a doozból is jó,mert puha,könnyü elenyúlni...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oks...

Holnap csak délután menek sétálni inassal,kb 2 körül....délelőtt beigérkezett a keresztanyja....

Kép

Kép[/
tancsu

Remélem ha Benó nem érti azért elmagyarázza Gy.nek mert tényleg jó!!!

És kis lakásba több funkcióra is használható.

Kép
martik77

Hoztam be lassagne-t,az a vacsim...
Ha megettem,akkor lépek békázni,meg fejni,aztán aludniu...apa meg majd jön valamikor...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Menek,megnézem engednek-e atévéhez békázni. :lol:

Kép
flóra 11

Szólj ha nem,akkor majd nézem helyetted is....baccus,kár hogy nincs feltéve a kamerám,akkor nézhetnéd neten keresztül az én tévémen.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

A Benó nem érti,de elmagyarázza.... :lol: :lol: :lol: :lol: Ez nagyon jó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Oké.Én is megyek,mert elgémberedtem.

Ja 11.50-re megyek NST.re úgyhogy előtte beviszem neked.

Kép
martik77

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

EngednekTancsu! Megyek,lassan kezdődik. :wink:

Kép
flóra 11

Oksa,itthon leszek....cupp...jóéjt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hú, holnap nst? Akkor drukk! :wink:

Kép
flóra 11

Megmutatja amit írtam és azt a Gy megérti.Így gondoltam.Tényleg megcsikkantam. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Megkezdődött,léptem...

Sziasztok...cupp..jóéjt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó éjt nektek is lányok! :wink:

Kép
flóra 11

Jó Éjt Mindenkinek!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Na, végre megint van pár percem, hogy felnézzek Hozzátok...
Márti, Zsuzska, köszönöm, jól vagyok. :) Mostmár... múlt hét előtti szerdán 3 perces fájásaim voltak, azt hittem, itt a vég. Aztán szigorú fekvésre ítéltek, tömtem magamba a magnéziumot és a kalciumot, aztán 3 nap múlva jobb lett. De nagyon magam alatt voltam, úgyhogy úgy döntöttem, nem érdekel semmi és senki más, csak Beni. Azóta semmi bajom nincs, de nagyon lightosra fogtam magam.
Készen van a szoba fala, amit festeni akartam. Vagyis még nem teljesen, de már csak a plafon hiányzik. Csak azt még le akarja Miki burkolni vmi álmennyezettel... :)

Kép Kép Kép

Heni

Kép
szheni

Hú, de álmos vagyok! De láttam a békát, aztán szlovákoztam a Petivel, holnap írnak, majd elmosogattam. Most még egy programot rá kell tennem a gépre,hogy holnap tudjak dolgozni. És elindítottam egy Funes filmet. Ezt még megnézem, közben lezuhanyozom, aztán huss az ágyba. :wink:

Kép
flóra 11

Hú, Heni, ez totál Százholdas Pagony! Nagyon szép! :D Csúcs ez a szoba! :wink:

Kép
flóra 11

Ez a babanet most tök sz.....r lett. Most jutottam vissza az oldalra. :?

Kép
flóra 11

Heni, ebből a szobából már csak a kis Micimackó hiányzik! :lol: Gyönyörű lesz! A bútor milyen színű lesz lesz benne?

Csak lassan, vigyázz magadra. Ha feküdnöd kell, akkor most várj a festegetéssel. :wink:

Kép
flóra 11

A F.-nak kimostam a függönyét. Illatosra, szépre, frissen, hogy még vizesen fel tudja akasztani. Erre belerakta egy szatyorba még délután és mostanáig ott büdösödött, mostanáig aludt, most kelt fel és ment végre felakasztani a függönyt. Röhej, komolyan,hogy mennyit bír aludni. Majd megint váltakozunk az ágyban. Ennyi erővel egy ágy is elég lenne. :lol:

Kép
flóra 11

Mentem.Menek zuhanyozni, aztán elnyúlok és nézem a filmet.

Én még ezt a Funes filmet nem láttam. Érdekes, azt hittem, már mindet láttam.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: