Sziasztok!
Berni! Védőnő
Én is olvastam olyan tápiról ami szójaalapú, kifejezetten alergiás babáknak.
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki Gergő végre meggyógyult!
Most viszont szeretném visszaszoktatni arra, hogy magától elaludjon a kiságyban. Az elalvás nem is megy olyan nehezen, de ha kiesik a cumi aszájából akkor felébred, úgyhogy a két órás alvás alatt legalább 4x felébred.
Nálunk ismét elindult a jogi procedúra a volt férjemmel. Tiszta ideg vagyok emiatt, soha nem lesz vége. Igazi s...fej, egyszerűen nem lehet vele beszélni. Most úgy döntöttünk, hogy kinyomozzuk hol lakik, beülünk a kocsiba és az óra alá dugjuk a szerződést és addig el nem megyünk míg alá nem írja. Teljesen lehetetlenné teszi az életünket.
Tegnap pl. voltunk az ELMÜ-nél, mert nélküle nem lehetett felemelni az általányt, na most kijött az éves elszámolás, amire szerettem volna részletfizetést kérni, persze a hozzájárulása nélkül nem lehet
Kérdeztem a nőt mi van akkor ha írok egy papírt és aláírom helyette. Hát őt az nem érdekli ők nem ellenőrzik.
Hihetetlenek a magyar törvények, a volt férjek mellett állnak.
Nagyon szeretnék már túl lenni ezen az egészen, legszívesebben jól megverném, ami persze csak arra jó, hogy a dühömet levezessem. Az persze nem baj, hogy ő nem fizet gyerektartást, de én tartozok neki, mert apu felépített nekem egy házat, aminek a hiteleit az első perctől én fizetem, csak ő éppen még itt lakott az épitkezés elején 4 hónapig. Három évig építkeztünk és egy fillére nincs a házban és 10 évig anyuéknál laktunk ingyen.
Bocsi, de muszály volt kiírni magamból.