Kriszti: sajnálom a lázasodást, remélem, ha,ar túl lesz rajta Ági baba. Sajnos benne van a pakilban, hogy belázasodnak tőle

Az is normális, hogy ma még nyűgösebb.
Gerike: üdv újra itt! Az alvás miatt ne aggódj, ez teljesen változó. Lehet, hogy az idő, lehet, hogy a több kaja nyomja el. Van, hogy Saci is végigalussza a napot
Andrea: hát, a mellszívó nem tudja olyan alaposan kitakarítani a cicit, mint a baba, simán lehet, hogy pangó tej maradt bent
Katuska: nagyszerű, hogy Máté letette a cumit
Apropó, cumi: Saci nem cumizik, mert, bár én nem elleneztem, ő igen...

na, megtalálta a hüvelykujját

édes, ahogy elcuppog rajta nyitott szájjal, de nem igazán örülök neki... remélem, nem szokik rá.
Móni: gratula a malackákhoz! Remélem, a kettő is megmarad
Krisz: jó utat!
Alvás: na, tegnap elég rossz esténk volt, de mi voltunk a bénák

mármint Apus meg én. Másfél órán keresztül játszottuk, hogy gyerek altat, letesz, 20 perc múlva sír, felvesz, altat, letesz... közben volt egy kaki is, ok... de utána megint futottunk pár kört... a végén már rogytam a fáradtságtól, letettem a pelenkázóra, ahol egy mésodperc alatt bealudt HÁTON. Soha nem aludt eddig háton

ezért eszünkbe sem jutott úgy letenni

felemeltem, betettem a kiságyba, és, bár felébredt, utána magától elaludt HÁTON. 11-kor. 5-ig aludt. Hm... Igazán eszünkbe juthatott volna előbb is

Remélem, hamar megtanul forgolódni, és megoldja magának a dolgot
Utána 5-kor még ebren volt, amikor betettem a kiságyba. Először a hátára, az nem tetszett, utána hasra, úgy magától elaludt. Mi a fenének ráztuk eddig a sejhaját, ha magától is elalszik?!